GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί Έλληνες πια δεν (θα;) υπάρχουν!

Γράφει ο Βασίλης Νικολόπουλος Επιτέλους μια φορά σε εθνική και παγκόσμια κρίση που οι έλληνες ψήφισαν με….. ωριμότητα! Ότι δεν ...

Γράφει ο Βασίλης Νικολόπουλος
Επιτέλους μια φορά σε εθνική και παγκόσμια κρίση που οι έλληνες ψήφισαν με….. ωριμότητα! Ότι δεν κατάφεραν 2500 χρόνια ιστορίας ρωμαίοι, χριστιανοί, λατίνοι, τούρκοι, αρχοντοδεσποταδες και Φαναριωτές,εθνικές καταστροφές και Κατοχές, Τσολακογλου, Λογοθετοπουλοι και Ραληδες, Παπαδοπουλοι και Μεταξαδες, ο ΣΚΑΙ, το Μητσοτακεικο, όλο το γνωστό δωσιλογικό ρεύμα της «υπευθυνότητας» (από την εποχή ακόμη των Περσών) και ορδές «ορθολογιστών» διανοουμένων και …….
προπαγανδιστών κάθε Τάξης Πραγμάτων-»να βάλουν μυαλό στον Ελληνα»- το κατάφερε ο….γερο-χρόνος και η δημογραφία. Ο ελληνικός λαός είναι πια ένας ώριμος λαός! Ενας κυριολεκτικά ώριμος λαός αποτελούμενος από ώριμους και υπεύθυνους 65αρηδες και άνω (την ταχύτερα αυξανομένη ομάδα του πληθυσμού που μέχρι το 2050 θα αντιπροσωπεύει το 35%) που έδωσε με την «υπεύθυνη» στάση της και τη «ψύχραιμη» εκλογική της συμπεριφορά τη νίκη στις δυνάμεις της μνημονιακής υποταγής. Και οι υπέρμαχοι της «λογικής και της υπευθυνότητας» που έκαναν καριέρα προσπαθώντας να εξηγήσουν την παράλογη αντίσταση των Ελλήνων σε κάθε Τάξη Πραγμάτων και να τους πείσουν για την επαναλαμβανόμενη αστοχία των ιστορικών τους επιλογών θα μείνουν οι καημένοι άνεργοι! Τέρμα πια στην ανυπακοή και την απειθαρχία τέρμα οι εκπλήξεις των δονκιχωτικών επιλογών και των προσβλητικών για κάθε και περά από πάσα λογική θέσεων. Ο ελληνικός λαός ένας γερασμένος πια λαός είναι επιτέλους ικανός προς «λογική και υπεύθυνη» υποταγή όπως κάθε άλλος λαός του κόσμου. Το ελληνικό μυστήριο λύθηκε! Άπλα και βιολογικά! Οι αιώνιοι έφηβοι του παγκόσμιου στερεώματος ηττήθηκαν από το χρόνο! Κι όποιοι νέοι (αχ άτιμα νιάτα βράζει το αίμα σας) γοητεύονται από δημεγέρτες Αλέξηδες και ονειρεύονται επαναστάσεις και ανατροπές,δημοκρατίες και αντιμνημονιακες πολιτικές ας ξεκινήσουν από το αυτονόητο: Να κάνουν παιδιά! Μέχρι τότε αρχοντάδες μου κάθε παλιάς και Νέας Τάξης Πραγμάτων κοιμηθείτε ήσυχοι: Γιατί Έλληνες πια δεν (θα;) υπάρχουν!
ΥΓ:Αν παρολ αυτα οι Ελληνες -ο τρίτος πλέον γηρασμένος λαός του κόσμου, καταφέρει και επαναστατήσει, θα είναι ένα ράπισμα στον δημογραφικό ντετερμινισμό αποδεικνύοντας ότι το πολιτισμικό dna είναι ισχυρότερο της βιολογίας και ένα μήνυμα προς τους λαούς της γερασμένης Ευρώπης ότι η επανάσταση (όπως άλλωστε και ο έρωτας) χρόνια δεν κοιτά! Λέτε να είμαστε τόσο τυχεροί;;;;;;;- Νικολόπουλος Βασίλης

5 σχόλια

  1. To ασχημο σε αυτη την χώρα είναι ότι "πάει και γλύφει εκεί που φτύνει"...με αυτό το σκεπτικό πορεύθηκε δεκαετίες δημιουργωντας μια χώρα λαμογιών απατεώνων κλεφτών κομπιναδόρων που εκτείνεται από τον πιο απλό πολίτη μεχρι τα μεγαλύτερα αξιωμάτα σε αυτή την χώρα.
    Μια κοινωνία και ενας λαός ανισοτήτων, ενας λαός ατομικισμού στηριζόμενος σε ξεθωριασμένες ιδεολογικές ταμπέλες που εχουν επιφερει δεινα και εθνικές τραγωδίες στον τόπο.
    Ετσι δημιουργήθηκε ενας λαός βασιζόμενος σε δογματα ατομικισμού διαιρεμένος συντεχνιακά που το μόνο που τον ενδιαφερει ειναι το ατομικό συμφερον και οχι το εθνικό.
    Δεν ειναι τυχαίο ότι στην καθομιλουμενη συμπεριφορα μας χρησιμοποιούμε φρασεις του τυπου
    "μπρος εμείς και δεν γ..εις"
    "μακρια απο τον κ..ο μας και οπου θελει ας μπεί"
    "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα"
    "εγω να ειμαι καλα και δεν πανε να γ...θουν όλοι"

    Στις εκλογές είδαμε αυτη την συμπεριφορα σε όλο της το μεγαλείο.
    Ο "ΣΟΦΟΣ" λαός ψήφισε πολιτικαντηδες που το μονο που τους ενδιέφερε ήταν οι εκλογές και όχι οι γεννεές αυτού του τόπου.
    Για ακόμη μια φορά αποδειχθηκε με τον χειρότερο τρόπο ο ραγιαδισμός αυτης της χώρας.
    Δυστυχως η ΕΛΛΑΔΑ πέθανε και ο καβγας ειναι για τον ταφο και τα υπαρχοντα της εκλιπουσας πατρίδας.

    Αυτα που θα ζήσουμε τους επόμενους μήνες ως τον χειμώνα δεν θα εχουν προηγούμενο και θα αποδειξουν σε αυτόν τον ηλιθιο "σοφο" λαό το μεγεθος της σαπιλας του και των επιλογων του.
    Προσωπικα δεν με ενδιαφέρει κανένα πολιτικό κόμμα δεν απείχα από τις εκλογες απλα δεν επέλεξα γιατι γνωριζα εκ των προτερων τι θα συμβει στην χωρα λιγο πολυ μας ηταν σε ολους γνωστο ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΡΟΝΩΝ ΕΞΩΘΕΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ "ΣΟΦΟ" ΛΑΟ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΟΥ όπλα του κατεστημενου συστηματος που φθασανε σε επίπεδα ξεδιαντροπου θρασους και παραπληροφορησης.
    Τα νεα κυβερνητικα μαυροφερεμενα κορακια παλιας κοπής επελεχθηκαν γιατι εχουν την πειρα του διαμελισμού και της παραχωρησης, κατι σαν εγγυητες της διαχείρησης του μοιρασμού των υπαρχοντων. Σε αυτό ο "σοφος" λαός επέλεξε άριστα διαλεξε αυτους που εχουν την μεγαλυτερη πειρα, αυτους που θα βαφτίζουν το μαυρο ασπρο και θα σε πειθουν καθημερινα για το ποσο σαπιος και ιδιοτελης εισαι.

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θραύση στις φυλακές Κορυδαλλό
    έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα τμήματα ανδρών, γυναικών, αλλά και στο ψυχιατρικό τμήμα.

    Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών
    Οι γυναίκες των φυλακών Κορυδαλλού, έβγαλαν πρώτο κόμμα
    το ΣΥΡΙΖΑ με 78 ψήφους

    και δεύτερο κόμμα την Χρυσή Αυγή με 29 ψήφους. Ακολουθεί η Ν.Δ. με 13, ο ΛΑΟΣ και το ΠΑΣΟΚ πήραν από 10 ψήφους, - προφανώς δεν ψήφισε ΠΑΣΟΚ η κα Βίκη Σταμάτη, σύζυγος Άκη Τσοχατζόπουλου - και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 8 ψήφους.

    - Οι άνδρες έδωσαν 32 ψήφους στο ΣΥΡΙΖΑ, 16 στη Ν.Δ., 11 στη Χρυσή Αυγή, 10 στο ΠΑΣΟΚ.
    _______________________________
    Όσο για το ψυχιατρικό Τμήμα των φυλακών;
    26 ψήφισαν το ΣΥΡΙΖΑ,
    από 10 ψήφους πήραν Χρυσή Αυγή και Ν.Δ., και το ΠΑΣΟΚ 6...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KALA O ARTHOGRAFOS PAEI KALA?
    TI EKANAN OI XRISTIANOI STO ELLHNISMO?
    OI ELLHNES EINAI AIONES XRISTIANOI ORTHODOKSOI...PALI ARXISAN TIS NEOPAGANISTIKES ANOHSIES? DEN BARETHIKAN NA GELOIOPOIOYNTAI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Ο Ομπάμα στηρίζει Τσίπρα»,

    «το μεγάλο κεφάλαιο στηρίζει Τσίπρα»,

    «το λόμπυ των εκατομμυριούχων που θέλουν να γυρίσουμε στη δραχμή για να εξαγοράσουν την Ελλάδα φτηνά, στηρίζει Τσίπρα»,

    «τα γερμανικά ΜΜΕ που την Παρασκευή και το Σάββατο έδιναν εντολή στους Έλληνες να ψηφίσουν Σαμαρά, ήταν πληρωμένα από τον Τσίπρα για να εκτεθεί ο πρόεδρος της ΝΔ»,

    «όλο το ΠΑΣΟΚ με τον Λαλιώτη και την επικοινωνιακή του ομάδα μετακόμισε στην Κουμουνδούρου»....

    Με αυτά περάσαμε τις τελευταίες ημέρες. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε δεύτερο κόμμα.

    Σήμερα, ήρθε η ώρα να παραδεχτούν όσοι διέδιδαν τα παραπάνω ότι ή έκαναν μια γενναία προβοκάτσια ή ήταν ηλίθιοι που τα πίστευαν. Και τα δύο συμβαίνουν. Το θέμα είναι να ξεκαθαρίσει ο καθένας σε ποια ομάδα ανήκει.

    Να νίκησε ο Σαμαράς όλο το μηχανισμό του Ομπάμα, τόσους εκατομμυριούχους, καθώς και τα γερμανικά ΜΜΕ, δεν τολμά να το πει ούτε ο Μιχελάκης.

    Άρα, δύο τινά συμβαίνουν. Ή όλοι οι παραπάνω παράγοντες δεν έπαιξαν ρόλο στις ελληνικές εκλογές ή έπαιξαν αλλά στήριξαν τη ΝΔ η οποία και τις κέρδισε.

    Γελοιωδέστεροι όλων, βέβαια, θα πρέπει να νιώθουν κάποιοι τάχα μου και δήθεν «ανεξάρτητοι», «ακομμάτιστοι», και γιαλαντζί αντεξουσιαστές που υιοθετώντας την προβοκάτσια της ΝΔ, την κυκλοφορούσαν παντού με την υπογραφή της «αντικειμενικότητάς» τους, παίζοντας ουσιαστικά το ρόλο των παπαγάλων του Σαμαρά.

    Θα έλεγα «άξιος ο μισθός τους», αλλά είναι τόσο ηλίθιοι που εκτέθηκαν εθελοντικά.

    Εν πάση περιπτώσει, η βλακεία είναι αήττητη, οπότε το να γράφω γι’ αυτήν είναι απλώς σπατάλη ενέργειας.

    Η Αριστερά που πλέον την εκπροσωπεί και επισήμως ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς το ΚΚΕ αρνήθηκε από τις εκλογές της 6ης Μαΐου τη συμμετοχή του στον όρο, ενώ η ΔΗΜΑΡ κάνει τα πάντα για ν’ αποδείξει πόσο καλή πατερίτσα είναι, σώθηκε από του χάρου τα δόντια την Κυριακή.


    Ευτυχώς, η γνωστή αυτοκαταστροφική Αριστερά διεσώθη χάρη στην αποτελεσματικότητα των προβοκατόρων και των ηλιθίων της άλλης πλευράς.

    Σήμερα, αυτή η Αριστερά έχει μια ιστορική ευκαιρία.

    Να κάνει την υπέρβασή της και να αντιληφθεί ότι δεν πρέπει να περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στο παιχνίδι των εκλογών. Δεν αξίζει στους ψηφοφόρους της να εκπροσωπούνται από μία γλάστρα αντιπολίτευσης έστω και αξιωματικής.

    Η θέση της Αριστεράς είναι στο δρόμο. Χρέος της Αριστεράς είναι η ανατροπή. Κατά το «με πορδές αυγά δε βάφονται», ισχύει και το «με εκλογές ανατροπή δε γίνεται». Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχασε καμία ευκαιρία από το αποτέλεσμα των εκλογών. Το αντίθετο συνέβη.

    Κέρδισε μία μεγάλη ευκαιρία να παίξει τον πραγματικό του ρόλο. Να μην καλεί τον κόσμο για μια επίσκεψη στις κάλπες, αλλά να γίνει ο κόσμος που θα κατέβει στους δρόμους.

    Ούτως ή άλλως μόνο ένας άνθρωπος μειωμένης αντίληψης μπορεί να πιστεύει ότι κάποιοι από τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που έδειξαν πως θέλουν να βγουν στους δρόμους, να διεκδικήσουν και να συγκρουστούν, πήγαν και ψήφισαν ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ.

    Δεν είναι κοινό της Αριστεράς οι ψηφοφόροι και οι υποστηρικτές του Μνημονίου. Έχουν κάνει άλλες επιλογές. Δε μπορείς ούτε να τους διεκδικείς αυτή την ώρα, ούτε να τους εξηγείς. Νιώθουν ότι τα μνημόνια εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους. Πολύ καλά κάνουν κι έτσι να συνεχίσουν.

    Η ουμανιστική Αριστερά έχει χρέος απέναντι στους υπόλοιπους. Σε αυτούς που νιώθουν να τελειώνει το οξυγόνο τους μέσα σε αυτό το εργαστήριο πειραμάτων που μας έχωσαν.

    Κάθε μέρα που η Αριστερά θα αναλώνεται σε θεατρικές επαναστάσεις εντός Βουλής, θα γεννά κι άλλους απογοητευμένους.

    Κι άλλους εξαθλιωμένους.

    Η ευκαιρία υπάρχει. Το ερώτημα είναι αν υπάρχει αληθινή Αριστερά.

    ΚΑΡΤΕΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΣΩ ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ , ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

    ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ.


    ΕΙΜΑΣΤΕ HELLAS ΚΑΙ ΟΧΙ GREECE!!!!

    ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ , ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ , ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση