GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιο «ένοχο χέρι» φταίει;...

Του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου. Μια Καλημέρα, «στα γρήγορα και…πιπεράτα» καθώς το απαιτούν τα γεγονότα και οι ιστορικές στιγμές που ζο...

Του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου.



Μια Καλημέρα, «στα γρήγορα και…πιπεράτα» καθώς το απαιτούν τα γεγονότα και οι ιστορικές στιγμές που ζούμε!..Και ζητώ, ταπεινά, συγνώμη αλλά καθώς σήμερα όλα τα Ευρωπαϊκά και παγκόσμια ΜΜΕ μας έχουν πρώτο θέμα σκέφτηκα ότι εμείς αύριο στην Ελλάδα



ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ τον κακό μύθο του «χτες» που διατείνονταν ότι:

για τους αποκαλούμενους «δεξιούς» για όλα τα βάσανά μας «έφταιγε» το κακό χέρι της...Μόσχας, ενώ για τους αποκαλούμενους «αριστερούς» το κακό χέρι της...Ουάσιγκτον!...



ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ, ταυτόχρονα, και τον κακό μύθο του "σήμερα" όπου για ΟΛΑ μας «φταίνε» Μέρκελ και Τρόικα!...
Αύριο, Κυριακή 17 Ιουνίου 2012 μόνο ΕΝΑ χέρι θα αποφασίσει και αυτό το χέρι κουβαλάει ΟΛΟ, ΑΚΕΡΑΙΟ το…»φταίξιμο»:

το ΔΙΚΟ μας!...



Κλείνοντας σας θυμίζω το πολύ επίκαιρο απόφθεγμα του Ινδού ΗΓΕΤΗ, φιλοσόφου και πολιτικού Mahatma Gandhi (1869-1948) που είχε πει:



«Όταν βρίσκομαι σε απόγνωση, θυμάμαι ότι σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας η αλήθεια και η αγάπη πάντα κερδίζουν. Υπάρχουν τύραννοι και δολοφόνοι, που για ένα διάστημα φαίνονται ανίκητοι, αλλά τελικά πάντα πέφτουν… Σκεφτείτε το, πάντα!…»

11 σχόλια

  1. H Αττική, η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη ψηφίζουν Σύριζα, δέχονται δηλαδή τους λαθρομετανάστες και ότι αυτό συνεπάγεται!!!

    Μην ακούσω κανέναν από Δευτέρα, αν βγει ο Τσίπρας, να διαμαρτύρεται για ληστείες, εγκληματικότητα, διαρρήξεις, βία κλπ, θα του κόψουν οι υπόλοιποι τον κώλο.

    Κανένας αστυνομικός δεν θα τρέχει να προστατέψει κανέναν ηλίθιο που ψήφισε Τσίπρα, αλλά τον ληστεύουν τα φιλαράκια του Τσίπρα οι Πακιστανοαβγανοί. Από Δευτέρα δεν υπάρχει αυτοδικία, θα ανοίξετε τα σπιτάκια σας, όμορφα κι ωραία, και ο κάθε ληστής ή άνεργος θα παίρνει ότι θέλει. Φαντάζομαι ότι ο Αλέξης θα μαζέψει όλα τα κυνηγετικά όπλα από ΟΛΟΥΣ, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση αυτοδικίας, ενώ η Αστυνομία στις περιπτώσεις ληστειών να κάνει απλές συστάσεις στους κακοποιούς.

    Αλέξη, θέλετε στην Αθήνα και στη Πάτρα ; Αλέξη και σέξ-υ από Πακιστανά θα έχετε καθημερινά. Μην τολμήσει κανείς να μιλήσει αν ψηφίζει κόμματα μικρά, να μη τολμήσει να διαμαρτυρηθεί γιατί βγήκε πρώτος ο Αλέξης.

    Εγώ, πάντως, αν με κλέψουν θα πάω να βρω τροφή και στέγη στις βιλάρες των μεγαλοδημοσιογράφων και μπλογκερς που στηρίζουν Αλέξη και κοινοκτημοσύνη. Ελπίζω να θρέφουν εμένα και τα παιδιά μου. Και μάλιστα, προτείνω στον Αλέξη, με τσαμπουκά, αφού τα έβαλε με τη Μέρκελ, να τα βάλει και με αυτούς τους μεγαλοδημοσιογράφους- μπλογκερς και να τους καλέσει να μοιράσουν στα λαό τα σπίτια και τις καταθέσεις τους. Τέρμα η Μύκονος και το Κολωνάκι, τέρμα η Χαλκιδική και η Σαντορίνη, τέρμα η Εκάλη και η Κηφισιά και το Ψυχικό... Όλοι θα πρέπει να θυσιαστούν για το κοινό καλό, με πρώτους εκείνους τους λεφτάδες που στηρίζουν Τσίπρα και Σύριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ Πιπερόπουλε, αυτό κάναμε τόσα χρόνια "αριστεροί και δεξιοί" αλλά κάποια στιγμή ξεπερνούσαμε τον μύθο και μετά, όπως όλοι ξέρουμε, γινόμασταν...κοψοχέρηδες...
    Δάσκαλε άντε να δούμε Δευτέρα 18 Ιουνίου τί θα λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ
    Μέρκελ: «Οχι» επαναδιαπραγμάτευση του δανεισμού της Ελλάδας

    Απέκλεισε σήμερα η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, την επαναδιαπραγμάτευση των όρων του δανεισμού της Ελλάδας (από την ΕΕ, την ΕΚΤ, το ΔΝΤ), τονίζοντας ότι,«οι συμφωνίες που συνάπτονται με τους διεθνείς πιστωτές, πρέπει να τηρούνται επακριβώς».
    Μέρκελ: «Οχι» επαναδιαπραγμάτευση του δανεισμού της Ελλάδας

    Η Γερμανίδα καγκελάριος εκφώνησε ομιλία στην κομματική οργάνωση στο Ντάρμστατ της 'Εσσης.'Οπως δήλωσε, «αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο σπουδαίο, οι ελληνικές εκλογές να καταλήξουν σε αποτέλεσμα, με το οποίο εκείνοι που θα σχηματίσουν τη νέα κυβέρνηση να δηλώσουν: θα προσηλωθούμε σε ό,τι συμφωνήθηκε»

    ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝ ΒΓΕΙ....ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παλι παπαροπουλο?

    ρε βαλτε δρ Κουτσουκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παλι παπαροπουλο?

    ρε βαλτε δρ Κουτσουκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παλι παπαροπουλο?

    ρε βαλτε δρ Κουτσουκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΑ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ,

    ΕΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ.

    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΥΜΜΕΝΑ Ή ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΟΛΗ Η ΑΤΤΙΚΗ, Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Η ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΙΗΜΕΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΙΤΑΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΧΙΚΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ , ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.

    ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΣΤΕΙΛΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ, ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΦΡΟΥΤΑ ΕΠΟΧΗΣ, ΝΑ ΒΟΣΚΟΥΝ ΚΟΠΑΔΙΑ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΟΥΜΠΕΣ ΤΗΣ ΦΡΑΠΕΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΤΣΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΚΟΨΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.

    ΒΡΕΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΒΡΕΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ
    ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΥΠΗΤΑ. ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΟΦ ΣΟΡ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 25.000 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΔΕΙΞΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ, ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑ. ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΒΑΣΙΛΙΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ, ΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΔΗΜΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΩΝ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΔΗΜΕΥΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ - ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. ΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΑ 1000 ΕΥΡΩ. ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΕΥΡΩ.ΟΛΑ ΙΣΑ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΞΕΘΕΜΕΛΙΩΣΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΑΥΓΩΝ, ΤΥΠΟΥ ΤΖΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλύτερα Πιπερόροπουλο, παρά τον παρλαπίπα κουτσούκο.

    Οι τσόντες του πρεσσ. γρ έχουν καλύτερη φάση από τα ανούσια άρθρα του.

    Στο Μενίδι και στο Κορυδαλλό, πόσο κόσμο είχε ο Μπένυ, δόκτορα ; Τι δεν άκουσα ; Το 1/20 από αυτόν που είχε ο Σαμαράς και ο Τσίπρας ;

    Άιντε τώρα στη Μύκονο ή στου Μακρυγιάννη να πνίξεις τον καϋμό σου στα ουισκάκια, δόκτορα της πλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλύτερα Πιπερόροπουλο, παρά τον παρλαπίπα κουτσούκο.

    Οι τσόντες του πρεσσ. γρ έχουν καλύτερη φάση από τα ανούσια άρθρα του.

    Στο Μενίδι και στο Κορυδαλλό, πόσο κόσμο είχε ο Μπένυ, δόκτορα ; Τι δεν άκουσα ; Το 1/20 από αυτόν που είχε ο Σαμαράς και ο Τσίπρας ;

    Άιντε τώρα στη Μύκονο ή στου Μακρυγιάννη να πνίξεις τον καϋμό σου στα ουισκάκια, δόκτορα της πλάκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δυστυχώς δεν έχει κόσμος ούτε την παιδεία του Πιπερόπουλου ούτε τη σκέψη του Γιανναρά.
    Ταλαίπωροι κακομοίρηδες που στην καλύτερη περίπτωση δεν ξέρουμε κα σα που να πάμε,όπως λέμε και στο χωριό μου. Εύκολα θύματα, γραφικοί αγανακτισμένοι και πολλά χειρότερα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρώμικο παιχνίδι παίζεται τις τελευταίες ώρες από τα μικροπολιτικά γραφεία ανύπαρκτων κομμάτων ( Δημιουργία-Δράση ), ίσως και Λαος και Ανελ και Χ.Α. ( πράγμα που βολεύει αφάνταστα τις συνιστώσες του Σύριζα ):
    Στέλνουν εμαιλ ή δημοσιεύουν "ειδήσεις" ότι δήθεν η ΝΔ προηγείται με 3-4 μονάδες διαφορά από τον Σύριζα, για να αρπάξουν ψήφους και πάνε από το 1 στο 1,5% και να στερήσουν τη πρωτιά από το μοναδικό κεντροδεξιό κόμμα που έχει προοπτική νίκης και να παίξουν, έμμεσα, το παιχνίδι ντόπιων και ξένων κερδοσκόπων, να ανεβεί στην εξουσία ο Τσίπρας και οι συνιστώσες του, για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν την χρεοκοπία της Ελλάδας και να της αρπάξουν τον εθνικό πλούτο.

    Το παιχνίδι ειναι χοντρό, γιατί πολλοί ποντάρουν στην ανεξέλεγκτη χρεοκοπία της Ελλάδας και στη διάλυση της Ευρωζώνης. Γι' αυτό να είστε προσεκτικοί στο τι ακούτε και βλέπετε. Διάφοροι ηγετίσκοι βάζουν πλάτες στο Σύριζα , άγνωστο γιατί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση