GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση με νεράντζια στον Απ. Κακλαμάνη...

Υβριστικά συνθήματα και νεράντζια κατά βουλευτών του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των οποίων και του Απόστολου Κακλαμάνη εκτόξευσαν νεαροί που είχαν κάνει ...

Υβριστικά συνθήματα και νεράντζια κατά βουλευτών του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των οποίων και του Απόστολου Κακλαμάνη εκτόξευσαν νεαροί που είχαν κάνει αντισυγκέντρωση στην Νέα Σμύρνη. Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθηνών έσκυψε και μάζεψε μερικά νεράντζια και τα έδειξε προς τους συγκεντρωμένους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ. «Ιδού τα επιχειρήματα της σύγχρονης Αριστεράς» είπε ο κ. Κακλαμάνης για να προσθέσει δηκτικά πως «και η Χρυσή Αυγή χρειάζεται αυτούς, και αυτοί την Χρυσή Αυγή». Στην προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ ήταν ομιλητές οι Γιώργος Ανωμερίτης, Γιάννης Βούρος και Απόστολος Κακλαμάνης.
olympia.gr

11 σχόλια

  1. αντε χριστιανε μου σπιτι σου γερος ανθρωπος..
    τα δικα σας επιχειρηματα,
    τα ευρωπαικα αργυρια της προδοσιας,
    σιγουρα εξαντληθηκαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poios asxoleitai akoma me todialymeno pasok tou 6%?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΟΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ

    ΦΟΡΟ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ

    ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ

    ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΜΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.ΞΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΑΝΤ ΤΙ , ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΛΥ ΕΝΝΟΙΑ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΖΑΜ ΦΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΡΛΑ.ΟΠΩΣ Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΝΝΟΙΑΞΕ .ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΝΕΚΕΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ.ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ.ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΚΑΤΟΥΡΙΟΥΝΤΕ.ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ ...ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΠΟΝΟ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παπανδρέου: Ξεκολώθηκε στα στρείδια και ανέβασε πίεση... αλλά το ξεπέρασε

    Η φυσική κατάσταση του πρώην πρωθυπουργού παραμένει αξιοζήλευτη. Αλλά φαίνεται πως το στομάχι του δεν άντεξε το συνδυασμό έντονης γυμναστικής και κατανάλωσης μεγάλης ποσότητας θαλασσινών. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να του χαλάσουν οι διακοπές που έκανε στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Costa Navarino.

    Φωτιά πήραν τα κινητά της 20μελους συνοδείας του Γιώργου Παπανδρέου στην προσπάθειά τους να βρουν «έμπειρο» και «εχέμυθο» γιατρό για να έρθει εντός των εγκαταστάσεων της Costa Navarino (του υπερ-πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην Μεσσηνία) και να τον εξετάσει. Κάτι που κρίθηκε αναγκαίο αφού λίγο πριν εκείνος είχε αισθανθεί δυσφορία και ένταση και παραπονιόταν για την πίεσή του.

    Όλη αυτή η μίνι περιπέτεια -σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος- έλαβε χώρα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με τον πρώην πρωθυπουργό να ακολουθεί το γνωστό του πρόγραμμα που περιελάμβανε πρωινή γυμναστική στην παραλία του ξενοδοχείου με κανό. Μάλιστα, παρόλο που το ξενοδοχείο νοίκιαζε κανό, εκείνος προτίμησε να φέρει το δικό του, το αξίας 3.500 ευρώ μοντέλο Epic V8.

    Ουσιαστικά το κανό ήταν που έφταιγε για αυτή την μίνι περιπέτεια, καθώς μετά από εντατική προπόνηση κάθισε σε δείπνο -με κύριο πιάτο τα φρέσκα στρείδια- όπου και κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα θαλασσινών.

    Τέλος καλό όλα καλά, με τον Παπανδρέου και τα 10 συνοδευτικά αυτοκίνητα να αναχωρούν την Δευτέρα μεσημέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΑ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

    ΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ...

    ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΒΛΑΧΑΡΑΣ... ΔΙΩΞΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ... ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΙΣΑ, ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 1000 ΕΥΡΩ. ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΟ, ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΘΕΣΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΞΗΛΩΣΕ ΤΑ ΟΛΑ.

    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΙΣΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΚΑΝΕ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ. ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 60.000 ΕΥΡΩ, ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΔΗΜΕΥΣΕ ΤΑ ΟΛΑ, ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΟΛΑ. ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΜΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΣΕΠΗ. ΚΑΙ 2 ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥ Η ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΕΞΩ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΜΕΣΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΒΓΑΝΟΙ!ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΜΑΤ, ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ( ΑΝΤΡΑ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ), ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΚΟΨΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ, ΚΟΨΤΑ ΟΛΑ.

    ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ. ΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ. ΚΟΛΕΚΤΙΒΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ; ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΕΡΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΑΝΕΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΨΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ. ΘΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με ή χωρίς νεράτζια η πολιτική σπείρα του θεσσαλονικιού μπουχέσα/ντυμένης αγελάδας, με εμπορικό σήμα την εγκάρσια τομή ενός πράσινου σκαντζόχοιρου θα το ψάχνουμε την Κυριακή στίς οθόνες και δεν θα το βρίσκουμε. Στην Πάτρα αγνοείται ήδη η τύχη του...
    ΜΑΥΡΟ,ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ στα πουσταριά.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΟΝΟ ΝΕΡΑΝΤΖΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ;

    ΚΡΙΜΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση