GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοδικές τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές...

Γενικευμένη ανοδική τάση διέκρινε τις συναλλαγές στα χρηματιστήρια μετοχών της ευρωζώνης, με μεγάλη πλειοψηφία επενδυτών να πιστώνει ότι, «θ...

Γενικευμένη ανοδική τάση διέκρινε τις συναλλαγές στα χρηματιστήρια μετοχών της ευρωζώνης, με μεγάλη πλειοψηφία επενδυτών να πιστώνει ότι, «θα ληφθούν άμεσα μέτρα απο την ΕΚΤ υπερ του τραπεζικού τομέα», μεταδίδει το Ρόιτερς.
'Ετσι, η άνοδος των χρηματιστηρίων σε Μαδρίτη, Παρίσι, Μιλάνο άμβλυνε οπωσδήποτε την πίεση από το πτωτικό κλείσιμο (-1,3%) του χρηματιστηρίου της Φρανκφούρτης. Σε αυτό, οι φόβοι ότι επιβραδύνεται η ανάκαμψη, σε ΗΠΑ και Κίνα, πρυτάνευσαν.
Απ την πλευρά του ο σύνθετος δείκτης Eurostoxx 50 σύμφωνα με τις πρώτες διαθέσιμες πληροφορίες του Ρόιτερς έκλεισε σήμερα επίσης ανοδικά (0,50%) εγγύς των 2.080 μονάδων, με σημαντική εναλλαγή προσήμου και όγκο συναλλαγών που δεν ικανοποιεί, όμως, κατά την προηγηθείσα συνεδρίαση.
--Στο Λονδίνο, λόγω του "αδαμάντινου ιωβηλαίου" της Ελισσάβετ Β' το Σίτι παρέμεινε κλειστό.
Στη Μαδρίτη, χάρη στις τράπεζες, τινές των οποίων ανατιμήθηκαν 5%, ο δείκτης Ibex-35 κατάφερε σήμερα να κλείσει σαφώς άνω του ψυχολογικού ορίου των 6 χιλιάδων μονάδων--στο επίπεδο των 6.245 μονάδων, με ημερήσια ποσοστιαία άνοδο πολύ κοντά στο 2,90% .
Στην ευρωζώνη, μεσοσταθμικά, από το μέσον του Μαρτίου ως σήμερα οι τιμές των μετοχών των μεγάλων τραπεζών έχουν υποχωρήσει κατά 36% ανέκτησαν, όμως, το 3,6% .

2 σχόλια

  1. ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οργή και φόβος για την έκρηξη της εγκληματικότητας - Δολοφονίες, ληστείες και βασανισμοί σε ολόκληρη τη χώρα
    - Στην Καβάλα έδεσαν, φίμωσαν και σκότωσαν ηλικιωμένο μέσα στο ίδιο του το σπίτι
    - Στην Λαμία η εικόνα του θύματος μετά την επίθεση που δέχτηκε σοκάρει - Χαροπαλεύει σε νοσοκομείο
    - Στην Κάλυμνο μια 27χρονη σφαγιάστηκε με 18 μαχαιριές - Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη
    - Στην Αττική η δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ σε δύο αδέρφια συγκλονίζει τους πάντες...

    Ναι, όλα αυτά κληρονόμησε στη χώρα η άθλια οικονομική πολιτική του Βενιζέλου- Παπακωνσταντίνου. Ένα κράτος- μπάχαλο, διαλυμένο, όπως φάνηκε και από τη σφαγή των Πανελλαδικών.

    Από την άλλη, πως ο Σύριζα, ο προστάτης των λαθρομεταναστών ( δεν μιλάμε για τους νόμιμους μετανάστες ), που θα υποβαθμίσει την Αστυνομία και τα Σώματα Ασφαλείας θα ελέγξει την εγκληματικότητα ; Καταλαβαίνετε, βέβαια, ότι από τη Σκύλλα του Βενιζέλου κινδυνεύουμε να πέσουμε στη Χάρυβδη του Τσίπρα.

    Από το καταστροφικό ΝΑΙ σε όλα του Βενιζέλου- Παπακωνσταντίνου κινδυνευούμε να πέσουμε στο - επίσης- καταστροφικό ΟΧΙ των Τσίπρα- Καμμένου.

    Μέσα σε αυτά τα δεδομένα, η ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, η ΜΕΣΗ ΟΔΟΣ, που συνδυάζει επαναδιαπραγμάτευση όρων του μνημονίου με πολιτική ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ( αυτό έλειπε δύο χρόνια από τη χώρα )είναι, καλώς ή κακώς, ο Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση