GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν η Λιάνα αποκάλυπτε την Εθνομηδενιστική πολιτική Παπανδρέου από το βήμα της Βουλής.

Η Λιάνα Κανέλλη δεν είναι “ΚΚΕ”. Η Λιάνα Κανέλλη είναι μία Ελληνίδα που έχει δώσει μάχες για την Πατρίδα από πολλά μετερίζια. Κυρίως είν...


Η Λιάνα Κανέλλη δεν είναι “ΚΚΕ”. Η Λιάνα Κανέλλη είναι μία Ελληνίδα που έχει δώσει μάχες για την Πατρίδα από πολλά μετερίζια. Κυρίως είναι η Λιάνα που μέσα από το Νέμεσις έχει αποκαλύψει τους απάτριδες του μνημονίου, πολύ πριν οι βαλιτσοφόροι του ναζί Χριστοφοράκου, οι απόγονοι του συνεργάτη των Γερμανών Παγκάλου και η συμμορία Παπανδρέου με το κόμμα των Πλεύρηδων φέρουν το εθνοκτόνο μνημόνιο.
Υπάρχουν ήδη εκατοντάδες σχόλια για το πρωϊνό συμβάν, επειδή ακριβώς εδώ είναι σεβαστές όλες οι απόψεις. Η φύση του Ελληνισμού όμως δεν είναι “άποψη”. Είναι Αξία σφυρηλατημένη στον χρόνο. Και σε αυτά τα Ιερά Εδάφη, το δικαίωμα ύπαρξης, ζωής και επιβίωσης της Γυναίκας θεσμοθετήθηκε για πρώτη φορά στην Γη, από τους Αγίους Προγόνους μας που έφεραν το Φως της Αλήθειας στην Ανθρωπότητα.
Τι λέει αυτή η Αλήθεια; Ότι η υπεράσπιση της Γυναίκας έγινε Νόμος εμπνευσμένος από τον κώδικα αξιών του Ελληνισμού. Ο Έλληνας αποθέωσε την Ελληνίδα διότι ήταν η ενσάρκωση της Πατρίδας, της Μητέρας Γης. Ο Βασιλιάς Λεωνίδας έσκυβε το κεφάλι μπροστα στην Γυναίκα που του έδινε την Ασπίδα για να υπερασπίσει την Πατρίδα. Ο Λεωνίδας έσφαξε τον Ασιάτη σκοταδιστή όταν προσέβαλλε την Βασίλισσα του, την Γυναίκα του. Ο Έλληνας είναι αυτός που θα πέσει στο πεδίο της μάχης είτε αυτή είναι αστική είτε διεθνής ακριβώς για να διατηρήσει την Ιδεολογική καθαρότητα του σεβασμού στην Πατρίδα και την Οικογένεια απέναντι σε αυτούς που τολμούν να μολύνουν αυτή την Γη με τις Σαρίες, τις μπούργκες, την ασέβεια πάνω σε ότι συμβολίζει η Γυναίκα.
Ο Ελληνισμός λοιπόν δεν είναι κληρονομικό δικαίωμα αλλά κώδικας Τιμής που υποχρεώνει τον Έλληνα σε καθημερινή μύηση και εφαρμογή του, ώστε να κρίνεται καθημερινά από τις πράξεις του. Αλλιώς παραμένει υπήκοος ενός κράτους που δολοφονεί καθημερινά την Υπερχρονική  Αυταξία που λέγεται Ελλάδα.
Λιάνα Κανέλλη στο βήμα της βουλής.
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, σε αυτόν τον προϋπολογισμό εγώ θα σας μιλήσω μόνο για την πατρίδα και με αριθμούς, γιατί υποτίθεται ότι ο προϋπολογισμός αφορά την πατρίδα. Και δεν υποτίθεται απλώς, οφείλει να είναι έτσι, ακόμη και με αυτές τις συνθήκες, ακόμη και με τον τρόπο με τον οποίο συζητάμε σήμερα, ακόμη και με αυτούς τους παράλληλους μονόλογους που δεν παίρνουν απαντήσεις. Σας καλώ ευθέως –την Κυβέρνηση, ευθέως όμως- να απολογηθείτε εντός του ελληνικού Κοινοβουλίου, εντός εκτός Προϋπολογισμού, για τη συνειδητή απεμπόληση κυριαρχικών δικαιωμάτων.

7 σχόλια

  1. Quiz ..για προχωρημένους...
    ΠΟΙΟΣ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΕ ΤΗΝ ΛΙΑΝΑ ?

    Βλέποντας το γιαούρτι που είχε φάει στη μάπα η Κανέλλη,αν δεν κάνω λάθος σε μια διαδήλωση πέρσι το καλοκαίρι μου δημιουργήθηκε αμέσως η απορία.
    Ποιος κερατάς γιαούρτωσε την Λιάνα ?
    Να ήταν ΝΔΙΤΗΣ, δεν νομίζω γιατί οι ΝΔΙΤΕΣ είναι πολύ υπεράνω.
    Να ήταν ΠΑΣΟΚΟΣ, δεν νομίζω γιατί οι ΠΑΣΟΚΟΙ δεν κατέβαιναν τότε σε απεργίες.
    Να ήταν ΚΟΥΚΟΥΔΙ, δεν νομίζω γιατί οι ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ δεν κάνουν τέτοια πράγματα στους δικούς τους,ούτε για προβοκάτσια.
    Να ήταν ΧΑΓΙΤΗΣ,δεν νομίζω γιατί αυτοί μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό.

    Ποιοι να ήταν.....ποιοι να ήταν!

    Ο ευρών θα πάρει δωρεάν κουπόνια για να προμηθευτεί ...πετρέλαιο από τον Τσάβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σίγουρο είναι πως ο Κασιδιάρης, δεν είναι ο Καραϊσκάκης . Αν θέλετε κάποιο χρήσιμο πρότυπο οι νεότεροι καλύτερα να έχετε τον Καραΐσκάκη, παρά τον Κασιδιάρη. Θα έχετε καταλάβει ήδη τη διαφορά...

    Καπετάν Μακρύς. Δικηγόρος του Καραΐσκάκη ήταν ο π@ύτσος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. liana me tis malakies pou les na prosexis perisotero katalaves koumouni tis deksias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΣΥ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
    ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΤΣΙ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΖΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα σημερινά γεγονότα ( επεισόδιο στον Αντέννα, άμυνα 25χρονου απέναντι σε 43χρονο Αλβανό διαρρήκτη κλπ ) δείχνουν πολλά πράγματα, αλλά το κυριότερο είναι έχει ξεφύγει η οικονομική και κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα. Οδηγούμαστε σε πτώχευση και "εμφύλιο πόλεμο" , εκτός αν...

    ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή δεν μπορούν να δώσουν λύση σε κυβέρνηση συνεργασίας ή οικουμενική.
    Σύριζα και ΑΝΕΛ του Καμμένου, με την ΑΠΟΛΥΤΗ άρνηση "ΟΧΙ στο μνημόνιο", οδηγούν σε άμεση παύση δανείων του εξωτερικού και του ΕΣΠΑ, πρόκληση πανικού, φυγή καταθέσεων και επιχειρήσεων στο εξωτερικό, εσωτερική κατάρρευση.
    Το Πασοκ του Βενιζέλου, λόγω της άθλιας φορομπηχτικής πολιτικής ( χαράτσια, έκτακτες εισφορές, μεγάλες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, φάρμακα, γιατρούς, σε σχολεία, σε νοσοκομεία,σε δήμους, στις άθλιες νεες φορολογικές δηλώσεις, το μπάχαλο στις Πανελλαδικές κλπ ) έχει προκαλέσει την οργή και το μίσος ακόμα και των ψηφοφόρων του, ενώ υστερεί και στο τομέα της δημόσιας ασφάλειας. Οι καθημερινές ληστείες δεν λύνονται ούτε με τον "αφοπλισμό" της Αστυνομίας ( Σύριζα ), ούτε με παράλληλους μηχανισμούς ( Χ.Α ).

    Οι πολίτες, μπροστά σε αυτό το χάος στην Οικονομία και στη Δημόσια Ασφάλεια, έχουν να επιλέξουν τη ΜΕΣΗ ΟΔΟ, μια μέση λύση, πριν έρθουν τα χειρότερα. Μια ισχυρή, σε ποσοστά, Νέα Δημοκρατία, με μεγάλη διαφορά από το νεφελώδες οικονομικό και κοινωνικό πρόγραμμα του Σύριζα, με ΑΜΕΣΗ επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου ( αλλαγές σε χαράτσι στη ΔΕΗ, στις φορολογικές δηλώσεις, στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ), με εκζήτηση κοινωνικής συναίνεσης από όλα τα κόμματα ( ιδέες, προτάσεις για την οικονομία- κοινή γραμμή απέναντι στην ΕΕ ), με επιβολή της δημόσιας τάξης σε όσους παρανομούν ( χωρίς την αυταρχικότητητα της κυβέρνησης πασοκ ), με ανάπτυξη- προσέλκυση επενδύσεων και ΕΣΠΑ,μόνο αυτή μπορεί να αποτρέψει το επερχόμενο ΧΑΟΣ,τη πτώχευση,την εμφύλια σύρραξη μεταξύ των άκρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΚΑΝΕΛΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΥ.
    ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70 ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΛΗΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ;;
    ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΚΑΝΕΛΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΥ.
    ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70 ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΛΗΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ;;
    ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ;;;



    Η ΚΑΝΕΛΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΥ.
    ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70 ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΛΗΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ;;
    ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση