GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι τελευταίες στιγμές του Βρετανού που σκοτώθηκε στη Ζάκυνθο...

Επί τρεις ώρες ο Βρετανός τουρίστας Jake Simkins κρεμόταν από ένα βράχο στο Ναυάγιο της Ζακύνθου, όπου είχε μπλεχτεί το αλεξίπτωτό το...


Επί τρεις ώρες ο Βρετανός τουρίστας Jake Simkins κρεμόταν από ένα βράχο στο Ναυάγιο της Ζακύνθου, όπου είχε μπλεχτεί το αλεξίπτωτό του. Καθώς μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο στη σύντροφό του- επτά μηνών έγκυος είναι η Anita- και της έλεγε πως είναι καλά, ο άνεμος φύσηξε, μετακίνησε το αλεξίπτωτο και τον έστειλε στο θάνατο.

Ο 41χρονος Simkins έκανε base-jumping στο νησί και όταν παγιδεύτηκε στο βράχο κάλεσε τη σύντροφό του στο ξενοδοχείο τους για να ζητήσει βοήθεια αλλά και για να τη διαβεβαιώσει πως δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά και είχε μόνο χτυπήσει το πόδι του.
Τα σωστικά συνεργεία δεν κατάφεραν να τον προσεγγίσουν και ένα φύσημα του ανέμου αποδείχθηκε μοιραίο για το παράτολμο Βρετανό.
http://www.ezy.gr/wp-content/uploads/2012/06/fetcher_10267.jpeg
Μία γυναίκα που βρισκόταν στο πλευρό της Anita περιέγραψε πώς ο Jake της μιλούσε όλη την ώρα και της έλεγε πως είναι καλά. «Ήταν ήρεμος, μέχρι που έκαναν πλάκα. Ο Jake ζήτησε να του ρίξουν ένα σχοινί για να πιαστεί και να κατέβει από το βράχο», ανέφερε στη Daily Mail. «Τρεις ώρες ήταν σίγουρα αρκετές για να βρει ένα σχοινί η Πυροσβεστική Υπηρεσία», είπε.
Ιδιοκτήτης τουριστικών σκαφών στην περιοχή που είχε συνεργαστεί με τον Simkins σε άλλα άλματά του, είπε πως κάλεσε επανειλημμένως την πυροσβεστική και την ικέτευσε να στείλουν μία ειδική αναρριχητική ομάδα από την Αθήνα.
«Είναι μία τραγωδία. Ο Jake ήταν ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και ήξερε τι έκανε αλλά με κάποιο τρόπο κατέληξε στα βράχια. Ζητούσα από την πυροσβεστική να καλέσουν ενισχύσεις με ειδικούς αλλά δεν με άκουγαν. Παρότι πέρασαν τρεις ώρες κι εκείνος κρεμόταν εβδομήντα μέτρα πάνω από τα βράχια, δεν του έριξαν ένα σχοινί. Πώς είναι αυτό δυνατό;», διερωτάται.
http://www.ezy.gr/wp-content/uploads/2012/06/fetcher_11201.jpeg
Ο θάνατος του Simkins διαπιστώθηκε μετά την πτώση του το απόγευμα της Παρασκευής. Η σύντροφός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ, πήρε εξιτήριο την Κυριακή και επέστρεψε στη Βρετανία.
Το ζευγάρι σκόπευε να παντρευτεί μετά τη γέννηση του παιδιού.
«Η γυναίκα ήταν σοκαρισμένη, δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει την πρώτη μέρα. Αλλά είναι αναμενόμενο: ήρθε για διακοπές με τον σύντροφό της και έφυγε μόνη της», είπε στην εφημερίδα κάτοικος του νησιού.
Σύμφωνα ε φίλους του Simkins, ήταν έμπειρος base-jumper και είχε ήδη κάνει σαράντα άλματα. Στο Ναυάγιο είχε κάνει άλλες τρεις πτώσεις πριν τη μοιραία.
http://www.ezy.gr/wp-content/uploads/2012/06/image4941.jpeg

4 σχόλια

  1. Μεγάλη σημερινή γκάφα του Βενιζέλου, οδηγεί σε ολική φυγή των ψηφοφόρων του προς τη Νέα Δημοκρατία. Ενώ ξέρει ότι ο Σύριζα δεν θα δεχθεί να μπει σε κυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία, βάζει αυτόν τον όρο τορπιλίζοντας τη δημιουργία κυβέρνησης και οδηγεί σε ακυβερνησία και χάος και τρίτες εκλογές !
    Το ίδιο αδιάλλακτος και με αστείους, ανεφάρμοστους όρους και ο κ. Καμμένος, στρέφει με τη τακτική του τους ψηφοφόρους του προς τη Νέα Δημοκρατία, την οποία παρουσιάζουν ως τη μόνη πολιτικη δύναμη ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ και ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, με επαναδιαπραγμάτευση του χρέους, βελτίωση των δανειακών συμβάσεων, και σωφροσύνης !!! Η ανικανότητα διαπραγματεύσεων και διαβουλεύσεων μεταξύ των κομμάτων, οι προσωπικές φιλοδοξίες και μικροκομματισμοί τους, οδηγούν τη χώρα σε ανεξέλεγκτη πτώχευση και κοινωνικό χάος,και δείχνουν ότι η χώρα δεν μπορεί να κυβερνηθεί με τέτοιους "λίγους ηγέτες". Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία, ώστε να μπορέσει να κυβερνηθεί ο τόπος και να γίνει προσπάθεια αλλαγής πτυχών του μνημονίου, γιατί οι διάφοροι ηγετίσκοι δεν είναι ικανοί των κρίσιμων περιστάσεων. Οι προσπάθειες " κυβερνήσεων συνεργασίες" ΤΟΡΠΙΛΙΖΟΝΤΑΙ από τους ίδιους τους "θαμώνες" τέτοιων λύσεων. Και η ανεξέλεγκτη πτώχευση είναι προ των πυλών, με κύρια θύματα τους κατοίκους των αστικών κέντρων, που δεν έχουν αγροτική- κτηνοτροφική παραγωγή δική τους. Αν υπάρξει στάση πληρωμών και σταμάτημα εισαγωγών, πως οι άνθρωποι της Αθήνας και του Πειραιά θα επιβιώσουν ; Με φραπέ ή μπυρίτσα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση