GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σούπερ-γιαγιά με τους… εκατόν τέσσερις απογόνους!

Το σπίτι γέμισε όταν η May Chappell γιόρτασε με την οικογένειά της τα 88α γενέθλιά της. Στο πάρτι παραβρίσκονταν εκατόν τέσσερις άμεσοι...

Το σπίτι γέμισε όταν η May Chappell γιόρτασε με την οικογένειά της τα 88α γενέθλιά της. Στο πάρτι παραβρίσκονταν εκατόν τέσσερις άμεσοι απόγονοί της!
Η May δέχθηκε ευχές από τα δέκα της παιδιά, τα 37 εγγόνια, τα 56 δισέγγονα και το ένα τρισέγγονό της!
Από όλα τα δώρα της, η Chappell χάρηκε περισσότερο ένα που είναι… καθ’ οδόν: το δεύτερο τρισέγγονό της.
«Ήταν υπέροχα, περάσαμε όλοι πολύ ωραία. Είμαστε 168 άνθρωποι, ένας ή δύο φίλοι κι όλοι οι υπόλοιποι οικογένεια», δήλωσε η 66χρονη κόρη της εορτάζουσας.
Η Chappell εξακολουθεί να ζει μόνη της στο Σάρει της Βρετανίας και φροντίζει μόνη τον εαυτό της. Αναγνωρίζει όλα τα εγγόνια, δισέγγονα και τρισέγγονα και θυμάται όλα τα ονόματά τους.
Η May εργαζόταν ως εισπράκτορας σε λεωφορείο και γνώρισε τον σύζυγό της Ron όταν εστάλη στο Hereford να οδηγεί λεωφορείο κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Δείτε τις φωτογραφίες
 Η σούπερ γιαγιά με τους... εκατόν τέσσερις απογόνους!
 Η σούπερ γιαγιά με τους... εκατόν τέσσερις απογόνους!
 Η σούπερ γιαγιά με τους... εκατόν τέσσερις απογόνους!
 Η σούπερ γιαγιά με τους... εκατόν τέσσερις απογόνους!

1 σχόλιο

  1. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!

    Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο 1ο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ…

    Μετά, στο 2ο Μνημόνιο, διέγραψε 21 βουλευτές του, επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της Ν.Δ. ήταν ΝΑΙ (!?!)

    ΝΑΙ όμως στο 1ο Μνημόνιο, είχαν ψηφίσει και ο Γεωργιάδης με τον Βορίδη, που τους προσέλαβε ο Σαμαράς, ενώ είχε διαγράψει την Ντόρα!!

    Στη συνέχεια, κάποιοι από τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα, για να ενταχθούν στην Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο 2ο Μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ (!?!)

    Η Ντόρα, που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών πού ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια!!

    Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ (ΛΑΟΣ και λοιποί), ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ (!?!?!)

    Και μετά το 18%... πήρε και τη Ντόρα (με την καταδικασμένη από το εκλογικό σώμα, αποτυχημένη νέο-φιλελεύθερη συνταγή), που ψήφισε και στα 2 Μνημόνια ΝΑΙ (!?!)

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ...

    Όταν έχεις απέναντί σου τέτοια πολιτικά πρόσωπα, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, που η μοναδική σταθερή αξία τους, είναι ο καιροσκοπισμός, η πολιτική σκοπιμότητα, η αναξιοπρέπεια, η πλειοδοσία σε υποταγή και δηλώσεις κατοχικής νομιμοφροσύνης ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, τότε τι αξία μπορεί να έχει ο πολιτικός τους λόγος και για ποιό λόγο θα επέλεγες αυτά τα πρόσωπα προκειμένου να ηγηθούν στην πορεία για την ανάκτηση της εθνικής και της προσωπικής σου αξιοπρέπειας; ; ; ;

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

    ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΓΑ,

    ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση