GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η μακριά νύχτα του ΠΑΣΟΚ

Σήμερα το βράδυ στην Ιπποκράτους η αγωνία για το αποτέλεσμα των εκλογών θα διασταυρώνεται με το ενδιαφέρον σχετικά με το σχέδιο αναγένν...

Σήμερα το βράδυ στην Ιπποκράτους η αγωνία για το αποτέλεσμα των εκλογών θα διασταυρώνεται με το ενδιαφέρον σχετικά με το σχέδιο αναγέννησης της παράταξης.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα», ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος το προανήγγειλε, αλλά δεν είναι βέβαιον ότι θα το ανακοινώσει κιόλας, τουλάχιστον στις λεπτομέρειές του. Το εσωκομματικό θέμα έλαβε διαστάσεις άκαιρα, όπως επισημαίνουν πολλά στελέχη, με τις δηλώσεις των κκ. Θ. Πάγκαλου και Ι. Ραγκούση και την έντονη αντίδραση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Όποια κι αν είναι η έκβαση των εκλογών, για το ΠΑΣΟΚ ξεκινά μια «μακρά νύχτα» στη διάρκεια της οποίας θα ξεκαθαριστούν πολλά: από τους όρους συμμετοχής του σε μια κυβέρνηση συνεργασίας ως τη φυσιογνωμία και την οργάνωση του νέου κόμματος.
Τα πάντα θα κριθούν από το αποτέλεσμα των εκλογών και τα ποσοστά που θα λάβουν τα κόμματα. Ωστόσο, ο κ. Ευ. Βενιζέλος στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση φαίνεται ότι έχει μια πολύ πιο καθαρή στρατηγική από αυτήν που είχε τον Μάιο.
Σύμφωνα με συνεργάτες του, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, έχει αποφασίσει ότι στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ αναδειχθεί πρώτο κόμμα, το ΠΑΣΟΚ δεν θα δώσει ούτε ψήφο ανοχής ούτε ψήφο εμπιστοσύνης.
Αναπάντητο όμως έμεινε και το ερώτημα του ΠΑΣΟΚ με ποιους συμμάχους στην Ευρώπη θα διαπραγματευθεί η Ν.Δ. τον «κατάλογο παροχών που παρουσιάζει ως λύση επαναδιαπραγμάτευσης» όταν οι συντηρητικές κυβερνήσεις ήταν αυτές που επέβαλαν τη μονομερή λιτότητα. Σε ότι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ επιμένει στην κατηγορία ότι όσα λέει οδηγούν στο απόλυτο αδιέξοδο και ότι καλλιεργεί επικίνδυνες ψευδαισθήσεις.
Η επόμενη ημέρα δεν θα είναι δύσκολη μόνο για τη χώρα αλλά και για το ΠΑΣΟΚ, το οποίο έδωσε μάχη για να διατηρηθεί τουλάχιστον στα ποσοστά του. Ο κ. Βενιζέλος απηύθυνε κάλεσμα επιστροφής των ψηφοφόρων της παράταξης πλην των «καιροσκόπων που αναζήτησαν άλλη πολιτική στέγη».
Ανεξαρτήτως των ανακοινώσεων για την ανασύσταση της παράταξης, στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ έχουν πέσει οι πρώτες τροχιοδεικτικές βολές ενός προαναγγελθέντος εμφυλίου. Το δηκτικό σχόλιο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για το εσωκομματικό ξεκαθάρισμα «Σιγά τα αίματα! Κρατήστε μικρό φιαλίδιο…» μάλλον δεν θα σταματήσει τον βρασμό. Ο κ. Βενιζέλος έστειλε την αίτηση διαζυγίου στους κκ. Θ. Πάγκαλο και Ι. Ραγκούση – μένει να φανεί αν η διαδικασία θα είναι συναινετική.

10 σχόλια

  1. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ;

    ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ, ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ, ΞΥΛΟ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΝΕΚΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ΑΠΟ "ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ" ΗΜΙΟΦΟΡΤΗΓΟΥ, ΚΛΟΠΗ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗ ΚΩ..

    ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΣΕ "ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ" ΜΕ ΤΗ "ΒΟΗΘΕΙΑ" ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΑΚΡΑ :
    ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.
    ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΕΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ" ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΩΔΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ ΕΝΙΚΟΣ.ΓΡ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑΣ.

    ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΛΟΓΩ ΑΚΡΑΙΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΩΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    ΕΧΟΥΝ ΚΑΙΡΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ.

    ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΒΑΓΔΑΤΗ Ή ΚΑΜΠΟΥΛ ; ΤΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ Η ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ; ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pasok

    Εξω τα λαμογια που πουλαγαν θεσεις σε δεξιους κα Συριζα κα τα κονομαγαν

    θα ξηλωθουν

    Διαμαντοπουλου
    Πρωτοππαπας
    Δαμανακη
    Ευθυμιου
    Λοβερδος

    και αλλλα σκουλικια της πολιτικης

    Βαγγελιω Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος νοιάζεται για τα κόμματα και τις ιδεολογίες...

    Προσέξτε μην είναι η μεγάλη νύχτα της Ελλάδας, με τον ανεύθυνο σύριζα της χρεοκοπίας...

    Και θα δείτε μερικούς να πανηγυρίζουν και όλους τους άλλους να τρέχουν στα ΑΤΜ και στα ανοιχτά βενζινάδικα.

    Να εύχονται οι Τζήμερος- Μάνος- Καρατζαφέρης- Καμμένος- Μιχαλολιάκος της Χ.Α να μην έχουν βάλει "πλάτες" στο σύριζα και βγει πρώτος... Για πρώτη φορά θα βλέπουν τους αστούς ψηφοφόρους και δεν θα τους αναγνωρίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΓΩΝΕΣ ΗΤΑΝ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΟΙ ΑΡΧΙΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑDAMES ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΡΑΓΚΟΥΣΗ, ΛΟΒΕΡΣΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΧΟΙΙΔΗ ΠΟΥ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΕ ΥΠΟΝΟΜΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΩΝ ΙΔΙΟΤΕΛΩΝ !!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΠΑΣΟΚ !!! ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ !!! ΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ !! ΚΑΝΤΟ ΑΜΕΣΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΑΠΟΨΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Λαός ψηφίζει ακυβερνησία ;

    Αν η Νέα Δημοκρατία δεν είναι καθαρά μπροστά το βράδυ των εκλογών, υπάρχει ο κίνδυνος ασυνενοησίας και ακυβερνησίας. Τα άλλα δεξιά και κεντροδεξιά κόμματα ( Καμμένος, Μιχαλολιάκος, Τζήμερος- Μάνος, Καρατζαφέρης ) οδηγούν τη χώρα σε νέα περιπέτεια, επιλέγοντας να μείνουν ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΙ σε θέσεις που δεν δίνουν βιώσιμη κυβέρνηση. Το απόλυτο ΟΧΙ από τη μια, και το απόλυτο ΝΑΙ από την άλλη, δημιουργούν εκρηκτική και αποσταθεροποιητική ατμόσφαιρα, ενώ ούτε η ακραία συμπεριφορά Βενιζέλου βοηθά στο να βγούμε από το αδιέξοδο. Προβλέπεται μια δύσκολη μέρα μέχρι να κλείσουν οι κάλπες και ο κίνδυνος να μπει η χώρα σε μεγάλη οικονομική, κοινωνική και εθνική περιπέτεια είναι μεγάλος, όσο οι ψηφοφόροι δεν επιλέγουν πιο μαζικά τη μόνη μέση οδό, τη μόνη μέση λύση, για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, ταυτόχρονα με μεταρρυθμίσεις με το λιγότερο κοινωνικό κόστος, σταθερότητα και δημόσια και εθνική ασφάλεια, που είναι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    Πιστεύω στην ωριμότητα και την μετριοπάθεια και τη λογική των περισσοτέρων ψηφοφόρων. Το βράδυ θα ξέρουμε, αν η Ελλάδα θα έχει μια σταθερή κυβέρνηση, με βασικό κορμό τη Νέα Δημοκρατία, χωρίς ακραίες επιλογές ανεύθυνου ρίσκου ή η Ελλάδα θα μπει σε περιπέτεια ανάλογη του 1920 που οδήγησε στη Μικρασιατική καταστροφή, επιλέγοντας καταστροφικές, ανεύθυνες λύσεις,τύπου Τσίπρα ή άλλων άκρων. Μετά τις 7 κανείς δεν θα έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται για ότι συμβεί με τις ακραίες επιλογές του, ειδικά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ...

    Κουτσούκο ; από βαγγελιώ, έγινες δόκτορας ; θες να διώξει το μισό πασοκ, μήπως μπεις στα ψηφοδέλτια ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΑΓΓΕΛΗ

    ΑΝΤΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΥΠΝΟ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ, ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΩΤΕΡΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΚΩΛΑ ΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΥΝΟΗΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ, ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ". ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΛΩΣΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Ε Ν Ο Σ ΕΚ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εγω παραδοσιακος πασοκος απο το 89,
    δεν προκειται,με ορκο στα παιδια μου,
    να ξαναψηφισω ΠΑΣΟΚ οσο εχει αυτους τους αλητες βενιζελο,λοβερδο,διαμαντοπουλου,ραγκουση κλπ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. AΝΤΕ ΧΟΝΤΡΆ ΠΗΓΑΊΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ ΝΑ ΒΆΛΕΤΕ 14 ΔΙΣ ΜΕΤΡΆ...Ο ΛΑΟΣ ΘΈΛΕΙ ΓΑΜΉΣΙ .. ΕΓΏ ΟΧΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΉΣΩ

    ΒΓΑΊΝΩ ΣΕ ΜΆΧΗ ..ΜΕ ΤΡΑΎΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΊΜΑΤΑ....ΑΠΟ ΑΎΡΙΟ ΚΙ'ΚΟΛΑΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση