GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιο ΕΣΥ διέλυσε ο Λοβέρδος, ρε παλικάρια;...

Του Θανάση Νικολαΐδη. ΕΙΝΑΙ πόρνη η πολιτική που την εκπόρνευσαν οι πολιτικοί. Με την «επίνευση» μερίδας πολιτών και την ανοχή των πολλών. ...

Του Θανάση Νικολαΐδη.
ΕΙΝΑΙ πόρνη η πολιτική που την εκπόρνευσαν οι πολιτικοί. Με την «επίνευση» μερίδας πολιτών και την ανοχή των πολλών. Έχει πίκρες που δεν τις εξουδετερώνουν οι εφήμερες δόξες, μια Κίρκη που ελκύει, μαγεύει και, ενίοτε, καταστρέφει. Δες τον κ. Τσοχατζόπουλο στη φυλακή και το άδοξο πολιτικό του τέλος, θυμήσου και τον Νικόλαο Στράτο (εκτελέστηκε στο Γουδί) και την ευχή-κατάρα στον γιο του Ανδρέα: «Μη γίνεις πολιτικός» (κι εκείνος…έγινε).
ΕΠΙΑΣΕ δυνατά τον ταύρο απ’ τα κέρατα ο κ. Λοβέρδος κι όσο οι Λουράντοι τον αγριοκοίταζαν, τα χέρια του χαλάρωναν. Ωστόσο, κάτι απόμεινε απ’ τη μάχη του στα «μαρμαρένια αλώνια» και η υγεία του δοκιμάστηκε. Τα’ βαλε με θεούς, δαίμονες και με…προμηθευτές. Με φακελάκηδες γιατρούς και με φαρμακοπώλες των κυκλωμάτων και των απίθανων ποσοστών κέρδους. Δεν του άνοιξαν την πόρτα για το…πάρτι κι έμεινε μός-κόκκινο πανί. Για προμηθευτές που δεκαπλασίαζαν την τιμή του προϊόντος (γιατί τους χρώσταγε το Κράτος), ωστόσο,…άντεχαν και περίμεναν. Σήμερα δεν κρατιούνται, κήρυξαν επανάσταση και εκβιάζουν. Ξοπίσω τους οι φαρμακοποιοί, ακράτητοι κι αυτοί και δεν καταλαβαίνουμε τις απαιτήσεις τους απ’ τη σημερινή βραχύβια-υπηρεσιακή Κυβέρνηση.
ΕΧΟΥΜΕ την πολιτική και τα κόμματα, τους πολιτικούς και τον ΣΥΡΙΖΑ. «Διέλυσε ο Λοβέρδος το ΕΣΥ»(!!!). Τον επεσήμαναν ως…καταστροφέα του ΕΣΥ που δούλευε…ρολόι, τον στάμπαραν, τον επέλεξαν. Το προφύλαξαν, βλέπεις, με νύχια και με δόντια πολιτικοί, κόμματα και συνδικαλιστές. Βγήκαν στους δρόμους οι (σημερινοί) συριζαίοι για τους φακελάκηδες γιατρούς, για τις σπατάλες, τις κλεψιές και τη ρεμούλα στα νοσοκομεία.
ΟΙ κυβερνήσεις στο τιμόνι (με στραβή τη ρότα) κι αυτοί απέναντι. Με τον γεμιστήρα στο όπλο μη σταθεί στα πόδια του το ΕΣΥ, μη τιμωρηθεί κανένας κλέφτης και δολιοφθορέας, μη βγουν στο φως αλήθειες που σκοτώνουν, που απομακρύνουν ψήφους.
ΔΕΝ είδαν και δεν άκουσαν διαλόγους μεγαλογιατρών, δεν συγκινήθηκαν για καταθέσεις φακελάκηδων στην Ελβετία. Κι ούτε το πρόσεξαν πως το φρένο στην υπερσυνταγογράφηση άδειασε ιατρεία που ήταν φίσκα από κόσμο-κι ας μη μας…συμφέρει αυτό ως (υπερ)»καταναλωτές» υγείας. Τι άλλο δεν πρόσεξαν και δεν το καταγγέλλουν; Πως πλούσιοι «πελάτες» ιδιωτικών μεγαλοκλινικών το απέκρυπταν, για να προμηθευτούν φάρμακα (ακριβά) απ’ το δημόσιο.
ΚΑΤΑ τα άλλα, ο κ. Λοβέρδος «διέλυσε το σύστημα». Κατά το «γύφτοι φτιάξαν’ τα καρφιά». Αναγνωρίστε κατιτίς και στον αντίπαλο, ρε παλικάρια, και μη βαράτε στον γάμο του Καραγκιόζη. Για το δίκαιο. Για το καλό σας. Για την πολιτική, μη γίνει βρωμερότερη.

34 σχόλια

  1. Tι να αναγνωρισουν οι Καραγκιοζιδες. Καλα τους
    εκανες Λοβερδο και τους εκοψες τον κ@@@λο μαζι με τα Δις που ετρωγαν απο τα ταμεια και το Ελληνικο Κρατος. Ας βριζουν οσο θελουν, το νερο μπηκε στο λουκι και κανενας πολιτικος απατεωνας δεν μπορει να το σταματησει ακομη και λεγεται Συριζα. Λαμογια πασης φυσεως και χρωματος το παρτι τελος, και οταν λεμε τελος ενουμε Τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ.ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕ ΛΕΕΙ.ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΑΖΕΣ ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ.ΤΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΒΗΧΙΚΟ ΤΙΠΟΤΕ.ΕΤΣΙ Κ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ.ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΧΝΑΤΕ.ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΤΑΚΑΝΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ.ΤΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ.ΑΥΤΟΙ ΔΩΣΑΝΕ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΣΠΙΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΡΚΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ Στην πραγματικότητα ζώα..

    Άρχισαν τις δοκιμές για πιθανή επιστροφή στη δραχμή στα ΑΤΜ της HSBC.
    Η βρετανική τράπεζα HSBC πραγματοποιεί δοκιμές στα μηχανήματα ανάληψης που διατηρεί στην Ελλάδα ώστε να είναι βέβαιο ότι μπορούν να λειτουργήσουν με χαρτονομίσματα διαφορετικού μεγέθους και υφής, σε περίπτωση επαναφοράς της δραχμής.
    Εκπρόσωπος της τράπεζας δηλώνει στους Times ότι οι προετοιμασίες γίνονται σε πολλαπλά επίπεδα, κατ’ εφαρμογή των υποδείξεων του εποπτικού οργάνου του Σίτι του Λονδίνου.
    Η Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών, όπως και η Τράπεζα της Αγγλίας έχουν ζητήσει από τις βρετανικές τράπεζες να είναι έτοιμες για παν ενδεχόμενο.
    Τα τεστ που πραγματοποιεί η HSBC αποσκοπούν στο να εντοπιστούν τυχόν τροποποιήσεις που απαιτούνται στα ATM ώστε να χειρίζονται χαρτονομίσματα άλλα από του ευρώ.
    Η HSBC διατηρεί 15 υποκαταστήματα και 25 μηχανήματα ανάληψης χρημάτων στην Ελλάδα.


    Και όχι μόνο!
    Την προηγούμενη Κυριακή τα ΑΤΜ της Εθνικής σε όλη την Ελλάδα ήταν κλειστά για αναβάθμιση λογισμικού.

    Ό,τι κι αν αυτό σημαίνει..
    ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.

    ΟΤΙ..ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΣΕ ΠΛΕΟΝ
    ΤΟ ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

    ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    και με ..δραχμή ΑΠΛΑ
    ΔΕΝ...
    θα μπορούμε
    ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ. Νικολαιδη τους καρκινοπαθείς της οικογενειάς μας ποιός θα τους φρονίσει τώρα;
    Ευτυχώς που δεν του πέρασε η μούφα με τα συμβούλια πολιτικών αρχηγών και εκπροσώπων κομμάτων για το θέμα και ο παρών υπουργός κάτι κάνει.
    Κατά βάθος υποκλίθηκε και ο ΛΟβέρδος στο σύστημα των Λουράντων, όταν αυτό του αγρίεψε. Το αιώνιο λάθος του Πασοκ.Δήθεν αλλαγές και μετά η θεωρία της ακινησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O πιο άθλιος πολιτικός που υπήρξε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οργή και φόβος για την έκρηξη της εγκληματικότητας - Δολοφονίες, ληστείες και βασανισμοί σε ολόκληρη τη χώρα
    - Στην Καβάλα έδεσαν, φίμωσαν και σκότωσαν ηλικιωμένο μέσα στο ίδιο του το σπίτι
    - Στην Λαμία η εικόνα του θύματος μετά την επίθεση που δέχτηκε σοκάρει - Χαροπαλεύει σε νοσοκομείο
    - Στην Κάλυμνο μια 27χρονη σφαγιάστηκε με 18 μαχαιριές - Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη
    - Στην Αττική η δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ σε δύο αδέρφια συγκλονίζει τους πάντες...

    Ναι, όλα αυτά κληρονόμησε στη χώρα η άθλια οικονομική πολιτική του Βενιζέλου- Παπακωνσταντίνου. Ένα κράτος- μπάχαλο, διαλυμένο, όπως φάνηκε και από τη σφαγή των Πανελλαδικών.

    Από την άλλη, πως ο Σύριζα, ο προστάτης των λαθρομεταναστών ( δεν μιλάμε για τους νόμιμους μετανάστες ), που θα υποβαθμίσει την Αστυνομία και τα Σώματα Ασφαλείας θα ελέγξει την εγκληματικότητα ; Καταλαβαίνετε, βέβαια, ότι από τη Σκύλλα του Βενιζέλου κινδυνεύουμε να πέσουμε στη Χάρυβδη του Τσίπρα.

    Από το καταστροφικό ΝΑΙ σε όλα του Βενιζέλου- Παπακωνσταντίνου κινδυνευούμε να πέσουμε στο - επίσης- καταστροφικό ΟΧΙ των Τσίπρα- Καμμένου.

    Μέσα σε αυτά τα δεδομένα, η ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, η ΜΕΣΗ ΟΔΟΣ, που συνδυάζει επαναδιαπραγμάτευση όρων του μνημονίου με πολιτική ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ( αυτό έλειπε δύο χρόνια από τη χώρα )είναι, καλώς ή κακώς, ο Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 5 Ιουν 2012 11:31:00 π.μ.

    Σου ευχομε να πάθεις καρκίνο εσύ οι οικογένεια σου και το κατοικίδιο σου

    και να είμαι εγώ υπουργός ΥΓΕΙΑΣ να σου πω να ΠΑΣ ΝΑ ΠΕΘΑΊΝΗΣ ΚΕΡΑΤΆ..ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άμα θα σας ανατινάζουν οι άρρωστοι που αυτοκτονούν ΤΟΤΕ θα έλθουν τα χειρότερα...!!! τώρα κάνετε απλώς διαπιστώσεις εκ του ασφαλούς..



    Δεν φτάνει απλός να τους σκίσουμε τα μνημόνια πρέπει να είμαστε έτοιμοι όλοι να μπούμε στην παραγωγή ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ …

    Τώρα θέλουν να διορθωνόσουν τα δημοσιονομικά των χωρών και της χώρας μας ΠΩΣ;ΜΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ...

    Όπως σας το γράφω με ΘΑΝΑΤΟΥΣ,σε ΑΜΕΑ, σε ΓΕΡΟΝΤΕΣ, σε ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΟΙ, σε ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΆ ΑΓΡΆΜΜΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΆΓΟΥΝ, έχουν αποφασίσει ότι κάποιοι πρέπει να πεθάνουν και όποιος δεν το βλέπει η χαζός είναι η βλάκας...

    Θέλουν να διορθωνόσουν τα δημοσιονομικά τον χωρών ΜΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ. Δυστυχώς τα χειρότερα έρχονται

    ΤΩΡΑ ΕΙΜΟΥΝ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΟ ΗΡΆΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΌΝΗΣΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΤΩΠΟΣ {{ΔΙΑΒΑΣΕ ΗΛΙΘΕ ΦΑΣΙΣΤΑ
    5 Ιουν 2012 11:31:00 π.μ.}] ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΣΟΥ ΟΛΗΗΗΗΗ ΑΡΧΙΔΗ



    Άφησε σημείωμα στο οποίο ζητά συγγνώμη από τα παιδιά του

    Σε αυτοκτονία οφείλεται, όπως όλα δείχνουν, ο θάνατος ενός 55χρονου άνδρα, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός σήμερα το πρωί από το λιμάνι του Ηρακλείου.

    Το πτώμα εντοπίστηκε από έναν περαστικό που ενημέρωσε άμεσα το Κεντρικό Λιμεναρχείο της πόλης.

    Σύμφωνα με το flashnews.gr, μέσα στο μπουφάν του 55χρονου βρέθηκε σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε και ζητούσε συγγνώμη από τα παιδιά του για το γεγονός ότι ήθελε να τερματίσει τη ζωή του.

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης..αν σε επερναι μαζι του ΤΟΝ ΛΟΒΕΒΕΡΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ δεν θα καιλαιδουσαν τώρα!!!!εεεε θα ελθει η ΩΡΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. +
    για ευχές και κατάρες
    παρακαλώ.

    κ.κ.. Γεώργιο Παπανδρέου
    Καστρί Ενταύθα

    κ.κ. Υποργούς ΠΑΣΟΚ
    Ιπποκράτους Ενταύθα..

    Για το "απάνεμο λιμάνι" του ΔΝΤ
    με το Μνημόνιο της ευτυχίας...
    ..μετά θάνατον φυσικά.

    Αν και λόγω μόδας
    τα Συγχαρίκια και στην κυρία Κατσέλη
    νο2 Υπουργός τους
    Αλλά ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ Σύριζα
    ΕΝΤΑΥΘΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στυλοβάτης του Μνημονίου
    έχω πάρει εντελώς. Προσπάθησε το μπάχαλο, να το παρουσιάσει ως αποτέλεσμα της… ακυβερνησίας λόγων των εκλογών, ενώ έχει ξεκινήσει μήνες πριν τις εκλογές!

    Σαν να μας λέει: “Ορίστε Έλληνες. Αν είχαμε τώρα κυβέρνηση, δε θα τα τραβούσαμε αυτά”! ΑΛΗΤΕΣ!

    Ο λαός πρέπει να τιμωρήσει ακόμη πιο σκληρά το ΠΑΣΟΚ μόνο και μόνο για να πάρει ένα μάθημα ο Λοβέρδος.
    Δεν μπορείς κ. πρώτε στην Β’ Αθηνών, να βγάζεις την ουρά σου απ’ έξω από αυτό που διαπιστώνουμε όλοι όσοι είχαμε την ατυχία να χρειαστούμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας!

    Δεν είναι δυνατόν να λες ότι για όλα φταίει το γεγονός ότι δεν έχουμε κυβέρνηση.

    Και κυβέρνηση έχουμε και ακόμη ΕΣΕΙΣ (το ΠΑΣΟΚ) κυβερνάτε.

    - ΌΛΟΙ οι Γενικοί Γραμματείς σε ΟΛΑ τα Υπουργεία έχουν διοριστεί από το ΠΑΣΟΚ

    - ΌΛΟΙ οι Διοικητές Νοσοκομείων έχουν διοριστεί από τον ΙΔΙΟ τον ΛΟΒΕΡΔΟ

    - ΌΛΟΙ οι Πρόεδροι των Ασφαλιστικών Ταμείων έχουν διοριστεί από το ΠΑΣΟΚ και αυτοί.

    Με το δήθεν OPENGOV!
    Αλλιώς, για ακόμη μια φορά αποδεικνύετε ότι το Κράτος είναι λάφυρο του κάθε κόμματος που παίρνει την εξουσία.

    Γιατί, ένα σοβαρό κράτος ή ένα σοβαρό κόμμα που κυβέρνησε, φροντίζει να υπάρχει συνέχεια και όχι διάλυση.

    Οπότε, αλλού το παραμυθάκι σου κ. Λοβέρδε.
    Το ΠΑΣΟΚ ακόμη μας κυβερνά.

    Αν οι ψηφοφόροι του Λοβέρδου (που τον έβγαλαν και πρώτο) έχουν λίγη τσίπα πάνω τους, θα πρεπε να ψηφίσουν οτιδήποτε άλλο εκτός ΠΑΣΟΚ.
    Δεν μπορεί. Θα κατάλαβαν το λάθος τους…

    ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΡΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ..ΝΑ ΔΙΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΦΥΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΤΟΥΣ .ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΩΝΗ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥΥΥΥΥΥ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ......ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΡΕΕΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο κος Λοβέρδος να πάει να κρυφτεί σε καμιά τρύπα!

    Ο αρχιτέκτονας της διάλυσης της δημόσιας υγείας, ο ηθικός αυτουργός για τους θανάτους χιλιάδων ασθενών, ο πρωταίτιος για την ταλαιπωρία των καρκινοπαθών, ο αρχιτέκτονας της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνουμε στην Ελλάδα του 2012, ο κ. Λοβέρδος έχει το θράσος να βγαίνει ακόμη στα κανάλια για να παρουσιάσει την «πραμάτεια» του, βρίζοντας και απειλώντας όποιον του αντιμιλά!
    Ο απερίγραπτος κ. Λοβέρδος ισχυρίζεται ότι οι καρκινοπαθείς ταλαιπωρούνται σήμερα γιατί δεν είναι πλέον ο ίδιος Υπουργός Υγείας!

    Ο ίδιος που φρόντισε να αφήσει πίσω του καμένη γη: νοσοκομεία χωρίς φάρμακα, με «κουρεμένα» αποθεματικά, με χρεοκοπημένο ΕΟΠΥΥ, έχει το θράσος να παρουσιάζεται ότι «πασχίζει» να μας «σώσει».

    Δεν είναι η πρώτη φορά! Όσο καιρό διετέλεσε Υπουργός Υγείας ο κος Λοβέρδος υπηρέτησε σταθερά την ΕΕ, το ΔΝΤ και τα ιδιωτικά συμφέροντα στο χώρο της υγείας και πρόνοιας, και επιτέθηκε με σφοδρότητα στο νοσοκομειακό κίνημα, στους αγωνιζόμενους γιατρούς, ακόμη και στους ασθενείς ή τους συγγενείς τους, όταν τολμούσαν να πουν την αλήθεια για την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία.

    Ο κ. Λοβέρδος είναι σε πανικό. Γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν είναι πλέον ανεκτός ούτε αυτός ούτε οι πολιτικοί του φίλοι από τον εργαζόμενο λαό!

    Συνεχίζοντας τον σκληρό αγώνα των τελευταίων δύο χρόνων, πρέπει να απαλλαγούμε όχι μόνο από τον κο Λοβέρδο, αλλά και από την ΕΕ, το ΔΝΤ και την Τρόικα που πρακτορεύουν τις πολιτικές των «ντίλερ» στην υγεία.

    Να επιβάλλει εδώ και τώρα για έναν άλλο δρόμο, έξω από το ευρώ και την ΕΕ:


    Επείγοντα μέτρα για την διανομή των αναγκαίων φαρμάκων. Να μπουν άμεσα στις λίστες συνταγογράφησης. Να εξασφαλιστεί χρηματοδότηση για την φαρμακευτική δαπάνη του ΕΟΠΥΥ με κάθε μέσο – η κοινωνική καταστροφή που εκτυλίσσεται μπροστά μας απαιτεί κάθε διαθέσιμο κονδύλι κατά προτεραιότητα, σε βάρος των απαιτήσεων των «δανειστών» αναγκαστικά.

    Επείγοντα μέτρα για τη συνέχιση της λειτουργίας των δημόσιων νοσοκομείων με τον ίδιο τρόπο και την ίδια προτεραιότητα.

    Επείγοντα μέτρα για τον περιορισμό της ασυδοσίας των φαρμακευτικών εταιρειών και των μεγαλεμπόρων. Απαγόρευση των παράλληλων εξαγωγών.

    Απαλλοτρίωση της πατέντας ακριβών φαρμάκων και παραγωγή τους από εθνική φαρμακοβιομηχανία – υπάρχει και διεθνές προηγούμενο χώρας που το έκανε (Ν. Αφρική) επικαλούμενη την ανάγκη επιβίωσης του λαού της και δικαιώθηκε μάλιστα από διεθνή δικαστήρια.

    ΓΑΜΩ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΨΥΦΙΣΑΝ ...ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η κανεις πιπες στον Λοβερδο η εκεινος σε σενα συγγραφεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ολοφόνοι του Ε.Σ.Υ.

    Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δολοφόνησαν την Υγεία. Αν και είναι 100% υπεύθυνοι για την τραγική κατάσταση στα Νοσοκομεία και στις Υπηρεσίες με θράσος χιλίων ξαναμμένων μπαμπουίνων, όχι μόνο δεν ζητάνε ένα συγνώμη, αλλά κατηγορούν άλλους για το σημερινό χάλι!

    Λοβέρδο είσαι χειρότερος και από τον Πάγκαλο. Είσαι ένοχος για τη μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση στη χώρα μας από την εποχή της κατοχής. Είσαι υπεύθυνος για το μπάχαλο στα γραφεία. Με γελοίες ενέργειες, με αλληλοαναιρούμενες εγκυκλίους, μπέρδεψες περισσότερο τα πράγματα, έτσι ώστε οι υπάλληλοι, ακόμα και να θέλουν, να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο.

    Χωρίς καμιά απολύτως ντροπή κλείσατε Νοσοκομεία, Μονάδες Εξυπηρέτησης ΑΜΕΑ, Ιατρεία, Οργανισμούς.

    Με μόνο γνώμονα την υπακοή στους ξένους τοκογλύφους, απολύσατε συμβασιούχους και υπαλλήλους που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στους ασθενείς.

    Για να βρείτε χρήματα για τα δάνεια, τα οποία εσείς και μόνον εσείς σπαταλήσατε, αφήσατε χωρίς φάρμακα, κλίνες, αναλώσιμα, τα Νοσοκομεία.


    Το θέμα με τους καρκινοπαθείς είναι πολύ σοβαρό, για να το χρησιμοποιούν ανίκανοι πράσινοι και μπλε λεχρίτες, ως μέσο προπαγάνδας και τρομοκρατίας. Υπεύθυνη για την κατάσταση είναι η πολιτική που συνοψίζεται στην λέξη Μνημόνιο. Το ξέρεις αυτό υπουργέ της μνημονιακής επιδημίας.

    Οι καρκινοπαθείς, οι οροθετικοί, τα ΑΜΕΑ, έχουν αφεθεί στο έλεος της τύχης. Οι άρρωστοι και οι συνταξιούχοι υποφέρουν εξ αιτίας της αλαζονείας, της διαφθοράς, της κλεψιάς, που όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα επί υπουργίας σου, ταλάνιζαν την υγεία.

    Λοβέρδο και Σαμαρά. Ένα στοιχείο βασικό ενός πολιτισμού είναι οι παροχή φαρμακευτικής και ιατρικής περίθαλψης στους ανθρώπους. Σε εποχές σκοτεινές, το προσδόκιμο ζωής μειώνεται. Όπως πχ στο Μεσαίωνα. Χάρη στην καταστροφική σας πολιτική και τις άγριες περικοπές για να πληρωθούν τα πανωτόκια, «καταφέρατε» να μειώσετε το μέσο όρο ζωής.

    Κατορθώσατε να πεθαίνουν άνθρωποι από ασθένειες, που θα μπορούσαν να θεραπευτούν, αν υπήρχαν τα απαραίτητα μέσα. Διαλύσατε την Υγεία. Ούτε το 1940 -1945, δεν υπήρξε τέτοιο χάλι στα Νοσοκομεία.

    Και το κάνατε επίτηδες πράσινοι και βένετοι σφαγείς. Αυτό είναι το χειρότερο. Καθάρματα, νομίζετε ότι θα τη γλυτώσετε; Το αίμα των αθώων, των πονεμένων είναι πάνω σας. Ο λαός σας τιμώρησε μια φορά. Θα σας τιμωρήσει τώρα σκληρότερα. Γιατί δε βάλατε μυαλό. Παραμένετε φαύλοι και ανίκανοι.

    Ο ταλαιπωρημένος ασθενής στο ράντζο, που δεν έχει σκεπάσματα να σκεπαστεί, που ζητάει από συγγενείς να του φέρουν γάζες και οινόπνευμα, γνωρίζει τους υπευθύνους πολύ καλά.

    Απάνθρωπα κτήνη, τσανακογλείφτες της Τρόικας, φάρμακα δεν υπάρχουν, όχι γιατί δεν υπάρχει κυβέρνηση. Δεν είναι νομικό το θέμα, αλλά οικονομικό.

    Όπως ξέρουν όλοι, το κράτος δεν πληρώνει φαρμακεία και προμηθευτές. Αυτοί δεν δίνουν φάρμακα. Και την πληρώνουν οι ασθενείς. Ρώτα, γελοίε κλαψιάρη, από πότε δανείζονται οι άρρωστοι, από πότε πληρώνουν από τη τσέπη τους, για να πάρουν τα απαραίτητα για την επιβίωση τους φάρμακα. Άνθρωποι που κανονικά δικαιούνται πλήρη και δωρεάν περίθαλψη. Αυτό που κάνετε Σαμαρά, Βενιζέλο, Λοβέρδο και το κακό συναπάντημα, λέγεται δολοφονία.

    Το καλό είναι ότι σε βλέπουμε για τελευταία φορά στη Βουλή εσένα και τη συμμορία που λέγεται ΠΑΣΟΚ. Πάτε για μονοψήφιο. Επίσης η ΝΔ θα καταδικαστεί στις εκλογές οριστικά και αμετάκλητα. Για να μάθετε δοσίλογοι, ότι με τη ζωή του άλλου δεν παίζουν.

    Λοβέρδο, κάτι ακόμα. Ότι είσαι σκατόψυχος το ξέρω πολύ καλά. Αλλά εσύ έχεις ξεπεράσει τα όρια. Λυπάσαι που ζουν πολύ οι συνταξιούχοι έτσι; .



    ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΘΆΝΑΤΟ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. χαχαχαχαχα ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΡΑ.... ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΟΛΟΥΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ, ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ....

    ΚΚΕ Ή ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΟΛΟΥΣ, ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ.....
    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Mister GAP, σαν πας στον πηγαιμό για το Ειδικό Δικαστήριο, μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου και τον Βενιζέλο… και τον Σαμαρά,την Ντορα... Και τον Καρατζαφέρη!

    ΚΙ ΑΝ ΣΕΙΣ ΤΡΟΧΙΖΕΤΕ ΣΠΑΘΙ, ΕΓΏ ΓΕΜΊΖΩ ΚΑΛΆΣΝΙΚΟΦ..


    Στο χορό του ψεύδους, της παραπληροφόρησης, της τρομοκράτησης και της χυδαιότητας κοντά τα βοθροκάναλα και οι πατσαβουροφυλλάδες... Έτσι και διαβάσει μία είναι σα να τις διάβασες όλες!

    Κανείς δε θα γλυτώσει μόνος του…

    Δημοσιογράφοι (που λέει ο λόγος)… Γελοιοποιήσατε το λειτούργημα ελέγχου της εξουσίας και μετατρέψατε τους εαυτούς σας σε υμνητές και προαγωγούς του ..σάπιου πολιτικού συστήματος… Δε θα ξεφύγετε εύκολα κι εσείς και τ’ αφεντικά σας, τα κάθε είδους αφεντικά σας.

    Mister GAP, σαν πας στον πηγαιμό για το Ειδικό Δικαστήριο, μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου και τον Βενιζέλο… και τον Σαμαρά... Και τον Καρατζαφέρη!

    @Ωραίος τίτλος εφημερίδας, «ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ» αλλά έχω καλύτερο, «ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ»… Καλά ξυπνητούρια!
    ..

    Ελευθερία δεν είναι η βίλα στη Μύκονο, το μεταξωτό βρακί και η Φεράρι ρε μαλάκες…

    Ξιπασμένη και λουμπενοκολτουριάρα, από τη μια μέμφεται την Αθήνα για τα δεινά της κι από την άλλη κατεβάζει τα βρακιά της σε οτιδήποτε Αθηναϊκό! Πως σε κατάντησαν έτσι Θεσσαλονίκη μου…

    Bλέπω τους κομματοκαριερίστες που σουλατσάρουν από κανάλι σε κανάλι διαφημίζοντας το «εμπόρευμά» τους και μου ‘ρχεται να ξεράσω!

    Θα μας τρελάνουν οι Σαμαροβενιζέλοι, ο ένας μετά τον άλλο γίνονται αντιμνημονιακοί. Όλοι με πόνο ψυχής υπογράψανε τα μνημόνια!!!

    Η GOLDMAN SACHS ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ! "Η έξοδος από το ευρώ δεν είναι πιθανή, ούτε μπορεί κανείς να αποβάλει την Ελλάδα.

    Αν όμως η Ελλάδα αποφασίσει από μόνη της να αποχωρήσει από την ευρωζώνη και να εκδώσει δικό της νόμισμα, οι επιπτώσεις θα ήταν δραματικές για την ίδια την ευρωζώνη, αλλά και για τις παγκόσμιες αγορές.

    Η ίδια η ευρωζώνη θα συρρικνωθεί κατ' ελάχιστον 2%! Και βέβαια όλα αυτά, χωρίς το ισπανικό και το ιταλικό χάος..."

    Γιαννάκη Αλαφούζο, η προ 5 λεπτών εμφάνιση του «σωτήρα» Αλ. Παπαδόπουλου στην «ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΔΡΑΣΗ» ήρθε να δικαιώσει εμένα και να αφαιρέσει από σένα το όποιο κατάλοιπο σεβασμού που ίσως σου απέμεινε έναντι του Ελληνικού λαού και της έννοιας της Δημοκρατίας.


    Η γελοιότητα των Σαμαροβενιζέλων συναγωνίζεται επάξια την αθλιότητα του ΣΚΑΙ

    KIRIAKIMEDRASI κ. Μάλλη, δεν έχετε κουραστεί ακόμα με τις ηλίθιες και τις στημένες ερωτήσεις που σας υποχρεώνουν να ρωτάτε ξανά και ξανά;

    Γιατί όταν οι τράπεζες στέλνουν "τελευταία ειδοποίηση" για μια δόση, στη συνέχεια αθετούν την υπόσχεσή τους και ξανασχολούνται μαζί μας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΜΟΚ ΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2011. ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ. ΜΑΖΕΨΤΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΚΑΙ 4 ΦΟΡΟΥΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ! ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ( ΣΑΣ ) ΞΕΚΑΝΕΙ ;

    Τα πρώτα 350.000 εκκαθαριστικά σημειώματα των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος θα στείλει τις επόμενες ημέρες η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων. Το 65% των σημειωμάτων (περίπου 200.000) είναι...
    χρεωστικά και ο μέσος φόρος, για όσους έχουν εισοδήματα πάνω από 12.000 ευρώ, ξεπερνά τα 700 ευρώ, όση είναι δηλαδή η επιβάρυνση που προκύπτει μόνο και μόνο από το «ψαλίδι» στο αφορολόγητο όριο, που έχει μειωθεί στα 5.000 ευρώ.

    ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΟΣΟΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ. ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗΣ, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ - ΚΑΠΩΣ- ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΧΑΡΑΤΣΟΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΑΚΗ- ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 5 Ιουν 2012 11:31:00 π.μ

    ΡΕ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΚΩΛΟΣΚΟΥΛΗΚΙ ΤΟΥ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ, ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ;

    ΡΕ ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ, ΒΡΩΜΥΛΕ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ; ΡΕ ΜΠΑΤΑΝΟΒΟΥΡΤΣΑ, ΣΙΧΑΜΕΡΟ, ΓΛΟΙΩΣΕΣ ΕΡΠΕΤΟ ... ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΚΗΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΗΘΕΛΕ ΓΑΜΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ...ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ...

    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΧΑΡΑΤΣΟΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ψΗΦΙΣΕ σΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ακύρωση δηλαδη αντικατάσταση με νεο μνημόνιο που θα λεγεται πρόγραμμα ανορθωσης κλπ, για το οποίο χρειάζονται χρήματα ...τα οποία θα προκύψουν από την αναδιαπραγματευση μέρους του χρέους ..η οποία θα γίνει με νέο κούρεμα και νέα δανειακή σύμβαση και αλλο μνημονιο δηλαδη φόροι ..το οποίο θα λένε ότι αποτελεί νέα βάση κλπ . Αν το δεκτούν βεβαια οι Ευρωπαίοι,και αν δεν το δεκτούν εννοείται δραχμούλες με ολα οσα ανεφερε η Εθνικη τραπεζα σαν συνεπειες και οτι ο Γλεζος στην τράπεζα από τον καθε φουκαρα.Μπορείτε να μας δουλεύετε, ατομα νέα και άπειρα στη πολιτική ειχτε...τους αλλους ΟΧΙ.. ....όσο ψηλότερα ανεβαίνει η μαϊμού , τόσο περισσότερο φαίνετα ι ο κ----ς της .Δεν είναι όμως μόνο τα μνημόνια ,είναι και τα σκοπια που θελετε να τα λετε βορεια μακεδονια,οι λαθρομεταναστες σαν ελληνες,να ξεφορτωθουμε την κύπρο με σχέδιο Αναν,καλως ηλθες Τουρκια δεν έχουμε λεφτα για στρατο να πολεμησουμε γιαυτο βγαινουμε εξω απο το Νατο ,αοπλη αστυνομια γιατι οι κακοποιοι και οι κουκουοφοροι εχουν δικαιωματα.Μια Κουβα στην Ευρωπη.Και για ζησουμε πορνεια για ολους-ολες σε αυτους που θα εχουν ευρω και ενα καλο αγαθο να μας δωσουν σαν δωρο γιατι οσα εχουμε τωρα καποτε θα παλιωσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε μαλακα 1.19# Ετσι αντιλαμβανεσε τα πραγματα οπως τα θετει καποιος αλλος?? αυτο ακριβως κατακρινω ρε μπασταρδε, τους κλεφτες που κατασπαραξαν τα ταμεια και το κρατος (με την βοηθεια των πολιτικων φυσικα) και δεν υπαρχει σαλιο για τους ασφαλισμενους και τους ασθενεις. Αυτους λεμε καλα τους εκανε, που πουλανε τα φαρμακα 10 φορες πανω. Αρα τον καρκινο να τον βγαλει ολο το σοι σου μεχρι τεταρτησ γενιας αν ετσι αντιλαμβανεσαι τα πραγματα μαλακα αλλη μια φορα. Τι ηθελες να πουμε μπραβο στους κλεφτες των ταμειων???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σε ποιον απευθύνεσαι ρε μαλάκα 1:19:00 μ.μ.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χαρούλη 1:59:00 μ.μ., δεν είσαι μόνο μαλάκας. Είσαι και ανώμαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πολλοί πολιτικοί προιστάμενοι πέρασαν από το Υπουργείο αυτό. Λίγοι όμως είχαν το θράσος και την πολιτική δύναμη να χαλάσουν το "πάρτι" που όλοι αντιλαμβανόμασταν εδώ και δεκαετίες ότι ήταν σε πλήρη οργασμό.
    Ο Λοβέρδος, ίσως και λόγω ανάγκης, αλλά πραγματικά τους χάλασε τη "σούπα" και γι αυτό έχει στοχοποιηθεί στο πεδίο βολής όλων αυτών που εμπορεύονται την υγεία και το φάρμακο, αλλά δυστυχώς και κάποιων κομμάτων. Μια καλή λέξη δεν χαλάει την πολιτική επικοινωνία.
    Παρ όλες τις αντιξοότητες των καιρών και τα απίστευτα που συμβαίνουν στην κοινωνία μας, πιστεύω ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων τον στηρίζει και θα ήθελε να είχε ολοκληρώσει τον άνισο αγώνα που ξεκίνησε, μήπως και μαζί και κάποιους άλλους δώσουν την απαιτούμενη ώθηση για να βγει η χώρα από το βούρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε καραγκιόζηδες, ρε ντενεκέδες, ρε βλάκες ναι ρε, ΒΛΑΚΕΣ. Πέρασαν από το υπουργείο Υγείας Κακλαμάνης, Αβραμόπουλος με δύο θητείες και Ξενογιαννακοπούλου που την έβαλε ο βλάκας ο ποδηλάτης. Είδε ο μισόχαζος ότι του ζητούσαν οι σύμβουλοι του την αντικατάσταση της και έβαλε τον Λοβέρδο. Αυτός ρε βλάκες αποκάλυψε ότι προμηθεύονταν τα νοσοκομεία και 40, ΝΑΙ ΡΕ 40 φορές ακριβότερα απ΄ ότι οι πολιτισμένες χώρες τα φάρμακα ρε ντενεκέδες, μισόχαζοι, ηλίθιοι και περιέκοψε το πάρτι της αρπαχτής ηλίθιοι.
    Τον κ. Λοβέρδο ρε καραγκιόζηδες βρήκατε να του τα χώσετε και όχι στους άλους που πέρασαν από το Υπουργείο Υγείας και μεγάλωναν το πάρτι. Ακούστηκε το 2004 τα ετήσια έξοδα των νοσοκομείων ήταν 2,5 δις και το 2009 έφτασαν στα 5,4. Θα χρέωσαν ηλίθιοι με κάποιες δεκάδες δις παραπάνω τον τόπο μας κόπανοι και μιλάτε για τον κ. Λοβέρδο και όχι για αυτούς που είχαν πάρτι από της αρπαχτές βλάκες.
    Ρε καραγκιόζηδες νεοέλληνες της μαγκιάς και της ηλιθιότητας δεν έχουν λεφτά να βάλουν λάστιχα και βενζίνη στα περιπολικά να αποτρέψουν τους κλέφτες που δολοφονούν τις απομακρυσμένες κατοικίες και θέλατε να έδινε λεφτά σε αυτά που γράφετε καραγκιόζηδες.
    Ξυπνήστε ηλίθιοι επιτέλους, βλάκες, ντενεκέδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κλείνουν τις πόρτες συνεργασίας οι ΑΝΕΛ και το Πασοκ, οπότε υπάρχει κίνδυνος νέας ακυβερνησίας στις 18 Ιουνίου. Αυτό θα οδηγήσει ακόμα περισσότερους ψηφοφόρους τους προς τη Νέα Δημοκρατία, για λόγους σταθερότητας.

    Τόσο ηλίθια προεκλογική καμπάνια δεν έχω ξαναδεί! Εκεί μέσα στο κόμμα του Καμμένου δεν υπάρχουν συνετοί άνθρωποι ; Μέσα στο πασοκ τι λένε; Έτσι θα ανακάμψουν ή θα πέσουν στο 6 ή 7% ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ...ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;;; ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ... ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ... ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ... ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ...

    ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ... ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΟΣΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΘΑΝΑΣΑΚΗ

    ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΠΟΙΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ.


    ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΜΠΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Νικολαίδης υποστηρίζει τον Λομβέρδο.
    Πού είναι το περίεργο ρε παιδιά?
    Το λέει άλλωστε και το αρχαίο ρητό:
    "Όμοιος ομοίω αεί πελάζει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δυσρτυχώς αυτό το ανδρείκελο εξακολουθεί να ρυπαίνει το σπίτι μου, διεισδύοντας με θρασύτητα και απρόσκλητα στο σπίτι μου, μέσω των ΜΜΕ.
    Θα ξημερώσει λευτεριά , γιατί θα την ξανααποκτήσουμε ώς έθνος. Τούτο επειδή είναι ταυτισμένη με την φύση μας ως ΈΛΛΗΝΕΣ.
    Ας το καταλάβουν καλά οι νεόπλουτοι χωριάτες,οι δήθεν κοσμοπολίτες που προτείνουν την Αγγλική ως επίσημη γλώσσα του Κράτους ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Lete eseis, alla o alhtaras o mposhs me ta xrysa maniketokoympa twn 500 eyrw, 3anabghke... bo(y)leyths.

    Otan egw ekraza... gia toys farmakopoios me to kleisto... epaggelma (poy toys to afhse... 8eokleisto...), giati ayta ta alhtaria ton pshfisan sth B' A8hnwn (phre 10.000 peripoy pshfoys apo 4.500 peripoy farmakopoioys, bgainei...), eseis ton paizate.., parte ton twra sth mapa... na sas kanei mpanania...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Λίγες μέρες πριν τις εκλογές η πτώχευση φαίνεται πλέον σχεδόν αναπόφευκτη.

    Ας τα δούμε από την αρχή.
    ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή δεν μπαίνουν σε καμία κυβέρνηση.
    Βενιζέλος και Καμμένος δηλώνουν ξανά ότι δεν θα συμμετέχουν ή ότι θέλουν κυβέρνηση οικουμενική ή εθνικής ενότητας, στην οποία, όμως, αποκλείεται να μπει ο Σύριζα, αν είναι δεύτερο κόμμα.

    Τι μένει; Ακόμα κι αν η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτη ( αλλά με μικρή διαφορά από τον Σύριζα ) δεν θα μπορεί να κυβερνήσει, αν το πασοκ ή οι ΑΝΕΛ δεν δεχθούν μια μίνιμουμ συμφωνία. Πιθανόν, στο πασοκ, μετά τη βέβαιη νέα ήττα με μείωση ποσοστών, μικρή ή μεγάλη, να είναι άλλος αρχηγός, πιο σώφρων και διαλλακτικός, στη πορεία σχηματισμού κυβέρνησης επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου και ανάπτυξης, μαζί με τη ΝΔ και την Δημ. Αριστερά. Αλλά κανείς δεν μπορεί πια να μιλήσει με σιγουριά, λόγω των αλλεπάλληλων επικοινωνιακών λαθών του κ. Βενιζέλου.

    Όπως φάνηκε και σήμερα, με τη μεγάλη πτώση του Χρηματιστηρίου,σε περίπτωση επικράτησης του Σύριζα είτε ως πρώτο κόμμα, είτε ως δεύτερο αλλά με μικρή διαφορά από τη ΝΔ, οδηγούμαστε σε ακυβερνησία και εσωτερική πτώχευση, μαζική φυγή ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων και κεφαλαίων στο εξωτερικό, και ανεξέλεγκτες καταστάσεις στο χώρο της οικονομίας και των εθνικών θεμάτων, καθώς θα είναι βέβαιη η προσφυγή και σε τρίτες κάλπες, λόγω της αδιαλλαξίας του Σύριζα και Καμμένου σε κατάργηση του μνημονίου, και στην εκτός τόπου και χρόνου πολιτική Βενιζέλου.
    Για όσους ξέρουν και λίγη ιστορία, το Κράχ του Χρηματιστηρίου της Ν.Υ έφερε 13εκ ανέργους στην Αμερική. Η πιθανη κατάρρευση τραπεζών στις 18 Ιουνίου, λόγω πανικού, ακυβερνησίας, έλλειψης εμπιστοσύνης στο κρατικισμό του Σύριζα, θα σημάνει και το τέλος των επιχορηγήσεων και ΕΣΠΑ για την Ελλάδα!
    Οι ακραίες, αδιάλλακτες τοποθετήσεις των Βενιζέλου και Καμμένου, σε συνδυασμό με τη άτεγκτη στάση του Σύριζα, οδηγούν μια πολύ μεγάλη μάζα ψηφοφόρων προς τη ΝΔ. Θα είναι αρκετή για να αποφευχθεί η εσωτερική πτώχευση ; Θα το δούμε το βράδυ της Κυριακής εκείνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. γιατι κερα θανασινα
    τα γλεπεις ουλα πρασινα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΣΥΖΥΓΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟΥ: ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

    Η χειρότερη μορφή πολιτικού θράσους. Σε επίπεδα που ξεπερνούν τις ανθρώπινες αντοχές. Ο πολιτικός που διέλυσε το ΕΣΥ σε λιγότερο από 2 χρόνια τώρα κατηγορεί τους γιατρούς του ΕΣΥ που δουλεύουν μέρα νύχτα με 1300 ευρώ και οι νοσηλευτές για 500 και 600 ευρώ. Με απλήρωτες εφημερίες, Σαββατοκύριακα, νυχτερινά, επιδόματα. Τα έβαλε με τους γιατρούς και θα τον θάψουν. Αυτό είναι το πολιτικό του τέλος.

    Πέραν αυτών όμως αυτό το πράσινο θρασύ κομματικό τυπάκι, προφανώς έχει ξεχάσει τα δικά του ατοπήματα. Να του θυμήσουμε ένα από αυτα. Τον καιρό που εξύβριζε χυδαία τους δημοσίους υπάλληλους συλλήβδην ως τεμπέληδες, διόριζε τη γυναικούλα του στο δημόσιο! Ναι, στο δημόσιο.

    Η κυρία λέγεται Πηνελόπη Παπαιωάννου, τα τελευταία χρόνια λέει ότι είναι αγιογράφος ενώ από το 1993 μέχρι το 2009 ήταν αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία.

    Στις 12 Νοεμβρίου 2010 με την απόφαση των υπουργών Ντόλιου, Σαχινίδη και Ρέππα, "διορίστηκε" στο δημόσιο και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Εσωτερικών σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση.

    Όλα τα παραπάνω θα είχαν την αξία ενός ακόμα "νόμιμου" ρουσφετιού εαν η κυρία Παπαιωάννου δεν ήταν η σύζυγος του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου. Ιδού και το ΦΕΚ ΑΡ.ΦΥΛΛΟΥ 1782 ΣΤΗΣ..12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 για να υπάρχουν παρερμηνείες.



    Η κυρία Παπαιωάννου όταν έφυγε από την Ο.Α πήρε εφ άπαξ 50.000 ευρώ και τώρα θα έχει το δικαίωμα να πάρει ένα δεύτερο και βέβαια να απολαμβάνει τον μισθό της και μια καλή συνταξη για τα γηρατειά. Είναι η γνωστή συνταγή Καρχιμάκη περί "μεταφοράς" των απολυμένων της Ο.Α στο δημόσιο. Νόμιμο, θα πείτε. Ηθικόν; Αλλά τι λέμε τώρα.

    Το θέμα θάφτηκε από όλα τα ΜΜΕ.

    Και να φανταστούμε ότι ο μέγας πολιτικός υποκριτής Λοβέρδος, έβριζε συλλήβδην όλους τους εργαζόμενους στο δημόσιο ως τεμπέληδες. "1 εκ δημόσιοι υπάλληλοι ταλαιπωρούν 9 εκ έλληνες". Ειναι και η γυναικούλα σας μέσα κύριε Αντρέα;" Ντροπή σας και ντροπή μας που σας ανεχόμαστε ακόμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. θα πρεπει να δείτε απο μεσα την βρωμια που προσπάθησε να καθαρισει, και οσα μπορούσε τα καθάρισε, και μετα να μιλάτε με αυτον τν χυδαίο τρόπο. ειναι ο μονος που τα έβαλε με ολους και με όλα, αλλα τελικά μάλλον θα προτιμούσατε όλοι σας καποιον που θα καθόταν απαθής κ θα έβλεπε αυτο το φαγοπότι να συνεχίζεται!να τρώνε οι γιατροι και οι φαρμακοποιοί εις βαρος του ΕΣΥ και να μν κανει τιποτα. τελικα ολους μας βολευει η απάθεια γι αυτο είμαστε κ ο λαος του σταρχιδισμου! παίρνουμε ότι μας αξίζει. Γι αυτο λοιπον μας αξίζει ο Βαρναβας και ο Λουραντος! να τους χαιρομαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση