GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέλαβαν επικεφαλής μαφιόζικης ιταλικής συμμορίας...

Τη χήρα ενός δολοφονηθέντος επικεφαλής της μαφίας της Νάπολης, η οποία φέρεται ότι ανέλαβε στην θέση του ύστερα από τον θάνατό του συνέλαβε ...

Τη χήρα ενός δολοφονηθέντος επικεφαλής της μαφίας της Νάπολης, η οποία φέρεται ότι ανέλαβε στην θέση του ύστερα από τον θάνατό του συνέλαβε η αστυνομία, συνέλαβε  μαζί με άλλους 65 ύποπτους για συμμετοχή στην οργάνωση.
Η Ραφαέλα Ντ’ Αλτέριο τέθηκε υπό κράτηση ύστερα από επιχείρηση που διεξήγαγε η αστυνομία τα ξημερώματα στο Καστέλο ντι Τσιστέρνα, μια συνοικία βόρεια της Νάπολης.
Η Ντ΄Αλτέριο και άλλα μέλη της οικογένειας Πιανέζε-Ντ’Αλτέριο -μιας από τις δεκάδες συμμορίες της Καμόρα που δραστηριοποιούνται στις περιοχές της Νάπολης- είναι ύποπτοι για ανάμειξη σε ένοπλες ληστείες, διακίνηση ναρκωτικών και εκβιασμό.
Η Ντ΄Αλτέριο θεωρείται ότι ηγείται της συμμορίας από το 2006 που δολοφονήθηκε ο σύζυγός της Νικόλα Πιανέζε. Οι αρχές δήμευσαν διάφορα ακίνητα που θεωρείται ότι ανήκουν στην συμμορία όπως μπαρ, σούπερ μάρκετ και αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και κατέσχεσαν τραπεζικούς λογαριασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση