GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ...

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ: Ας μην πήγαινε ο Π. Καμμένος στον υπηρεσιακό υπουργό Υγείας για να δει τί θα γίνει με την τραγική κατάσταση που υπάρχει για τ...

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ: Ας μην πήγαινε ο Π. Καμμένος στον υπηρεσιακό υπουργό Υγείας για να δει τί θα γίνει με την τραγική κατάσταση που υπάρχει για την εξεύρεση φαρμάκων και θα βλέπαμε αν ο κ. Σαμαράς θα έμπαινε στον κόΠΟ και θα έδειχνε το όψιμο ενδιαφέρον του τηλεφωνώντας!!! -ναι τηλεφωνώντας- στην υπηρεσιακή κυβέρνηση!!! Να βρει τρόπους χορήγησης των φαρμάκων στους βαρέως ασθενείς και όχι μόνο. Με τι λεφτά που δεν ..... υπάρχουν, γιατί η μνημονιακή κυβέρνηση στην οποία συμμετείχε δεν άφησε ούτε ευρώ λόγω κουρέματος των ομολόγων των Ασφαλιστικών ταμείων που έχασαν το 70-80% της αξίας τους. Τα ψηφαλάκια γαρ είναι μέσα στο μυαλό του και μη χάσει την πρωθυπουργική καρέκλα και μεις από τη Βενετιά βελόνι!... 
     Είχε μεσολαβήσει η τηλεοτική συνέντευξη της προέδρου των καρκινοπαθών, παρουσία του υπουργού Υγείας, πριν Εργασίας, και ισοπεδωτή της κοινωνικής ασφάλισης και εργασίας των Ελλήνων στα τελευταία χρόνια, Ανδρέα Λοβέρδου. Και τί είπε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αποκλειστικός εμπνευστής του τερατώδους και προβληματικού για όλους τους Έλληνες ασφαλισμένους ΕΟΠΥ «δεν έχουμε φάρμακα γιατί δεν υπάρχει κυβέρνηση!!!». Αθεόφοβος ο βουκευτής της Β’ Αθήνας κ. Λοβέρδος- με όλη τη σημασία της λέξης -όταν μπροστά στο δράμα των καρκινοπαθών που δε βρίσκουν τα φάρμακα τους, όπως και άλλες χιλιάδες χιλιάδων νοσούντων από βαρέα και μη νοσήματα κάνει τέτοια τερατώδη δήλωση, αποκρύπτει να αναφέρει την αλήθεια ότι τον ΕΟΠΙ τον δημιούργησε ο ίδιος του, και τον έφερε σε αυτή τη θέση μετά από την υπογραφή τη δική του, του Αντώνη Σαμαρά, και του Βαγγέλη Βενιζέλου. Όταν δηλαδή έγινε το κούρεμα των ομολογών των Ασφαλιστικών ταμείων και έτσι έφτασαν να έχουν 20-30% της αξίας τους με ορατό αποτέλεσμα αυτό που βλέπουμε με τις ελλείψεις που θα γίνουν ακόμα περισσότερες και ακόμη χειρότερες. Αλλά που να τολμήσουν να πουν αυτή την αλήθεια τα συνεταιράκια του μνημονίου?. Η αλήθεια πονάει και δεν είναι ώρα να χάσουνε τις ψήφους των αδύναμων Ελλήνων. Άλλωστε μέσα στις τόσες αυτοκτονίες και μερικοί θάντατοι λόγω έλλειψης φαρμάκων δεν έχουν και τόση σημασία. Αναλογικά με αυτούς που θα ζήσουν είναι αμελητέα ποσότητα. Έτσι αισχρά σκέφτονται οι μνημονιακοί και γι΄αυτό δεν κάνουν κουβέντα για τις αυτοκτονίες των Ελλήνων, Τους συμφέρει γιατί μειώνεται και το ποσοστό το ψηφοφόρων υπέρ τους, αφού αυτοί που φεύγουν, δε θα τους ψήφιζαν, γι΄αυτό και αντέδρασαν δια της αυτοκτονίας και καταγγέλοντας το μνημόνιο.
Kafeneio

7 σχόλια

  1. Σόιμπλε: Για όλα φταίει η Ελλάδα..

    Η Ισπανία τα κάνει όλα σωστά αλλά φταίει η Ελλάδα που δεν τα καταφέρνει είπε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε ένα νέο επεισόδιο ανθελληνικού παραληρήματος!

    Θα μπορούσε να πει ότι η Ελλάδα φταίει για το τσουνάμι στην Ιαπωνία ή για το σεισμό στην Ιταλία ή ακόμη και για την αποτυχία της Μπάγερν Μονάχου να κερδίσει τον τελικό του Champions League. Δεν το έκανε... ακόμα!

    Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δε συμπαθεί την Ελλάδα, μάλλον. Και δεν το κρύβει.

    Πως αλλιώς δηλαδή να εξηγήσει κανείς τη δήλωση του στην εφημερίδα Handelsblatt πως για τα... δεινά της Ισπανίας, η οποία τα κάνει όλα τέλεια, φταίει η Ελλάδα!

    Μην τρίβετε τα μάτια σας! Επί λέξη σύμφωνα με το Reuters είπε: «Η Ισπανία θα κάνει όλα καλά με τα μεταρρυθμιστικά μέτρα αλλά υποφέρει εξαιτίας των συνεπειών της μετάδοσης της ελληνικής κρίσης. Οι Ισπανοί τα κάνουν όλα σωστά και παρόλα αυτά δέχονται πιέσεις από τις αγορές».

    Για αυτό θέλω να πηδήξω εφέτος 99 Γερμανίδες τουρίστριες να της αφήσω έγκυες να κατακτήσω την ΓΕΡΜΆΝΙΑ ..Θα έλθουν όμως!!!!η θα πέσει κρίση και στο γα@@@@σι????

    Να είναι ένας τρόπος για να καλοπιάσει ο Σόιμπλε τους Ισπανούς και να τους πείσει να κάνουν αυτό που θέλουν οι Γερμανοί; Να ζητήσουν διεθνή οικονομική βοήθεια δηλαδή. Μόνο που η Μαδρίτη επιμένει να αντιστέκεται και σύμφωνα με πηγές του Reuters, ο Ισπανός πρωθυπουργός, Μαριάνο Ραχόι, πιέζει για απευθείας διάσωση του ισπανικού τραπεζικού συστήματος από την Ευρώπη.

    Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών επαναλαμβάνει ότι πριν γίνει λόγος για ευρωομόλογα και τραπεζική ένωση, μία πραγματική δημοσιονομική ένωση είναι αναγκαία για την ευρωζώνη. Αλλά αυτό είναι ένα μεσοπρόθεσμο σχέδιο.
    "Οφείλουμε να προχωρήσουμε βήμα-βήμα" και κατ΄αρχάς με την (ευρωπαϊκή) δημοσιονομική ένωση", η οποία "ανοίγει τον δρόμο για μεγαλύτερη ολοκλήρωση" της ευρωζώνης, λέει.

    Ο Σόιμπλε υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά την πολιτική της λιτότητας που υποστηρίζει το Βερολίνο: "Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος" για την Ελλάδα ή την Ισπανία και "οι χώρες που έχουν πληγεί δεν μπορούν να αποφύγουν τις μεταρρυθμίσεις" για να ανακτήσουν την ανταγωνιστικότητά τους, υπογραμμίζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tο θεμα ταμπου, γιατι εχω καταλαβει οτι φοβομαστε ακομη και να ψελισουμε την λεξη δραχμη και να κανουμε μια συζητηση για να δουμε τελικα τι σημαινει για την καθημερινοτητα μας η επιστροφη στην δραχμη, επισης θελω να σας θυμισω οτι χρεωκοπησαμε με το Ευρω και οχι με την Δραχμη.

    Θελω να ξερετε οτι οι παρακατω αποψεις για το εθνικο μας νομισμα {ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΤΟΧΙΚΟ} ειναι πολυ πριν την κριση του 2009.

    Πιστευω οτι επιστροφη στην δραχμη ειναι η μονη λυση για να μην πεινασει ο λαος.

    Με το ευρω το μεγαλο κεφαλαιο συνεχιζει να κανει παρτυ και ο λαος πιστεψτε με θα ΠΕΙΝΑΣΗ θα πεθανουν ανθρωποι απο την φτωχια, δεν μπορειτε να φανταστειτε σε τι εξαθλιωση μας σπρωχνουν!

    Με την δραχμη δεν λεω οτι θα ψηνουμε αρνια και γιδες και θα χορευουμε τσιφτετελια, αλλα τουλαχιστον η κατασταση θα ειναι πιο ηπια δηλαδη ενα κοματι ψωμι θα το εχουμε.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ απλα πραγματα ΤΑ ΓΙΑ ΝΑ και γινω πιο σαφης Αν. ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ξαναγυρισουμε Μας ΟΛΑ ΤΑ επιλογη εισαγωμενα ΘΑ γινουν ακριβοτερα λογο Της υποτιμησης ταυτοχρονα ομως Υποχρεωτικά Ο Κόσμος ΘΑ στραφει ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ εγχωρια και επιπροσθετα ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Μας θα γινουν ανταγωνιστικα στο εξωτερικο (ΕΞΑΓΩΓΕΣ) με αποτελεσμα να αρχισει επιτελους να λειτουργει η ελληνικη παραγωγη.

    Αυτο οπως καταλαβαινετε ειναι καταστροφικο για το μεγαλο κεφαλαιο-νταβατζηδες αλλα η μονη λυση για να αποφυγουμε ως λαος τα δεινα που ερχονται. (η δραχμη δε θα μπορει να συντηρησει τις εταιρειες που πληρωνουν τα εξοδα τους σε ευρω, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ λοιπον οι πολυεθνικες του εμποριου, π, χ αλυσιδες τροφιμων θα χαθουν από το οικονομικο συστημα της Ελλαδος, γιατι δε θα μπορουν να βγαζουν ολον αυτον τον πακτωλο χρηματων στο εξωτερικο και αρα την θεση τους θα παρουν ελληνικα καταστηματα) Με λιγα λογια η δραχμη ΣΠΑΕΙ το μονοπωλιο της αγορας απο ένα μερος των πολυεθνικων του εμποριου και δεν μπορει πλεον να πεφτει θυμα εκβιασμου αφου δεν είναι πλεον ΑΥΤΟΙ παραγωγοι. Επισης μια τονωση της εσωτερικης αγορας με επιπλεον ρευστο (αφου θα μπορουμε να κοβουμε χρημα) θα βοηθησει τα δεοντα την πρωτη δυσκολη πενταετια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AΚΟΥ ΘΡΑΣΣΟΣ Ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΧΑΡΑΤΣΑΣ .ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΑΨΥΧΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΦΑΡΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΗ ΑΞΙΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ.ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΡΕΠΟΥΣΗ ΤΟ ΜΕΓΚΑ.ΕΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΟΧΟΝΕΣ ΘΑ ΤΗΝΝ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΑΤΕ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΟΕΥΡΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ .ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ,ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΜΟΚ ΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2011. ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ. ΜΑΖΕΨΤΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΚΑΙ 4 ΦΟΡΟΥΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ! ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ( ΣΑΣ ) ΞΕΚΑΝΕΙ ;

    Τα πρώτα 350.000 εκκαθαριστικά σημειώματα των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος θα στείλει τις επόμενες ημέρες η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων. Το 65% των σημειωμάτων (περίπου 200.000) είναι...
    χρεωστικά και ο μέσος φόρος, για όσους έχουν εισοδήματα πάνω από 12.000 ευρώ, ξεπερνά τα 700 ευρώ, όση είναι δηλαδή η επιβάρυνση που προκύπτει μόνο και μόνο από το «ψαλίδι» στο αφορολόγητο όριο, που έχει μειωθεί στα 5.000 ευρώ.

    ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΟΣΟΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ. ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗΣ, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ - ΚΑΠΩΣ- ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΧΑΡΑΤΣΟΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΑΚΗ- ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λίγες μέρες πριν τις εκλογές η πτώχευση φαίνεται πλέον σχεδόν αναπόφευκτη.

    Ας τα δούμε από την αρχή.
    ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή δεν μπαίνουν σε καμία κυβέρνηση.
    Βενιζέλος και Καμμένος δηλώνουν ξανά ότι δεν θα συμμετέχουν ή ότι θέλουν κυβέρνηση οικουμενική ή εθνικής ενότητας, στην οποία, όμως, αποκλείεται να μπει ο Σύριζα, αν είναι δεύτερο κόμμα.

    Τι μένει; Ακόμα κι αν η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτη ( αλλά με μικρή διαφορά από τον Σύριζα ) δεν θα μπορεί να κυβερνήσει, αν το πασοκ ή οι ΑΝΕΛ δεν δεχθούν μια μίνιμουμ συμφωνία. Πιθανόν, στο πασοκ, μετά τη βέβαιη νέα ήττα με μείωση ποσοστών, μικρή ή μεγάλη, να είναι άλλος αρχηγός, πιο σώφρων και διαλλακτικός, στη πορεία σχηματισμού κυβέρνησης επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου και ανάπτυξης, μαζί με τη ΝΔ και την Δημ. Αριστερά. Αλλά κανείς δεν μπορεί πια να μιλήσει με σιγουριά, λόγω των αλλεπάλληλων επικοινωνιακών λαθών του κ. Βενιζέλου.

    Όπως φάνηκε και σήμερα, με τη μεγάλη πτώση του Χρηματιστηρίου,σε περίπτωση επικράτησης του Σύριζα είτε ως πρώτο κόμμα, είτε ως δεύτερο αλλά με μικρή διαφορά από τη ΝΔ, οδηγούμαστε σε ακυβερνησία και εσωτερική πτώχευση, μαζική φυγή ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων και κεφαλαίων στο εξωτερικό, και ανεξέλεγκτες καταστάσεις στο χώρο της οικονομίας και των εθνικών θεμάτων, καθώς θα είναι βέβαιη η προσφυγή και σε τρίτες κάλπες, λόγω της αδιαλλαξίας του Σύριζα και Καμμένου σε κατάργηση του μνημονίου, και στην εκτός τόπου και χρόνου πολιτική Βενιζέλου.
    Για όσους ξέρουν και λίγη ιστορία, το Κράχ του Χρηματιστηρίου της Ν.Υ έφερε 13εκ ανέργους στην Αμερική. Η πιθανη κατάρρευση τραπεζών στις 18 Ιουνίου, λόγω πανικού, ακυβερνησίας, έλλειψης εμπιστοσύνης στο κρατικισμό του Σύριζα, θα σημάνει και το τέλος των επιχορηγήσεων και ΕΣΠΑ για την Ελλάδα!
    Οι ακραίες, αδιάλλακτες τοποθετήσεις των Βενιζέλου και Καμμένου, σε συνδυασμό με τη άτεγκτη στάση του Σύριζα, οδηγούν μια πολύ μεγάλη μάζα ψηφοφόρων προς τη ΝΔ. Θα είναι αρκετή για να αποφευχθεί η εσωτερική πτώχευση ; Θα το δούμε το βράδυ της Κυριακής εκείνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AN, ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΠΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,
    ΞΕΚΑΘΑΡΑ,
    ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΤΟ PLAN B ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΕΙΔΙΚΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΟΥΤΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ( ΧΩΡΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤ0 1 ΠΡΟΣ 10 ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ). ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΛΑΔΟ, ΛΟΓΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΙΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

    ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ,ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ;

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, Η ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΛ Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΕ ΕΠΙΒΟΛΗ ΟΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ, ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΟΣ, ΟΠΟΤΕ "ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ" : ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΒΕΒΑΙΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.

    ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΟΤΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ Ή ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ( ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ) ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΜΕ 40%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί είναι χαζοί όλοι οι ΔΕΞΙΟΊ: ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΡΑ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΣΤΑΙ

    Ο Άδωνις ,ο Πλευρης πατήρ και υιός ,η Ντόρα, ο ΦΥΡΕΡ , Σαμαράς, οι οπαδοί τους ο, ο, ο ,ο,ο ,ο η,η,η,η ..

    Θέλουν διακαώς την παγκοσμιοποίηση υποστηρίζουν την ελεύθερη οικονομική αγορά των ΚΑΡΤΕΛ μέχρι θανάτου .. Ένταξη δικαίωμα τους και δε θα τους χαλάσω εγώ την μανέστρα ...

    Όμως Τι είν΄ η πατρίδα μας; Αφού αυτοί πιστεύουν στις αξίες του πολυπολιτισμού αυτό είναι η παγκοσμιοποίηση, με πιο δικαίωμα δίνουν έμφαση στην αξία του έθνους και της Ορθοδοξίας ως απαραίτητα στοιχεία για να διατηρήσουμε την ταυτότητα μας; σε ένα ρευστό,παγκοσμιοποιημένο κόσμο ΕΕΕ; εθνικιστές, φασίστες, από τη μια μεριά, ανθέλληνες, πράκτορες των ξένων δυνάμεων, από την άλλη ΑΥΤΆ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΕΤΆΞΙ ΤΟΥΣ...

    Κι όμως αυτοί οι εκπρόσωποι ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ , όσο και αν με μια πρώτη ματιά, φαίνονται τόσο διαφορετικοί στην πραγματικότητα, χωρίς να το συνειδητοποιούν , είναι και τόσο όμοιοι ταυτόχρονα!!!.

    Από το ψευτοδίλημμα ανθελληνισμός ή πατριωτισμός Όταν θέλεις ΕΥΡΩ Η ΘΆΝΑΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΓΩΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΉ Άδωνις Κ.Λ. ΔΕΞΙΟΊ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ θα πρέπει να ξέρουν ότι αφού προσκυνήσουνε τα ΚΑΡΤΕΛ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΊΟΥ και θέλετε επένδυσης που μπορεί να έλθουν απο Άραβες, Καταριανους, Τούρκους θανατικους Μωαμεθανούς-, Κινέζους, Ινδους τι θα τους πείτε αααααα εδώ θα γίνεται ορθόδοξοι .. ΜΠΑ!!! ΓΙΑΤΙ; όταν αυτοί θα είναι οι οικονομικοί αιμοδότες της σωτηρίας της ΕΛΛΑΔΟΣ και θα ελέγχουν τους όρους του παιχνιδιού; Ποιοι είστε εσείς βρε ΔΟΥΛΟΙ που θα πάτε κόντρα στις δικιές τους αξίες, είτε αυτές έχουν
    προοδευτικό, είτε συντηρητικό μανδύα..

    Μην βγαίνετε λοιπών στην TV και μιλάτε για πατρίδα , θρησκεία οικογένεια ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΞΈΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΆΣΩ..

    Μόνο η εθνική κυριαρχία, κατ’ αρχήν, εξασφαλίζει σε μια χώρα το δικαίωμα να αρνείται οποιαδήποτε παρέμβαση που θέτει σε κίνδυνο την ύπαρξη της, καθώς και το δικαίωμα να διαλέγει τον τρόπο της διακυβέρνησης που της ταιριάζει.. Άρα όλες αυτές οι αρχές περί πολιτικής και εθνικής ισχύος δεν είναι παρά κούφια λόγια, όταν δεν συνοδεύονται από οικονομική ανεξαρτησία..

    ΕΊΣΤΕ ΥΠΌ ΚΑΤΟΧΉ ΚΑΙ ΝΕΝΕΚΟΙ..

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση