GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν οι εκφραστές του νεοναζισμού στην Ελλάδα σηκώνουν κεφάλι...

Από την  ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ  ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ  ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ.  ΚΑΤΩ  ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Όταν οι εκφρασ...

Από την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ
 ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ. 
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.


Όταν οι εκφραστές του νεοναζισμού στην Ελλάδα σηκώνουν κεφάλι, οι δημοκρατικοί πολίτες δεν μπορεί παρά να αγανακτούν και να αντιδρούν.
Όταν οι υμνητές του Χίτλερ και της Ελληνικής Χούντας μιλούν για πατριωτισμό, προκαλούν τα δημοκρατικά αισθήματα ολόκληρου του λαού μας.
Όταν χρησιμοποιούν συνθήματα που χαρακτηρίζουν την ιστορική διαδρομή του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου, παραχαράζουν την σύγχρονη πολιτική ιστορία και προσπαθούν να ψαρέψουν σε θολά νερά.
Για ποιο πατριωτισμό θα μιλήσουν οι νεοναζιστές, όταν ξεχνούν πως αυτός που συνεχίζουν να υμνούν πρόδωσε την Κύπρο και οδήγησε έναν ολόκληρο λαό στην υποτέλεια και την κατοχή;
Ποια Ελλάδα ονειρεύονται; Αυτή του γύψου, της καταπάτησης κάθε δημοκρατικού δικαιώματος, των εκτοπίσεων, των διωγμών, του ρατσισμού;
Ο φασισμός δεν ωραιοποιείται και οι σύγχρονοι εκφραστές του δεν μπορούν να κρυφθούν πίσω από τα λάθη του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.
Είναι άλλο να μπορείς να διευρύνεις τη Δημοκρατία και άλλο να μην υπάρχει Δημοκρατία. Είναι άλλο να μιλάς για λάθη, ελλείψεις και ευθύνες ενός πολιτικού συστήματος και άλλο να μην υπάρχει δυνατότητα ελεύθερης έκφρασης.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου μίλησε για την Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες, μίλησε για την προσπάθεια μιας χώρας που βγαίνοντας από την επτάχρονη δικτατορία διαλυμένη, ηττημένη και πλήρως εξαρτημένη, έπρεπε να αποκτήσει την Εθνική της Ανεξαρτησία και να κατοχυρώσει το δικαίωμά της να ορίζει το μέλλον της χωρίς αυτόκλητους προστάτες, χωρίς ξένους τοποτηρητές.
Μια προσπάθεια που ήταν άμεσα συνδεδεμένη με το βάθεμα της Λαϊκής Κυριαρχίας και το σεβασμό των ατομικών δικαιωμάτων και των συλλογικών ελευθεριών των πολιτών.
Για εμάς η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και ο Πολυκομματισμός δεν είναι «κάποια μικρή λεπτομέρεια» αλλά κυρίαρχο συστατικό στοιχείο της φυσιογνωμίας, της πορείας και του προορισμού μας.
Στις εκλογές οι πολίτες της χώρας οφείλουν να δώσουν την απάντηση τους στις συνεχόμενες προκλήσεις των οπαδών του ναζισμού.
Και να τους προσφέρουν στην κάλπη το χρώμα που ταιριάζει στις ιδέες τους. Το μαύρο…
Μαύρο ΤΩΡΑ στη Χρυσή Αυγή…

15 σχόλια

  1. ΩΧΧΧΧ ΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΈΓΡΑΨΕ Ο ΛΑΛΙΟΤΗΣ !!!



    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
    ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΤΕ.
    ΟΣΟΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ.ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΗΚΕ ΕΝΑ ΤΥΡΡΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.ΗΔΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΛΟΥΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΔΟΛΙΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ.ΣΚΟΠΙΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΙΣΟΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ.ΔΕ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΛΗΜΜΑ.ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΣΤΙΣ 7 ΜΑΗ ΕΤΣΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΗ.ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟ ΤΥΡΡΑΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΗΔΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ.

    ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

    12 Ιουν 2012 5:02:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΥΙΟΥ) ΤΕΡΑΤΟΣ

    Ενα πολύτιμο ντοκουμέντο
    Πρόκειται για μιαν εμπιστευτική οικονομική έκθεση την οποία εκπόνησε ο πρώτος υπουργός Συντονισμού της κυβερνήσεως ΠαΣοΚ και διαπρεπής οικονομολόγος κ. Απόστολος Λάζαρης, κατόπιν αιτήσεως του Ανδρέα Παπανδρέου και την υπέβαλε σε αυτόν στις 10 Ιουνίου 1988.

    Ο ίδιος ο Ανδρέας Παπανδρέου, είχε τοτε παραδεχθεί απολογητικά ότι
    καταναλίσκουμε περισσότερα από όσα παράγουμε και αν δεν περιορίσουμε δραστικά το δημόσιο χρέος αυτό θα αφανίσει τη χώρα.

    Το κύριο χαρακτηριστικό της οικονομικής πολιτικής» έγραφε ο κ. Λάζαρης ήταν η ραγδαία αύξηση των δαπανών του κρατικού προϋπολογισμού και του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

    --Βόγλης ο Κηφισεύς

    υ.γ.
    Αυτό ακριβώς συμβαίνει τώρα ρε μεγάλε
    αφανίζεται η χώρα.
    Προσπάθησε κι ο κανακάρης σου να περιορίσει το χρέος
    αλλά δεν ήταν όσο μάγκας ήσουν εσύ . . .

    "ένεκα Κηφισιώτης σέβομαι τους νεκρούς . ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα αστικα κομματα εξουσιας ειναι αυτα που ανοιξαν το δρομο στους νεοναζι οταν τους αφησαν σκοπιμα να κρυβονται πισω απο τους αστυνομικους μετα απο πραξεις βιας κατα διαμαρτυρομενων στην πολιτικη τους και πολλες φορες τους αφησαν να αντικαθιστουν την ιδια την αστυνομια στην αστυνομευση και στη διωξη ενοχλητικων πραξεων αλλοδαπων.Μαυρο λοιπον και σαυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΑΤΑΚΑ OF ALL TIMES

    Απίστευτη ατάκα του Αβραμόπουλου με αποδέκτη τον ΣΥΡΙΖΑ!

    «Μου κάνει εντύπωση ότι τον τελευταίο μήνα δεν έχουμε καμία απολύτως διαδήλωση…»

    είπε ο αντιπρόεδρος και όποιος κατάλαβε ...κατάλαβε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιστολή σοκ έστειλε προς το γραμματέα της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΝ στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία αποχωρεί από το κόμμα καθώς εκτιμά ότι ακόμη και μια ώρα κυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρα, θα είναι καταστροφική για τη χώρα.

    Όπως δημοσιεύει ο "ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ" στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, την επιστολή συνέταξε ο Νίκος Χανιάς, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Κόρινθο και μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του κόμματος.

    Την έστειλε μάλιστα με e-mail στον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ Δημήτρη Βίτσα. «Φίλε Δημήτρη, είμαι πλέον σίγουρος ότι έστω και μια ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας», σημειώνει ο υποψήφιος βουλευτής.


    Όταν τα φώτα της δημοσιότητας πέσουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και ακουστούν οι συνιστώσες, γράφει, «θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι».


    «Είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι την δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα», αποφαίνεται. Και κλείνει την επιστολή δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει σε ένα κόμμα του οποίου η κυβερνητική προοπτική «είναι άκρως επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό και το μέλλον του...".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαύρο ΤΩΡΑ σε

    ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. περαστικα σας αριστερα αποβρασματα απο τις 18 αλλαζουνε πολλα να το θυμαστε αυτο.με δυο τρια χαστουκια πηγαμε στο 12% μολις μπουμε στη βουλη και ανοιξουμε το στομα μας ετοιμαστειτε για ατελειωτο τρεξιμο γιατι θα σας κυνηγαει ο ελληνικος λαος μεχρι τα συνορα μ αυτα που φαγατε ολα αυτα τα χρονια.εξω οι ξενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Α, ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

    ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΨΗΦΟ


    ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ;


    ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ.

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΘΛΙΨΗ.

    ΛΑΜΟΓΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. KALA YPARXEI AKOMA AYTO TO APOLITHOMA?

    DYO XRONIA FASISTIKH DIAKYBERNHSH TOY PASOK ME XHMIKA KAI KSYLO KAI APEILES, AYTA FOYNTOSAN TH XRYSH AYGH.
    KI ANTI NA TA KQTADIKASATE, TA SIGONTARATE.

    TORA PAME PROS TH N.D GIA NA EXOYME EMFYLIO ARISTERSTON KAI X.A STIS 18 TOY IOYNH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. GIA NA MHN EXOUME EMFYLIO.POLEMO TON AKRON. DIORTHOSI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. MHN MIΛATE ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟ.
    ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΟΣ ..ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΑΡΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ.ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΗΚΕ ΕΝΑ ΤΥΡΡΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.ΗΔΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΛΟΥΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΔΟΛΙΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ.ΣΚΟΠΙΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΙΣΟΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ.ΔΕ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΛΗΜΜΑ.ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΗ ΕΤΣΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΗ.ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟ ΤΥΡΡΑΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΗΔΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ.

    ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

    12 Ιουν 2012 5:02:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση