GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Μπαρ σέρβιρε… σεξ και κατέγραφε τους πελάτες

Σε οίκο ανοχής με κύκλωμα… καμερών μετατράπηκε μπαρ στη Θεσσαλονίκη Έφοδο σε μπαρ στην περιοχή της οδού Γιαννιτσών πραγματοποίησαν αστυνο...

Σε οίκο ανοχής με κύκλωμα… καμερών μετατράπηκε μπαρ στη Θεσσαλονίκη Έφοδο σε μπαρ στην περιοχή της οδού Γιαννιτσών πραγματοποίησαν αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Πλατείας Δημοκρατίας.
Είχαν πληροφορίες πως το μπαρ ήταν η «βιτρίνα» μαστροπών, που εξέδιδαν γυναίκες έναντι χρηματικής αμοιβής…
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν τρία άτομα, ενώ αναζητείται η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.
Ειδικότερα, εντοπίστηκε μία 29χρονη αλλοδαπή να ερωτοτροπεί με πελάτη του καταστήματος, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, έναντι χρηματικής αμοιβής. Σε βάρος της βεβαιώθηκε παράβαση για το νόμο «περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων» και συνελήφθη για παράβαση του νόμου «κίνδυνος για τη δημόσια τάξη και υγεία».
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ένας 43χρονος Έλληνας και μία 38χρονη αλλοδαπή, ήταν οι υπεύθυνοι λειτουργίας του παραπάνω καταστήματος και έδιναν εντολές σε διάφορες γυναίκες να έρχονται σε ερωτική επαφή με διάφορους πελάτες του καταστήματος, αφού προηγουμένως είχαν εισπράξει χρήματα. Οι δύο συνελήφθησαν για «μαστροπεία» και παράβαση του νόμου «περί προσωπικών δεδομένων», καθώς τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό του καταστήματος υπήρχαν κάμερες καταγραφής εικόνας, ενώ βεβαιώθηκαν υγειονομικές και αγορανομικές παραβάσεις και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.180 ευρώ.
Επίσης, ελέγχθηκαν συνολικά 59 άτομα τα οποία βρίσκονταν εντός του καταστήματος. Από αυτούς προσήχθησαν 12 και συνελήφθησαν δύο γιατί όπως προέκυψε σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, αναφέρει το thestival.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση