GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι θα γίνει τελικά με τα χρέη του Βοσκόπουλου στο Δημόσιο;

Οι φορολογικές του παραβάσεις είναι πολλές την τελευταία 15ετία και οι δικαστικές μάχες πέφτουν βροχή. Κάποιες από αυτές τις έχει κερδίσε...

Οι φορολογικές του παραβάσεις είναι πολλές την τελευταία 15ετία και οι δικαστικές μάχες πέφτουν βροχή. Κάποιες από αυτές τις έχει κερδίσει, κάποιες άλλες όμως του έχουν φορτώσει πρόστιμα συνολικού ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει βάλει το Δημόσιο σε μπελάδες, καθώς η νέα απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας τον δικαίωσε από τη μία και από την άλλη απέρριψε τα επιχειρήματα του γνωστού τραγουδιστή.
Δικαιώθηκε για τα εισοδήματα του έτους 1995 από τα τρία μικρά διαμερίσματα που είχε σε πολυκατοικία της οδού 3ης Σεπτεμβρίου, τα οποία εισέπραττε η πρώην σύζυγός τους Στέλλα Στρατηγού. Έχασε όμως τη δικαστική μάχη για το τεκμήριο διαβίωσης του έτους 1994.

2 σχόλια

  1. Προς Υπουργείο Οικονομικών

    Κύριοι, μαθαίνουμε ότι βάζετε σε 6 δόσεις το χαράτσι της ΔΕΗ στα σπίτια μας ! Είστε καλά ; Δεν έχετε ακούσει ότι ο κόσμος αδυνατεί να πληρώσει τα εκκαθαριστικά της εφορίας και το ΕΤΑΚ του 2009, ακόμα και τουυς λογαριασμούς της ΔΕΗ και του νερού ;

    Ζητούμε
    1) Καθιέρωση μειωμένου τέλους 1 ευρώ το τμ για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, στη πρώτη τους κατοικία, ανεξαρτήτως περιοχής ! Στην ίδια ρύθμιση να μπουν όσοι δεν έχουν καταφέρει να πληρώσουν το ΕΕΤΗΔΕ του 2011.

    2) Έκπτωση 10% από τις φετινές δηλώσεις ( φόρο εισοδήματος και έκτακτες εισφορές ) για κάθε παιδί της Ελληνικής Οικογένειας και περισσότερες δόσεις αποπληρωμής των πολυεκκαθαριστικών. Δηλαδή, ένας με 2 παιδιά να έχει έκπτωση 20%, με 3 παιδιά 30% κλπ.

    Αλλιώς, αν δεν αλλάξετε άμεσα πολιτική, δεν θα εισπράξετε πολλά από το χαράτσι και ο κόσμος που ήδη έχει ληξιπρόθεσμα χρέη θα πολλαπλασιαστεί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. >>>Τι θα γίνει τελικά με τα χρέη του Βοσκόπουλου στο Δημόσιο;<<<

    ΤΊΠΟΤΑ?? ΑΠΛΟΣ θα περιμένει η Γκερεκου να πεθάνει ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ αποδεχτή την κληρονομιά και θα τα γράψουν στο ΧΙΌΝΙ....ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΆ, ΝΑ ΒΡΊΣΚΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΎΝ ΣΤΟ ΧΙΌΝΙ...ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ
    ΕΦΩΠ-ΛΗΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση