GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκληροί δίσκοι υψηλών προδιαγραφών...

Με χωρητικότητες από 500MB ως 1,5ΤΒ και ταχύτητες περιστροφής από 5400 ως 7200RPM η σειρά Rugged της LaCie με τέσσερα επίπεδα προστασίας είν...

Με χωρητικότητες από 500MB ως 1,5ΤΒ και ταχύτητες περιστροφής από 5400 ως 7200RPM η σειρά Rugged της LaCie με τέσσερα επίπεδα προστασίας είναι ο ασφαλέστερος τρόπος διαφύλαξης των δεδομένων σας. Διαθέτουν προστατευτικές όψεις από αλουμίνιο, περιμετρικό αντικραδασμικό περίβλημα από καουτσούκ, εσωτερικούς αποσβεστήρες κραδασμών και σκληρό δίσκο αντοχής 1000G. Επίσης συμμόρφωση με το στρατιωτικό πρότυπο 810-F, και αντοχή σε πτώσεις από ύψος μέχρι δύο μέτρα, προστασία από βροχή και πίεση ανάλογα με το μοντέλο.
Τριπλό Interface για μοναδική απόδοση
Η σειρά LaCie Rugged Triple Hard Disk παρέχει μεγάλη συνδεσιμότητα και υψηλές ταχύτητες: με τις ταχύτητες των USB 3.0 και FireWire 800, και την πλήρη συμβατότητα με τεχνολογίες όπως FireWire 400 και USB 2.0. Μπορείτε να μεταφέρετε ένα αρχείο βίντεο 700MB σε λιγότερο από 7 δευτερόλεπτα με USB 3.0, σε σύγκριση με τα 25 δευτερόλεπτα με USB 2,0.
Με ταχύτητα περιστροφής 7200rpm επιτυγχάνονται ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 110MB/s. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Mac LaCie USB 3.0 Driver για να βελτιώσετε την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων στο Mac σας (μέχρι 30% αύξηση των επιδόσεων σε σύγκριση με το FireWire 800).

Πέντε επίπεδα ασφάλειας δεδομένων

Το AES 256-bit λογισμικό κρυπτογράφησης της LaCie περιλαμβάνεται με την σειρά Rugged Triple. Είναι απλό να δημιουργήσετε μία προστατευόμενη περιοχή με κωδικό στον σκληρό δίσκο όπου μπορείτε να αποθηκεύετε με ασφάλεια το σύνολο των εμπιστευτικών πληροφοριών σας.
Η τεχνολογία κρυπτογράφησης AES 256-bit είναι από τις πιο ισχυρές στην αγορά σήμερα, και καθιστά τους δίσκους Rugged Triple πιο ασφαλείς από ποτέ.
 Σκληροί δίσκοι υψηλών προδιαγραφών
 Σκληροί δίσκοι υψηλών προδιαγραφών
 Σκληροί δίσκοι υψηλών προδιαγραφών

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση