GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπό την επήρεια ναρκωτικών χτυπούσε κι έπνιγε το γιο της...

Να τρέχει γυμνή κυνηγώντας τον 3χρονο γιο της που βρισκόταν στην αγκαλιά του μπαμπά του φωτογραφήθηκε η 35χρονη Pamela McCarthy στο Munnsvil...

Να τρέχει γυμνή κυνηγώντας τον 3χρονο γιο της που βρισκόταν στην αγκαλιά του μπαμπά του φωτογραφήθηκε η 35χρονη Pamela McCarthy στο Munnsville της Νέας Υόρκης. Η γυναίκα είχε προηγουμένως γρονθοκοπήσει και επιχειρήσει να πνίξει το αγοράκι ενώ βρισκόταν, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, υπό την επήρεια ενός νέου ναρκωτικού που ονομάζεται «άλατα μπάνιου». Λίγα λεπτά αργότερα έχασε τη ζωή της από ανακοπή καρδιάς έπειτα από ηλεκτροσόκ με όπλο Taser από αστυνομικό.
Υπό την επήρεια του ίδιου ναρκωτικού φαίνεται πως ήταν και ο άστεγος άνδρας που έφαγε το πρόσωπο ενός άλλου άνδρα στο Μαϊάμι, στο πρόσφατο περιστατικό κανιβαλισμού που έχει προκαλέσει σοκ.
Η σοκαριστική φωτογραφία, την οποία τράβηξε ένας γείτονας της 35χρονης έξω από το διαμέρισμά της δείχνει την McCarthy να τρέχει προς το παιδί ενώ εκείνο κολλάει στο σώμα του μπαμπά του τρομοκρατημένο.
Οι γείτονες της McCarthy κάλεσαν την αστυνομία καταγγέλλοντας πως η γυναίκα χτυπά και πνίγει το παιδί, επιτίθεται στους γείτονες ενώ είχε επίσης επιχειρήσει να στραγγαλίσει ένα από τα σκυλιά της!
Ο σύντροφός της Jason Williams την είδε να τρέχει γυμνή έξω από το σπίτι κι έτρεξε να αρπάξει πρώτος το γιο τους που προηγουμένως η McCarthy χτυπούσε.
Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, βρήκαν τη McCarthy να φέρεται πολύ βίαια. Τους γρύλιζε και επιχείρησε να δαγκώσει έναν από τους αστυνομικούς!
Όταν ο αστυνομικός Christopher Budlong πήγε να τη συλλάβει εκείνη αντιστάθηκε και για να την ακινητοποιήσει χρησιμοποίησε το σπρέι πιπεριού, το οποίο όμως δεν είχε αποτέλεσμα. Έτσι έβγαλε το Taser, ένα αμφιλεγόμενο όπλο που προκαλεί ηλεκτροσόκ, κι έτσι κατάφερε να της περάσει χειροπέδες. Ενώ κρατείτο η γυναίκα έπαθε καρδιακή προσβολή με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να αφήσει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο…
 Ο Williams είπε πως η McCarthy είχε παρελθόν με κατάχρηση ουσιών αλλά σοκαρίστηκε με αυτή τη συμπεριφορά της. «Είπα στη μαμά της πως χρειάζεται βοήθεια. Όλοι λένε να την ξεφορτωθώ, δεν έχω τίποτα να πω. Την αγαπώ μέχρι θανάτου… Και μετά είδα αυτό…», δήλωσε σε δημοσιογράφους.
Το τρίχρονο αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα και μένει πλέον με τη γιαγιά του. 
Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο
 Υπό την επήρεια ναρκωτικών χτυπούσε κι έπνιγε το γιο της!
 Υπό την επήρεια ναρκωτικών χτυπούσε κι έπνιγε το γιο της!

1 σχόλιο

  1. τζωωωων, γαμημένο δεξιό τραβέλι της Συγγρού,

    Χαίρεσαι παλιομπάσταρδε, φασιστόμουτρο, που ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΣ τον χερ Σόϊμπλε με την ψήφο σου, δοσίλογε, κωλόγερε, φτωχομπινέ;;;;;

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΙΑΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΥΜΕΝΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ, ΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 60, ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΓΕΝΗΤΣΑΡΟΙ...

    Φοβήθηκες, γαμημένε κωλόγερε, μην τυχόν χάσεις τη μίζερη σου σύνταξη;;
    Ή τα 2 χιλιάρικα που έχεις στην τράπεζα;;;;
    Έ, γαμημένε... Έ κωλόγερε;;;

    Τώρα που θα σου την "φορέσουν" με τους φόρους του Μνημονίου και δεις την σύνταξή σου να εξανεμίζεται... τότε θα σε δω γαμημένο δεξιό τραβεστί !!!

    Κωλόγερε, πουτάνας γιε, μπάσταρδο γκεσταπίτη της κατοχής. Γαμημένε!

    Γαμώ τη Συγγρού σου και το Μεσσηνιακό τζάκι, κωλοτούμπα που ψήφισες, γαμημένε δοσίλογε, γερολαδά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση