GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την Τρίτη η Διακαναλική του Αλέξη Τσίπρα

Διακαναλική συνέντευξη Τύπου θα δώσει στο Ζάππειο την Τρίτη 12 Ιουνίου στις 5 το απόγευμα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Ο κ....

Διακαναλική συνέντευξη Τύπου θα δώσει στο Ζάππειο την Τρίτη 12 Ιουνίου στις 5 το απόγευμα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματός του στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου για τις εκλογές 2012 στις 17 Ιουνίου.

1 σχόλιο

  1. Δεν θα την παρακολουθησω σε καμια περιπτωση. Θα σε δω και θα σε αξιολογησω την Δευτερα των εκλογων. Μεχρι τοτε δεν διακινδυνευω την ψηφο μου. Το μονο που μπορω να πω εινα χαλαλι σου οι Πασοκοι που μετακομησαν στον σταβλο σαν 13η συνιστωσα και τους ξεφρτωθηκε το Πασοκ που πασχιζει ο βενιζελος να επαναπατρισει, κακο του κεφαλιου του ας το κανει χωρις εμας τους υπολοιπους που θελαμε ο ΓΑΠ νια διαλυσει αυτο το εκτρωμα της μεταπολιτευσις οπως ειχε εξελιχθει και κατα δυναστευε τους Ελληνες. Ανεκοψαν την προσπαθεια, ας τους χαιρονται και καλα ξεμπερδεματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση