GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προδομένε λαέ...

Ένα επίκαιρο ποίημα έγραψε ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής της Κυρίας των Α...


Ένα επίκαιρο ποίημα έγραψε ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής της Κυρίας των Αγγέλων Γουβερνέτου, Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος, με τίτλο "Προδομένε Λαέ" και δημοσιεύθηκε στην τοπική εφημερίδα "Χανιώτικα Νέα". Το ποίημα μας έστειλε η αναγνώστριά μας κυρία Αικατερίνη Δεληγεώργη, την οποία ευχαριστούμε θερμά.
Προδομένε Λαέ...
Σαν βλέπω μπρός μου να..http://www.amen.gr/index.php?mod=news&op=article&aid=9282

13 σχόλια

  1. Ηγούμενος της Ιεράς Μονής της Κυρίας των Αγγέλων Γουβερνέτου είναι; Τι να διαβάσω, μια μαλακία θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυλάξου από τα πισινά του μουλαριού και από τα.. ποιήματα του καλογήρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΩΟ ΠΑΣΟΚ ( ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ), ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ, ΤΗΣ Χ.Α, ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΗΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ :
    1) Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΜΕ ΕΚΡΟΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 100 ΕΩΣ 500 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ "ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ" ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΑΤΜ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !
    2) ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ 4 ΜΕ 5 ΜΟΝΑΔΕΣ,ΤΟΤΕ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ.
    3) ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    4) ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Ή ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ( ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ) ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ, ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΡΧΗΣ ΚΑΙ "ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ".

    ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ, Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ. ΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΘΑ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΑΛΛΑ Η ΑΤΤΙΚΗ, ΜΕ ΤΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ; ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΛΠ ;

    ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗ, ΑΝΑΓΚΑΙΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΗ ΛΥΣΗ, ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΕΘΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα πάντα ήταν καλά μελετημένα.
    Κάποιος Χριστοφοράκος με την εταιρεία του σκόρπιζε τη διαφθορά, την οποία μάζευε κάποιος Λάτσης με την τράπεζά του, για να γίνει πλούσιος.

    Αντίδραση δεν υπήρχε, γιατί κάποιος Λαμπράκης"διαβεβαίωνε τους Έλληνες μέσα από τα κανάλια και τις εφημερίδες του ότι όλα γίνονται σωστά και ότι στην πραγματικότητα εκσυγχρονιζόμαστε.

    Όταν το κράτος λεηλατήθηκε και φτάσαμε στα όρια, κάποιος Παπακωνσταντίνου —ως Υπουργός— μας έβαλε παρανόμως στο Μνημόνιο, γιατί γνώριζε ότι κάποιος Πικραμένος —ως δικαστής— θα έδινε νομιμότητα σ' αυτό το Μνημόνιο.

    Όταν διαμαρτυρηθήκαμε στο σύνταγμα για όλα αυτά που βλέπαμε να συμβαίνουν εις βάρος της κοινωνίας και του κράτους, παρενέβη κάποιος Πάγκαλος και —αφού μας έβρισε, αποκαλώντας μας μαλάκες— αποφάνθηκε ότι μαζί τα φάγαμε.

    Αυτή είναι η ιστορία της Μεταπολίτευσης μέσα σε μία παράγραφο. Κατάλαβε ο αναγνώστης πώς παραδόθηκε η χώρα στην Μέρκελ και τον Σόιμπλε;

    Αν ζούσαν σήμερα ο Χίτλερ και ο Γκέμπελς, θα νόμιζαν ότι δεν ηττήθηκαν ποτέ στον πόλεμο."Ποιες πολεμικές αποζημιώσεις και αηδίες;" Θα ήταν σίγουροι ότι νίκησανΠΟΤΈ..

    ΗΛΊΘΙΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει χαρτονόμισμα αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα , που να μην "βρομάει" έγκλημα... Πόνο και αίμα κρύβουν συνήθως οι δεσμίδες των χαρτονομισμάτων...


    Δεν μπορεί κάποιος, που δεν έχει καμία νόμιμη δραστηριότητα, να εμφανίζει τεράστια κέρδη.

    Τα κέρδη είναι απευθείας ανάλογα της δραστηριότητας, διαφορετικά υπάρχει έγκλημα.


    Αν λοιπόν έχει κάποιος από τα ναρκωτικά ή το trafficking πέντε εκατομμύρια ευρώ, πώς θα τα εμφανίσει στην οικονομία και πόσα τελικά θα είναι αυτά, που θα μπορέσει να εμφανίσει;

    Τι θα κάνει, προκειμένου ν' αποφύγει τις διωκτικές αρχές;

    Αυτό, το οποίο θα κάνει, είναι το εξής: Θα πάρει μερικές σακούλες σκουπιδιών και αφού τις γεμίσει με το "βρόμικο" χρήμα θα πάει νύχτα στο γραφείο του νόμιμου τραπεζίτη.


    Αυτός, επειδή θα εκτιμήσει την "επιχειρηματικότητα", την "εξυπνάδα", τη "διορατικότητα" του "ευγενούς" αλλά φτωχού νέου, θα "επενδύσει" πάνω του. Θα του δώσει —με "ρίσκο" της τράπεζας— ΔΥΟ εκατομμύρια ευρώ, για να κάνει το "όνειρό" του πραγματικότητα ...

    Ένα μαγαζί στην παραλιακή .Ένα περιοδικό life-style .Ένα ξενοδοχείο πάνω στο κύμα.

    Τα πέντε "βρόμικα" εκατομμύρια με αυτόν τον τρόπο έγιναν ΔΥΟ "πεντακάθαρα" εκατομμύριο σε προπληρωμένο δάνειο .

    Ποιος ξεχνάει τον χοντροΘέμο, ο οποίος έβγαζε τα CD με τις amateur πεολιχείες και μετά τον κυνηγούσαν οι μυστικές υπηρεσίες της Ελβετίας με τα εκατομμύρια ευρώ στο πορτμπαγκάζ του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντιπρόσωποι της Siemens και άρα συνεργάτες του Χριστοφοράκου. Υπάλληλοι της Stazi και άρα συνάδερφοι της Μέρκελ.

    Αυτοί δεν "ξέπλεναν" χρήματα μέσω του ποδοσφαίρου;

    Πόσα δισεκατομμύρια ξέπλυναν οι διαπλεκόμενοι μέσω των ΠΑΕ;

    Ήταν όμως μόνον το ξέπλυμα μέσω των "πέτσινων" συμβολαίων των ΠΑΕ;

    Οι ίδιοι διαπλεκόμενοι δεν ασχολούνταν και με τα τυχερά παιχνίδια ή τα προγνωστικά παιχνίδια;

    Είναι δυνατόν οι πρόεδροι των δύο μεγαλύτερων ΠΑΕ της χώρας να έχουν άμεση εμπλοκή με τέτοιες εταιρείες;

    Πόσα δισεκατομμύρια διακινούνται μέσα από τις εταιρείες στοιχημάτων;

    Πόσα δισεκατομμύρια ξέπλυναν με τα δήθεν "κερδοφόρα" ξυστά, δαγκωτά ή αρπαχτά;

    Τύπωναν ψευδολαχεία με τον τόνο και τα κερδοφόρα δελτία τα είχαν στα γραφεία τους, για να τα πουλάνε με "ταρίφες" ξεπλύματος τραπεζών.

    Δεν τους ενδιέφερε η πελατεία ή η αξιοπιστία. Αυτοί είχαν το κέρδος τους ακόμα κι αν δεν έπαιζε κανένας στα παιχνίδια τους.

    Αυτούς τους ενδιέφερε να έχουν προς πώληση "νομιμοποιητικά" τυχερά δελτία ...Δελτία, που θα τα αναγνώριζε η εφορία στο "πόθεν".
    Όποιος είχε "μαύρα" χρήματα από ναρκωτικά, τζόγο, πόρνες ή οτιδήποτε άλλο, "αγόραζε" από αυτούς την "τύχη", για να τα εμφανίσει σαν νόμιμα κέρδη νόμιμων λαχνών ...

    Μιλάμε για την απόλυτη ευτυχία. Πιο "τυχεροί" άνθρωποι από τους Έλληνες εμπόρους ναρκωτικών και τους νταβατζήδες δεν υπάρχουν στην Υφήλιο.

    Η "τύχη" όχι απλά τους "χαμογελούσε" όταν τους "έβλεπε", αλλά στην κυριολεξία "ξεκαρδιζόταν" στα "γέλια".

    Δεν υπάρχει ούτε ένας έμπορος ναρκωτικών, τζογαδόρος ή νταβατζής στην Ελλάδα, που να μην είχε την "ευτυχία" να κερδίσει τουλάχιστον δέκα φορές σε κάποιο "τυχερό" παιχνίδι.

    Μαζί μ' αυτούς "τυχεροί" ήταν κι εκείνοι οι οποίοι διαφθείρονταν, με πρώτους τους πολιτικούς. Αν οι νταβατζήδες ήταν "τυχεροί", που έβρισκαν κερδοφόρους λαχνούς, οι Έλληνες πολιτικοί ήταν οι "τυχεροί" του real estate.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτοί έβρισκαν "ευκαιρίες", που "δεν υπήρχαν". Έβαζαν τα "γυαλιά" σε όλους τους κτηματομεσίτες της χώρας ...

    Μιλάμε για τύχη.
    Με τα ίδια χρήματα, που ένας κοινός θνητός αγόραζε δυάρι στην ακριτική Φλώρινα, ο "τυχερός" πολιτικός αγόραζε ρετιρέ στη Λουκιανού ...

    Μιλάμε για "τύχη" ...Δεν είναι μόνον η τυχερή Τσοχατζοπούλου .Είναι και ο "τυχερός" Αρούλης ...

    Είναι και τα "τυχερά" παιδιά του Σιούφα ...Είναι και ο Πρωτόπαπας ...Είναι και ο Τσιόκας.
    Τίποτε δεν αφέθηκε στην τύχη του ...Τα "πλυντήρια" δούλευαν "διπλοβάρδιες" ...

    Οι τραπεζίτες δεν προλάβαιναν να αδειάζουν μαύρες σακούλες σκουπιδιών με μετρητά και να υπογράφουν "πέτσινα" δάνεια σε ένα μικρό κλάσμα της "κατάθεσης". Διαχειριζόμενοι "τόνους" παράνομου χρήματος, "κατάπιαν" στην κυριολεξία όλους τους επιχειρηματικούς χώρους ...

    Όλους τους χρυσοφόρους χώρους. Είναι δυνατόν λοιπόν να άφηναν στην τύχη του τον χώρο των δημοσίων έργων;

    Από τις τράπεζες, δηλαδή, ξεκίνησε ολόκληρη η "μόλυνση" της οικονομίας. Από τη στιγμή που πήραν άδεια λειτουργίας, ήταν αδύνατον να ελεγχθούν.

    Το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό. Συνεταιρίστηκαν κρυφά με όλους τους εγκληματίες και φανερά με όλους τους απατεώνες.
    Με αυτόν τον τρόπο οι "εθνικοί" μας τραπεζίτες δημιούργησαν τους "εθνικούς" μας εργολάβους.

    Την ώρα, δηλαδή, που κάποιοι διαπλεκόμενοι κέρδιζαν από "ξεπλύματα" και τζόγο, κάποιοι άλλοι "κολλητοί" τους κέρδιζαν τα αντίστοιχα, αναλαμβάνοντας τα δημόσια έργα μέσω της διαφθοράς.

    Στο τέλος αυτοί οι τελευταίοι έγιναν ιδιοκτήτες αυτών, που ο λαός πλήρωσε για να κατασκευάσουν οι εργολάβοι πάνω στη δική του περιουσία.

    Έτσι χάθηκε η λαϊκή ιδιοκτησία της Αττικής Οδού ή των εθνικών οδικών αρτηριών. Τώρα, στην εποχή του Μνημονίου, όλοι αυτοί έχουν ακροβολιστεί κι αρπάζουν ό,τι υπάρχει ως συνεργάτες-δωσίλογοι των κατακτητών.

    Ο Μπόμπολας δεν παραμένει καταχρηστικά "ιδιοκτήτης" της Αττικής Οδού, ενώ έχουν καλυφθεί όλες οι προϋποθέσεις, για να επιστρέψει η οδός στα χέρια του δημοσίου;

    Ο Μπόμπολας δεν παρέλαβε μια εθνική οδό κατασκευασμένη με δημόσιο χρήμα στο 90% και για το 10% που απέμενε κατάφερε και υφάρπαξε όλα τα διόδια;

    Ο Μπόμπολας δεν είναι αυτός, που εκμεταλλεύεται την Ψυτάλλεια; Μόνος του είναι; Συνέταιρος του Μπόμπολα στη λεηλασία του χρυσού της Χαλκιδικής δεν είναι η Goldman Sachs;

    Τώρα, που ενδιαφέρεται η γαλλική Suez για τον ΟΥΘ, ο Μπόμπολας δεν είναι συνέταιρός της;

    Ο Μπόμπολας δεν βρισκόταν πίσω από τις φασαρίες της Κερατέας;

    Ο Μπόμπολας δεν ήταν που βαρούσε τα ντέφια, για να χορεύει ο "κουφός" της ΝΔ;

    Πόση Δημοκρατία μπορεί να υπάρχει, όταν αυτός ο εργολάβος είναι συνέταιρος των τοκογλύφων και όλοι μαζί είναι συνιδιοκτήτες όλων σχεδόν των ΜΜΕ της χώρας;

    Υπάρχει έλλειμμα Δημοκρατίας ή όχι; Αυτοί δεν είναι οι εργοδότες του Καψή, της Τρέμη ή του Πρετεντέρη;

    Τι ακριβώς θα απαιτήσουν από τους υπαλλήλους τους; Τη σωστή ενημέρωση του κοινού; Δεν θα απαιτήσουν ακόμα και τον πνευματικό "βιασμό" του λαού, προκειμένου αυτός να υποταχθεί στις εντολές τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ.ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΗΚΕ ΕΝΑ ΤΥΡΡΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.ΗΔΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΛΟΥΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΔΟΛΙΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ.ΣΚΟΠΙΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΙΣΟΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ.ΔΕ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΛΗΜΜΑ.ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΗ ΕΤΣΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΗ.ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟ ΤΥΡΡΑΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΗΔΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ.

    ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

    12 Ιουν 2012 5:02:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΈΣΤΕ ΚΑΛΆ ΠΡΟΔΟΜΈΝΕ ΛΑΈ


    ΔΈΣΤΕ ΚΑΛΆ ΤΟ 10.000.000 ΦΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΑΤΈ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΉΣΕΤΕ...

    ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕΤΟ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΔΊΚΤΥΟ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ..

    http://www.youtube.com/watch?v=CbNRWfklkjU&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα μνημόνια μας χρεωκόπησαν. Με ποιά χρεωκοπία μας φοβερίζουν τώρα ;

    Εχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που ο ανεκδιήγητος Γ.Παπανδρέου και η παρέα του, έβαλαν τη χώρα στο τούνελ του ΔΝΤ και την παρέδωσαν έτοιμη και εύκολη βορά στους διεθνείς τοκογλύφους.
    Στη διάρκεια των δύο αυτών επώδυνων για τη χώρα και τους πολίτες χρόνων, ακούγαμε συνέχεια από τους κυβερνώντες ότι αυτό που έκαναν ήταν μονόδρομος και υποχρεωτική επιλογή γιατί αν δεν το κάναμε, η χώρα θα χρεωκοπούσε με τα ακόλουθα καταστροφικά για το έθνος, τη χώρα και τους πολίτες αποτελέσματα :

    ♦ Δεν θα υπήρχε επάρκεια φαρμάκων και τροφίμων.

    ♦ Η ανεργία θα έφτανε στο 30%.

    ♦ Οι μισθοί και οι συντάξεις θα έπεφταν στα 200 ευρώ.

    ♦ Η εγκληματικότητα με ληστείες και δολοφονίες για την εξεύρεση των προς το ζείν, θα έφτανε σε υψηλά επίπεδα.

    ♦ Οι καταθέσεις θα δεσμευόταν ή και θα χανόταν.

    ♦ Τα εθνικά θέματα θα εγκαταλείπονταν βορά στους εχθρούς μας.

    ♦ Η εθνική κυριαρχία θα διαγραφόταν από το ελληνικό λεξιλόγιο.

    ♦ Ο πλούτος της χώρας θα ξεπουλιόταν αντί «πινακίου φακής».

    Ας δούμε τώρα ποια είναι η κατάσταση της χώρας και των πολιτών σήμερα, μετά από τα δύο χρόνια εφαρμογής αυτής της «υποχρεωτικής», «μονόδρομης» και «διασωστικής» πολιτικής :

    ♦ Φάρμακα δεν υπάρχουν με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν σήμερα ανθρώπινες ζωές. Οι ασφαλισμένοι ασθενείς καλούνται να πληρώνουν εξ ολοκλήρου την αξία των πολύ ακριβών φαρμάκων, τη στιγμή που οι μισθοί και οι συντάξεις έχουν κατεβεί σε επίπεδα φτώχειας και πλήρους εξαθλίωσης.

    Επι πλέον οι ...
    εισαγωγές εχουν ήδη πρόβλημα, χωρίς χρεωκοπία, αφού ολες οι ξένες εταιρίες δεν παραδίνουν πλέον προϊόντα στην Ελλάδα παρά μόνο με πληρωμή με μετρητά. Και αφού λεφτά δεν υπάρχουν, δεν υπάρχουν και φάρμακα και τρόφιμα.

    ♦ Η ανεργία είναι ήδη, με βάση τα επίσημα στοιχεία, στο 22% ενώ ανεπίσημα και με πραγματικά δεδομένα, φτάνει στο 30%, αφού σε κάποιες περιοχές και για τις νέες ηλικίες, ξεπερνάει και το 40%.

    ♦ Οι μισθοί και οι συντάξεις δεν είναι ακόμη στα 200 ευρώ, αλλά είναι στα 400 ευρώ, Εχει καμμία διαφορά για τον εργαζόμενο πολίτη και τον οικογενειάρχη αν καλείται να ζήσει με 200 ή 400 ευρώ ; Δηλαδή κατά τη λαϊκή ρήση «τι τον έκαψες, τι τον παλούκωσες», αφού και με τον έναν τρόπο και με τον άλλον πεθαίνεις.

    ♦ Η εγκληματικότητα είναι ήδη σε ανεξέλεγκτα επίπεδα, με εγκληματικές πράξεις που φτάνουν στο έγκλημα για μερικά ευρώ. Και οι αυτοκτονίες πολιτών γιατί δεν μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς, να έχουν γίνει καθημερινή είδηση.

    ♦ Οι καταθέσεις των μικρομεσαίων έχουν ήδη χαθεί, αφού η οικονομική εξαθλίωση που υφίστανται δύο χρόνια τώρα, τους ανάγκασαν να τις αποσύρουν και να τις διθέσουν για την επιβίωση των οικογενειών τους, ή την εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους.

    ♦ Τα εθνικά θέματα είναι ήδη ανύπαρκτα για τους Ελληνες πολιτικούς, με αποτέλεσμα να έχει στηθεί ένα οργιαστικό πάρτυ των εχθρών γειτόνων μας (Τουρκία, Σκόπια) εις βάρος εθνικών δικαιωμάτων μας που απορρέουν από διεθνείς συνθήκες.

    ♦ Η εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία έχει εκχωρηθεί πλήρως στους δανειστές μας και δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης περί αυτού.

    ♦ Ο πλούτος της χώρας έχει αρχίσει ήδη να ξεπουλιέται και η διαδικασία αυτή προβλέπεται να ολοκληρωθεί με συνοπτικές διαδικασίες οι οποίες προβλέπονται στις δανειακές συμβάσεις και τα μνημόνια.

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ… Εφοπλιστές ΛΕΝΕ: Εάν μας φορολογήσετε, θα φύγουμε??

    Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα παραπάνω εκτεθέντα, ποιά διαφορά θα μπορούσε κανείς να διαβλέψει μεταξύ της υφιστάμενης κατάστασης στη χώρα και αυτής που θα ήταν αποτέλεσμα μιας χρεωκοπίας ;
    Καμμία, λέμε εμείς.

    Και αυτοί που δημιούργησαν την σημερινή κατάσταση παραδίνοντας τη χώρα στους δανειστές μας, τολμούν και ζητούν σήμερα την ψήφο μας για να συνεχίσουν.

    Θα τους την δώσουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προειδοποίηση απευθύνουν οι Έλληνες εφοπλιστές μέσω του Bloomberg, πως εάν εκλεγεί κυβέρνηση που θα αρνηθεί το μνημόνιο θα μεταφέρουν τις επιχειρήσεις τους στο εξωτερικό.

    Αυτό θα έχει ως συνέπεια να χαθούν έως 60.000 θέσεις εργασίας του ναυτιλιακού κλάδου.

    Οι ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες και όσες συνδέονται με τον κλάδο απασχολούν 200.000 άτομα!!!
    (Το ερώτημα , βεβαίως είναι, αυτά τα άτομα είναι Έλληνες ή αλλοδαποί?? Διότι είναι λίγο-πολύ γνωστό ότι το 80% είναι κυρίως Πακιστανοί ++με ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ αξιωματικούς λόγο μπουμπουκου λέω εγώ ... και πάμε στο 99%!!!).


    Σχεδόν το ένα τρίτο εξ αυτών θα έχαναν τις δουλειές τους εάν οι Έλληνες εφοπλιστές αποφάσιζαν να μεταφέρουν τις επιχειρήσεις τους ..
    αλλού, αναφέρει το δημοσίευμα, επικαλούμενο την ΕΣΕΕ.


    Εάν οι Έλληνες εφοπλιστές μετακομίσουν τα γραφεία τους στο Ντουμπάι ή στη Σιγκαπούρη, για να αποφύγουν τους νέους φόρους, η ανεργία στον ελληνικό ναυτιλιακό κλάδο θα αυξηθεί στο 20-30% από κάτω του 8% που είναι σήμερα, εκτιμά ο Βασίλης Κορκίδης, της ΕΣΕΕ. «Χρειαζόμαστε στην ελληνική ναυτιλία», τόνισε ο ίδιος.{ ΣΤΑ ΑΡΧΊΔΙΑ ΜΑΣ ΛΈΩ ΕΓΏ ΟΠΟΊΟ ΠΛΟΊΟ ΤΟΥΣ ΠΈΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΛΗΡΏΝΕΙ ΑΔΡΆ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΕΞΟΝΥΧΊΣΤΗΚΑ .ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΑΩ Κ.Τ.Λ Κ.Τ.Λ}


    Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι σκοπεύει να καταργήσει το ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς που απολαμβάνουν οι περίπου 762 πλοιοκτήτες της Ελλάδας, στο πλαίσιο του οποίου δεν πληρώνουν φόρο για τα κέρδη που έβγαλαν στο εξωτερικό, όταν τα φέρνουν στη χώρα.

    «Η ναυτιλία είναι μία offshore βιομηχανία, και κάθε κίνηση κατά της, είναι σαν να πυροβολούμε τα πόδια μας»,(Τα δικά σας πόδια , όχι του ελληνικού λαού, Τέντυ μπόι) δηλώνει ο Ted Petropoulos, ιδρυτής της Petrofin Research.

    Μόνο το 2010, οι Έλληνες πλοιοκτήτες έφεραν 15,4 δισ. ευρώ στη χώρα. Από το 2000 έως το 2010 έφεραν 140 δισ. ευρώ.(Και που είναι αυτά τα λεφτά...??? Θα μας απαντήσει κάποιος η θα μας πρήζετε με παραμύθια για μικρά, χαζά παιδάκια?)

    Ο Γιώργος Οικονόμου, πρόεδρος της DryShips δηλώνει ότι δεν ανησυχεί για την πιθανότητα κατάργησης του ευνοϊκού φορολογικού πλαισίου(Γιατί ευνοικούς , λοιπόν?Αυτοί δεν πρέπει να φορολογούνται? Όλοι εμείς μαλ@κες είμαστε?). «Δεν θα ανησυχούσα καθόλου για αυτό. Τα γραφεία της επιχείρησης μπορούν να βρίσκονται οπουδήποτε στον κόσμο, επομένως, αυτοί θα χάσουν ένα ποσοστό του ΑΕΠ», είπε στο Bloomberg ο εφοπλιστής, που έχει ένα στόλο 58 πλοίων.

    «Δεν μπορείς να πιέζεις και να φέρνεις εμπόδια σε κάποιον που δραστηριοποιείται στο διεθνές ναυτιλιακό εμπόριο και finance και να του λες ‘θα σε φορολογήσω’. Η απάντηση είναι «βέβαια, φορολόγησέ με. Αν με βρεις«», εξηγεί ο Βίκτωρ Ρέστης,( Ο οποίος επενδύει στο εξωτερικό τα χρήματά του..πχ Μαυροβούνιο) που ελέγχει ένα στόλο περισσότερων από 200 πλοίων και είναι ο πέμπτος ισχυρότερος εφοπλιστής της Ελλάδας».
    Τα φορολογικά οφέλη για τους πλοιοκτήτες, οι οποίοι επέλεξαν να στηρίξουν την Ελλάδα ( Τρίχες κατσαρές...Στηρίζουν μόνο τον εαυτό τους !!! Στ @ρχίδι@ τους η Ελλάδα...Η Ελλάδα στηρίζει αυτούς με νόμους για να κερδοσκοπούν σε βάρος του Δημοσίου και των Ελλήνων ναυτικών...) δεν ήταν καλύτερα ή χειρότερα από εκείνα που προσφέρονται από άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γερμανία, η Μάλτα, η Κύπρος και οι Κάτω Χώρες, δήλωσε ο Θεόδωρος Βενιάμης, πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών...ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΎΝ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ; ΑΡΑ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ !!! ΕΕΕΕ ΚΑΛΑ

    ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ Ο Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης

    Οι εκλογές είναι η αναμέτρηση της ελπίδας με τον φόβο, δήλωσε ο Α.Τσίπρας στον «Εθνικό Κήρυκα»

    Νέα Υόρκη
    Στις εκλογές κρίνεται αν η Ελλάδα θα παραμείνει δεσμευμένη σε μια πολιτική ύφεσης ή αν θα αντιμετωπίσει την κρίση με μια ολοκληρωμένη πολιτική ανάπτυξης και κοινωνικής αλληλεγγύης, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του στον «Εθνικό Κήρυκα» της Νέας Υόρκης.

    Αναφερόμενος στα βασικά στοιχεία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, ο επικεφαλής του σημείωσε ότι «εκλογικός μας στόχος είναι με το αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου να ανοίξει ο δρόμος για μία κυβέρνηση της Αριστεράς, με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ.

    » Προγραμματικό πλαίσιο της κυβέρνησης αυτής θα είναι η ακύρωση του Μνημονίου, η επαναδιαπραγμάτευση με τους δανειστές και η υλοποίηση ενός σχεδίου ανόρθωσης, με στόχο την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, την παραγωγική ανασυγκρότηση και τη δίκαιη δημοσιονομική σταθεροποίηση.»

    Στην ερώτηση αν εκτιμά ότι αυτή τη φορά θα υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση, ο κ. Τσίπρας είπε: «Δεν μπορούμε να προβλέψουμε την εκλογική αριθμητική της 17ης Ιουνίου. Την Κυριακή μιλάει ο κυρίαρχος ελληνικός λαός. Εμείς ζητάμε ξεκάθαρη και ισχυρή εντολή. Ζητάμε την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πρωτιά. Και τα μηνύματα που παίρνουμε από την επαφή μας με τον απλό κόσμο είναι περισσότερο από αισιόδοξα.»

    Όσον αφορά τα «άμεσα κυβερνητικά σχέδια» σε περίπτωση που σχηματίσει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι «πέρα από την άμεση έναρξη του διαλόγου με τους εταίρους μας, υπάρχουν μια σειρά από άμεσα πράγματα που θα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και δεκαετίες. Θα μειώσουμε στο ελάχιστο δυνατό τις σπατάλες του κρατικού μηχανισμού εξουσίας, δημιουργώντας ένα ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα.

    » Εννοείται ότι θα καταργήσουμε τις στρατιές συμβούλων στα υπουργεία, τους αργόμισθους και χρυσοκάνθαρους της εξουσίας στις ΔΕΚΟ. Θα ξεκινήσουμε άμεσα τη συγκρότηση περιουσιολογίου. Και για λόγους συμβολικούς θα το ξεκινήσουμε από όσους θα στελεχώνουν τον κυβερνητικό μηχανισμό, ώστε να είναι σε πλήρη διαφάνεια για συγκρίσεις τα περιουσιακά τους στοιχεία πριν και μετά τη θητεία τους σε κυβερνητικές θέσεις. Θα περικόψουμε στο μισό τους υπουργικούς μισθούς και θα περιορίσουμε στο ελάχιστο δυνατόν τους έμμισθους συνεργάτες και τους αστυνομικούς συνοδούς που διατίθενται σε υπουργούς και βουλευτές».

    Απαντώντας σε ερώτηση για την ομογένεια της Αμερικής, εξέφρασε την άποψη ότι «οι ελληνικές κοινότητες, όπως και οι ομοσπονδίες τους στο εξωτερικό, πρέπει να είναι αυτόνομες και δημοκρατικά οργανωμένες. Η δική σας Κοινότητα παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Όχι μόνο γιατί διατηρεί ζωντανή σε έναν ξένο τόπο την ελληνική πολιτισμική ιδιαιτερότητα, αλλά και γιατί αποτελεί κέντρο προβολής της ελληνικής γλώσσας, του ελληνικού μας πολιτισμού και των εθνικών μας θεμάτων.»

    Τέλος ρωτήθηκε και για το εάν προγραμματίζει κάποια επίσκεψη στις ΗΠΑ για επαφές στην Ουάσιγκτον, αλλά και με την ομογένεια.

    «Θα μπορώ να απαντήσω στην ερώτησή σας μετά τις 17 Ιουνίου. Ελπίζω το εκλογικό αποτέλεσμα να είναι τέτοιο ώστε να μας δοθεί σύντομα αυτή η ευκαιρία» είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. £ύριζα.... ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ:

    1. Οι μπαχαλάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ= Η συνιστώσα των κουκουλοφόρων.

    2. Τα ορφανά του Στάλιν= Τα ορφανά του Λενιν= Λαφαζάνης & ΣΙΑ

    3. Ρένα Δούρου= Ότι αρπάξωμεν καλόν είναι= Ο Άκης πίσω από τα σίδερα κι' αυτή δροσίζεται με νερό "ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ"

    4. Ζωή Κωνσταντοπούλου= Αμμαρτίες γονέων...= Εμείς τι φταίμε;

    5. Γιάννης Δραγασάκης= Ένας κούκος δεν φέρνει το μπάχαλο..

    6. Αλέξης Τσίπρας= Το αγοράκι με τα σπίρτα & τις μολότωφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση