GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομόφωνη καταδίκη της ρίψης χειροβομβίδας στον ΣΚΑΪ

Ανησυχία και αντιδράσεις έχει προκαλέσει το γεγονός της ρίψης χειροβομβίδας στα γραφεία του ΣΚΑΪ. Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες του τμ...

Ανησυχία και αντιδράσεις έχει προκαλέσει το γεγονός της ρίψης χειροβομβίδας στα γραφεία του ΣΚΑΪ.
Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, αλλά και άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας ενώ έχει επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για αληθινή χειροβομβίδα.
Ομόφωνη είναι η καταδίκη της ρίψης της χειροβομβίδας και από την πλευρά των κομμάτων.
Σχετικά με το περιστατικό ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης δήλωσε: «Η ρίψη χειροβομβίδας στον σταθμό ΣΚΑΙ συνιστά μια άκρως επικίνδυνη ενέργεια που στρέφεται ενάντια στη δημοκρατία και την ενημέρωση. Μια τέτοια πράξη εκφοβισμού και τρομοκράτησης  την ημέρα των εκλογών, όταν ο λαός καλείται να επιλέξει ανάμεσα στην ελπίδα και τον φόβο,  δρα αποπροσανατολιστικά, προσπαθώντας να αλλοιώσει το μήνυμα της σημερινής ημέρας».
Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δηλώνει: «Καταδικάζουμε την τρομοκρατική ενέργεια που στρέφεται κατά της ελεύθερης πληροφόρησης και της Δημοκρατίας. Στόχος των τρομοκρατών, ήταν αν χτυπήσουν ένα από αυτά τα κομμάτια που στηρίζουν τη Δημοκρατία, όπως η ελεύθερη πληροφόρηση. Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα».

4 σχόλια

  1. καλα τους κανανε αυτοι μας ριχνουν χειροβομβιδες καθε μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση