GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φονιάς ναι, δολοφόνος όχι.

 Γράφει ο Ευθύλογος ♦ Η παρατεταμένη ανασφάλεια μετατρέπεται σε φόβο. Και ο φόβος οδηγεί σε δυο αντίθετες συμπεριφορές: Α) Σε παθ...

 Γράφει ο Ευθύλογος
♦ Η παρατεταμένη ανασφάλεια μετατρέπεται σε φόβο. Και ο φόβος οδηγεί σε δυο αντίθετες συμπεριφορές:
Α) Σε παθητικότητα και μοιρολατρική αποδοχή της κατάστασης, που εκφράζεται με ευχές του τύπου «μακάρι να μην είμαστε μέσα στο σπίτι όταν θα μπούνε να μας κλέψουν».
Β) Σε οργισμένη αντίδραση που κάτω από κατάλληλες συνθήκες οδηγεί στην   αυτοδικία. Μια αυτοδικία που ανεξάρτητα από τις όποιες ανθρωπιστικές [1] γενικολογίες με τις οποίες διανθίζεται η περί του αντιθέτου επιχειρηματολογία, πολύ δύσκολα …….
καταδικάζεται στη συνείδηση του απλού πολίτη, ειδικά αν ζει σε περιοχή όπου περιστατικά εγκληματικής συμπεριφοράς αποτελούν πλέον κανόνα.
Η επιχειρηματολογία εναντίον της αυτοδικίας θα καθίσταται μάλιστα διαρκώς ασθενέστερη όσο θα εξακολουθούν τα εξής:
α) Να απουσιάζει το κράτος υπό την έννοια της σωστής αστυνόμευσης με αποτέλεσμα ο πολίτης να αισθάνεται και την έλλειψη κρατικής προστασίας αλλά και την ειρωνεία της πολιτείας, αφού πληρώνει φόρους για να υπάρχει δικαιοσύνη και αστυνομία, δηλ. νομιμότητα και την ίδια στιγμή αντιμετωπίζει την παρανομία στην πλέον εγκληματική και αποκρουστική της μορφή.
β) Να μην συμφωνεί ο νόμος με το περί δικαίου αίσθημα της κοινωνίας.
Μεγάλο – ίσως το μεγαλύτερο – ποσοστό της νομοταγούς ελληνικής κοινωνίας θεωρεί τις ποινές που επιβάλλονται ως «χάδια». Και μάλλον έχει δίκιο.
Θεωρεί ότι το «σωφρονιστικό σύστημα» χρειάζεται αλλαγή εκ βάθρων. Άλλωστε, ενίοτε το θεωρεί αστείο ακόμη και σαν όνομα.
Σε πρόσφατη συζήτηση που έγινε με αφορμή την άγρια δολοφονία μιας γυναίκας στην περιοχή που διαμένω ακούστηκε η εξής ρητορική απορία:
– Δηλαδή περιμένουμε από τον εγκληματία που διαπράττει κατά συρροή ληστείες μετά φόνου, να σωφρονιστεί; Αλλά κι αν ακόμη «σωφρονιστεί» αφού θα έχει π.χ. σκοτώσει δυο φορές τι έγινε;  Θα κερδίσει η κοινωνία έναν καλό πολίτη; Με κόστος δυο καλούς πολίτες; Γιατί να έχουμε 20 – 30 σωστούς πολίτες νεκρούς κάθε χρόνο, κι όχι άλλους τόσους εγκληματίες;
Εκείνη τη στιγμή θεώρησα ευτύχημα ότι δεν υπήρχε ανάμεσά μας κάποιος στενός συγγενής της νεκρής. Υποθέτω ότι κανένα επιχείρημα δεν θα τον έπειθε ότι οι βάρβαροι δολοφόνοι (είχαν ήδη συλληφθεί) έπρεπε να παραμείνουν ζωντανοί. 
♦ Προφανώς η πρόληψη είναι πάντα προτιμότερη από την θεραπεία.
Αλλά στο σημείο που βρισκόμαστε, η καλλίτερη πρόληψη είναι η αυστηρή έως εξοντωτική τιμωρία της προηγούμενης όμοιας εγκληματικής πράξης, ώστε ο φόβος να λειτουργεί αποτρεπτικά στον εγκληματία.
Και πρέπει να αφήσουμε στην άκρη απαλλακτικές θεωρίες σύμφωνα με τις οποίες η φτώχεια και η πείνα οδηγούν στο έγκλημα. Ο πεινασμένος κλέβει ψωμί. Δεν ληστεύει, δεν βασανίζει, δεν σκοτώνει. Μόνον ο εγκληματίας συμπεριφέρεται έτσι.
Δεν υπήρξαν πιο εξαθλιωμένοι άνθρωποι από τους δυστυχείς που ήρθαν στην Ελλάδα μετά την μικρασιατική καταστροφή. Ο πολιτισμός και το ήθος τους όμως δεν τους επέτρεπε να εγκληματήσουν.
«Ούτε ένα σπυρί καλαμπόκι δεν μας έκλεψαν» είχε πει κάποτε η μάννα μου που το χωριό της ήταν πολύ κοντά σε εξαθλιωμένο προσφυγικό χωριό. 
Ο πολιτισμένος άνθρωπος που με οποιαδήποτε ιδιότητα (τουρίστας, μετανάστης, πρόσφυγας κλπ) επισκέπτεται μια ξένη χώρα, οφείλει να είναι πολύ πιο επιφυλακτικός και να σέβεται τους νόμους της χώρας που τον φιλοξενεί, περισσότερο από τους αυτόχθονες γιατί αγνοεί ήθη, έθιμα, συνήθειες, τρόπους συμπεριφοράς κλπ. Και φυσικά πριν από όλα, σέβεται τα σύνορα της χώρας που επισκέπτεται για τούτο και  ακολουθεί την νόμιμη διαδικασία εισόδου.
Ο λαθρομετανάστης[2] με την παράνομη διέλευση των συνόρων, έχει δώσει ήδη δείγμα γραφής για την συμπεριφορά που θα έχει στη συνέχεια. Αφού παραβίασε τα σύνορα ολόκληρου κράτους, θα έχει πρόβλημα να παραβιάσει το σπίτι ενός απλού πολίτη;
♦ Και εδώ πλέον τίθεται επί τάπητος το ερώτημα «τι πρέπει να κάνει ο απλός πολίτης όταν παραβιάζεται βάναυσα το οικογενειακό του άσυλο; Και πολύ περισσότερο όταν κινδυνεύει η ζωή του ή η ζωή προσφιλών προσώπων του;»
Κατά τη γνώμη μου, εφόσον η Πολιτεία αδυνατεί να τον προστατεύσει, έχει δικαίωμα να αμυνθεί και να επιτεθεί με όλα τα μέσα. Δεν λέω «νόμιμα» μέσα, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση θεωρώ όλα τα μέσα νόμιμα.
Συνεπώς δεν θα χαρακτηρίσω τον νεαρό της Παιανίας δολοφόνο. Θα έλεγα ότι είναι ένας  δικαιολογημένος φονιάς.[3]
Δολοφόνος είναι αυτός που σκοτώνει με δόλο, δηλ. χωρίς το θύμα να γνωρίζει ή να μπορεί να προβλέψει την συμπεριφορά του δράστη που καταλήγει στην φονική ενέργεια όπως π.χ. ο φόνος με ενέδρα ή φόνος με δηλητήριο στο ποτό κλπ.
Εδώ δεν έχουμε δόλο αλλά έναν νεαρό οπλισμένο με καραμπίνα, που κυνηγά έναν ληστή ο οποίος πριν λίγο είχε το μαχαίρι του στο λαιμό της μάνας του και προφανώς δεν τον κυνηγά ούτε για να τον συγχαρεί για την συμπεριφορά του, αλλά ούτε και για να τον απομακρύνει από την περιοχή αφού ήδη ο ίδιος απομακρύνεται τρέχοντας.
Τον κυνηγά γιατί αυτό επιβάλλει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, το στιγμιαίο αίσθημα του δικαίου και η ψυχική κατάστασή του.
Τον κυνηγά γιατί αυτό πιστεύει ότι πρέπει να κάνει.
Τον κυνηγά γιατί ξέρει ότι αν δεν τον κυνηγήσει αυτός, δεν θα τον κυνηγήσει κανένας.
Φυσικά σε μια τέτοια περίπτωση υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σκοτωθεί ή ο νεαρός ή ο ληστής. Και αυτό το  γνωρίζει και ο ίδιος ο ληστής όπως επίσης γνωρίζει ότι αυτή η ποινή αξίζει στην πράξη του. Άλλο αν η δικαιοσύνη για διάφορους λόγους αδυνατεί να την επιβάλει.
Ασφαλώς πολλοί «φιλεύσπλαχνοι δικηγορίζοντες» έχουν διαφορετική άποψη (καθ’ όλα σεβαστή), αλλά δυστυχώς η κατάσταση είναι πλέον τόσο έκρυθμη, που ακόμη και το ιουδαϊκό «οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος» να θεωρείται επιεικές μέτρο. Και να γιατί:
Ας υποθέσουμε ότι κάποιος μου βγάζει το μάτι και του βγάζω κι εγώ το δικό του. Αυτός συνεχίζει και μου βγάζει και το άλλο. Πως θα τον δω εγώ για να του το ανταποδώσω; Γι αυτό η ποινή πρέπει να είναι εξαρχής εξοντωτική για όποιον «ήρξατο χειρών αδίκων».
«Δύο οφθαλμούς αντί ενός και μασέλα αντί οδόντος», ίσως να ήταν μια καλή αναλογία.
Προφανώς αισθάνομαι πολύ άσχημα που διατυπώνω μια τέτοια άποψη η οποία δεν έχει ίχνος ανθρωπισμού αλλά πιστεύω ότι ο ανθρωπισμός είναι για τους πολιτισμένους ανθρώπους. Οι επιεικείς ποινές δεν σωφρονίζουν αλλά αποθρασύνουν τους υπανθρώπους.
Δυστυχώς με την πολυπολιτισμικότητα ή μάλλον με την πανσπερμία που ξαφνικά – αλλά όχι αναιτιολόγητα – ενέσκηψε στη χώρα μας, είναι αδύνατο να έχουμε μια κοινωνία νομοταγών και πολιτισμένων πολιτών. Ας έχουμε τουλάχιστον μια κοινωνία στην οποία οι νομοταγείς θα αισθάνονται ασφαλείς ενώ οι εγκληματίες θα είναι τρομοκρατημένοι και θα εφαρμόζουν τον νόμο, όχι βέβαια επειδή τον σέβονται αλλά επειδή τον φοβούνται. Το αποτέλεσμα για την κοινωνική γαλήνη θα είναι το ίδιο. Αυτό είναι το χρέος της Πολιτείας.
Τελειώνοντας οφείλω να αποσαφηνίσω ότι ο όρος «πολυπολιτισμικότητα» στην ελληνική γλώσσα δεν είναι παρά η εξευγενισμένη ονομασία της έννοιας «κοινωνικό μπάχαλο». Εδώ δεν πρόκειται για σύνθεση πολιτισμών (που θα ήταν καλοδεχούμενη), αλλά για σύγκρουση του «πολιτισμού» με τον «μη πολιτισμό». Την έκβαση της σύγκρουσης την αποδίδει θαυμάσια η λαϊκή σοφία με την γνωστή παροιμία «Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα». Αν λοιπόν δεν πάρουμε δραστικά μέτρα, το αποτέλεσμα είναι εκ των προτέρων γνωστό. Μήπως για κάποιους είναι και επιδιωκόμενο; 
<·><·><·><·><·><·><·><·><·><·><·>
[1] Ο υπερβολικός «ανθρωπισμός» για τον εγκληματία καταλήγει σε «μη ανθρωπισμό» για τον νομοταγή πολίτη. Είναι αυτονόητο ότι η αδυναμία της πολιτείας να επιβάλει τον νόμο και να προστατεύσει τους πολίτες, σε συνδυασμό με την υπερβολική επιείκεια οδηγούν στο σκοτεινό μονοπάτι της αυτοδικίας.
 [2] Καλό είναι όταν αναφερόμαστε στους λαθρομετανάστες να αποφεύγουμε τις παραπλανητικές και αποπροσανατολιστικές απλουστεύσεις του τύπου «δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι». Γιατί με την ίδια λογική δεν υπάρχουν ούτε λαθρέμποροι. Εκτός κι αν στη συνείδησή μας νομιμοποιούνται κι αυτοί. (Καθόλου απίθανο για κάποιους).  
[3] Όσοι νομίζουν ότι φονιάς και δολοφόνος είναι το ίδιο, μπορούν να μελετήσουν τους στίχους του Γκάτσιου (εδώ) και στη συνέχεια για να προβληματιστούν λίγο παραπάνω ας πάνε (εδώ). Αξίζει τον κόπο. 
Ευθύλογος
vacon28@gmail.com

10 σχόλια

  1. ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ, ΝΟΥΡΙΕΛ ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ «BILD»:

    «…ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΟΗΣΙΑ…Ή ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΝΑΠΤYΞΗ Ή ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!»

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    ΜΗΝΤΡΩΤΕ ΦΟΒΟ, ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ…

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ!

    ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!!!!!!

    Είναι κινδυνολογία, εκβιασμοί, τρομοκράτηση του ελληνικού λαού, από τους μεγαλοβαρώνους, καναλάρχες, τα μεγαλοσυμφέροντα, το ΔΝΤ, την Μέρκελ και τα εδώ τσιράκια της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τους κύριους υπεύθυνους για την καταστροφή της χώρας και του κοινωνικού της ιστού !!!!!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!

    Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, της Τρόϊκας και του διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα- ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει
    ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ – ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ «ΔΕΜΕΝΟΥΣ» ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ SIEMENS ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ – ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ !!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να που πήγαν τα λεφτά: Η Δούρου είχε διοριστεί από Άκη και Γιάννο σε Ινστιτούτο του ΥΓ. Άμυνας.

    [Έτσι είναι οι Έλληνες πολιτικοί: Αυτοί που έχουν λαδώσει το αντεράκι τους στα μουλωχτά είναι οι πρώτοι που φωνάζουν και ζητούν ευθύνες για το που πήγαν τα λεφτά.
    Το Ρενάκι θα μας πει ότι επί Άκη και Γιάννου προσλήφθηκε αξιοκρατικά και λόγω "προσόντων" στο Ινστιτούτο για να αναλύει μάλιστα την πολιτική της Τουρκίας... ετοιμάζει και "κρεμάλες" ή ειδικά δικαστήρια για αυτούς που συμμετείχαν στο φαγοπότι... για τους άλλους όμως και ότι για την πάρτη της]

    Με τίτλο «Τι κρύβει η Δούρου» και υπότιτλο «Γιατί δεν αναφέρει στο βιογραφικό της τη συνεργασία με το Ινστιτούτο του Ακη» που δημοσιεύει στο εξώφυλλό της, η εφημερίδα «Δημοκρατία» γράφει σήμερα ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνεργαζόταν με το Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων (ΙΑΑ) όταν υπουργοί Αμυνας ήταν ο Ακης Τσοχατζόπουλος και στη συνέχεια ο Γιάννος Παπαντωνίου.
    Η εφημερίδα αναφέρει ότι η Ρένα Δούρου κρύβει από το βιογραφικό της τη συγκεκριμένη συνεργασία που είχε «με τη χειρότερη περίοδο διαφθοράς και παρακμής των τελευταίων δεκαετιών, με το ΠΑΣΟΚ του Ακη, του Γιάννου Παπαντωνίου και του Κώστα Σημίτη».

    «Η κυρία Δούρου δεν χάνει καμιά ευκαιρία για να κατακεραυνώσει το «σάπιο πολιτικό σύστημα» της Μεταπολίτευσης, με το οποίο, όπως λέει, δεν είχε οποιαδήποτε σχέση. Είναι όμως έτσι;» γράφει η εφημερίδα.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ρένα Δούρου είχε αναλάβει ρόλο αναλύτριας της τουρκικής πολιτικής από το 2001 και μετά, περίοδο κατά την οποία ο κ. Τσοχατζόπουλος κατηγορείται ότι είχε κλιμακώσει τις δραστηριότητες του γύρω από τις εξοπλιστικές και αμυντικές προμήθειες από τις μίζες εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

    «Το γεγονός ότι η κυρία Δούρου είχε αυτή τη συνεργασία δεν είναι προφανώς από μόνο του επιλήψιμο. Οπως δεν είναι και για οποιονδήποτε άλλο επιστήμονα ή εργαζόμενο στους φορείς του υπουργείου που εκτελούσε ευσυνείδητα τα καθήκοντά του. Το αξιοπερίεργο όμως είναι ότι αν και είναι πολιτικό πρόσωπο έχει αποφύγει να συμπεριλάβει αυτή την πτυχή της επαγγελματικής δραστηριότητάς της στο βιογραφικό της, όπου απλώς δηλώνει «σύμβουλος εκδόσεων», αναφέρει η εφημερίδα και καταλήγει:

    «Σε μια τέτοια περίοδο, ως κορυφαίο στέλεχος ενός κόμματος που διεκδικεί την εξουσία (καταγγέλοντας μάλιστα όσους κυβέρνησαν έως τώρα και ευαγγελιζόμενο τη διαφάνεια) δεν όφειλε να μην κρατάει τέτοια μυστικά που έχουν πολιτικό ενδιαφέρον και αντίκτυπο; Αλλωστε, ο σάλος που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα για την προσχώρηση πρώην στενών συνεργατών του Ακη Τσοχατζόπουλου, όπως ο Αντ. Κοτσακάς, στον ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί ένα πρόσθετο θέμα που θα έπρεπε να είχε λάβει υπόψιν της η πολύ ευαίσθητη για σειρά άλλων θεμάτων βουλευτής».



    EIXAN ΣΤΗ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΝΕΟΚΛΗ ΣΑΡΡΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ.
    ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ-ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ-ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΠΑΑΑΑΑ…. ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΤΟΝ ΓΕΡΟΠΟΥΣΤΑ
    ΤΖΩΩΩΩΝ;;;;

    ΒΓΗΚΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΒΙΖΙΤΑ, ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ;;;

    ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ,

    ΠΕΡΙ ΨΗΦΟΥ ΣΕ Χ.Α. ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΞΙΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ,

    ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ-ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ, ΠΟΥΣΤΑΡΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!!!

    ΔΗΛΑΔΗ… ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΑΝΙΑΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ!!!!!

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΤΖΩΩΩΩΝ$$$$$////!!!,

    ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!

    ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΚΕΛ!!!!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ, ΤΖΩΩΩΝ$$$$,

    ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΤΖΑΚΙΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!

    ΛΟΥΓΚΡΑ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΩΟ ΠΑΣΟΚ ( ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ), ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ, ΤΗΣ Χ.Α, ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΗΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ :
    1) Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΜΕ ΕΚΡΟΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 100 ΕΩΣ 500 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ "ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ" ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΑΤΜ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !
    2) ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ 4 ΜΕ 5 ΜΟΝΑΔΕΣ,ΤΟΤΕ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ.
    3) ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    4) ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Ή ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ( ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ) ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ, ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΡΧΗΣ ΚΑΙ "ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ".

    ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ, Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ. ΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΘΑ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΑΛΛΑ Η ΑΤΤΙΚΗ, ΜΕ ΤΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ; ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΛΠ ;

    ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗ, ΑΝΑΓΚΑΙΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΗ ΛΥΣΗ, ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΕΘΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ, ΝΟΥΡΙΕΛ ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ «BILD»:

    «…ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΟΗΣΙΑ…Ή ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΝΑΠΤYΞΗ Ή ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!»

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΦΟΒΟ, ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ…

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ!

    ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!!!!!!

    Είναι κινδυνολογία, εκβιασμοί, τρομοκράτηση του ελληνικού λαού, από τους μεγαλοβαρώνους, καναλάρχες, τα μεγαλοσυμφέροντα, το ΔΝΤ, την Μέρκελ και τα εδώ τσιράκια της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τους κύριους υπεύθυνους για την καταστροφή της χώρας και του κοινωνικού της ιστού !!!!!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!

    Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, της Τρόϊκας και του διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα- ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει
    ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ – ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ «ΔΕΜΕΝΟΥΣ» ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ SIEMENS ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ – ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ !!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΑΤΑ Μ Α Λ Α Κ Α τώρα το ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ

    μυρίζουν ..καλά είνα £ύριζα ΠΑ$$ΟΚ.

    _____________________
    Να που πήγαν τα λεφτά: Η Δούρου είχε διοριστεί από Άκη και Γιάννο σε Ινστιτούτο του ΥΓ. Άμυνας.

    [Έτσι είναι οι Έλληνες πολιτικοί: Αυτοί που έχουν λαδώσει το αντεράκι τους στα μουλωχτά είναι οι πρώτοι που φωνάζουν και ζητούν ευθύνες για το που πήγαν τα λεφτά.
    Το Ρενάκι θα μας πει ότι επί Άκη και Γιάννου προσλήφθηκε αξιοκρατικά και λόγω "προσόντων" στο Ινστιτούτο για να αναλύει μάλιστα την πολιτική της Τουρκίας... ετοιμάζει και "κρεμάλες" ή ειδικά δικαστήρια για αυτούς που συμμετείχαν στο φαγοπότι... για τους άλλους όμως και ότι για την πάρτη της]

    Με τίτλο «Τι κρύβει η Δούρου» και υπότιτλο «Γιατί δεν αναφέρει στο βιογραφικό της τη συνεργασία με το Ινστιτούτο του Ακη» που δημοσιεύει στο εξώφυλλό της, η εφημερίδα «Δημοκρατία» γράφει σήμερα ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνεργαζόταν με το Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων (ΙΑΑ) όταν υπουργοί Αμυνας ήταν ο Ακης Τσοχατζόπουλος και στη συνέχεια ο Γιάννος Παπαντωνίου.
    Η εφημερίδα αναφέρει ότι η Ρένα Δούρου κρύβει από το βιογραφικό της τη συγκεκριμένη συνεργασία που είχε «με τη χειρότερη περίοδο διαφθοράς και παρακμής των τελευταίων δεκαετιών, με το ΠΑΣΟΚ του Ακη, του Γιάννου Παπαντωνίου και του Κώστα Σημίτη».

    «Η κυρία Δούρου δεν χάνει καμιά ευκαιρία για να κατακεραυνώσει το «σάπιο πολιτικό σύστημα» της Μεταπολίτευσης, με το οποίο, όπως λέει, δεν είχε οποιαδήποτε σχέση. Είναι όμως έτσι;» γράφει η εφημερίδα.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ρένα Δούρου είχε αναλάβει ρόλο αναλύτριας της τουρκικής πολιτικής από το 2001 και μετά, περίοδο κατά την οποία ο κ. Τσοχατζόπουλος κατηγορείται ότι είχε κλιμακώσει τις δραστηριότητες του γύρω από τις εξοπλιστικές και αμυντικές προμήθειες από τις μίζες εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

    «Το γεγονός ότι η κυρία Δούρου είχε αυτή τη συνεργασία δεν είναι προφανώς από μόνο του επιλήψιμο. Οπως δεν είναι και για οποιονδήποτε άλλο επιστήμονα ή εργαζόμενο στους φορείς του υπουργείου που εκτελούσε ευσυνείδητα τα καθήκοντά του. Το αξιοπερίεργο όμως είναι ότι αν και είναι πολιτικό πρόσωπο έχει αποφύγει να συμπεριλάβει αυτή την πτυχή της επαγγελματικής δραστηριότητάς της στο βιογραφικό της, όπου απλώς δηλώνει «σύμβουλος εκδόσεων», αναφέρει η εφημερίδα και καταλήγει:

    «Σε μια τέτοια περίοδο, ως κορυφαίο στέλεχος ενός κόμματος που διεκδικεί την εξουσία (καταγγέλοντας μάλιστα όσους κυβέρνησαν έως τώρα και ευαγγελιζόμενο τη διαφάνεια) δεν όφειλε να μην κρατάει τέτοια μυστικά που έχουν πολιτικό ενδιαφέρον και αντίκτυπο; Αλλωστε, ο σάλος που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα για την προσχώρηση πρώην στενών συνεργατών του Ακη Τσοχατζόπουλου, όπως ο Αντ. Κοτσακάς, στον ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί ένα πρόσθετο θέμα που θα έπρεπε να είχε λάβει υπόψιν της η πολύ ευαίσθητη για σειρά άλλων θεμάτων βουλευτής».



    EIXAN ΣΤΗ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΝΕΟΚΛΗ ΣΑΡΡΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ.
    ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ-ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ-ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση