GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κανέλλη: Η δημοκρατία δεν χωράει αστειάκια ότι είμαι συγγενής με την κ. Μιχαλολιάκου

Παρέμβαση στην εκπομπή «πρωινή Ενημέρωση» έκανε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη. Η κα Κανέλλη θέλησε να τοποθετηθεί πάνω στην ανάλυση ...

Παρέμβαση στην εκπομπή «πρωινή Ενημέρωση» έκανε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.
Η κα Κανέλλη θέλησε να τοποθετηθεί πάνω στην ανάλυση ενός δημοσκόπου ο οποίος έκρινε ότι οι ψηφοφόροι που είχαν ψηφίσει Χρυσή Αυγή επέλεξαν και πάλι το….κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου παρά το συμβάν με το χαστούκι στην ίδια διότι στα μάτια τους το περιστατικό αυτό ήταν «χαστούκι στο πολιτικό σύστημα».
«Καταρχάς η Χρυσή Αυγή δεν έμεινε στα ίδια επίπεδα, έχασε 50.000 ψήφους και 3 έδρες. Είναι πολύ αυθαίρετη και αθωωτική η ερμηνεία ότι η κίνηση είναι συμβολική, δηλαδή χαστούκι στο πολιτικό κατεστημένο, και ότι στο πρόσωπό μου συνολικά καταδικάστηκε το πολιτικό σύστημα. Θεωρώ την ερμηνεία πολιτικά επικίνδυνη που αθωώνει τον φασισμό» τόνισε η κα Κανέλλη.
«Η δημοκρατία δε χωράει αστειάκια ότι είμαι συγγενής με την κα Μιχαλολιάκου και παίζαμε μαζί στην ίδια παραλία με το ίδιο κουβαδάκι. Σας μιλώ για αήθειες και κακοήθειες» συμπλήρωσε στη συνέχεια, ενώ προειδοποίησε ότι η Χρυσή Αυγή θα μπει πλέον νόμιμα στη Βουλή και «θα δέρνει»!

8 σχόλια

  1. Κανέλλη: Η δημοκρατία δεν χωράει αστειάκια ότι είμαι συγγενής με την κ. Μιχαλολιάκου

    ΚΥΡΙΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ? ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ? ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ.
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΚΥΡΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ. ΠΟΣΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΝΗ ΞΕΔΕΡΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .

    Οχι στις αυταπάτες της δημοκρατίας ...



    Οταν η καπιταλιστική σκλαβιά
    φοράει τη μάσκα της δημοκρατίας
    ... τότε την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    την ονομάζουν ...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ




    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ (MADE IN USA)


    ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ
    ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάρετε το αλλιώς εκεί ΣΤΟ ΚΟΥ.ΚΟΥ.Ε

    Δεν έχετε κάνει τίποτα για τον ΛΑΟ ακόμα και το κίνημα της πατάτας λοιδορούσατε.. Πάρετε το ΑΛΛΙΟΣ ο κόσμος πεινά καλός η κακός ??

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΈΛΕΤΕ ΑΝΤΕΠΊΘΕΣΗ ΜΕ ΠΕΙΝΑΣΜΈΝΟΥΣ ... ΑΡΙ@@@ΔΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ, ΑΣ ΦΆΜΕ ΝΑ ΔΥΝΑΜΏΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΊΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΊΘΕΣΗ..

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος.. αριστερός ΟΧΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ..

    ΞΈΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΈΩ ..ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΑΡΗΣ ΕΡΝΈΣΤΟ ΤΣΕ ΓΚΕΒΆΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Ο Ομπάμα στηρίζει Τσίπρα»,

    «το μεγάλο κεφάλαιο στηρίζει Τσίπρα»,

    «το λόμπυ των εκατομμυριούχων που θέλουν να γυρίσουμε στη δραχμή για να εξαγοράσουν την Ελλάδα φτηνά, στηρίζει Τσίπρα»,

    «τα γερμανικά ΜΜΕ που την Παρασκευή και το Σάββατο έδιναν εντολή στους Έλληνες να ψηφίσουν Σαμαρά, ήταν πληρωμένα από τον Τσίπρα για να εκτεθεί ο πρόεδρος της ΝΔ»,

    «όλο το ΠΑΣΟΚ με τον Λαλιώτη και την επικοινωνιακή του ομάδα μετακόμισε στην Κουμουνδούρου»....

    Με αυτά περάσαμε τις τελευταίες ημέρες. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε δεύτερο κόμμα.

    Σήμερα, ήρθε η ώρα να παραδεχτούν όσοι διέδιδαν τα παραπάνω ότι ή έκαναν μια γενναία προβοκάτσια ή ήταν ηλίθιοι που τα πίστευαν. Και τα δύο συμβαίνουν. Το θέμα είναι να ξεκαθαρίσει ο καθένας σε ποια ομάδα ανήκει.

    Να νίκησε ο Σαμαράς όλο το μηχανισμό του Ομπάμα, τόσους εκατομμυριούχους, καθώς και τα γερμανικά ΜΜΕ, δεν τολμά να το πει ούτε ο Μιχελάκης.

    Άρα, δύο τινά συμβαίνουν. Ή όλοι οι παραπάνω παράγοντες δεν έπαιξαν ρόλο στις ελληνικές εκλογές ή έπαιξαν αλλά στήριξαν τη ΝΔ η οποία και τις κέρδισε.

    Γελοιωδέστεροι όλων, βέβαια, θα πρέπει να νιώθουν κάποιοι τάχα μου και δήθεν «ανεξάρτητοι», «ακομμάτιστοι», και γιαλαντζί αντεξουσιαστές που υιοθετώντας την προβοκάτσια της ΝΔ, την κυκλοφορούσαν παντού με την υπογραφή της «αντικειμενικότητάς» τους, παίζοντας ουσιαστικά το ρόλο των παπαγάλων του Σαμαρά.

    Θα έλεγα «άξιος ο μισθός τους», αλλά είναι τόσο ηλίθιοι που εκτέθηκαν εθελοντικά.

    Εν πάση περιπτώσει, η βλακεία είναι αήττητη, οπότε το να γράφω γι’ αυτήν είναι απλώς σπατάλη ενέργειας.

    Η Αριστερά που πλέον την εκπροσωπεί και επισήμως ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς το ΚΚΕ αρνήθηκε από τις εκλογές της 6ης Μαΐου τη συμμετοχή του στον όρο, ενώ η ΔΗΜΑΡ κάνει τα πάντα για ν’ αποδείξει πόσο καλή πατερίτσα είναι, σώθηκε από του χάρου τα δόντια την Κυριακή.


    Ευτυχώς, η γνωστή αυτοκαταστροφική Αριστερά διεσώθη χάρη στην αποτελεσματικότητα των προβοκατόρων και των ηλιθίων της άλλης πλευράς.

    Σήμερα, αυτή η Αριστερά έχει μια ιστορική ευκαιρία.

    Να κάνει την υπέρβασή της και να αντιληφθεί ότι δεν πρέπει να περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στο παιχνίδι των εκλογών. Δεν αξίζει στους ψηφοφόρους της να εκπροσωπούνται από μία γλάστρα αντιπολίτευσης έστω και αξιωματικής.

    Η θέση της Αριστεράς είναι στο δρόμο. Χρέος της Αριστεράς είναι η ανατροπή. Κατά το «με πορδές αυγά δε βάφονται», ισχύει και το «με εκλογές ανατροπή δε γίνεται». Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχασε καμία ευκαιρία από το αποτέλεσμα των εκλογών. Το αντίθετο συνέβη.

    Κέρδισε μία μεγάλη ευκαιρία να παίξει τον πραγματικό του ρόλο. Να μην καλεί τον κόσμο για μια επίσκεψη στις κάλπες, αλλά να γίνει ο κόσμος που θα κατέβει στους δρόμους.

    Ούτως ή άλλως μόνο ένας άνθρωπος μειωμένης αντίληψης μπορεί να πιστεύει ότι κάποιοι από τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που έδειξαν πως θέλουν να βγουν στους δρόμους, να διεκδικήσουν και να συγκρουστούν, πήγαν και ψήφισαν ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ.

    Δεν είναι κοινό της Αριστεράς οι ψηφοφόροι και οι υποστηρικτές του Μνημονίου. Έχουν κάνει άλλες επιλογές. Δε μπορείς ούτε να τους διεκδικείς αυτή την ώρα, ούτε να τους εξηγείς. Νιώθουν ότι τα μνημόνια εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους. Πολύ καλά κάνουν κι έτσι να συνεχίσουν.

    Η ουμανιστική Αριστερά έχει χρέος απέναντι στους υπόλοιπους. Σε αυτούς που νιώθουν να τελειώνει το οξυγόνο τους μέσα σε αυτό το εργαστήριο πειραμάτων που μας έχωσαν.

    Κάθε μέρα που η Αριστερά θα αναλώνεται σε θεατρικές επαναστάσεις εντός Βουλής, θα γεννά κι άλλους απογοητευμένους.

    Κι άλλους εξαθλιωμένους.

    Η ευκαιρία υπάρχει. Το ερώτημα είναι αν υπάρχει αληθινή Αριστερά.

    ΚΑΡΤΕΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λ. Κανέλλη: «Τέτοιοι ομορφάντρες κάνουν κακό στη δημοκρατία. Οι Χρυσαυγίτες έρχονται σαν πελάτες μπορντέλου στο Kοινοβούλιο...»

    Φαίνεται ότι το “κυνοβούλιο” ότι έχει καλλίτερες πουτάνες η τσατσάδες από την πλατεία Βάθης που έχουν την έδρα τους οι χρυσαυγίτες …

    Ποιόν ενεργό πολίτη θα τον βρίζανε ¨Γερμανοτσολιά” … “Φασισταριό”… και ” πουσταριό”… και δεν θα αντιδρούσε ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του

    Η “ παληο-κο-μουνα ” έχει συνηθίσει να πουλάει ψευτομαγκιές στην τηλεόραση όταν έχει απέναντί της φλώρους , φούστιδες, μπουμπούκους και ντιντήδες …

    ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ …Ρίξε άλλη μια στη λεσβία… ρε Ηλία …ρε Ηλία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΠΡΑΜΑ και ΑΥΤΟ, ΜΕ ΤΟ... «ΘΗΛΥΚΟ» ΤΟΥ Ν.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ...!!!
    «ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΛΟΓΟΔΙΑΡΡΟΙΑ», ΓΕΜΑΤΗ... ΚΑΚΙΑ...!!!

    Νέα "Κανέλλη" μας προέκυψε.
    Αυτή, η Δούρου και η Κανέλλη είναι ο τρίδυμος λαχνός κάθε "άντρα".

    "Βλέπω" όμως κι αυτή, κάποτε, να τρώει τις "γρήγορές" της από κάποιον νευρικό νέο που δεν θα μπορέσει άλλο να συγκρατηθεί μαζί της, και τότε ίσως θα ηρεμήσει....
    "Οπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος", λέγανε οι αρχαίοι ημών πρόγονοι!

    Γι' αυτό, κάποιοι σημερινοί μπαμπάδες έπρεπε να βαράνε -πού και πού- καμμιά σφαλιάρα στα κορίτσια τους, όταν ατακτούν όσο είναι μικρά, για να μην παρουσιάζονται σήμερα τέτοιες άσχημα "προκλητικές" και θρασύτατες γυναίκες-εξαμβλώματα, εμπαθείς, εγωμανείς, ειρωνικές προς όλους, ήρεμες στην "επιφάνεια" αλλά γεμάτες υποκρισία, κακότητα κλπ
    κλπ.

    Για μένα, τη μεγαλύτερη ευθύνη την είχαν -και την έχουν- οι πατεράδες τους κι ας λένε κάποιοι ό,τι θέλουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ,
    ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;
    ΕΣΑΚ-Σ
    ΚΝΑΤ
    ΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιλάει η Κανέλλη του ΚΚΕ,η θιασώτης των "λαϊκών" εξεγέρσεων και επαναστάσεων και εξουσιών, γιά ...δημοκρατία!!!!!!!!!!

    Τώρα πώς γίνεται κομμουνίστρια απ' την Εκάλη,με ρολόι PATEK PHILLIPE,και απόφοιτος κολλεγίων του "συστήματος",μόνο η ίδια ξέρει.

    Αυτό που δεν καταλαβαίνει είναι ότι ο κόσμος "καταλαβαίνει".

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση