GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύναξη… μαγισσών στο δικαστήριο

Σύναξη μαγισσών σε δικαστήριο του Σάλεμ στη Μασαζουσέτη, για την υπεράσπιση μιας «συναδέλφου» τους που συνελήφθη έπειτα από τροχαίο δυστύχημ...

Σύναξη μαγισσών σε δικαστήριο του Σάλεμ στη Μασαζουσέτη, για την υπεράσπιση μιας «συναδέλφου» τους που συνελήφθη έπειτα από τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ο συνοδηγός της σκοτώθηκε.
Η 25χρονη Angelique Catherine Griffin, μέλος της κοινότητας Wiccan, της νέο- παγανιστικής κοινότητας, της περιοχής εργάζεται στο κλαμπ για κυρίους «Golden Banana».
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την τρομακτική στιγμή που η πλευρά του συνοδηγού του αυτοκινήτου της Griffin προσέκρουσε στο πίσω μέρος ενός φορτηγού που ήταν παρκαρισμένο στην άκρη του δρόμου.
Ο 19χρονος Dillon Renard που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού έχασε τη ζωή του. Πάντως η Griffin, μητέρα τρίχρονων διδύμων, είπε στις αρχές πως τράκαρε γιατί ο Renard τη θώπευε ενώ οδηγούσε.
Η οικογένεια του νεαρού δεν δέχθηκε τον ισχυρισμό αυτό λέγοντας πως ο Dillon της έπεφτε πολύς…
Η Griffin παραδέχθηκε πως είχε πιεί δύο μπύρες και δύο ποτήρια πολύ δυνατής βότκας και κοκτέιλ με Red Bull πριν οδηγήσει. Υποστήριξε επίσης πως δεν ήθελε να οδηγήσει αλλά οι φίλοι της τής είπαν πως ήταν η λιγότερο μεθυσμένη και πως έπρεπε να πάει τον Renard στο σπίτι του.
Μετά το δυστύχημα η Griffin έκλαιγε με λυγμούς στο σημείο και φώναζε «Τον σκότωσα; Είναι νεκρός;».
Η 25χρονη αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
Όταν εμφανίστηκε τη Δευτέρα στο δικαστήριο πολλές μάγισσες της περιοχής ήταν εκεί για να τη στηρίξουν.
Το Salem θεωρείται «καρδιά» παγανιστικών θρησκειών λόγω των δικών που έγιναν εκεί το 1692 και το 1693 όταν εκτελέστηκαν 28 άνθρωποι ως ύποπτοι για μαγεία.
Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο…
 Σύναξη... μαγισσών στο δικαστήριο
 Σύναξη... μαγισσών στο δικαστήριο
 Σύναξη... μαγισσών στο δικαστήριο
 Σύναξη... μαγισσών στο δικαστήριο

1 σχόλιο

  1. Ωραίο παρκάρισμα ο φορτηγατζής, σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, αυτό δεν το λέει το "αμερικάνικο ρεπορτ" αλλά βλέπεις η αναπαραγωγή τέτοιων ειδήσεων φτιάχνει τα δελτία που βλέπετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση