GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Που και ποιοι πολιτικοί πήγαν στον στρατό;;

Yπηρέτησαν την μητέρα πατρίδα οι πολιτικοί μας και μάλιστα πρώην πρωθυπουργοί...... Για δείτε τη λίστα που ακολουθεί: ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ:… ...

Yπηρέτησαν την μητέρα πατρίδα οι πολιτικοί μας και μάλιστα πρώην πρωθυπουργοί......
Για δείτε τη λίστα που ακολουθεί:
ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ:…
Πρώην Πρωθυπουργός Ο Λουκάς Παπαδήμος, με αυτή την πολυετή παραμονή του στο εξωτερικό, δεν υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία! Στο βιογραφικό του δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά για …στρατιωτική θητεία.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Πρώην Πρωθυπουργός. ΓΡΑΦΕΑΣ ΑΡΜΑΤΩΝ. Το 1978 παρουσιάστηκε στη Καλαμάτα. Εξαγόρασε 16 μήνες θητείας προς 19.000 δρχ. και απολύθηκε τον Αύγουστο του 1979.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Πρόεδρος ΝΔ. ΝΑΥΤΗΣ. Τον Ιούλιο του 1976 παρουσιάστηκε στο Πολεμικό Ναυτικό, τον Οκτώβριο απολύθηκε, πληρώνοντας 21.000 δρχ. με τις….οποίες εξαγόρασε τους 21 μήνες. Το υπόλοιπο τρίμηνο της θητείας του το έκανε το 1977.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Πρώην Πρωθυπουργός. ΝΑΥΤΗΣ ΜΕ ΠΛΑΤΥΠΟΔΙΑ. Το 1977 παρουσιάστηκε και πήρε απολυτήριο το 1979. Ειδικότητα –προσέξτε– διαχειριστής / εφοδιαστής .
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Πρόεδρος ΠΑΣΟΚ Το 1986 παρουσιάστηκε στη Κόρινθο. Οι γιατροί τον έβγαλαν Ι3 λόγω «παχυσαρκίας». Εξαγόρασε εννέα μήνες θητείας προς 27.000 δρχ.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Αντιπρόεδρος Κυβέρνησης. ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΑΣ. Το 1959 παρουσιάστηκε στο ΠΝ και απολύθηκε το 1961. Σ´ αυτό το διάστημα με την ειδικότητα του διαχειριστή, φύλαγε ένα φάρο στον “ακριτικό” Πειραιά.
ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: Πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Παρά λίγο Πρωθυπουργός, Κατηγορούμενος για μιζες. Καταβάλλοντας 29.000 δραχμές στις 13 Δεκεμβρίου του 1975, ο κ. Απόστολος – Αθανάσιος Τσοχατζόπουλος κατάφερε να εξαγοράσει 24μηνη θητεία και πεντάμηνη πρόσθετη υπηρεσία. Μπορεί να υπήρξε ένας από τους μακροβιότερους υπουργούς Άμυνας, αλλά δεν είχε υπηρετήσει ούτε μια μέρα στον στρατό. Στις 15 Ιουλίου του 1968 είχε κηρυχθεί ανυπότακτος εξωτερικού, ενώ στις 11 Οκτωβρίου του 1972 είχε χάσει την Ελληνική ιθαγένεια.
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Πρόεδρος Συνασπισμού. ΝΑΥΤΗΣ. Την άνοιξη του 2003 είχε επιλεγεί να υπηρετήσει στο Στρατό Ξηράς, όμως με “μέσο” στην τότε Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, κατάφερε να κάνει μετάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Παλάσκα στο Σκαραμαγκά. Εκεί, αφού πέρασε τη βασική εκπαίδευση διάρκειας 50 ημερών, ξανάβαλε “μέσο” για τη μονάδα του: τοποθετήθηκε στη διοίκηση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, στην “ακριτική” Λεωφόρο Μεσογείων, στο Πεντάγωνο, μέσα στην καρδιά του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπου για να υπηρετήσεις εκεί τη θητεία σου θα πρέπει να διαθέτεις τεράστιο βύσμα. Την άνοιξη του 2004 χρησιμοποίησε ένα νόμο του Άκη Τσοχατζόπουλου, που έλεγε ότι αν είσαι στο στρατό και κατέβεις υποψήφιος βουλευτής παίρνεις προσωρινή απόλυση και επανέρχεσαι μετά. Έτσι λοιπόν απολύθηκε προσωρινά κατεβαίνοντας υποψήφιος και μετά τις εκλογές ξαναγύρισε στις τάξεις του Ναυτικού. Στο μεταξύ, η στρατιωτική θητεία είχε μειωθεί κατά τρεις μήνες και εκεί που χρωστούσε έξι (6) μήνες, υπηρέτησε τρεις (3)… Ο ίδιος αναφέρει για τους τελευταίους του μήνες: «είχε πέσει τρελό σύρμα στη μονάδα ότι ήμουν υποψήφιος βουλευτής και από κει που με στέλνανε για αγγαρείες, μόνο προσοχές δεν μου βαράγανε!». Συνολικά υπηρέτησε 15 μήνες και απολύθηκε στις 28 Ιουλίου 2004, δηλαδή πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Πρόεδρος ΛΑΟΣ. ΣΜΗΝΙΤΗΣ. Υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία στο λεκανοπέδιο Αττικής και ένα μέρος της θητείας του βρισκόταν στο γραφείο δημοσίων σχέσεων της Αεροπορίας στην… οδό Πανεπιστημίου!Πηγή: ksipnistere.gr

8 σχόλια

  1. Το πασοκ των Παπανδρέου- Παπακωνσταντίνου- Βενιζέλου εφάρμοσε μια εγκληματική πολιτική από τον Οκτώβριο του 2009 : με συνεχείς δηλώσεις υπονόμευσαν τη πιστοληπτική ικανότητα της χώρας με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στο μνημόνιο και στο ΔΝΤ, δεν διαπραγματεύτηκαν ΠΟΤΕ, αλλά δουλικά εφάρμοσαν ένα πρόγραμμα μαζικής εξόντωσης των Ελλήνων, με οριζόντιες περικοπές, διπλές και τριπλές φορολογήσεις εισοδημάτων, ακινήτων και αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να βουλιάξουν τη χώρα στην ύφεση,καθημερινά βούλιαζαν την ελληνική οικονομία και την οικονομία των Ελλήνων και σήμερα η κατάσταση είναι σε οριακό σημείο. Αν χρεωκοπούσαμε το 2010, οι Έλληνες είχαν οικονομικά αποθέματα για να αντέξουν, είχαν αποταμιεύσεις και τότε οι ξένοι, επειδή είχαν ελληνικά ομόλογα,θα βοηθούσαν χωρίς επαχθείς όρους. Το Πασοκ τους έδωσε το χρόνο να τα ξεφορτωθούν, να αποδυναμώσουν οικονομικά το 80% των Ελλήνων και να τους φτάσουν σε αυτό το σημείο σήμερα, όπου η ανεργία έχει φτάσει το 1,5 εκατομμύριο, οι απλήρωτοι λογαριασμοί στη ΔΕΗ το 1,5 εκατομμύριο, οι σιτιζόμενοι στα συσσίτια της Εκκλησίας στις 200.000 ! Σήμερα, αν γίνει πτώχευση, οι Έλληνες δεν θα μπορέσουν να αντέξουν, εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής ανικανότητας του ΠΑΣΟΚ.
    Από την άλλη ο Σύριζα, έχει ένα νεφελώδες οικονομικό πρόγραμμα, που "σπάει" τις σχέσεις με την Ε.Ε. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι έχουν προετοιμαστεί για σενάρια χρεοκοπίας της Ελλάδας,όσο και το γεγονός ότι μπορεί να σταματήσουν αναπτυξιακά προγράμματα, όπως το ΕΣΠΑ, πέραν της διακοπής της δανειοδότησης. Το άσχημο με τον Σύριζα δεν είναι στο εξωτερικό, αλλά στο εσωτερικό της Ελλάδας. Καλώς ή κακώς, πέραν του 25 ή 30% που τον υποστηρίζουν, υπάρχει μια φοβία στους υπόλοιπους Έλληνες, σχετικά με την οικονομική του πολιτική. Πως θα φορολογήσει τα υψηλά εισοδήματα, αν η μια μετά την άλλη οι επιχειρήσεις κλείσουν και φύγουν από την Ελλάδα ; Πως θα φορολογήσει τα υψηλά εισοδήματα, εάν οι εφοπλιστές, την άλλη μέρα, σηκώσουν ξένη σημαία ; Πως θα φορολογήσει υψηλά εισοδήματα, εάν οι ξένοι επενδυτές αποσυρθούν από το ισχνό - έτσι κι αλλιώς- Χρηματιστήριο ή οι Έλληνες επιχειρηματίες κλείσουν τις εδώ επιχειρήσεις τους και τις μεταφέρουν σε γειτονικά κράτη, φοβούμενοι τη πολιτική του Σύριζα ; Το άσχημο για το Σύριζα είναι το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στους περισσότερους πολίτες, οι οποίοι- βλέποντας το προβάδισμά του- θα πανικοβληθούν και θα κάνουν κινήσεις που θα οδηγήσουν σε χρεοκοπία,όπως μαζικές αναλήψεις από τράπεζες,αγορά τροφίμων για να έχουν σε περίπτωση χρεοκοπίας κλπ. Ο Σύριζα, πράγματι, παίρνει ένα υψηλό ρίσκο κινδύνου,όχι τόσο από τις δηλώσεις των ξένων που μπορεί να μπλοφάρουν, όσο από το κλίμα πανικού που δημιουργείται καθημερινά από το ασαφές και υψηλού ρίσκου πρόγραμμά του. Αν πανικοβληθεί η ιδιωτική πρωτοβουλία και αρχίζει να φεύγει η ανεργία θα εκτοξευθεί στα ύψη μέσα σε 1-2 μήνες ακόμα περισσότερο,τα ασφαλιστικά ταμεία και ο ΟΑΕΔ θα καταρρεύσουν,λόγω έλλειψης εσόδων.
    Σε αυτή τη συγκυρία, λοιπόν, που μας οδήγησε η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ, ΑΝΙΚΑΝΗ πολιτική του πασοκ, δηλαδή, στο χείλος του γκρεμού χρειάζεται μια μέση λύση, σε σχέση με τα δύο άκρα που περιγράφονται παραπάνω. Χρειάζεται μια πολιτική επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου ΑΛΛΑ και μεγάλα κίνητρα για ανάπτυξη και επενδύσεις από την ΕΕ, τη ναυτιλία και τον τουρισμό,μείωση φορολογίας, ώστε να ενισχυθεί η κατανάλωση ( αλλά με δρακόντεια μέτρα για τη πάταξη της φοροδιαφυγής ), αναδιοργάνωση του Δημοσίου ( χωρίς μαζικές απολύσεις ). Αυτή την ενδιάμεση πολιτική, καλώς ή κακώς, ίσως μπορέσει να την εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία και ο Σαμαράς, που μπορεί να οδηγήθηκε σε ένα συμβιβασμό ανεπίτρεπτο, αλλά τώρα είναι και ο μόνος που μπορεί να ανατρέψει αφενός αυτή την ΗΛΙΘΙΑ, ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ πολιτική του Πασοκ και αφετέρου να προστατεύσει την Ελλάδα από μια άτακτη χρεοκοπία, λόγω Σύριζα, με την μαζική απόσυρση καταθέσεων από Τράπεζες την παραμονή των εκλογών μέχρι και αποχώρηση ξένων και Ελλήνων επιχειρηματιών πριν ή και αμέσως μετά τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΖΩΑ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ 7000€ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΣΥΝΤΑΞΙΜΑ, ΓΑΜΩ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΜΑΖΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΑΣ ΤΗΝ "ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ" ΛΙΠΟΝ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΒΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΩΝ ΣΥΣΙΤΙΩΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά, αισθάνομαι ότι κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τα βασικά...

    Στην παρούσα φάση, οι εναλλακτικές είναι δύο:

    1) ΝΔ με πρωθυπουργό Σαμαρά και κυβέρνηση με το γνωστό θίασο των ανίκανων, διεφθαρμένων, απατεώνων και δοσίλογων που έχουν καταστρέψει τη χώρα μαζί με τα συνεταιράκια του ΠΑΣΟΚ.

    2) ΣΥΡΙΖΑ με Τσίπρα και ανθρώπους που δεν είναι εξαρτημένοι από εγχώρια και ξένα συμφέροντα, οι οποίοι αγωνίστηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα ενάντια στα μνημόνια της εξαθλίωσης και της εθνικής μειοδοσίας.

    Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ και όποιος δεν το καταλαβαίνει "δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει" (που έλεγε και ο Σαββόπουλος)

    ΥΓ: Δυστυχώς όμως θα το καταλάβει μετά από κάνα- δυο χρόνια όταν θα έχουμε μετατραπεί σε Γουατεμάλα και θα χορεύουμε ένας ένας το χορό του Ζαλόγγου (όπως κάνουν καθημερινά πια συμπατριώτες μας)...

    ΥΓ-2: «Όταν φοβάται ο νταβατζής (εφοπλιστές, καναλάρχες, ΣΕΒ), σε καλό δρόμο είναι η πουτάνα», λέει ο λαός.

    ΣΥΡΙΖΑ - ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμβαίνει τώρα στη Λειβαδιά.
    Ο Βενιζέλος μιλά σε ακροατήριο 40- 50 ατόμων, υποψηφίων και μεγάλων σε ηλικία άνω των 55 ετών !
    Τα ίδια και στη Γλυφάδα, στο Ίλιον, στη Καλλιθέα, οπότε ακυρώθηκαν οι υπόλοιπες παραστάσεις στο Λεκανοπέδιο Αττικής !
    Το ποσοστό του όχι μόνο πάει για μονοψήφιο,όπως έδειχνε το χθεσινό γκάλοπ των Νέων, αλλά στις δύο εβδομάδες, λόγω πόλωσης, θα χάσει άλλο ή 2-3% περιοριζόμενο στα ίδια ή χαμηλότερα επίπεδα από ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ !
    Για μια ακόμα φορά τραγικός ο Μπενίτο, χωρίς τις απειλές της εξουσίας και των χημικών, ρίχνει την ευθύνη στους ξένους, που δεν είχαν υπολογίσει την ύφεση. Όταν τους τα έλεγε από την αρχή ο Σαμαράς, ότι είναι αδιέξοδη και υφεσιακή πολιτική, τον κατηγορούσαν και τον χλεύαζαν. Τώρα είναι αργά. Κατέστρεψαν την ελληνική οικονομία και τους Έλληνες ! Παντού ακους ανθρώπους να τρέμουν για τις φορολογικές δηλώσεις και για τους φόρους στα ακίνητα και τις αναδρομικές μειώσεις που τους ετοίμασε ο Βενιζέλος και ο Παπανδρέου- Παπακωνσταντίνου.

    Τώρα είναι αργά κ. Βενιζέλο, αποτύχατε, ξεπαστρέψατε εμάς τους παλιούς σας ψηφοφόρους και μας διαλύσατε, μας φάγατε μισθούς και συντάξεις, φάγατε τα λεφτά των ταμείων και τώρα με την πολιτική σας χάνει ο κόσμος τις αποταμιεύσεις μιας ζωής και κινδυνεύει να χάσει και τη πρώτη του κατοικία ! Να αυτοδιαλυθείτε πριν τις εκλογές. Προλαβαίνετε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΖΩΩΩΩΝ;;;;

    ΓΕΡΟΠΟΥΣΤΑ;;;

    ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΕ,
    ΠΕΡΙ Χ.Α. ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ,

    ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ-ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ, ΠΟΥΣΤΑΡΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!!!

    ΔΗΛΑΔΗ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΑΝΙΑΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ!!!!!

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΤΖΩΩΩΩΝ$$$$$////!!!,

    ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!

    ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΚΕΛ!!!!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ, ΤΖΩΩΩΝ$$$$,

    ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΤΖΑΚΙΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!

    ΑΦΟΥ ΡΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ, ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ, ΓΡΙΑ ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟ-ΑΔΕΡΦΗ...

    ΤΙ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ;;;

    ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ;;;

    ΛΟΥΓΚΡΑ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποτε δεν ειναι αργα με χρυση αυγη ολα αυτα τα τομαρια πριν κρεμαστουν θα πανε και την υπολοιπη θητεια σε ξερονησι ολοι μαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΚΛΑΝΩΜΠΟΥΡΔΑΣ Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΡΑΔΟΧΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΕΡΟΠΟΡΔΟΣ Η ΜΠΟΥΧΕΣΑ Η ΚΛΑΝΩΠΟΡΔΗ ΤΗΣ ΥΕΝΕΔ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ......ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΡΟΥΣΑΛΗΣ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ 1941-1945!!!!!!!!!!!!ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΑΡΡΑΣ''ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ!!!!!!!!!ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΤΑ ΛΗΣΜΟΝΗΜΕΝΑ!!!!!!!!!ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΡΟΥΣΑΛΗΣ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ 1941-1945!!!!!!!!!!ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΑΡΡΑΣ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ!!!!!!!!!ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΤΑ ΛΗΣΜΟΝΗΜΕΝΑ!!!!!!!!!ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ!!!!!!!!!!ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΚΛΑΝΩΝΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΧΕΣΜΕΝΗΣ ΒΡΩΜΟΚΟΥΡΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση