GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η… Μεγάλη Τρίτη της Εθνικής

Όπως και να το δει κανείς, η «Μεγάλη Τρίτη» του ελληνικού ποδοσφαίρου και δη της εθνικής ομάδας είναι η ..αυριανή. Κατά της Τσεχίας το...

Όπως και να το δει κανείς, η «Μεγάλη Τρίτη» του ελληνικού ποδοσφαίρου και δη της εθνικής ομάδας είναι η ..αυριανή. Κατά της Τσεχίας του Μιχαλ Μπίλεκ παίζεται το.μέλλον της στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης για το 2012. Η «γαλάζια ομάδα» στην πρεμιέρα του 14ου Ευρωπαικού πρωταθλήματος παρουσίασε δύο πρόσωπα:Ένα κακό στο πρώτο ημίχρονο…
, κι ένα καλό στο δεύτερο, οπότε και έφυγε με την ισοπαλία 1-1 από το εθνικό στάδιο της Πολωνίας. Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός προπονητής, Φερνάντο Σάντος αντελήφθη κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας ότι κάπου χωλαίνει η ομάδα και κατάφερε να το φέρει τούμπα μετά. Ο νεαρός, Σωτήρης Νίνης δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στο έργο του, να καλύψει δηλαδή το δεξιό άκρο της επίθεσης και να προβληματίσει τον Μπένις. Το έκανε όμως και με το παραπάνω ο ταχύτατος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης που σε κλάσματα δευτερολέπτου από την στιγμή που μπήκε έδειξε την κλάση του και λίγο μετά έφερε το παιχνίδι στα ίσα με το έξυπνο πλασέ και κέρδισε και το πέναλτι, που ο νεαρός, Τίτον «κατάλαβε» (τον ήθελε και η τύχη, όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις) ότι ο Καραγκούνης θα στείλει την μπάλα στην αριστερή του πλευρά και με γρήγορη αντίδραση την έπιασε, διατηρώντας όρθια την «οικοδέσποινα» Πολωνία..
Τώρα η Ελλάδα που έδειξε αρκετές από τις αρετές της, χρειάζεται να πάρει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, πρωτίστως τη νίκη, φυσικά απέναντι στην Τσεχία που σίγουρα δεν είναι αυτή του.2004 αλλά δεν παύει να διαθέτει μία ισχυρή και γρήγορη ομάδα. Το μεγάλο της ατού είναι ο μέσος της Άρσεναλ, Τόμας Ροσίτσκι που δεν θα πρέπει να τον αφήσει ο Σάντος να .κυκλοφορεί άνετα στην περιοχή της Ελληνικής άμυνας. Βέβαια δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής μας, ότι αυτή τη φορά θα απουσιάζει ο μεγάλος άτυχος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, που σε μία ανύποπτη φάση έπαθε αυτή τη σοβαρή ζημιά που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου 6 μήνες!. Παράλληλα θα λείπει και ο τιμωρημένος με μία αγωνιστική, Σωκράτης Παπασταθόπουλος (λόγω της αποβολής του με δεύτερη κίτρινη) γεγονός που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το έργο του Φερνάντο Σάντος.
Ο Κατσουράνης στόπερ
Η καλύτερη δυνατή λύση σύμφωνα με ειδικούς αναλυτές είναι να μετατοπισθεί ο Κώστας Κατσουράνης στην άμυνα,σε ρόλο στόπερ, θέση που την ξέρει πολύ καλά και την ελέγχει κιόλας. Ο Κατσουράνης που είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος μπορεί να διαχειρίζεται τα προβλήματα όλης της άμυνας και να βοηθά τους νεότερους , για παράδειγμα τον ταλαντούχο, Κυριάκο Παπαδόπουλο.ή τον Χοσέ Χολέμπας.ο οποίος μεταξύ μας, δεν ήταν και σε καλή κατάσταση στο πρώτο ματς με τη Πολωνία. Φυσικά ο κ.Σάντος είναι ο πλέον ειδικός και αυτός που θα αποφασίσει..Δεν αποκλείεται να ρίξει στην μάχη τον Στέλιο Μαλεζά του ΠΑΟΚ που τον ξέρει πολύ καλά και να διατηρήσει στα χαφ τον Κατσουράνη..
Από κει και πέρα, σίγουρος στην επίθεση θα πρέπει να θεωρείται ο Σαλπιγγίδης, και θα παιχθεί εάν θα παραμείνει ο Γκέκας που είναι και το πιο πιθανό και να παιχθεί μία θέση ανάμεσα στον Κώστα Φορτούνη που έδειξε πολλά θετικά στοιχεία και το μέλλον του ανήκει και στον Γιώργο Σαμαρά που σε μερικές κρίσιμες φάσεις λειτούργησε ως εντελώς άπειρος.
Το παιχνίδι με τους Τσέχους λοιπόν θα κρίνει κατά πολλοίς αν η εθνική
[title]Θα υποφέρουν δύο γενιές Ελλήνων[title]

Ο διευθυντής Οικονομικών του οίκου Μoody’s, Μαρκ Ζαντί, τόνισε ότι θα είναι καταστροφικό για την Ελλάδα και την Ευρώπη εάν η χώρα βγει από το ευρώ
«Η Ελλάδα θα πορευτεί καλύτερα μέσα στην ΕΕ παρά έξω από αυτήν και πιο δύσκολα θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα μόνη της παρά με αλληλεγγύη και πειθαρχία», επεσήμανε χθες ο επίτροπος Μισέλ Μπαρνιέ.
Ο διευθυντής Οικονομικών του οίκου Μoody’s, Μαρκ Ζαντί, τόνισε ότι θα είναι καταστροφικό για την Ελλάδα και την Ευρώπη εάν η χώρα βγει από το ευρώ. Αν αυτό συμβεί, είπε, θα υποφέρουν δύο γενιές Ελλήνων.
Οι παραπάνω δηλώσεις έγιναν την ώρα που το «Reuters» υποστήριζε ότι ορισμένα από τα μέτρα που συζητούν οι Ευρωπαίοι ως απαραίτητα στην περίπτωση που η χώρα αποφασίσει να εγκαταλείψει το ευρώ, είναι οι περιορισμοί στις αναλήψεις από τα ΑΤΜs, η επιβολή ελέγχων στα σύνορα και η εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου του κεφαλαίου.
Αξιωματούχοι της ΕΕ δήλωσαν στο πρακτορείο ότι οι ιδέες αυτές αποτελούν μέρος μιας σειράς σχεδίων έκτακτης ανάγκης. Τόνισαν δε ότι έλαβαν χώρα σε τηλεδιασκέψεις, καθώς έχουν ενταθεί οι ανησυχίες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κερδίσει στις εκλογές, αυξάνοντας τον κίνδυνο η Ελλάδα να αθετήσει τις δεσμεύσεις της και να εγκαταλείψει το ευρώ.

1 σχόλιο

  1. ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ;

    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ; ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Ο Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΑΘΗΝΑ, ΟΛΗ Η ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ( ΝΟΜΙΜΟΥΣ Η ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ) ;

    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Ο Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΑΝΙΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΜ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ "ΛΕΗΛΑΣΙΑ" ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ; ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΜΟΝΕΣ, ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΡΑ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ; ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΠΑ ; ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ, ΑΥΡΙΟ, ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΚΟΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ 75% ; ΠΩΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΩΓΜΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ; ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΥΦΛΩΣΕΙ ΤΟΝ Κ. ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΓΙΑΤΙ, Κ. ΚΑΜΜΕΝΟ, ΜΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΧΙ ΑΟΖ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ; ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ( ΤΣΙΠΡΑ- ΚΑΜΜΕΝΟΥ )ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ( ; ) ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ( ΗΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ) ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΕΙΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΖΕΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ.

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΩΣ Η ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, Η ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΗ ΛΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση