GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να δηλώσουν ότι αποσύρονται...

Γράφει ο Νίκος Αναγνωστάτος. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΜΑΝΟΥ Για να αποδείξουν την αγάπη και το ενδιαφέρον τους για την Πατρίδα....

Γράφει ο Νίκος Αναγνωστάτος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΜΑΝΟΥ
Για να αποδείξουν την αγάπη και το ενδιαφέρον τους για την Πατρίδα.

Θα διακινδυνεύσω μια τολμηρή όσο και πατριωτική πρόταση και έκκληση προς τους κ.κ.Καμμένο, Καρτζαφέρη και Μάνο, ζητώντας τους εκ των προτέρων συγγνώμη, αν υπερέβαλα και αν η σκέψη μου είναι τελείως λάθος όσο και απραγματοποίητη.
Αν πιστεύουν ότι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι από αποσταθεροποιητική μέχρι καταστροφική για την Ελλάδα και αν πράγματι αισθάνονται Έλληνες πατριώτες, όπως ισχυρίζονται, είναι αναγκαία μια τολμηρή και ηρωική δήλωσή τους, απαρνούμενοι την πρόσκαιρη δόξα.
Να δηλώσουν ότι αποσύρονται από τις αυριανές εκλογές και ζητούν από τους εν δυνάμει ψηφοφόρους τους να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία. Ιδιαίτερα οι δύο τελευταίοι οι οποίοι δεν φαίνεται να μπαίνουν στη Βουλή.
Να είναι βέβαιοι ότι κάτι τέτοιο θα εκτιμηθεί τα μάλα από τον ελληνικό λαό και θα έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν ενεργά στη διαμόρφωση της πολιτικής ζωής και ενδεχομένως να διαδραματίσουν και ουσιαστικό ρόλο στην κυβέρνηση που θα προκύψει.
Υπάρχει ακόμη λίγος χρόνος, έστω και αυτή την τελευταία στιγμή.
Θέλει αρετή και τόλμη ο πατριωτισμός!
e-mail: info@elvian.gr

13 σχόλια

  1. BRAVO SOU.
    AYTO PREPEI NA KANOUN AN EINAI PATRIOTES KAI NOIAZONTAI GIA THN ELLADA.
    TOYLAXISTON AYTOI POY D3N BAINOYN STH BOYLH, DHLADH KARATZAFERHS - MANOS - TZHMEROS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΣ.ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΛΕΦΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΛΟΚΟΣΥΓΚΟΛΗΣΗ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΑΞΙΚΗ ΚΑΙ ΡΕΒΑΝΣΙΣΤΙΚΗ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sostos.ki ego feygo apo kammeno kai tha psifisoume nea dimokratia oikogeneiakos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε ζώα ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει 55% αν γίνει κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ETΡΩΓΕΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΝΔ.ΤΑΧΑΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΘΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΑΜΕΝΟΙ ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΕΣΤΕ ΥΑΙΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ ΑΜΑ ΘΙΧΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που πας βρε ΝΔούλα με τέτοιον καιρό ;
    -----------------------------------
    Η προπαγάνδα της αριστεράς τις τελευταίες ημέρες δουλεύει ακατάπαυστα, όπως μόνο οι μαέστροι ινστρούχτορες ξέρουν να χειρίζονται!
    Και ο Κώστας φυσικά....
    Ξέρετε εκείνο το πάλαι ποτέ θείο βρέφος....

    Τι έκαναν οι τεράστιοι και εξανέμισαν το οποιοδήποτε προβάδισμα της ΝΔ;
    Πάτησαν τους ανεμιστήρες και το υλικό εξαπλώθηκε με απίστευτη ταχύτητα στο διαδίκτυο και στις παρέες των χαλαρών αστών:
    Η ΝΔ είναι μπροστά πέντε μονάδες γι αυτό ψηφίστε Τζήμερο, ψηφίστε ΛΑΟΣ, ψηφίστε ότι άλλο θέλετε εκτός από ΝΔ για να υπάρχει τη Δευτέρα κυβερνητικός συνέταιρος!!!

    Και ΑΝ στους χάνους αστούς, έπιασε το κόλπο, πλέον ο Τσίπρας ΘΑ είναι μπροστά.....
    Τη Δευτέρα πλέον η κυβέρνηση του ΒΟΥΝΟΥ θα έχει μετακομίσει ...ΜΑΞΙΜΟΥ!



    Φωτιές...πολλές φωτιές ρε παιδιά.
    Τι μου θυμίζει ?

    Ήταν 14 Αυγούστου 2007 στις 11 το πρωί όταν ο Καραμανλής ανακοίνωσε τις πρόωρες εκλογές.
    Οι δημοσκοπήσεις τον έδειχναν να κερδίζει τις εκλογές άνετα.
    Τότε που ξέσπασαν πυρκαϊές σε όλη την Αττική και μετά σε όλη την Ελλάδα.
    Φυσούσε και τότε πολύ...πάρα πολύ.

    Έτσι κακή ώρα και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ "ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ";
    ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.
    ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.

    17 Ιουν 2012 12:33:00 π.μ.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΣΥΣΦΙΞΕΙΣ ΚΩΛΟΥ, ΣΤΗΘΟΥΣ, ΜΕΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ Ή ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

    ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ...ΚΩΛΟΥ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΡΩΤΟΣ", ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ.

    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΠΟΣΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ -ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ- ΘΑ ΞΕΣΦΙΞΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΛΟΦΕΣ ΚΑΙ Η ΡΟΥΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΖΙΝΟ...ΑΠΟ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΧΟΡΤΑΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πιστολή προς τους Έλληνες ψηφοφόρους απευθύνει, μετά τους Financial Times Deutschland, η ευρείας κυκλοφορίας ταμπλόιντ Βild. Γραμμένη στα ελληνικά και στα γερμανικά, η σημερινή επιστολή προειδοποιεί σε ιδιαίτερα οξύ τόνο ότι «εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις, παραβιάζοντας κάθε συμφωνία- θα σταματήσουμε να πληρώνουμε» και σημειώνει ότι στις αυριανές εκλογές η επιλογή είναι μόνο ανάμεσα στην «επίπονη σύνεση» και στην «ολοκληρωτική καταστροφή».

    «Αγαπητοί Έλληνες, είστε περήφανος λαός, περήφανη χώρα. Αύριο έχετε για πολλοστή φορά εκλογές. Εσείς λέτε: Είμαστε ελεύθεροι. H Bild λέει: Είναι στο χέρι σας. Έχει διαφορά», γράφει η εφημερίδα και, συνεχίζοντας σε δεύτερο πρόσωπο, αναφέρει: «Αν δεν θέλατε τα δισεκατομμύρια τα δικά μας, από εμάς είχατε το ελεύθερο να εκλέγετε τον κάθε αριστερό ή δεξιό καραγκιόζη που θέλετε.

    Αλλά εδώ και πάνω από δύο χρόνια η κατάσταση έχει ως εξής: Τα ΑΤΜ σας εξακολουθούν να βγάζουν ευρώ μόνο γιατί τα βάλαμε εμείς, οι Γερμανοί και τα υπόλοιπα κράτη που έχουν το ευρώ», ενώ τονίζει ότι οι Γερμανοί «δεν θεωρούν αστείο το ότι παρόλα αυτά, στην Ελλάδα τους βρίζουν Ναζί», για να ακολουθήσει η προειδοποίηση: «Για να καταλαβαινόμαστε όμως: Εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις, παραβιάζοντας κάθε συμφωνία- θα σταματήσουμε να πληρώνουμε.

    Η συμφωνία ήταν: Εσείς φτιάξτε τη χώρα σας και εμείς στο μεταξύ θα σας βοηθήσουμε. Εάν ΕΣΕΙΣ αυτό δεν το θέλετε πια, ούτε ΕΜΕΙΣ το θέλουμε. Είναι στο χέρι σας».

    Η επιστολή καταλήγει: «Αύριο έχετε εκλογές. Επιλογές όμως δεν έχετε. Θα επιλέξετε μεταξύ επίπονης σύνεσης και ολοκληρωτικής καταστροφής. Και πολύ φοβόμαστε: δεν το ΄χετε καταλάβει ακόμα. Φιλικά, η BILD σας».

    Η επιστολή, με τίτλο «Αγαπητοί Έλληνες, μην κάνετε τώρα κανένα λάθος» και υπέρτιτλο «Μια επιστολή της Bild από ανησυχία για την Ευρώπη», συνοδεύεται από εισαγωγικό σημείωμα, στο οποίο αναφέρεται ότι στις εκλογές της 17ης Ιουνίου «κρίνεται η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ ή το εάν η κρίση θα κορυφωθεί δραματικά σε όλη την Ευρώπη».



    Πηγή: ΑΜΠΕ


    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ !!! ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ !!!ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΝΥΓΙΡΙΑ!!!ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ!! ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΟΥΜ ....ΠΑΣΟΚΝΔ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΟΥΜ .....ΟΥΣΤΕ ΓΙΑΚΟΥΡΗΔΕΣ..

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΙΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΑΤΙ ΣΚΑΤΑΔΕΣ


    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GiJHRtpAPIQ#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση