GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ναζισμός συνδέεται με την ομοφυλοφιλία

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως μετά την κυκλοφορία του βιβλίου The Pink Swastika: Homosexuality in the Nazi Party» σύμφωνα με το οποίο τ...

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως μετά την κυκλοφορία του βιβλίου The Pink Swastika: Homosexuality in the Nazi Party» σύμφωνα με το οποίο το χρώμα της σβάστικας ήταν ροζ και… οι σχέσεις του κινήματος τους ναζισμού με την ομοφυλοφιλία άρρηκτες.
Οι συγγραφείς του παραθέτουν, όπως αναφέρουν- αποδείξεις για το ότι πολλά στελέχη του ναζιστικού καθεστώτος ήταν στην πραγματικότητα ομοφυλόφιλοι. Το ροζ τρίγωνο -σύμβολο του κινήματος για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων- εμπνέεται από το μήνυμα που φέρει η σβάστικα.
Το βιβλίο παραθέτει περίπου 200 γραπτά ιστορικά ντοκουμέντα που δείχνουν, πάντα σύμφωνα με τους συγγραφείς, ότι ενώ οι Ναζί αποδίδονταν σε απηνείς διώξεις των ομοφυλόφιλων, στην ουσία είχαν στους κόλπους τους πολλούς ανθρώπους με τέτοιο σεξουαλικό προσανατολισμό και μάλιστα ακόμη και στα ανώτατα κλιμάκια της ηγεσίας τους.
Αναφέρεται επίσης εκτενώς σε μια θεμελιώδη μορφή του ναζιστικού κινήματος, τον Ernst Roehm, του οποίου ο Χίτλερ ήταν εν πολλοίς προστατευόμενος αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη σχέση των δυο ανδρών.

1 σχόλιο

  1. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΙΡΌΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΈΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ..


    {{ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΉ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΉ ΑΡΙΣΤΕΡΆ}}


    ΚΑΛΏ ΕΕΕΕΕ?? ΌΛΟΙ ΜΈΣΑ...

    >>>Μια μέρα μετά τις εκλογές οι Βρυξέλλες αποφάσισαν οτι θα μας δώσουν το 1 δις που παρακράτησαν από την δόση του Μαΐου!<<<<

    ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΌΤΑΝΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΟΘΕΊΑ ΕΚΛΟΓΏΝ ΠΩΣ ΛΈΓΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ; ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΕΕΕΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ;; ΚΑΙ ΛΈΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ???

    ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΜΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΚΑΙ ΤΙ ΦΑΣΙΣΜΌΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση