GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιούνκερ: "Ισως πιέσαμε παραπάνω την Ελλάδα"

Με αρκετή δόση αυτοκριτικής και στήριξης προς την Ελλάδα εμφανίζονται σε νέες δηλώσεις τους οι Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και Κριστίν Λαγκάρντ...


Με αρκετή δόση αυτοκριτικής και στήριξης προς την Ελλάδα εμφανίζονται σε νέες δηλώσεις τους οι Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και Κριστίν Λαγκάρντ, ενώ ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επιμένει στη γραμμή της σκληρής δημοσιονομικής πειθαρχίας.

Ζ.Κ. Γιούνκερ: η Ελλάδα πρέπει να μείνει στο ευρώ
Με αρκετή δόση αυτοκριτικής και στήριξης προς την Ελλάδα εμφανίζονται σε νέες δηλώσεις τους οι Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και Κριστίν Λαγκάρντ, ενώ ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επιμένει στη γραμμή της σκληρής δημοσιονομικής πειθαρχίας.
«Ισως να πιέσαμε την Ελλάδα να επιταχύνει τις προσπάθειές της», λέει ο επικεφαλής του Eurogroup σε συνέντευξή του στον γερμανικό ραδιοφωνικό σταθμό DeutschlandRadioKultur, σχολιάζοντας, ωστόσο, ότι εάν αντιμετώπιζε ανάλογο πρόβλημα στο Λουξεμβούργο, θα είχε στραφεί σε εκείνους που μπορούν να δώσουν λύση.
«Στην Ελλάδα αυτό έγινε σε ανεπαρκή βαθμό. Εχω δει ασθενέστερους Ελληνες να κλαίνε, δεν έχω δει κανέναν πλούσιο να κλαίει», συμπλήρωσε ο Γιούνκερ. Ταυτόχρονα, όμως, ο Γιούνκερ δήλωσε ότι δεν είναι αντίθετος στην επανεξέταση των όρων του Μνημονίου, καθώς, σε κάθε περίπτωση, η Ελλάδα πρέπει να μείνει στο ευρώ. Υπέρ μιας ευρωπαϊκής τραπεζικής ελεγκτικής αρχής και ενός «συμφώνου απόσβεσης χρέους» τάχθηκε η Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία σε συνέντευξή της στη «Sueddeuetsche Zeitung» επανέλαβε ότι παρεξηγήθηκαν όσα είπε για την Ελλάδα.
http://www.ezy.gr/wp-content/uploads/2012/06/fetcher_1388.jpeg
Κ. Λαγκάρντ: παρεξηγήθηκαν οι δηλώσεις μου για την Ελλάδα
«Είπα ότι νιώθω μεγάλο σεβασμό για τον ελληνικό λαό και τις θυσίες που κάνει για να ξεπεράσει την κρίση. Λυπάμαι που οι παρατηρήσεις μου παρεξηγήθηκαν και πλήγωσαν αισθήματα. Δεν ήταν στην πρόθεσή μου», είπε η επικεφαλής του ΔΝΤ. Από την πλευρά του, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών δήλωσε στην «Passauer Neue Presse» ότι δεν πρέπει κανείς να λέει ψέματα στους Ελληνες. «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος», ξεκαθάρισε ο Σόιμπλε, υπογραμμίζοντας ότι «η Ελλάδα έζησε για χρόνια πάνω από τις δυνατότητές της και δεν έκανε τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις. Οι μεταρρυθμίσεις είναι απαραίτητες».

5 σχόλια

  1. Tο κερατο σας, ας φερνοσασταν λογικα και ανθρωπινα στην Ελλαδα και την εκλεγμενη κυβερνηση τοτε ωστε τωρα να μην μας βαλετε σε τετοιο λουκι και τον Τσιπρα στην μεση να παιζει κορωνα γραμματα την Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέων
    Στα αισθηματικά όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, ξαφνικές καταστάσεις θα συμβούν και θα δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα με τον σύντροφο σας. Στα οικονομικά σας, ρυθμίστε με καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις σας, για να μην αναγκαστείτε να οδηγηθείτε σε δανεισμό. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα δώσετε προτεραιότητα στο ταίρι σας, αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο. Σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις θα υποστούν τριγμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΙΣΩΣ ΡΕ ΕΥΡΩΚΟΠΡΙΤΕΣ;
    ΒΓΑΛΑΤΕ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οτι μας πιέσατε, μας πιέσατε. Ένα μόνο δεν σας συγχωρώ οτι ζητάτε την ελληνική επικράτεια έναντι πινακίου φακής. Ρόμπες. Ούνοι. Αναλφάβητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ !!

    Την ώρα που χιλιάδες καρκινοπαθείς πεθαίνουν αβοήθητοι, λόγω έλλειψης φαρμάκων,

    την ώρα που αγωνίζονται να επιβιώσουν οι νεφροπαθείς, οι διαβητικοί, οι παραπληγικοί, οι καρδιοπαθείς,

    την ώρα που ένας στους τρεις είναι άνεργος (1 στους 2 νέους),

    την ώρα που θερίζει η φτώχια, η εξαθλίωση και η δυστυχία,

    την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε,

    την ώρα που 2000 αξιοπρεπείς συμπολίτες μας οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία και κάθε ημέρα που περνά, συνεχίζουν να αυτοκτονούν άνθρωποι,

    την ώρα που ΟΛΑ είναι υπό διάλυση – Υγεία, Παιδεία, Ασφαλιστικά Ταμεία, Κράτος,

    την ώρα που σε αυτήν την καταστροφή μας οδήγησαν ΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με τις μίζες, τις Siemens, τα υποβρύχια, τα δομημένα ομόλογα, τις «περήφανες» Ολυμπιάδες τους, τα SWAPS τους, τα Βατοπαίδια τους, τους Κουμπάρους τους… κλπ. κλπ…

    Αν μετά απ’ όλα αυτά, ΕΣΥ επιμένεις να τους ψηφίζεις,

    τότε είσαι ΑΘΛΙΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ !!!

    και επιπλέον ΠΡΟΔΩΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ!!

    Γιατί κάθε ψήφος σε Σαμαρά και Βενιζέλο, είναι ψήφος στην Μέρκελ, στον Σόϊμπλε, στους μεγαλοτραπεζίτες, στους διεθνείς τοκογλύφους, στο παγκόσμιο παρασιτικό Κεφάλαιο, στις δυνάμεις Κατοχής της χώρας μας!!

    ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:

    «Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!»

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;; ΨΗΦΙΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!

    ΘΕΛΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ, ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ;;

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση