GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ψυχογράφημα του Κασιδιάρη! Διαβάστε τι λένε ειδικοί επιστήμονες

Προσωπικότητα με έλλειψη αυτοσεβασμού, χωρίς δομή αλλά με στοιχεία που γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε, περιγράφουν ειδικο...

Προσωπικότητα με έλλειψη αυτοσεβασμού, χωρίς δομή αλλά με στοιχεία που γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε, περιγράφουν ειδικοί επιστήμονες το πρόσωπο του εκπροσώπου Τύπου της “Χρυσής Αυγής” Ηλία Κασιδιάρη μετά το περιστατικό επίθεσης στη Λιάνα Κανέλλη.
Διαβάστε πως σκιαγραφούν την προσωπικότητα του ανθρώπου που έγινε πρώτο θέμα μετά τη βίαιη συμπεριφορά απέναντι στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.
Ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας περιγράφει έναν άνθρωπο που ουσιαστικά δεν έχει αυτοσεβασμό καθώς μεταξύ άλλων δε διστάζει να επιτεθεί ενώπιον κοινού και αψηφώντας τις συνέπειες του νόμου.
Όπως λέει χαρακτηριστικά: “μου κάνουν δυο πράγματα εντύπωση: το πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να θυμώσει, και ο θυμός αυτός να μετατραπεί σε βία και μάλιστα παρουσία άλλων ανθρώπων. Και το δεύτερο σημείο είναι αυτό του αυτοσεβασμού. Δηλαδή είναι ένας άνθρωπος που χτυπώντας μια γυναίκα, αγνοεί την ποινική δίωξη, ενώ ξέρει τις συνέπειες. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που δε σέβεται τον εαυτό του.
Δεν είναι δηλαδή ένας άνθρωπος που δε σέβεται τη Λιάνα Κανέλη. Είναι ένας άνθρωπος που δε σέβεται τις υπόλοιπες παρουσίες στο χώρο και το νόμο. Είναι μια διάσταση καθεαυτού ψυχιατρική.
Εκ του αποτελέσματος μπορούμε να πούμε ότι είναι ένας άνθρωπος αδόμητος, ο οποίος μπορεί να φθάσει σε έντονη βια αγνοώντας τα πάντα” καταλήγει ο κ.Σούρας.
Υπάρχουν βέβαια και ψυχίατροι που επισημαίνουν ότι πρόκειτια απλώς για μια τέτοια προσωπικότητα που εκφράζεται με βία και ότι ανάλογες περιπτώσεις  ατόμων που εκφράζονται έτσι μπορεί κανείς να δει σε διάφορα μέρη όπως στο γήπεδο ή στα μπαρ.
Είναι μια προσωπικότητα που γνωρίζαμε από τη αρχή, σημειώνει η ψυχολόγος Γεωργία Σιδέρη η οποία είναι βέβαια πιο επιεικής στην περιγραφή της για τον Ηλία Κασιδιάρη. Όπως λέει: “γενικότερα οι συμπεριφορές των καλεσμένων στη συγκεκριμένη εκπομπή χαρακτηρίζονταν από λεκτική βία. Στη λεκτική αυτή βία ο Κασιδιάρης αντέδρασε με σωματική βία. Δεν προξενεί έκπληξη αυτό το περιστατικό, δεδομένου ότι εξ αρχής η προσωπικότητα του ήταν εκρηκτική. Υπάρχει όμως μια συνέπεια στην συμπεριφορά του καθώς από την αρχή ως υποψήφιος ήταν έτσι.
Έτυχε το σημερινό συμβάν να επιβεβαιώσει τη γενικότερη στάση και τις θέσεις της δικής του παράταξης. Δεν έχει καμία νοσηρότητα η συμπεριφορά του. Εκείνος θίχτηκε και ως προσωπικότητα αντέδρασε με χειροδικία. Δεδομένου ότι την είχε δεχθεί λίγο πριν. Δεν έχει κάποιο ψυχιατρικό χαρακτηριστικό αλλά είναι εύθικτος. ”
Δήμητρα Ευθυμιάδου για το iatropedia.gr

15 σχόλια

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ45%!!!ΕΠΙ 5500 ΕΡΩΤΗΘΕΝΤΩΝ,ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ BLOG FIMOTRO,ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ!!! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΒΡΕ! ΘΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝΕ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΤΥΠΑΝΕ ( ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ) ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΝΤΑΗΣ? Η ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΨΥΧΙΑΤΡΟ?
    ΜΩΡΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ!!! ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ!! Ο ΛΑΟΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ! ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΓΕΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΧΥΛΟΥ ΠΑΧΥΛΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ! ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΑΝΕΛΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΙΧΕ ΕΚΣΦΕΝΔΟΝΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ,ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ms Δήμητρα Ευθυμιάδου (καλα θα κάνεις να δεις το video και μετά να γράφεις ανακρίβειες αν φυσικά είναι δικές σου)

    Η ΚΑΝΕΛΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ του ΠΕΤΑΞΕ στη μούρη ΤΟ ΝΤΟΣΙΕ και εν συνεχεία ΣΗΚΩΘΗΚΕ "πρώτη" απο την καρέκλα της [(α) μέγα λάθος αυτό] ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕ "και πάλι πρώτη" [(β) μέγα λάθος] κινήσεις που υποδηλώνουν ΙΔΡΥΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ.

    Εκείνος ορθώθηκε απο την καρέκλα του, αλλά [πολύ σημαντικό αυτό] παρέμεινε βασικά [γεωγραφικώς] στο ίδιο σημείο, αμυνόμενος πάντοτε γύρω απο τον άξονά του.

    Σε κάθε περίπτωση η πράξεις του και η γενική του συμπεριφορά δεν υποδηλώνουν επίθεση, σε αντίθεση με αυτών της Κανέλη.


    --Βόγλης ο Κηφισεύς

    υ.γ
    δεν τους πάω αμφότερους
    αλλά ούτε κι εσένα . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. video

    http://youtu.be/F9aREgVuyyE

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Ύμνος της Χρυσής Αυγής

    VIDEO



    http://youtu.be/mjCfVqbWizM



    ...........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλα , δεν εχει ξαναδει κανενας την κανελλη να συμπεριφερεται σε συνομιλητες της απαξιωτικα ?
    η κανελλη ειναι το τσοκαρο των μηντια που για να πουλησει κομμουνισμο μονιμως πουλαει τρελλα , δε θα εβρισκε καποτε το μαστορα της ?
    βρεθηκε ο μαλακοπιτουρας και την εστειλε , τι να σεβαστει απο την κανελλη ? τα ιδια μπαζα ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΩΡΗ ΣΤΡΑΒΩΜΑΛΑΚΩ
    ΠΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΩΡΗ ΚΑΤΙΝΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΡΙΑ

    ΑΥΤΟΣ ΑΨΗΦΗΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ Ή ΜΑΛΑΚΩ ΣΟΥ;
    ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΜΩΡΗ ΚΟΥΦΑΛΑ;

    ΠΕΣ TΟY MALAKA TOY ΣΟΥΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΜΑΣΤΟΥΡΩΣΕΙ
    ΚΑΙ ΑΝΤΕ KAI Γ - - - ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ
    PALIOKA-RGIOLA

    ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΊΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
    ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΘΝΙΚΟ ΗΡΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Κασιδιάρης είναι κρυφο-ομοφυλόφιλος. Δείτε το ρεπορτάζ του Κούλογλου για τους νεο-ναζί. Μισούν πρώτα απ'όλα τον ίδιο τους τον εαυτό και μετά την υπόλοιπη κοινωνία. Ο Άντερς Μπερινγκ Μπρέϊβικ, ο νορβηγός που εκτέλεσε 90 άτομα εξετάζεται αυτή τη στιγμή από ψυχιάτρους ως τέτοια περίπτωση.Επίσης οι αρχηγοί των νεοναζιστικών κομμάτων στη Γερμανία το 1950 αλλά και στην Αγγλία αποκαλύφθηκε πως ήταν ομοφυλόφιλοι.Όλη αυτή η δήθεν αντρίλα και ψευτοβαρβατίλα δεν είναι τίποτε παραπάνω από την απόρριψη του ίδιου τους του εαυτού και συνάμα η κάλυψη.Γι αυτό και όλο αυτό το μίσος για τους διαφορετικούς, τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδή ο Σούρας είναι πρότυπο δομημένης προσωπικότητας; Έλεος!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ 'Η ΑΦΓΑΝΟΣ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ας μην ξεχνάμε το αποκαλυπτικό βιβλίο Η ΡΟΖ ΣΒΑΣΤΙΚΑ που δείχνει απλά την κορυφή του παγόβουνου.

    Καπετάν Μακρύς. Εσύ αποφασίζεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τόσο καιρό δεν έβλεπαν πως το άτομο είναι άρρωστο, γιατί δεν τον έδεναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ7 Ιουν 2012, 9:52:00 μ.μ.

    Νομίζω ότι οι περισσότεροι εδω μέσα έχουν ξεχάσει....
    και έχουν ξεχάσει ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ!!!
    Μα καλα, μιλάτε για βία; Βια ειναι αυτή; Βια είναι τα 3 χαστούκια του Κασιδιάρη στη προκλητικότατη Κανέλη - που σημειωτεον ΗΘΕΛΕ να συμβεί αυτό;; το προκάλεσε; δηλαδή ήταν προμελετημένο;;;;
    Ε οχι αγαπητοί μου...
    ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ:
    Bία είναι... να μην μπορείς να σπουδάσεις το παιδί σου γιατί δεν έχεις χρήματα μετά τις περικοπές στο μισθό σου.
    Βία είναι... να πεθαίνει ο πατέρας σου γιατί δεν έχεις λεφτά να του βάλεις μια ιδιωτική νοσοκόμα σε ένα διαλυμένο νοσοκομείο.
    Βία είναι... να παίρνεις σύνταξη 400 ευρώ και να δίνεις τα 200 ευρώ
    στο τηλέφωνο, νερό και ρεύμα.
    Βία είναι... να βλέπεις το γείτονα σου να ψάχνει στα σκουπίδια για να φάει.
    Βία είναι... να σου χρεώνουν την αποτυχία μια πολιτικής που εσύ ποτέ δεν επέλεξες (αφού δεν σε ρώτησαν).
    Βία είναι...να σε πετάν στον δρόμο, γιατί ο μισθός σου είναι -μετά από 3 πτυχία- πάνω από 500 ευρώ.
    Βία είναι... να σου αλλάζουν τους φορολογικούς κανόνες κάθε μήνα.
    Βία είναι... να βλέπεις τους κλέφτες να τρώνε αστακούς ενώ εσύ να ψάχνεις ψιλά στην τσέπη σου για ένα κουλούρι των 50 λεπτών.
    Βία είναι... να σου λένε ότι είσαι κοπρίτης ενώ κάνεις 2 εργασίες για να επιβιώσεις.
    Βία είναι να σε σκοτώνουν στο δρόμο για 1 Ευρώ
    Και τέλος βία είναι να ξεπουλάν την χώρα σου... και εσύ να πρέπει να κάνεις την πάπια.
    ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση