GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είκοσι δύο κόμματα και συνδυασμοί στις εκλογές

Είκοσι δύο κόμματα και συνδυασμοί θα λάβουν τελικά μέρος στις βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012. Η επίσημη ανακήρυξη των κομμάτων...

Είκοσι δύο κόμματα και συνδυασμοί θα λάβουν τελικά μέρος στις βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012. Η επίσημη ανακήρυξη των κομμάτων ολοκληρώθηκε – όπως απαιτεί η σχετική νομοθεσία – από τον Άρειο Πάγο.
Σύμφωνα με απόφαση του Α’ Τμήματος του Ανωτάτου Δικαστηρίου δεν ανακηρύχθηκαν τα κόμματα: α) Λευκό, β) ΕΛΚΣΙ (Ελληνικό Λευκό Κίνημα Σημερινής Ιδεολογίας, γ) ΠΑΜΕ στο ΓΕΣΕΕΠ και δ) Έλληνες (Ελλήνων Ελευθέρων Συνένωση) γιατί αν και είχαν καταθέσει δηλώσεις συμμετοχής, δεν είχαν υποβάλει δηλώσεις εκλογικών συνδυασμών, σύμφωνα με το real.gr
Επίσης, δεν ανακηρύχθηκαν οι συνδυασμοί κομμάτων α) Περιφερειακή Αστική Ανάπτυξη, β) Νέο Κόμμα Σωτηρίας Χριστιανική Δημοκρατία και γ) Ελληνικό Όραμα, γιατί υπέβαλαν τις σχετικές δηλώσεις εκπρόθεσμα.
Επίσης δεν ανακηρύχθηκε το κόμμα Δημοβούλιο Πολιτών – Ελληνική Συμπολιτεία με (άμεση) Δημοκρατία στην Πράξη, ύστερα από τη δήλωση παραίτησης του νόμιμου εκπροσώπου του.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ανακηρύχθηκε ο Αθανάσιος Δασκαλόπουλος ως μεμονωμένος υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Αθηνών χωρίς το όνομα «Τυραννομάχοι», δεδομένου ότι δεν έχει ιδρύσει κόμμα με το όνομα αυτό.
Μετά από δικές τους δηλώσεις ότι δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι στις εκλογές, το Α’ Τμήμα Αρείου Πάγου δεν ανακήρυξε την Άννα Σαμιώτου (για την β’ Πειραιώς με τη Νέα Δημοκρατία) και τον Κυριάκο Κοζάρη (στον Έβρο με τον ΛΑΟΣ).

8 σχόλια

  1. Πασχουμε απο το "συνδρομο της Στοκχολμης";

    40 χρονια εξουσιας απο τους ιδιους και αποτελεσμα: χρεοκοπια! Μας βομβαρδιζουν με φοβιες τυπου εμεις η το χαος, οτι δηθεν εκεινοι μπορουν να μας βγαλουν απο την κριση που οι ιδιοι μας εφεραν!
    Υπαρχουν δεξιοι, κεντρώοι, αριστεροι, ακροδεξιοι, ακροαριστεροι, εθνικιστες, αναρχοαυτόνομοι, οικολόγοι, φιλοευρωπαϊστες, οπαδοι του ευρώ χωρίς μνημόνιο, οπαδοι του ευρώ με μνημόνιο, οπαδοι της δραχμής και αλλοι, πληθώρα είναι τα κόμματα που δεν έχουν δοκιμαστεί στην εξουσία, δεν έχουν κάνει συνεργασίες με όσους έφεραν τη χώρα σ΄αυτό το σημείο (τουλάχιστον όχι ακόμα) και καλύπτουν όλο το ιδεολογικό φάσμα.
    Εμεις ΓΙΑΤΙ να ψηφισουμε τους ιδιους;
    Πασχουμε απο το συνδρομο της Στοκχολμης η ειμαστε ηλιθιοι;
    Αλλο τριτο δεν υπαρχει. Αν μας αρεσει να μας εκμαυλιζουν και μετα οι ατιμοι αυτοι κοπρανθρωποι να λενε οτι κι εμεις φταιμε που δεχτηκαμε τα ψιχουλα που μας πεταξαν, για να εχουν δικαιολογια οτι μαζι τα φαγαμε, αν μας αρεσει να μας κλεβουν μεσα στα σπιτια μας αλλοι αληταραδες ελληνομορφοι μασκαραδες βαζοντας φορο και γι αυτους που εχουν αφορολογητο(!), τοτε μη περιμενουμε αλλαγη, αν ομως στ' αληθεια ειμαστε αγανακτισμενοι και αποφασισμενοι να δωσουμε τελος στην παραλογη αυτη ιστορια, τοτε ας πουμε ενα νεο ΟΧΙ πρωτα στους ντοπιους και μετα στους ευρωπαίους, για να καταλαβει ο κοσμος οτι η Ελλαδα ζυγο δεν υποφερει.
    Καλη ψηφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...ναι !!!
    βεβαίως-βεβαίως

    Ο Κωνσταντόπουλος "προξενητής" στον γάμο Αλαφούζου - Τσίπρα.

    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΛΕΕΙ ΘΑ ΠΑΤΑΞΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.... χιχιχιχιχι

    Καταλυτικό ρόλο στην προσέγγιση του Αλέξη Τσίπρα με τον όμιλο της «Καθημερινής» των Αλαφούζων, φαίνεται ότι έχει παίξει ο γνωστός δικηγόρος των Αθηνών, και πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ, Νίκος Κωνσταντόπουλος, που διατηρεί παραδοσιακά εξαιρετικές σχέσεις με τα αφεντικά του Συγκροτήματος του Νέου Φαλήρου.
    Όπως, αναφέρουν πρόσωπα που γνωρίζουν το πολιτικό παρασκήνιο,
    ο Κωνσταντόπουλος, φέρεται να έχει παίξει καταλυτικό ρόλο, προς την κατεύθυνση της προσέγγισης των.... Αλαφούζου – Τσίπρα.
    Πάντως, αν κρίνουμε από την στάση που κρατούν το τελευταίο διάστημα τα Μέσα του Νέου Φαλήρου (ΣΚΑΙ και Καθημερινή), μάλλον, ο μεσολαβητικός ρόλος Κωνσταντόπουλου, έχει στεφθεί από (απόλυτη) επιτυχία.

    Για την ιστορία και μόνο αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είχε αναλάβει για ένα διάστημα την διοίκηση του Παναθηναϊκού. Αυτό σημαίνει ότι τους Γιάννη Αλαφούζο, Αλέξη Τσίπρα και Νίκο Κωνσταντόπουλο, τους ενώνουν (εκτός των άλλων) και θα φιλοπαναθηναϊκά αισθήματα $$$$$$$$.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οργή και φόβος για την έκρηξη της εγκληματικότητας - Δολοφονίες, ληστείες και βασανισμοί σε ολόκληρη τη χώρα
    - Στην Καβάλα έδεσαν, φίμωσαν και σκότωσαν ηλικιωμένο μέσα στο ίδιο του το σπίτι
    - Στην Λαμία η εικόνα του θύματος μετά την επίθεση που δέχτηκε σοκάρει - Χαροπαλεύει σε νοσοκομείο
    - Στην Κάλυμνο μια 27χρονη σφαγιάστηκε με 18 μαχαιριές - Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη
    - Στην Αττική η δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ σε δύο αδέρφια συγκλονίζει τους πάντες...

    Ναι, όλα αυτά κληρονόμησε στη χώρα η άθλια οικονομική πολιτική του Βενιζέλου- Παπακωνσταντίνου. Ένα κράτος- μπάχαλο, διαλυμένο, όπως φάνηκε και από τη σφαγή των Πανελλαδικών.

    Από την άλλη, πως ο Σύριζα, ο προστάτης των λαθρομεταναστών ( δεν μιλάμε για τους νόμιμους μετανάστες ), που θα υποβαθμίσει την Αστυνομία και τα Σώματα Ασφαλείας θα ελέγξει την εγκληματικότητα ; Καταλαβαίνετε, βέβαια, ότι από τη Σκύλλα του Βενιζέλου κινδυνεύουμε να πέσουμε στη Χάρυβδη του Τσίπρα.

    Από το καταστροφικό ΝΑΙ σε όλα του Βενιζέλου- Παπακωνσταντίνου κινδυνευούμε να πέσουμε στο - επίσης- καταστροφικό ΟΧΙ των Τσίπρα- Καμμένου.

    Μέσα σε αυτά τα δεδομένα, η ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, η ΜΕΣΗ ΟΔΟΣ, που συνδυάζει επαναδιαπραγμάτευση όρων του μνημονίου με πολιτική ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ( αυτό έλειπε δύο χρόνια από τη χώρα )είναι, καλώς ή κακώς, ο Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία

    Πιο σκατά γίνεται;

    Ψήφισε Σαμαρά και θα μάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία

    Πιο σκατά γίνεται;

    Ψήφισε Σαμαρά και θα μάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία

    Πιο σκατά γίνεται;

    Ψήφισε Σαμαρά και θα μάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία

    Πιο σκατά γίνεται;

    Ψήφισε Σαμαρά και θα μάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση