GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Χρειάζονται αμοιβαίες υποχωρήσεις»

Την ανάγκη να υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις από τη Γερμανία αλλά και από την Ελλάδα προέταξε ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων, Ντανιέλ Κον...

Την ανάγκη να υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις από τη Γερμανία αλλά και από την Ελλάδα προέταξε ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων, Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ανατροπή» του Mega.
Ο κ. Κον Μπεντίτ τόνισε ότι οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να κάνουν ένα βήμα για μια πιο φεντερελαστική Ευρώπη, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για αλληλεγγύη αλλά και για δημοσιονομική υπευθυνότητα. Αναφέρθηκε σε ένα σχέδιο ανάκαμψης της ευρωπαϊκής οικονομίας και τάχθηκε υπέρ της επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής των ελληνικών δανείων.
«Είμαι απολύτως υπέρ και πρέπει να αγωνιστούμε για αυτή την επιμήκυνση που είναι πραγματικά απαραίτητη», είπε ο κ. Κον Μπεντίτ.
Ο ευρωβουλευτής των πρασίνων αναφέρθηκε και στον αγώνα Ελλάδας-Γερμανίας για το Euro 2012 και είπε ότι πιστεύει ότι «από πλευράς τεχνικής και φυσικής κατάστασης η Ελλάδα δεν μπόρεσε δυστυχώς να αντέξει άλλα 20-30 λεπτά και να κάνει τους Γερμανούς να αμφιβάλουν».
Ερωτηθείς για το φαβορί του Euro 2012, ο κ. Κον Μπεντίτ είπε ότι είναι η Ισπανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση