GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακόμα επτά παράνομοι οίκοι ανοχής στην Αθήνα

Επτά ακόμη οίκους ανοχής, που λειτουργούσαν παράνομα, εντόπισαν χθες οι αστυνομικές αρχές κατά τη διάρκεια ελέγχων σε 21 οίκους ανοχής στ...

Επτά ακόμη οίκους ανοχής, που λειτουργούσαν παράνομα, εντόπισαν χθες οι αστυνομικές αρχές κατά τη διάρκεια ελέγχων σε 21 οίκους ανοχής στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.
Στη διάρκεια των ελέγχων συνελήφθησαν συνολικά 14 άτομα, εκ των οποίων 13 αλλοδαπές γυναίκες, και ένας Ελληνας, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για παραβίαση σφραγίδων της αρμόδιας αρχής και παράβαση του Ν. περί εκδιδομένων ατόμων.
Παράλληλα, από υπαίθριους χώρους, προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας 24 εκδιδόμενες γυναίκες, εκ των οποίων αναφέρει το ethnos.gr, 22 αλλοδαπές και δύο Ελληνίδες, σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν ισάριθμες παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία για εκδιδόμενα πρόσωπα.
Οι γυναίκες αυτές είχαν εξετασθεί στο παρελθόν από υγειονομικό κλιμάκιο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

3 σχόλια

  1. Ως ποτε θα κανω το μαλακα15 Ιουν 2012, 9:31:00 μ.μ.

    γιατι παρανομοι;


    μηπως υπαρχουν και νομιμοι;


    (εκτος απο την Βουλη)




    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε επίπεδο κѠλ⓪μπαρου η πολιτική διά στόματος Ντόρας

    Δυστυχώς δεν ειναι χαβαλές !!!!

    Eπεισοδιακοί διάλογοι μεταξύ της επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη και του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στη ΝΕΤ.

    Οι τόνοι ανέβηκαν όταν η κυρία Μπακογιάννη απευθυνόμενη στον κ. Παπαδημούλη, είπε: «Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μιλάνε κωλομπαρίστικα». «Τι ειναι αυτά; Πώς μιλάτε έτσι; Τι φρασεολογία ειναι αυτή;», απάντησε ο κ. Παπαδημούλης με την Ντόρα Μπακογιάννη να συμπληρώνει:...
    «Καλά εάν σας ενοχλεί η φράση να την παρω πίσω». Και συνέχισε με έντονο ύφος η κυρία Μπακογιάννη: «Σας πιάνει τρόμος όταν αθροίζετε τη δύναμη της ΝΔ και της ΔΗΣΥ».

    Ο κ. Παπαδημούλης, εμφανώς εκνευρισμένος της απάντησε: «Μου θυμίζετε τον Εμβέρ Χότζα που... έλεγε "εμείς οι Αλβανοί και οι Κινέζοι είμαστε ένα δισεκατομμύριο"».

    ΕΥΓΕ Η ΧΗΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!! Η ΤΣΤΑΤΣΑ ΚΑΙ Ο ΦΙΦΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανένας δεν μπορεί να πει τη Κυριακή ότι δεν ήξερε. Ξέρουν πολύ καλά. Ξέρουν ότι αν δεν βγει πρώτη η ΝΔ με τουλάχιστον 5 μονάδες διαφορά, τότε η Ελλάδα τη Δευτέρα θα είναι στο γκρεμό, οικονομικό, κοινωνικό, εθνικό.

    Ξέρουν ότι αν βγει πρώτη και δεν μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση σταθερή, λόγω της ανευθυνότητας και επιπολαιότητας του κ. Βενιζέλου και του κ. Καμμένου, τότε η χώρα θα βυθιστεί ξανά στην αστάθεια και στην ακυβερνησία.Αυτά πρέπει να είναι ξεκάθαρα σε όλους, και κυρίως στους αναποφάσιστους. Και δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό που γινόταν σήμερα ( και ίσως αύριο ) στα σουπερμαρκετ και στα φαρμακεία και στα βενζινάδικα με τις ουρές πολιτών...Αφού, κύριοι, φοβάστε τον Τσίπρα και την ανευθυνότητά του, αντί να στήνετε στις ουρές, αποτρέψτε τη πρωτιά του στη κάλπη. Αν, παρ' ελπίδα, εκλέξετε πρώτο τον Σύριζα ή με μικρή διαφορά από τη ΝΔ, μη σας δω να τρέχετε το βράδυ στα ΑΤΜ και το πρωί τηςΔευτέρας στις τράπεζες για να πάρετε τα λεφτά σας. Αν απέχετε, ρίξετε λευκό ή άκυρο, είστε άξιοι της μοίρας σας και παίρνετε και στο λαιμό σας και όλους τους άλλους !

    Όσοι θέλετε να ψηφίσετε Βενιζέλο, Καμμένο, Μιχαλολιάκο- Χρυσή Αυγή, Καρατζαφέρη, Τζήμερο- Μάνο, μην πείτε αύριο ότι δεν ξέρατε, ότι νομίζατε ότι οι ξένοι και οι έλληνες επιχειρηματίες μπλοφάρουν... Εδώ δεν είναι χαρτιά, ούτε πόκερ. Εδώ είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Όσες φορές μας εγκατέλειψαν οι Σύμμαχοι μας, είχαμε εθνική τραγωδία.Ξέρουν εκείνοι να χρησιμοποιούν ακομα και "αριστερούς" για να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να νομίζουν οι χαχόλοι από κάτω ότι είναι "αντιστασιακοί". Μικρός ήμουν και χειροκροτούσαμε τον Ανδρέα, έξω από το Νάτο, έξω από την ΕΟΚ, εξω οι βάσεις και έβαλε την υπογραφή του μετά : σε όλα μέσα ! Και υπάρχουν άνθρωποι που ξεγελάστηκαν από τον Γ. Παπανδρέου και είναι έτοιμοι να πάνε στον χειρότερο Τσίπρα ! Ε, καλά να πάθουμε. Με το Παπανδρέου- Βενιζέλο χάσαμε το 1/3 των εισοδηματων μας. Τώρα με τον Τσίπρα, που δεν έχει χώρο για την ιδιωτική πρωτοβουλία, πράγματι θα γίνουν Βουλγαρία, αλλά μέσα στο πρώτο μήνα!

    Θέλετε, κυριοι,να το ρισκάρετε ; Με γειά σας με χαρά σας. Αλλά πρέπει να είστε έτοιμοι για τις συνέπειες. Όταν πτώχευσε η Ελλάδα το 1893, 1897, 1932, οι περισσότεροι ζούσαν στα χωριά και είχαν τρόφιμα. Τώρα, αν γίνει πτώχευση, οι 9 στους 10 ζουν στα αστικά κέντρα, και ούτε να ξεχωρίζουμε τα χόρτα δεν μπορούμε, ούτε κυνήγι να κάνουμε, ούτε να ψαρεύουμε στο Σαρωνικό. Αυτά τα παιδάκια που θέλουν Τσίπρα, Καμμένο, Μιχαλολιάκο, έχουν μάθει στη καρμπονάρα και στη πίτσα, αύριο θα πρέπει να τρώνε φασόλια και ρεβύθια. Θα αντέξουν ; Είστε τρελοί ;Αυτά που ξέρουν μόνο από καφετέρια και τάβλι και μπιτς μπαρ και μπουζούκια θα αντέξουν όχι μόνο την ανεργία ( που έφερε η ηλίθια πολιτική Βενιζέλου ), αλλά και τη στέρηση αγαθών ;
    Κάθε ψήφος που πάει σε άλλο κόμμα, πλην της Νέας Δημοκρατίας, στην οριακή αυτή κατάσταση, μπορεί να οδηγήσει σε νέα μικρασιατική ή κυπριακή τραγωδία.Ξεκάθαρα πράγματα προς όλους. Κι αν η ΝΔ δεν μπορέσει να επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο με κυβέρνηση εθνικής ενότητας,θα έχει πέσει σε 3 μήνες. Και τότε κι εγώ μαζί σας, θα πάω στα άκρα. Αλλά πρέπει να δώσουμε τη τελευταία ευκαιρία στη δημοκρατία να σώσει τη πατρίδα.Και αυτή τη κρίσιμη στιγμή, μόνο η μέση λύση είναι η λύση, η Νέα Δημοκρατία. Οι Γερμανοί αυτό παρακαλούν και γι' αυτό προβοκάρουν : να βγάλουμε Τσίπρα για να βρουν αφορμή να μας πετάξουν. Έτσι, δεν έγινε το 1920 με τον βασιλιά Κωνσταντίνο και απέσυραν τα δάνεια και μείναμε μπουκάλα και το 1922 ο Υπουργός Οικονομικών πήρε τα μισά λεφτά των Ελλήνων ( διχοτόμηση χαρτονομίσματος ); Τι διαφορετικό θα κάνει ο Τσίπρας, αν κοπούν δάνεια, επιδοτήσεις, ΕΣΠΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση