GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί ο Μιχαλολιάκος δεν αφήνει τους βουλευτές του να επισκέπτοναι το γυμναστήριο της Βουλής;

Μα φυσικά για να μην τσακίσουν στο ξύλο κανέναν Βουλευτή που θα τους προκαλέσει. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος μετά το περιστατικό με τον Ηλία Κασσιδ...

Μα φυσικά για να μην τσακίσουν στο ξύλο κανέναν Βουλευτή που θα τους προκαλέσει. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος μετά το περιστατικό με τον Ηλία Κασσιδιάρη έχει βάλει χαλινάρι στους Βουλευτές του από τους οποίους ζήτησε να παραμένουν ψύχραιμοι όταν δέχονται προκλήσεις από συναδέλφους τους άλλων κομμάτων ή και δημοσιογράφους.
«Πολλοί θα ήθελαν να δουν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να χαστουκίζουν βουλευτές άλλων κομμάτων στους διαδρόμους της βουλής, αλλά δεν θα τους κάνουμε την χάρη» επεσήμανε ο Νίκος Μιχαλολιάκος σε συνέντευξή του που παραχώρησε στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ».
Ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, όπως δήλωσε, απαγόρευσε ρητά στους βουλευτές του να επισκέπτονται το καφενείο της βουλής και το γυμναστήριο, προκειμένου να μην προκληθούν και δημιουργηθούν, τυχόν, επεισόδια.

2 σχόλια

  1. Φώτο: Αντάρτικο Γλέζου στις εντολές Τσίπρα!!
    Ευθεία προσβολή και αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Αλέξη ήταν η παρακάτω ενέργεια του Μ. Γλέζου.
    Δείτε τη φώτο:
    Τόλμησες ρε και σήκωσες το χέρι να ορκιστείς θρησκευτικά;;;


    ΥΓ. Πέρα από την πλάκα πρέπει να πούμε μπράβο στον Γλέζο για αυτή του την ενέργεια, να αγνοήσει τους γελοίους δίπλα του...

    - O Γλέζος θυμήθηκε την περίοδο της εφηβικής του ηλικίας, που ήταν μέλος της Ε.Ο.Ν επι Μεταξά.
    Προσέξτε τους άλλους, πουτάνες που παριστάνουν τις «παναγίες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αριστεροί τρομοκράτες κατά Χρυσής Αυγής

    Από δελτίο τύπου Χ.Α

    «Οι μαχαιροβγάλτες μέλη του κόμματους αυτού ας μην καθησυχάζονται επειδή πλέον θα τους φυλάνε μπάτσοι. Όπως λέει και το ρητό: με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια».
    Απόσπασμα της προκήρυξης του Διεθνούς Επαναστατικού Μετώπου, όπου στοχοποιείται η Χρυσή Αυγή.

    Προκήρυξη στο indymedia δημοσίευσε τρομοκρατική οργάνωση, με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στην Microsoft. Σε σημεία του εν λόγω κειμένου στοχοποιείται άμεσα, όχι μόνο το Κίνημά μας, αλλά και οι ψηφοφόροι μας! (τώρα το τι σχέση έχει η Χρυσή Αυγή με την σιωνιστικών συμφερόντων Microsoft, μόνο τα λοβοτομημένα ανδρείκελα του πανεπιστημιακού ασύλου γνωρίζουν). Πιο πολύ ενδιαφέρον όμως έχει το παρακάτω απόσπασμα:
    «Έτσι οι μαχαιροβγάλτες μέλη του κόμματους αυτού ας μην καθησυχάζονται επειδή πλέον θα τους φυλάνε μπάτσοι. Όπως λέει και το ρητό: με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια».

    Οι αναρχικοί είναι εντελώς ανενημέρωτοι. Καμία κρατική δύναμη καταστολής δε... φυλάει την Χρυσή Αυγή. Η ασφάλεια των στελεχών και των γραφείων του Κινήματός μας βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στους ανθρώπους μας. Το ίδιο το κράτος δε μας παρέχει ούτε τη στοιχειώδη αστυνομική φύλαξη που δικαιούνται τα πολιτικά κόμματα. Ας αφήσουν λοιπόν τις θεωρίες οι αναρχικοί, οι οποίοι έχουν επανειλημμένως γίνει αποδέκτες της προστασίας των κρατικών δυνάμεων ασφαλείας.

    Σημειώστε και μία σημαντική λεπτομέρεια, ενδεικτική της ασυλίας των παρακρατικών παραφυάδων της αριστεράς.
    Η ιστοσελίδα Indymedia, που δημοσιεύει αναλήψεις ευθύνης τρομοκρατικών οργανώσεων για δολοφονίες, δεν έχει αποκλειστεί (μέσω του προγράμματος ΖΕΥΞΙΣ) από τους υπολογιστές των δημοσίων υπηρεσιών. Αντιθέτως η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής παραμένει για έτη αποκλεισμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση