GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: Το δίλημμα είναι αδιέξοδο ή λύση

Το δίλημμα είναι αδιέξοδο ή λύση υποστήριξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, σημειώνοντας «θα πάμε σε μο...

Το δίλημμα είναι αδιέξοδο ή λύση υποστήριξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, σημειώνοντας «θα πάμε σε μονομερή καταγγελία της δανειακής σύμβασης ή στην προβλεπόμενη από τη σύμβαση αναθεώρηση της σύμβασης;».

19 σχόλια

  1. ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ;

    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ; ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Ο Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΑΘΗΝΑ, ΟΛΗ Η ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ( ΝΟΜΙΜΟΥΣ Η ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ) ;

    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Ο Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΑΝΙΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΜ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ "ΛΕΗΛΑΣΙΑ" ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ; ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΜΟΝΕΣ, ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΡΑ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ; ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΠΑ ; ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ, ΑΥΡΙΟ, ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΚΟΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ 75% ; ΠΩΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΩΓΜΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ; ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΥΦΛΩΣΕΙ ΤΟΝ Κ. ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΓΙΑΤΙ, Κ. ΚΑΜΜΕΝΟ, ΜΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΧΙ ΑΟΖ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ; ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ( ΤΣΙΠΡΑ- ΚΑΜΜΕΝΟΥ )ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ( ; ) ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ( ΗΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ) ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΕΙΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΖΕΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ.

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΩΣ Η ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, Η ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΗ ΛΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΑΡΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΑΜΑΡΑ ... ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΩΟ ΠΑΣΟΚ ( ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ), ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ, ΤΗΣ Χ.Α, ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΗΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ :
    1) Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΜΕ ΕΚΡΟΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 100 ΕΩΣ 500 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ "ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ" ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΑΤΜ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !
    2) ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ 4 ΜΕ 5 ΜΟΝΑΔΕΣ,ΤΟΤΕ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ.
    3) ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    4) ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Ή ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ( ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ) ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ, ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΡΧΗΣ ΚΑΙ "ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ".

    ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ, Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ. ΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΘΑ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΑΛΛΑ Η ΑΤΤΙΚΗ, ΜΕ ΤΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ; ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΛΠ ;

    ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗ, ΑΝΑΓΚΑΙΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΗ ΛΥΣΗ, ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΕΘΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ .... ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ .. ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ
    ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΓΥΜΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ... ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΝΔΑΚ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ .... ΓΑΜΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΣΑΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΝΔΑΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΝΔΑΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σκατα στον Βενιζελο13 Ιουν 2012, 4:13:00 μ.μ.

    Ερχεται . . .


    Saddam Hussein ███████████████ 100% Complete.

    Osama Bin Laden ███████████████ 100% Complete.

    Mu'ammar Gheddafi ███████████████ 100% Complete.


    Georgios Papandreou ███████████████ 100% Complete

    Venizelos ████████▒▒▒▒ Loading...


    Οι ...νέες υπηρεσίες του ΣΥΡΙΖΑ:


    1. Για αύξηση μισθού, γράψε ALEXIS (κενό), το ποσό $$$$$$ που επιθυμείς και αποστολή στο 2009.

    2. Για πρόσληψη / επαναπρόσληψη στο Δημόσιο.... γράψε PAPADIMOULIS (κενό), την Υπηρεσία που επιθυμείς και αποστολή στο 1981-84-93.

    3. Για το ποσό που θέλεις να σου κατασχέσουν, γράψε GLEZOS (κενό), τον αριθμό λογαριασμού σου, (κενό),το ποσό που διαθέτεις και αποστολή στο 1945 + + +

    SYRIZA !!!!! Αν όχι τώρα... πότε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από τη μια το εγκληματικό οικονομικό πρόγραμμα Παπανδρέου- Παπακωνσταντίνου- Βενιζέλου οδηγεί σε καθημερινές αυτοκτονίες.

    Από την άλλη η ανεκτικότητα του Σϋριζα απέναντι στους λαθρομετανάστες κάνουν την κοινωνία ζούγκλα, οδηγούν σε αυτοδικία, και σε συνεχείς συγκρούσεις ακραίων πολιτικών ομάδων ( αριστεριστών και χρυσαυγιτών ) σε όλη την Αττική και στα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και στην ύπαιθρο έξαρση της εγκληματικότητας.

    Τραγική η είδηση πριν από λίγο :

    13.06.2012 | 16:03
    Εκτέλεσαν 54χρονο φαρμακοποιό στην μέση του δρόμου για να του πάρουν την τσάντα του !

    Αν δεν υπάρξει ΙΣΧΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΕΝΤΡΩΣ,ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ πολιτικής τη Κυριακή το βράδυ, οδηγούμαστε στο ΧΑΟΣ, οικονομικό και κοινωνικό.

    Η χώρα χρειάζεται άμεσα :
    - επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου μέσα στην Ε.Ε
    - αλλαγή χαρατσιού και φόρων
    - ανάπτυξη για να έρθουν νέες θέσεις εργασίες
    - μείωση φόρων και στήριξη στον ιδιωτικό τομέα
    - άμεση αποκατάσταση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

    Αν δεν βγει κυβέρνηση τη Κυριακή το βράδυ, αν δεν έχει η ΝΔ μεγάλη διαφορά από τον Σύριζα, για να μπορέσει να κάνει αλλαγές, η Αθήνα και η Αττική ολόκληρη θα θυμίζουν Ιράκ, Τυνησία, Καμπούλ,Συρία λόγω ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ. Οι Έλληνες έχουν τη τύχη τους στα χέρια τους. Αυτοί ας αποφασίσουν για το αύριο όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΑΜΑΡΑΣ LOADING

    ΤΣΙΠΡΑΣ LOADING

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΕΙ

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΕΙ

    ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΑΧΥΡΟ .. ΜΕ ΤΟ

    ΑΧΥΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΝΔΑΚ .... ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΚΑΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΝΔΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΝΔΑΚ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απορώ ρε Βενιζελο από τι γουρουνοτομαρο εισαι φτιαγμενος πόσα τριγλυκεριδια εχεις στο μυαλο σου, που ακομα έχεις το θρασος χωρις να ντρεπεσαι καθολου για ολα αυτα που εχεις κανει στην χωρα να ζητας να σε ψηφισουν για να συνεχισεις το μακαβριο και καταστροφικό σου έργο.

    Δεν ντρεπεσαι λιγο ρε; αντι να εχεις φυγει και να σε πνιγουν οι τυψεις 2500 ανθρωπων νεκρων και εκατομυριων κατεστραμμενων εσυ σαν αναισθητο γουρουνι συνεχιζεις να λες μαλακιες και μπαρουφες που ουτε ο ιδιος ο εαυτος σου πλεον δεν σε πιστευει.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ ΚΤΗΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ .... ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΛΗΜΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ


    ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Η ΓΟΥΔΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. γουδι και σφαιρες για αγριογουρουνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση