GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Η αναθεώρηση μνημονίου ανήκει στο παρελθόν

Το κείμενο συμφωνίας μεταξύ των τριών πολιτικών αρχηγών επιβεβαιώνει το μνημονιακό προσανατολισμό της νέας κυβέρνησης. Πρόκειται για ένα...

Το κείμενο συμφωνίας μεταξύ των τριών πολιτικών αρχηγών επιβεβαιώνει το μνημονιακό προσανατολισμό της νέας κυβέρνησης. Πρόκειται για ένα γενικόλογο κείμενο στα ουσιώδη και κοινωνικά επώδυνα θέματα, χωρίς χρονοδιάγραμμα, δεσμεύσεις και κόκκινες γραμμές.
Είναι πλέον φανερό πως η διατυμπανιζόμενη προεκλογική αναθεώρηση του μνημονίου για τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς προϋποθέτει την απαρέγκλιτη εφαρμογή του.
Οι αόριστες επιθυμίες, χωρίς χρονικούς προσδιορισμούς για τις όποιες θεσμικές αλλαγές και η ασάφεια ως προς την αποκατάσταση των βάναυσων κοινωνικών αδικιών, δημιουργούν τη βεβαιότητα πως πρόκειται για μια κυβέρνηση μνημονιακής συνέχειας.
Μια τέτοια κυβέρνηση πολύ σύντομα θα αποδειχθεί ότι δεν μπορεί να μακροημερεύσει.

4 σχόλια

  1. ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΙΑΣΑΝΕ ΣΤΙΣ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ !!!!
    ΤΡΑΤΖΙΚ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την ίδια ώρα που συμφωνούν και υηπογράφουν τα τρία "κυβερνητικά" κόμματα ότι δεν θα γίνουν απολύσεις στο δημόσιο, κάποιος ηλίθιος υπηρεσιακός παράγοντας στέλνει εγκύκλιο για τη... "διαδικασία συνταξιοδότησης των μονίμων υπαλλήλων
    και των υπαλλήλων Ι.Δ. αορίστου χρόνου, που ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΉΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ Ή ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ
    που οδηγεί σε συνταξιοδότηση, αναφέροντας ότι θα πρέπει να ολοκληρώνεται μέσα σε τέσσερις μήνες από την κατάθεση των δικαιολογητικών"! Πως σας φαίνεται? Απολύσεις δεν θα γίνουν συμφώνησαν οι αρχηγοί! ΄Ομως, οι απολύσεις απλά αλλάζουν όνομα θα λέγονται... εργασικές εφεδρείες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντρέπομαι που ένας ΝΕΟ βλάκας ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος βγαίνει και κάνει δηλώσεις ΜΑΛΑΚΙΑΣ... Χωρίς να έχει αίσθηση τι είναι η μακροοικονομική πολιτική..και δεν έχω σκοπώ να κάνω μαθήματα λογικής σε ηλίθιους πολιτικούς και δημοσιογράφους που θα έλεγαν πολλοί --- εγώ το λέω ο έξυπνος τρόπους ξεπουλήματος--- και χωρίς να ειμουν ΠΌΤΕ σε δημόσιο η Ο.Τ.Α ΔΕ.ΚΟ ,χωρίς να έχω ΠΟΤΕ κανένα στενό συγγενή σε δημόσιο η Ο.Τ.Α ΔΕ.ΚΟ ... ΧΟΝΤΡΙΚΆ ΘΑ ΓΡΆΨΩ.

    Έχεις πάρει μια απόφαση να απολύονται 5-πέντε και να προσλαμβάνεται 1-ένας {εγώ θα πω θα απολύονται 10 δέκα --και θα προσλαμβάνει 1-ένας} .. αλλά ας δεχτώ το 1 προς 5 σε μια αγορά που έχει τώρα ανεπίσημα 1.800.000 ανέργους ανθρώπους??? τι συμβαίνει ισοδύναμα; επιβαρύνεις την ανεργία ΤΩΝ ΝΈΩΝ εκεί δηλαδή που πονάς σαν χώρα..

    Σήμερα καλώ όλους τους πολιτικούς αλλά και πολίτες να απαντήσουν πόσες φορές πήγαν σε μια δημόσια υπηρεσία η νοσοκομείο σχολείο αστυνομία πυροσβεστική και τους είπαν ΔΕΝ ΈΧΟΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ???

    Τι θέλουν να περάσουν με αυτό; Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι τεμπέληδες άρα θα τα ΠΟΥΛΗΣΩΜΕ στους ιδιώτες..

    Γιατί ένας ιδιώτης μπορεί να έχει τα τρένα και να είναι κερδοφόρα και ΟΧΙ το κράτος;..

    Γιατί ποτέ αυτό το σάπιο ελεεινό κράτος δεν έκλεισε ΠΟΤΕ φυλακή ένα υπουργό μεταφορών, έναν διευθύνων σύμβουλο του ΌΣΕ φυλακή δεν απέλυσαν έναν ΚΛΕΦΤΉ, ΤΕΜΠΈΛΗ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟ ???? μην απορείτε?? γιατί στην Ελλαδα δεν υπάρχει δικαιοσύνη, ούτε δημοκρατία..

    Έχομε σοβαρή έλλειψη δημοκρατίας ως ΛΑΟΣ, να ξέρετε η δημοκρατία είναι μάθημα που θα έπρεπε να διδάσκετε από τον παππού στον εγγονό .. Όμως όταν γέρο Κρητικός πατριώτης μου Σοσιαλιστής και δημοκράτης ψηφίζει ΠΑΣΟΚ το 2012 γιατί του έκανε ένα δρόμο στο χωριό του ΑΛΛΑΑΑ του διόρισε και τα τέσσερα παιδιά του στο δημόσιο ο βουλευτής που ψηφίζει?? ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ;

    Έκανε τον κεφαλαιοκράτη ο βουλευτής του και αυτός σαν καλός {ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ} υπερηφανεύεται για το ΠΑΣΟΚ τον ΑΝΤΡΈΑ ,ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΣΙΜΙΤΗΣ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και τουμπαλη Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΡΑΛΛΗΣ ,ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΕΒΕΡΕΤ, ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΣΑΜΑΡΑΣ χωρίς να ξέρει ποιοι είναι πείσω από αυτούς, που του τρώνε το ψωμί χρόνια τώρα .

    Η δημοκρατία ξεκινά από τα σπίτια μας από την γειτονιά μας από τον δήμο μας και πάει επάνω αλλά και κάτω... Κάποιοι την φρακάρουν όπου μπορούν για ιδίως όφελος.

    ΤΙ ΚΆΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΌ?, ΏΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΦΡΑΚΑΡΗ ..ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΉ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ... Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟΛΎΘΗΚΕ...

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση