GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εκστρατεία του Ρόμνεϊ συγκέντρωσε περισσότερα έσοδα από τον Ομπάμα

Ξεπέρασε για πρώτη φορά σε έσοδα την προεκλογική εκστρατεία του αντιπάλου του   Ο Μιτ Ρόμνεϊ συγκέντρωσε τον Μάιο 76,8 εκατ...

Ξεπέρασε για πρώτη φορά σε έσοδα την προεκλογική εκστρατεία του αντιπάλου του
 
Ο Μιτ Ρόμνεϊ συγκέντρωσε τον Μάιο 76,8 εκατομμύρια δολάρια για την προεκλογική του εκστρατεία, ξεπερνώντας για πρώτη φορά το ποσό που συγκέντρωσε ο Ομπάμα.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι από την χρηματική υποστήριξη μεγάλης μερίδας των ψηφοφόρων», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σπένσερ Ζούικ, υπεύθυνος οικονομικών της προεκλογικής ομάδας του Ρόμνεϊ, διευκρινίζοντας ότι ο υποψήφιος δέχθηκε προσφορές από Ρεπουμπλικάνους, ανεξάρτητους ψηφοφόρους, αλλά και από Δημοκρατικούς.
Πέντε μήνες πριν τη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών η ομάδα του Ρόμνεϊ αναφέρει ότι έχει συγκεντρώσει συνολικά 107 εκατομμύρια δολάρια, έναντι 61,4 εκατομμυρίων δολαρίων τον προηγούμενο μήνα. Το ποσό που διαθέτει η καμπάνια του Ομπάμα δεν είναι ακριβώς γνωστό.
Τον Απρίλιο ο Ρόμνεϊ είχε συγκεντρώσει 40,1 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο Ομπάμα 43 εκατομμύρια.
Ολα δείχνουν ότι η προεκλογική εκστρατεία θα είναι η ακριβότερη στην ιστορία των ΗΠΑ με τους υποψήφιους να συγκεντρώνουν πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση