GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναστέλλονται οι δραστηριότητες των παρατηρητών του ΟΗΕ

Αναστέλλουν μέχρι νεωτέρας τις δραστηριότητές τους στο συριακό έδαφος οι παρατηρητές του ΟΗΕ, λόγω της κλιμάκωσης της βίας τις τελευταί...

Αναστέλλουν μέχρι νεωτέρας τις δραστηριότητές τους στο συριακό έδαφος οι παρατηρητές του ΟΗΕ, λόγω της κλιμάκωσης της βίας τις τελευταίες 10 ημέρες.
«Οι παρατηρητές δεν θα κάνουν περιπολίες, μέχρι να υπάρξει νεότερη οδηγία» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής του στρατηγός Μουντ.
Την ίδια ώρα, υποβλήθηκε στην Κωνσταντινούπολη η πρόταση, από τον Μπουρχάν Γαλιούν (είναι ο επικεφαλής της κεντρικής επιτροπής του ‘Εθνικού Συριακού Συμβουλίου, του CNS), να αποσταλεί σύντομα στο συριακό έδαφος μια δύναμη κυανοκράνων.
Νωρίτερα, το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανακοίνωσε πως τουλάχιστον 18 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από χθες το βράδυ στη χώρα, 12 εκ των οποίων στην επαρχία της Δαμασκού, που, σύμφωνα με την ίδια πηγή, βομβαρδίζεται από κυβερνητικά στρατεύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση