GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατηγορούν τον Τζήμερο για τον ...σοφέρ και τη γραμματέα του!

Παραιτούνται από τα όργανα της "Δημιουργίας Ξανά" του Θάνου Τζήμερου στελέχη και συνεργάτες του κόμματος, εκφράζοντας τη διαφωνία...

Παραιτούνται από τα όργανα της "Δημιουργίας Ξανά" του Θάνου Τζήμερου στελέχη και συνεργάτες του κόμματος, εκφράζοντας τη διαφωνία τους με τις επιλογές του επικεφαλής του σχηματισμού και καταγγέλλοντας τον τρόπο λήψης αποφάσεων.
Προ ολίγων ημερών, την παραίτησή του υπέβαλε ο αντιπρόεδρος και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Δημιουργίας Ξανά, Κ. Λουκόπουλος, σημειώνοντας την αντίθεσή του με την επιλογή σύμπραξης του κ. Τζήμερου με τον Στ. Μάνο, ενώ  την παραίτησή του από την εθνική επιτροπή του κόμματος ανακοίνωσε με επιστολή του, το μέλος του οργάνου, Εμμ. Επιτροπάκης.
Στην επιστολή του μεταξύ των άλλων καταγγέλλει τον κ. Τζήμερο για παράδοση σε συμφέροντα και «απόπειρα διαφθοράς», ενώ σημειώνει μεταξύ των άλλων ότι ο πρόεδρος του κόμματος «έπαιρνε και παίρνει όλες τις αποφάσεις μόνος του, συνεπικουρούμενος από το σοφέρ και τη γραμματέα του, οι οποίοι συμμετέχουν σε όλες τις διαπραγματεύσεις, τη στιγμή που ο ίδιος ο αντιπρόεδρος του κόμματος και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου έχουν παντελή άγνοια».

13 σχόλια

  1. Ποιός ειναι αυτος ο Λεβεντης Εισαγγελεας;!

    Που καλεί Παπανδρέου και Βενιζέλο για τις μίζες του Άκη!

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

    Καλουνται: οι δύο πρώην πρωθυπουργοι, Κώστας Σημίτης και Γιώργος Παπανδρέου, επίσης ο Ευ. Βενιζέλος, η Βάσω Παπανδρέου και ο Γιάννος Παπαντωνίου, όσοι δηλαδή συμμετείχαν στις αποφάσεις για τα υποβρύχια και τα TOR M1.
    Για δύο μήνες ο ανακριτής θα ακούσει καταθέσεις και στη συνέχεια θα αποφανθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. GIA THN EPISTOLH STH MERKEL DE LENE TIPOTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λίγες μέρες πριν τις εκλογές η πτώχευση φαίνεται πλέον σχεδόν αναπόφευκτη.

    Ας τα δούμε από την αρχή.
    ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή δεν μπαίνουν σε καμία κυβέρνηση.
    Βενιζέλος και Καμμένος δηλώνουν ξανά ότι δεν θα συμμετέχουν ή ότι θέλουν κυβέρνηση οικουμενική ή εθνικής ενότητας, στην οποία, όμως, αποκλείεται να μπει ο Σύριζα, αν είναι δεύτερο κόμμα.

    Τι μένει; Ακόμα κι αν η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτη ( αλλά με μικρή διαφορά από τον Σύριζα ) δεν θα μπορεί να κυβερνήσει, αν το πασοκ ή οι ΑΝΕΛ δεν δεχθούν μια μίνιμουμ συμφωνία. Πιθανόν, στο πασοκ, μετά τη βέβαιη νέα ήττα με μείωση ποσοστών, μικρή ή μεγάλη, να είναι άλλος αρχηγός, πιο σώφρων και διαλλακτικός, στη πορεία σχηματισμού κυβέρνησης επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου και ανάπτυξης, μαζί με τη ΝΔ και την Δημ. Αριστερά. Αλλά κανείς δεν μπορεί πια να μιλήσει με σιγουριά, λόγω των αλλεπάλληλων επικοινωνιακών λαθών του κ. Βενιζέλου.

    Όπως φάνηκε και σήμερα, με τη μεγάλη πτώση του Χρηματιστηρίου,σε περίπτωση επικράτησης του Σύριζα είτε ως πρώτο κόμμα, είτε ως δεύτερο αλλά με μικρή διαφορά από τη ΝΔ, οδηγούμαστε σε ακυβερνησία και εσωτερική πτώχευση, μαζική φυγή ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων και κεφαλαίων στο εξωτερικό, και ανεξέλεγκτες καταστάσεις στο χώρο της οικονομίας και των εθνικών θεμάτων, καθώς θα είναι βέβαιη η προσφυγή και σε τρίτες κάλπες, λόγω της αδιαλλαξίας του Σύριζα και Καμμένου σε κατάργηση του μνημονίου, και στην εκτός τόπου και χρόνου πολιτική Βενιζέλου.
    Για όσους ξέρουν και λίγη ιστορία, το Κράχ του Χρηματιστηρίου της Ν.Υ έφερε 13εκ ανέργους στην Αμερική. Η πιθανη κατάρρευση τραπεζών στις 18 Ιουνίου, λόγω πανικού, ακυβερνησίας, έλλειψης εμπιστοσύνης στο κρατικισμό του Σύριζα, θα σημάνει και το τέλος των επιχορηγήσεων και ΕΣΠΑ για την Ελλάδα!
    Οι ακραίες, αδιάλλακτες τοποθετήσεις των Βενιζέλου και Καμμένου, σε συνδυασμό με τη άτεγκτη στάση του Σύριζα, οδηγούν μια πολύ μεγάλη μάζα ψηφοφόρων προς τη ΝΔ. Θα είναι αρκετή για να αποφευχθεί η εσωτερική πτώχευση ; Θα το δούμε το βράδυ της Κυριακής εκείνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ομιλία στους πρεσβευτές της G20

    Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μόνος δρόμος για έξοδο από την κρίση, είπε ο Αλ.Τσίπρας

    Τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την εξωτερική πολιτική και την οικονομία, όπως διατυπώνονται και στο πρόγραμμα του κόμματος, παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας την Τετάρτη στους πρεσβευτές της G20, σε ειδική εκδήλωση στο Ζάππειο. Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πρόγραμμα εξόδου από την ΕΕ και την Ευρωζώνη, αλλά είναι πρόγραμμα που αποτελεί τον μόνο δρόμο για την έξοδο από την κρίση και την μετατροπή της Ελλάδας σε ισότιμο και αξιοπρεπή εταίρο στην ΕΕ και την ζώνη του ευρώ. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η αριστερά του 21ου αιώνα, που επιδιώκει έναν σοσιαλισμό με δημοκρατία και ελευθερία, τόνισε ο Αλ.Τσίπρας.

    Σήμερα, Τετάρτη, στις 8 το βράδυ ο Αλ.Τσίπρας θα μιλήσει σε εκδήλωση στην Ελευσίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζήτω η αναπτύξει....θα γίνει του Τζημερου....Να μην κλαίνε για τον τουρισμό μερικοί μερικοί εεεε...

    ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΠΑΡ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!!

    Μαλλιά κουβάρια έγινε ένα ολόκληρο μαγαζί χθές στην Χερσόνησο τηςΚρήτης όταν ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ Ελληνών και Γερμανών.

    Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα γιατί αυτή τη φορά ο λόγος είναι πέρα από κάθε φαντασία...

    Οι εν λόγω τουρίστες αφού διασκέδασαν και ήπιαν μέχρι πρωίας στο γνωστό μαγαζί της περιοχής, σηκώθηκαν και έφυγαν σαν κύριοι χωρίς να βάλουν κάν το χέρι στην τσέπη.

    Όταν λοιπόν, τους ζητήθηκε να πληρώσουν εκείνοι αρνήθηκαν λέγοντας πως οι Έλληνες είναι εκείνοι που τους οφείλουν χρήματα.

    Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και ακολούθησε... έντονος καυγάς με αποτέλεσμα οι Γερμανοί να φύγουν από το χώρο δαρμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σεληνιακό τοπίο για την Ελλάδα
    αν φύγει από το ευρώ «βλέπει» το Bloomberg

    Φαινόμενα όπως νεκρές τράπεζες, κατάρρευση επιχειρήσεων, εκτόξευση τιμών στις εισαγωγές, ραγδαία αύξηση του εθνικού χρέους αλλά και έλλειψη τροφίμων και βίαιες διαδηλώσεις είναι τα φαινόμενα που μπορεί να αντιμετωπίσει η Ελλάδα μετά το ευρώ, σύμφωνα με αναλυτές που επικαλείται το πρακτορείο Bloomberg.

    Σε δημοσίευμά του, το πρακτορείο υποστηρίζει ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο κατώφλι μιας δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης με τις εταιρείες και τους πολίτες να αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο η χώρα να αναγκαστεί να επιστρέψει στην δραχμή.

    «Εάν βγούμε από το ευρώ, θα έχουμε ένα ασταθές περιβάλλον στην Ελλάδα. Είμαι σίγουρος για αυτό», επεσήμανε στο πρακτορείο ο γενικός διευθυντής της Intelli Solutions ΑΕ, Παύλος Τζιόρκας. «Μία έξοδος της Ελλάδας ίσως αναγκάσει την εταιρεία να εγκαταλείψει την χώρα» πρόσθεσε.

    «Ένα σενάριο σεληνιακού τοπίου, όπου οτιδήποτε κινούμενο φεύγει, είναι βεβαίως κάτι που μπορεί κανείς να προβλέψει» ανέφερε ο νομπελίστας οικονομολόγος και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Στερν της Νέας Υόρκης, Μάικλ Σπενς, σε συνέντευξή του στο Μιλάνο.

    Το πρακτορείο σημειώνει ότι μια νέα δραχμή θα μπορούσε να δώσει ώθηση στις εξαγωγές και τη βιομηχανία του τουρισμού στην Ελλάδα, ωστόσο, υπογραμμίζει ότι η χώρα δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει το παράδειγμα της Αργεντινής μια δεκαετία από τη χρεοκοπία και την υποτίμηση.

    Εν τω μεταξύ, τραπεζίτες, οικονομολόγοι και αναλυτές, υποστηρίζουν ότι οποιαδήποτε έξοδος από το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα, θα δημιουργήσει μεγάλη οικονομική αποδιοργάνωση. «Θα υπάρχει έλλειψη καταθέσεων και οι τράπεζες θα μείνουν μόνο με συνάλλαγμα», λέει ο Γκιγιέρμο Νίλσεν, που διορίστηκε υπουργός Οικονομικών το 2002, λίγους μήνες μετά την χρεοκοπία της Αργεντινής, σημειώνοντας ότι θα υπάρξουν μεγάλες διαφορές στα εισοδήματα και η Ελλάδα θα μετατραπεί σε τριτοκοσμική χώρα.

    Ο πρωθυπουργός του Βελγίου, Γκι Βέρχοφστατ, σημειώνει από την πλευρά του, ότι μια επιστροφή στη δραχμή θα γυρίσει την Ελλάδα πίσω στο χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο αυστριακός Τζίμερο να πάει να πολιτευτεί στην Αυστρία.

    Τέτοιο δικαίωμα στην Ελλάδα, δεν έχει.


    Αλβανοί, αυστριακοί, γερμανοί, όλοι είστε παράνομοι και λαθρομετανάστες.

    Ξεκουμπιστείτε.

    Ραους!



    Γαμώ το Ράϊχ σας και το ιμπέριουμ, ζώα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ερωτηματικά προκαλούν τα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα τα βρετανικά μεσιτικά γραφεία , σύμφωνα με τα οποία, τον τελευταίο μήνα καταγράφεται κατακόρυφη αύξηση των Ελλήνων που αγοράζουν πανάκριβα ακίνητα στο Λονδίνο, ενώ κατά πόδας ακολουθούν Ισπανοί, Ιταλοί και Γάλλοι.

    Μόνο τον τελευταίο μήνα, παρά τη σημαντική άνοδο της στερλίνας έναντι του ευρώ, η ζήτηση από Έλληνες για αγορά ακινήτων στο Λονδίνο έχει αυξηθεί κατά 40%, σύμφωνα με Βρετανούς αναλυτές. Πλέον οι Έλληνες έρχονται πρώτοι από πλευράς αύξησης του ενδιαφέροντος για ακίνητα στην αγγλική πρωτεύουσα, ενώ συγκαταλέγονται μέσα στους top 5 αγοραστές από χώρες της ευρωζώνης.

    Σύμφωνα με το βρετανικό μεσιτικό γραφείο Savills, η αναζήτηση ακινήτων στο Λονδίνο από Έλληνες μέσω Διαδικτύου έχει αυξηθεί κατά 50% σε σχέση με το μέσο όρο των προηγούμενων έξι μηνών.

    Το ερώτημα, βέβαια, που προκύπτει, είναι εύλογο: Ποιοι και πόσοι είναι αυτοί οι Έλληνες που επενδύουν εκατομμύρια ευρώ σε πολυτελή ακίνητα του Λονδίνου, την ώρα που η χώρα τους βουλιάζει; Πάντως, σίγουρα δεν είναι μισθωτοί και συνταξιούχοι..

    ποιοι ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΆΡΑΓΕ!!!! { ΜΗΠΩΣ Ο ΚΟΥΒΕΛΟΣ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΑΣ ΠΟΎΜΕ}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το παράδειγμα της Ισπανίας χρησιμοποιεί ο γνωστός οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης, εξαπολύοντας δριμεία κριτική στους Ευρωπαίους ηγέτες. Ο κ Βαρουφάκης μέσω του άρθρου του στο περιοδικό «HOT DOC», αναρωτιέται πως οι «γελοίες πολιτικές αποφάσεις» και οι «αγορές» οδήγησαν μια χώρα στο χείλος της καταστροφής.

    Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο:

    «Καλά εμείς. Έστω ότι είμαστε φοροφυγάδες, διεφθαρμένοι, τεμπέληδες, ελλειμματικοί από την κούνια, Ελληνάρες που απαιτούμε να ζούμε από τον ιδρώτα των λαών που παράγουν. Οι Ισπανοί όμως; Εκείνοι τι φταίνε;

    - Η Ισπανία δεν είχε πλεονασματικό προϋπολογισμό λίγο πριν ξεσπάσει η κρίση;

    - Η Ισπανία δεν είχε χρέος κατά πολύ χαμηλότερο της Γερμανίας λίγο πριν ξεσπάσει η κρίση;

    - Η Ισπανία δεν ήταν εκείνη που πέτυχε να κάνει τους μόνους πλεονασματικούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιστορίας, αφήνοντας πίσω τους μια Μπαρτσελόνα χάρμα ιδέσθαι;

    - Η Ισπανία δεν ήταν εκείνη που, με παράδειγμα τη Zara, απέδειξε ότι η Ευρώπη μπορεί να παράγει προϊόντα υφαντουργίας χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρει τις θέσεις εργασίας στην Άπω Ανατολή;

    - Η Ισπανία δεν προσέφερε στη Volkswagen τα πιο επικερδή εργοστάσιά της στην Ευρώπη (εκείνα της Seat);

    Κι όμως, η χώρα αυτή βρίσκεται σήμερα στην ίδια μαύρη τρύπα με εμάς. Πώς είναι κάτι τέτοιο δυνατόν, αν η κρίση οφείλεται σε κακοδαιμονίες που, δίχως αμφιβολία, χαρακτηρίζουν την Ελλάδα αλλά σε καμία των περιπτώσεων την Ισπανία;

    Για μια στιγμή ας ξεχάσουμε τα δικά μας και ας αναλογιστούμε το δράμα που εκτυλίσσεται στην Ισπανία (όχι μόνο από αλληλεγγύη προς τον συμπαθή λαό της δυτικής Μεσογείου, αλλά γιατί έτσι θα καταλάβουμε καλύτερα τι μας συμβαίνει κι εμάς τώρα, αυτή τη στιγμή):

    Από πέρσι το καλοκαίρι, οι ζημίες των ανόητων ισπανικών ιδιωτικών τραπεζών (που προκλήθηκαν από τζόγο στην αγορά ακινήτων) έχουν μεταφερθεί στους ώμους του ισπανικού δημοσίου, με αποτέλεσμα την ουσιαστική εκπαραθύρωση του τελευταίου από τις «αγορές».

    Για να μην αναγκαστεί η EE να παραδεχθεί ότι η Ισπανία είναι η τέταρτη χώρα που «καταπίπτει», αποφασίστηκε η εξής παρανοϊκή «λύση»:

    1: Η ΕΚΤ θα δέχεται ό,τι παλιόχαρτο της φέρνουν οι ισπανικές τράπεζες ως «εχέγγυο» και έτσι θα τις δανείσει πάνω από 300 δις με επιτόκιο 1%.

    2: Επειδή αυτά τα χρήματα αποτελούν δανεικά, και με τα δανεικά δεν αποφεύγεται μια πτώχευση (παρά μόνο αναβάλλεται), το ισπανικό κράτος θα δανειστεί κι άλλα χρήματα (από το EFSF) με επιτόκιο περί το 4% για να τα χαρίσει στις τράπεζες (στο πλαίσιο της επανακεφαλαιοποίησης) – χωρίς βέβαια να λάβει κοινές μετοχές (κάτι που αποτελεί κατάφωρη παραβίαση των κανόνων του... καπιταλισμού).

    3: Λόγω όμως του 2, το ισπανικό κράτος σπρώχνεται βαθύτερα στην πτώχευση. Για να μην βουλιάξει άμεσα, σκέφτηκαν το εξής σοφό: Οι τράπεζες, την ίδια ώρα που θα παίρνουν δανεικά (κι αγύριστα) από το ισπανικό κράτος, θα του δανείζουν με επιτόκια 6% μέρος των δανεικών που παίρνουν από την ΕΚΤ με επιτόκιο 1%.

    Κατανοείτε τι σημαίνουν τα παραπάνω;

    Οι πτωχευμένες τράπεζες πρώτα μετέφεραν τις ζημίες τους στο ισπανικό κράτος, οδηγώντας το στην πτώχευση, κατόπιν εξασφάλισαν τόνους δανείων από την ΕΚΤ (με επιτόκιο 1%), μετά δάνεισαν ένα μέρος αυτών των χρημάτων στο... ισπανικό δημόσιο (με επιτόκιο 6%) και, παράλληλα, δανείζονται από το ισπανικό δημόσιο κι άλλα χρήμα τα οποία ο Ισπανός φορολογούμενος δανείζεται από το EFSF.

    Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο απαράβατος όρος για να επιτραπεί στην Ισπανία αυτή η «λύση» είναι η επιβολή λιτότητας, που θα συρρικνώσει κι άλλο το εθνικό εισόδημα, από το οποίο το κράτος θα πρέπει να αντλήσει τους φόρους που απαιτούνται για την αποπληρωμή όλων αυτών των δανείων που έχει φορτωθεί ο ισπανικός λαός εκ μέρους των τραπεζιτών.

    Όταν, λοιπόν, Ευρωπαίοι συνάδελφοι, δημοσιογράφοι και πολιτικοί, δακτυλοδείχνουν την Ελλάδα επειδή τόλμησε να πει όχι στο ευρωπαϊκό «σχέδιο» καταπολέμησης της κρίσης, τους απαντώ χωρίς περιστροφές: Θα παραδεχθώ ό,τι θέλετε, αλλά μόνο όταν μου εξηγήσετε, στη βάση του Ορθού Λόγου, «τι στο διάβολο κάνετε στην Ισπανία;»

    Βαρουφάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. KALA RE PAIDIA DEN KATALABAINETE OTI O TYPOS EINAI FOYSKA?
    DEN TON EIDATE ME TI PRAO PATEROYLISTIKO KAI ATHWO MOYSOLINIKO YFOS SAS MILAEI?
    MOYFA H DOYLEIA PAIDIA.
    KOITATE ALLOY GIA PSHFO.
    ASE POY STO BIOGRAFIKO AKOYSA OTI LEEI PSEMATA.
    ISOVIOS FOITHTHS LENE OTI EINAI. KANENAS POY KSEREI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΖΩΩΩΩΝ;;;;

    ΓΕΡΟΠΟΥΣΤΑ;;;

    ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΕ,
    ΠΕΡΙ Χ.Α. ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΞΙΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ,

    ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ-ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ, ΠΟΥΣΤΑΡΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!!!

    ΔΗΛΑΔΗ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΑΝΙΑΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ!!!!!

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΤΖΩΩΩΩΝ$$$$$////!!!,

    ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!

    ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΚΕΛ!!!!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ, ΤΖΩΩΩΝ$$$$,

    ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΤΖΑΚΙΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!

    ΑΦΟΥ ΡΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ, ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ, ΓΡΙΑ ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟ-ΑΔΕΡΦΗ...

    ΤΙ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ;;;

    ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ;;;

    ΛΟΥΓΚΡΑ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρ. Δούρου-ΣΥΡΙΖΑ: Λεφτά υπάρχουν!!

    Γρήγορα πήρε μαθήματα από τη Λούκα
    η Ρένα...και γιατί να μην πάρει άλλωστε ;
    Αφού τα ζώα θα το πιστέψουν πάλι μιας και έχουν ξεχάσει που τους οδήγησε το ίδιο σύνθημα πριν 2 χρόνια

    Αλλά...σε τι νόμισμα υπάρχουν;;
    ------------------------------


    Βίντεο: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταματήσει
    ΚΑΙ τον πόλεμο στο Αφγανιστάν...
    Απόλαυση!
    Απορώ πως κρατιέται ο Μάνεσης και δεν λύνεται στα γέλια όπως ο Άδωνις ακούγοντας το νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ να λέει ότι θα σταματήσουν τον πόλεμο στο Αφγανιστάν:

    ΣυΡιζA Σταματά Πόλεμο Αφγανιστάν!!
    Επίδομα Λάθρο!! 4Jun12.
    Δημοσιεύτηκε στις 4 Ιούν 2012 από Evonymos

    ---------------------------------
    Άμα είσαι "Προοδευτικός" κρύβεται;;;
    Σκουλαρίκια έχουν και οι ΜΗ προοδευτικοί στις μέρες μας...
    Τέτοιες δημοσιεύσεις όμως στο Facebook δεν κάνει όποιος και όποιος...
    Πόσα κιλά "προοδευτικός" πρέπει να είσαι για να προκαλείς τους άλλους έτσι ;;;

    Βλέπουμε ο "προοδευτικός" Γ. Μηλιός του ΣΥΡΙΖΑ, που θα μας κάνει Κούβα η Βόρεια Κορέα διώχνοντας τις λίγες επιχειρήσεις που υπάρχουν ακόμα εδώ αυξάνοντας τη φορολογία τους και βάζοντας ποσοστά επί του ΤΖΙΡΟΥ σαν εισφορές , κοινοποιεί στο Facebook αφίσα Μαοκικού Κομμουνιστή που ποδοπατά τον Ιησού Χριστό!!!!

    Τόση "προοδευτικότητα" είχαμε καιρό να δούμε!!!
    Αν πάρει πρωτιά ο ΣΥΡΙΖΑ όμως στις 17 -06 -12 τότε ίσως να είναι μία καθημερινότητα αυτό το δείγμα που μας έδωσε...

    ΤΟ Απίστευτο καραγκιοζιλίκι και κόμπλεξ από τον γραφικό Μηλιό του ΣΥΡΙΖΑ !
    Ντροπή και αίσχος.
    Ο γελοίος ο Μηλιός του ΣΥΡΙΖΑ, που θα λύσει τα προβλήματά μας διώχνοντας τις λίγες επιχειρήσεις που υπάρχουν ακόμα εδώ, αφού θα τους αυξήσει τη φορολογίας στος 60-70%, κοινοποιεί αφίσα Μαοκικού Κομμουνιστή που...ποδοπατά τον Ιησού Χριστό!!!!

    Ρε γελοίε γιατί προσβάλεις τους υπόλοιπους που πιστεύουν και θες να τους υφαρπάξεις τους ψήφους;;

    Εμείς δημοσιεύουμε φωτογραφίες που να σφυροκοπούμε το κεφάλι του ινδάλματός σου του Κάστρο ή του Στάλιν;;;

    Καραγκιόζη !!..μάλλον κλόουν, στην διεθνιστική!

    Διερωτομαι πως κυκλοφορει στη πιατσα ο Μηλιος με αυτη τη φατσα που εχει.
    Μου θυμιζει μανιακο που παιζει σε ταινια cult της δεκαετιας του 1970.

    Για τη δε κορη του Κωνσταντοπουλου και τη Δουρου, η οψη τους δειχνει οτι κανανε πολλες καταχρησεις στα νιατα τους ...


    ΑΘΕΟΙ-ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ οι άχρηστοι μπαχαλάκηδες τα ρεμάλια
    του.. Λάθρο τΣύριζα
    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Μανα του Τσιπρα ειναι βερα Αλβανιδα, αλλωστε και ο πατερας του που λεγοταν Xhipra...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση