GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ...

Γράφει ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος.   www. andrianopoulos .gr . Κοντά στο 50% λοιπόν συγκέντρωσαν οι δυνάμεις που στηρίζουν την συνεννόηση τη...

Γράφει ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος.
  www.andrianopoulos.gr.

Κοντά στο 50% λοιπόν συγκέντρωσαν οι δυνάμεις που στηρίζουν την συνεννόηση της χώρας με την Ευρώπη, την ρεαλιστική πορεία ανάπτυξης και την ορθολογική αντιμετώπιση των χρεών της. Απέναντι στέκεται ένα συνονθύλευμα νταήδων, καουμπόυδων του εθνικισμού και κάποιων σοβαρών δίχως όμως πραγματικές προτάσεις για το αύριο. Εκπληκτικό είναι το θράσος κάποιων από τους χαμένους να απειλούν τους νικητές με αναστάτωση, αν προωθήσουν τις εγκεκριμένες από το εκλογικό σώμα πολιτικές τους.
Στη φάση αυτή ο συνασπισμός που θα σχηματίσει κυβέρνηση οφείλει να λάβει υπ’ όψιν του μερικές σκληρές πραγματικότητες. Η εφαρμογή του κράτους του νόμου αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα. Είναι απαραίτητο, για να υπάρξει κυβέρνηση και να προχωρήσει ο τόπος. Χωρίς μηδενική ανοχή κάθε παραβατικής συμπεριφοράς όποια άλλη σκέψη και προοπτική είναι εξ αρχής υπονομευμένη. Είναι επίσης απαραίτητο της κυβέρνησης να ηγηθεί προσωπικότητα της Αριστεράς. Ο Φώτης Κουβέλης πιθανότατα η κάποιο άλλο ίσου κύρους πρόσωπο. Για να υπάρξει εκτόνωση και να κερδηθεί πολύτιμος χρόνος. Με τον μισό περίπου πληθυσμό διακηρυγμένα εναντίον του Μνημονίου είναι αδύνατον να στεριώσει κυβέρνηση χτισμένη πάνω στους δύο βασικούς πυλώνες της μέχρι τώρα πολιτικής.
Τρίτο ζήτημα είναι η αλλαγή πολιτικής. Μισθωτοί και συνταξιούχοι δεν αντέχουν άλλο το βάρος της όποιας προσαρμογής. Ούτε και η οριζόντια φορολογία, αυτών που πάντοτε δηλώνουν και δεν μπορούν να κρύψουν, αποτελεί πλέον λύση. Να πληρώσουν εκείνοι που απόλαυσαν τα δανεικά. Κρατικοδίαιτοι του ιδιωτικού τομέα (με βιός που δημιουργήθηκε από προμήθειες κι’ εργολαβίες) και δημόσιες συντεχνίες που με κομματικά κριτήρια έχουν αποικίσει χιλιάδες άχρηστους κρατικούς φορείς. Ολοι αυτοί εξ’ άλλου δεν αποτελούν πλέον κομματικούς στρατούς. Εχουν μετοικήσει στον ΣΥΡΙΖΑ. Ευκαιρία να απαλλαγεί το δημόσιο από ασφυκτικά βαρίδια…

16 σχόλια

  1. ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΩΝ "ΝΙΚΗΤΩΝ" ΑΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΟΙ ΜΗ "ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ". ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ "ΣΩΤΗΡΑ" Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΙΞΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ, ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΕΣΜΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΑΘΛΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΝΕ ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα εντός εκτός και επι τα αυτά,ο Ανδριανόπουλος, ξέρει καλά το παιχνίδι.
    Ο Κουβέλης στην κυβέρνηση για να δώση εντύπωση τρίπολου,λες και δεν γνωρίζει ποιοί ειναι ο βασικός κορμός της ΔΗΜΑΡ,Πασόκοι που η μεταφορά τους στο κόμμα Κουβέλη ειναι ενα ειδος ολιγη απο αριστερά με δυνατότητα μεταφοράς ανα πάσα στιγμή.
    Ο Ανδριανόπουλος ειναι ενάντια στους εργολάβους και στα τρωκτικά ,εδώ γελάνε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μιας και ειναι στο συριζα που δεν ειναι κ ανδριανοπουλε δεν ποναει ε.ωραιοι ειστε ολοι στα εμφυλιοπολεμικα ξκηρυγματα ομως ξεχασατε οτι ηδη ειστε γεροντες και οι νεοι μας δεν θελουν τετοιες συμπεριφορες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν η σκλαβιά ντύνεται τη μάσκα της ¨δημοκρατίας" ...
    ... τότε την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ την ονομάζουν ...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ




    ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ
    ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΔΡΕΑ, ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΩΣΤΑ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΟΣ. ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ. ΟΜΩΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ. ΓΑΜΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ? ΓΑΜΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕΓΑΛΕ! ΓΑΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΔΙΠΛΗ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΧΩ. ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΩΣΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ. ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ!
    ΑΚΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Ο ΒΛΑΚΑΣ ! ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ 70% ΜΑΥΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ,ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ! Α, ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΕΓΑΛΕ. ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΠΡΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντέταρι Ντέταρι Ντέταρι!

    Τον θυμάσαι Αντρέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΩΛΟΜΑΓΟΥΛΕ...Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΤΥΣ'ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΞΥΡΙΣΕ... «ΣΥΡΙΖΑ» Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ «ΛΟΜΠΙ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ»...!!!

    ΟΙ ΠΑΛΛΑΙΟΛΙΘΙΚΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ
    και ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ
    «ΕΛΛΑΣ-ΕΑΜ-ΕΠΟΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ»..!!

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    Η έξυπνη προεκλογική εκστρατεία Σαμαρά με το δίλημμα ευρώ ή δραχμή καί οι απύθμενες σε γελοιότητα καί αντικρουόμενες δηλώσεις των κορυφαίων στελεχών του Συριζα πού απαρτίζουν τις «συνιστώσες» του, περί δραχμής καί μονομερούς καταγγελίας, οδήγησαν στην καθαρή νίκη του Αντώνη Σαμαρά.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι με «όρους» της δεκαετίας του... 1950, βάζοντας στο προεκλογικό κάδρο τον Μανώλη Γλέζο και συνθήματα πού ακούσθηκαν ακόμη και χθές όπως
    «ΕΑΜ – ΕΛΑΣ-ΕΠΟΝ, ο δρόμος των λαών», φαίνεται καθαρά καί ξάστερα ότι εμφυλιοπολεμικές κραυγές πρό μισού αιώνα δεν ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας...!!!

    Λίγος, πολύ λίγος ο... Alexis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΩΣΤΑ ΣΩΣΤΑ

    "Να πληρώσουν εκείνοι που απόλαυσαν τα δανεικά. Κρατικοδίαιτοι του ιδιωτικού τομέα (με βιός που δημιουργήθηκε από προμήθειες κι’ εργολαβίες) και δημόσιες συντεχνίες που με κομματικά κριτήρια έχουν αποικίσει χιλιάδες άχρηστους κρατικούς φορείς. Ολοι αυτοί εξ’ άλλου δεν αποτελούν πλέον κομματικούς στρατούς. Εχουν μετοικήσει στον ΣΥΡΙΖΑ."

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΝΔΡΕΑ

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

    ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 9:10 μμ
    Είσαι το ίδιο εγκεφαλικά ατροφικός με τον Αλέξη σου, οπότε σου αξίζει σαν αρχηγός. Επίσης και η ιδεολογία σου αντανακλά την νοημοσύνη σου. Το πλαγκτόν της θάλασσας σε ξεπερνά σε IQ ανετότατα. Η ύπαρξή σου προκαλεί θλίψη και οίκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κυρ-αντρέα, ρε συ καρρώ πουκάμισο και ριγέ γραβάτα;;;;;;; Για όνομα δηλαδή, και προέρχεσαι και από οικογένεια εμπορορραπτάδων.
    Έτσι είναι και οι σκέψεις σου, γαιυτό και ο κόσμος σ' έχει πάρει στο ψιλό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προεδραρα μην ξεχάσεις της υπόσχεση σου προχώρα είμαστε μαζί σου.

    Επε ο κ. Σαμαράς θα επαναδιαπραγματευθούμε:

    1) Αποκατάσταση των πολύ χαμηλών συντάξεων στα επίπεδα που ήταν το 2009.

    2) Επέκταση του επιδόματος ανεργίας κατά ένα χρόνο ακόμα, στα δύο χρόνια.

    3) Έκτακτο επίδομα ανεργίας και για μη μισθωτούς.

    4) Να ρυθμιστούν οι αλλεπάλληλες φορολογικές επιβαρύνσεις των επομένων μηνών.

    5) Να μην πέσουν άλλο οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα.

    6) Μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση των εσόδων, σταδιακή άνοδος του αφορολόγητου ορίου από τις 5.000 σήμερα στις 8.000.

    7) Αντικατάσταση του χαρατσιού από νέο διευρυμένο ΕΤΑΚ, υποφερτό για όλους.

    8) Σταδιακή μείωση των φορολογικών συντελεστών.

    9) Η περικοπή 11,7 δισεκατομμυρίων δημοσίων δαπανών για 2012-13 να επεκταθεί για δύο ακόμα χρόνια, ώς το 2016 τουλάχιστον.

    10) Το πλεονάζον προσωπικό από οργανισμούς του δημοσίου να μην απολύεται, αλλά να μπαίνει σε ειδικό καθεστώς για τρία χρόνια τουλάχιστον.

    11) Μέτρα για τους δανειολήπτες.

    12) Αναστολή των συνεπειών εγγραφής στον Τειρεσία για όσους γράφτηκαν την τελευταία διετία.

    13) Εξασφάλιση ρευστότητας στην πραγματική οικονομία και ειδικότερα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

    14) Εφαρμογή του αναγκαίου και δίκαιου συμψηφισμού οφειλών από και προς το Δημόσιο, που θα απελευθερώσει και ρευστότητα για την αγορά.

    15) Άμεσες νομοθετικές πρωτοβουλίες για την αποδέσμευση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου.

    16) Προώθηση των αποκρατικοποιήσεων και πέρα από τις προβλέψεις της δανειακής σύμβασης.

    17) Αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη με ανακοπή της λαθρομετανάστευσης.

    18) Ανακήρυξη της ΑΟΖ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΞΥΠΝΆΝΕ ΜΕΡΙΚΑ ΖΩΑ: {ΔΕΊΤΕ ΠΩΣ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΚΏΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ}

    ΠΑΣΟΚ Τέλος! Κηρύσει "πτώχευση" και αλλάζει όνομα !
    Ξεχάστε το ΠΑΣΟΚ που ξέρατε.

    Μπορεί να είναι σε εξέλιξη οι διαβουλεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης, όμως όπως είχε προαναγγείλει εδώ και καιρό ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στο κόμμα του θα αλλάξουν όλα! Ακόμα και το όνομα.

    Κάποιοι λένε ότι το όνομα έχει βρεθεί ήδη και είναι ζήτημα χρόνου να ανακοινωθεί.

    Κάποιοι άλλοι λένε ότι πρώτα πρέπει να γίνουν άλλες διεργασίες, υπάρχουν άλλες προτεραιότητες και το όνομα...
    θα πρέπει να είναι το τελευταίο που θα αλλάξει.

    Πληροφορίες λένε επίσης ότι η αλλαγή στο όνομα του ιστορικού πλέον αυτού κόμματος, θα γίνει και για πρακτικούς λόγους, αφού τα ΧΡΕΗ {ΑΚΟΎΤΕ} του κινήματος του Ανδρέα Παπανδρέου είναι υπέρογκα και ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, μπορεί να κηρύξει πτώχευση.

    {ΑΚΟΎΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΏΣΩ ΤΑ ΚΆΝΩ ΑΥΤΆ }

    Καζάκιδες, Αλέκα Κουκουέδες Κανελιά και όλοι αυτοί οι ΑΝΑΛΥΤΕΣ {ΓΙΑΛΑΝΤΖΊ επαναστάτες} ... να μάθουν ότι έχουμε πόλεμο
    ΚΑ-ΝΟ-ΝΙ-ΚΌ πόλεμο με ΝΕΚΡΟΥΣ ..

    ΑΝ θέλετε απο ΤΩΡΑ να κάνετε αντίσταση συντονίσετε τον ΑΣΎΡΜΑΤΟ ΣΑΣ, αλλιώς θα τρωτέ ξύλο από την Χρυσή αυγή , ΚΑΙ σε λίγο ΚΑΙΡΏ γαμήσι κανονικό από τους Κενταύρους και τους Ρέιντζερ της Ν.Δ αλλά πολύυυυυυυυυυυυυ γαμήσι..


    Ν.Δ-- ΠΑΣΟΚ---ΔΥ.ΜΑΡ.. γιατί ρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ δεν κανατά από της πρώτες εκλογές συγκυβέρνηση να τελειώνουμε; ΓΙΑΤΙ ΘΈΛΑΤΕ ΜΈΣΑ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΌΜΕΝΑ ,ΝΤΟΡΑ,ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΚΑΙ Σ.Ι.Α..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τζωωωων, γαμημένο δεξιό τραβέλι της Συγγρού,

    Χαίρεσαι παλιομπάσταρδε, φασιστόμουτρο, που ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΣ τον χερ Σόϊμπλε με την ψήφο σου, δοσίλογε, κωλόγερε, φτωχομπινέ;;;;;

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΙΑΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΥΜΕΝΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ, ΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 60, ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΓΕΝΗΤΣΑΡΟΙ...

    Φοβήθηκες, γαμημένε κωλόγερε, μην τυχόν χάσεις τη μίζερη σου σύνταξη;;
    Ή τα 2 χιλιάρικα που έχεις στην τράπεζα;;;;
    Έ, γαμημένε... Έ κωλόγερε;;;

    Τώρα που θα σου την "φορέσουν" με τους φόρους του Μνημονίου και δεις την σύνταξή σου να εξανεμίζεται... τότε θα σε δω γαμημένο δεξιό τραβεστί !!!

    Κωλόγερε, πουτάνας γιε, μπάσταρδο γκεσταπίτη της κατοχής. Γαμημένε!

    Γαμώ τη Συγγρού σου και το Μεσσηνιακό τζάκι, κωλοτούμπα που ψήφισες, γαμημένε δοσίλογε, γερολαδά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑΙ έχουμε πόλεμο γαμημένοι κωλο-Αριστεροί! Και σε αυτόν τον πόλεμο, ΔΕΝ θα πάρουμε αιχμαλώτους, ούτε θα υπάρξουν ξερονήσια αυτή τη φορά. Για αυτό ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ από αυτή τη χώρα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση