GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευχή Μόσχας Κυρίλλου να ενωθεί η Κύπρος...

Ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος  ευχήθηκε από την Μονή Κύκκου  να πέσουν τα...


Ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος  ευχήθηκε από την Μονή Κύκκου  να πέσουν τα συρματοπλέγματα, να ενωθεί η Κύπρος και να ζουν  αρμονικά ελληνοκύπριοι και τουρκοκύπριοι. Επαναβεβαιώνω, τόνισε,  τις καλές σχέσεις δύο λαών και δύο Εκκλησιών μας. «Θα είμαστε μαζί στα καλά στα κακά και στα δύσκολα, όπως στο παρελθόν έτσι και στο παρόν¨, είπε, μεταξύ άλλων, ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας.
Ο Πατριάρχης Μόσχας έτυχε..http://www.amen.gr/index.php?mod=news&op=article&aid=9594

3 σχόλια

  1. Τι γίνεται σήμερα με τους κωλοπαπάδες; Επιδημία έπεσε; Όξω πούστηδες από το γουέμπι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης

    Οι εκλογές είναι η αναμέτρηση της ελπίδας με τον φόβο, δήλωσε ο Α.Τσίπρας στον «Εθνικό Κήρυκα»

    Νέα Υόρκη
    Στις εκλογές κρίνεται αν η Ελλάδα θα παραμείνει δεσμευμένη σε μια πολιτική ύφεσης ή αν θα αντιμετωπίσει την κρίση με μια ολοκληρωμένη πολιτική ανάπτυξης και κοινωνικής αλληλεγγύης, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του στον «Εθνικό Κήρυκα» της Νέας Υόρκης.

    Αναφερόμενος στα βασικά στοιχεία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, ο επικεφαλής του σημείωσε ότι «εκλογικός μας στόχος είναι με το αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου να ανοίξει ο δρόμος για μία κυβέρνηση της Αριστεράς, με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ.

    » Προγραμματικό πλαίσιο της κυβέρνησης αυτής θα είναι η ακύρωση του Μνημονίου, η επαναδιαπραγμάτευση με τους δανειστές και η υλοποίηση ενός σχεδίου ανόρθωσης, με στόχο την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, την παραγωγική ανασυγκρότηση και τη δίκαιη δημοσιονομική σταθεροποίηση.»

    Στην ερώτηση αν εκτιμά ότι αυτή τη φορά θα υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση, ο κ. Τσίπρας είπε: «Δεν μπορούμε να προβλέψουμε την εκλογική αριθμητική της 17ης Ιουνίου. Την Κυριακή μιλάει ο κυρίαρχος ελληνικός λαός. Εμείς ζητάμε ξεκάθαρη και ισχυρή εντολή. Ζητάμε την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πρωτιά. Και τα μηνύματα που παίρνουμε από την επαφή μας με τον απλό κόσμο είναι περισσότερο από αισιόδοξα.»

    Όσον αφορά τα «άμεσα κυβερνητικά σχέδια» σε περίπτωση που σχηματίσει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι «πέρα από την άμεση έναρξη του διαλόγου με τους εταίρους μας, υπάρχουν μια σειρά από άμεσα πράγματα που θα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και δεκαετίες. Θα μειώσουμε στο ελάχιστο δυνατό τις σπατάλες του κρατικού μηχανισμού εξουσίας, δημιουργώντας ένα ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα.

    » Εννοείται ότι θα καταργήσουμε τις στρατιές συμβούλων στα υπουργεία, τους αργόμισθους και χρυσοκάνθαρους της εξουσίας στις ΔΕΚΟ. Θα ξεκινήσουμε άμεσα τη συγκρότηση περιουσιολογίου. Και για λόγους συμβολικούς θα το ξεκινήσουμε από όσους θα στελεχώνουν τον κυβερνητικό μηχανισμό, ώστε να είναι σε πλήρη διαφάνεια για συγκρίσεις τα περιουσιακά τους στοιχεία πριν και μετά τη θητεία τους σε κυβερνητικές θέσεις. Θα περικόψουμε στο μισό τους υπουργικούς μισθούς και θα περιορίσουμε στο ελάχιστο δυνατόν τους έμμισθους συνεργάτες και τους αστυνομικούς συνοδούς που διατίθενται σε υπουργούς και βουλευτές».

    Απαντώντας σε ερώτηση για την ομογένεια της Αμερικής, εξέφρασε την άποψη ότι «οι ελληνικές κοινότητες, όπως και οι ομοσπονδίες τους στο εξωτερικό, πρέπει να είναι αυτόνομες και δημοκρατικά οργανωμένες. Η δική σας Κοινότητα παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Όχι μόνο γιατί διατηρεί ζωντανή σε έναν ξένο τόπο την ελληνική πολιτισμική ιδιαιτερότητα, αλλά και γιατί αποτελεί κέντρο προβολής της ελληνικής γλώσσας, του ελληνικού μας πολιτισμού και των εθνικών μας θεμάτων.»

    Τέλος ρωτήθηκε και για το εάν προγραμματίζει κάποια επίσκεψη στις ΗΠΑ για επαφές στην Ουάσιγκτον, αλλά και με την ομογένεια.

    «Θα μπορώ να απαντήσω στην ερώτησή σας μετά τις 17 Ιουνίου. Ελπίζω το εκλογικό αποτέλεσμα να είναι τέτοιο ώστε να μας δοθεί σύντομα αυτή η ευκαιρία» είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. £ύριζα.... ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ:

    1. Οι μπαχαλάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ= Η συνιστώσα των κουκουλοφόρων.

    2. Τα ορφανά του Στάλιν= Τα ορφανά του Λενιν= Λαφαζάνης & ΣΙΑ

    3. Ρένα Δούρου= Ότι αρπάξωμεν καλόν είναι= Ο Άκης πίσω από τα σίδερα κι' αυτή δροσίζεται με νερό "ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ"

    4. Ζωή Κωνσταντοπούλου= Αμμαρτίες γονέων...= Εμείς τι φταίμε;

    5. Γιάννης Δραγασάκης= Ένας κούκος δεν φέρνει το μπάχαλο..

    6. Αλέξης Τσίπρας= Το αγοράκι με τα σπίρτα & τις μολότωφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση