GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το κάλλος της υποψήφιας...

Υποψήφια  Μις Υφήλιος στις  ελληνικές  εκλογές. Μη  γνωρίζοντας  πρόσωπα   ξένος απεσταλμένος για τις ελληνικές εκλογές,  κλίκαρε  σε  μπ...

Υποψήφια  Μις Υφήλιος

στις  ελληνικές  εκλογές.

Μη  γνωρίζοντας  πρόσωπα  ξένος απεσταλμένος για τις ελληνικές εκλογές,  κλίκαρε  σε  μπλογκ χθες και  βλέποντας  την αναγγελία συνέντευξης της Ντόρας  Μπακογιάννη,  αναφώνησε: Μα η κυρία δεν είναι υποψήφια  βουλευτής  αλλά υποψήφια Μις Υφήλιος ! Και  έγραψε  στην  ανταπόκρισή  του για  το κάλλος  και το  θανατηφόρο  χαμόγελο της  υποψήφιας… 

Στη μάχη των  εκλογών  τα  επιτελεία  των  υποψηφίων χρησιμοποιούν όχι μόνο  παλαιές  φωτογραφίες  τους  αλλά και  μακιγιαρισμένες, πλην  του 38χρονου  Αλέξη  Τσίπρα  του  αποκαλούμενου και σωσία του ηθοποιού  Μπαντέρας...  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...


15 σχόλια

  1. ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΤΑΚΑΝΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ.ΤΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ.ΑΥΤΟΙ ΔΩΣΑΝΕ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΣΠΙΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΡΚΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ Στην πραγματικότητα ζώα..

    Άρχισαν τις δοκιμές για πιθανή επιστροφή στη δραχμή στα ΑΤΜ της HSBC.
    Η βρετανική τράπεζα HSBC πραγματοποιεί δοκιμές στα μηχανήματα ανάληψης που διατηρεί στην Ελλάδα ώστε να είναι βέβαιο ότι μπορούν να λειτουργήσουν με χαρτονομίσματα διαφορετικού μεγέθους και υφής, σε περίπτωση επαναφοράς της δραχμής.
    Εκπρόσωπος της τράπεζας δηλώνει στους Times ότι οι προετοιμασίες γίνονται σε πολλαπλά επίπεδα, κατ’ εφαρμογή των υποδείξεων του εποπτικού οργάνου του Σίτι του Λονδίνου.
    Η Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών, όπως και η Τράπεζα της Αγγλίας έχουν ζητήσει από τις βρετανικές τράπεζες να είναι έτοιμες για παν ενδεχόμενο.
    Τα τεστ που πραγματοποιεί η HSBC αποσκοπούν στο να εντοπιστούν τυχόν τροποποιήσεις που απαιτούνται στα ATM ώστε να χειρίζονται χαρτονομίσματα άλλα από του ευρώ.
    Η HSBC διατηρεί 15 υποκαταστήματα και 25 μηχανήματα ανάληψης χρημάτων στην Ελλάδα.


    Και όχι μόνο!
    Την προηγούμενη Κυριακή τα ΑΤΜ της Εθνικής σε όλη την Ελλάδα ήταν κλειστά για αναβάθμιση λογισμικού.
    Ό,τι κι αν αυτό σημαίνει..
    ___________________________________
    Η πιο καλή... μαθήτρια η Πορτογαλία
    – «Μπράβο» από τους δανειστές.

    [ Άλλη μια απόδειξη ότι το πρόγραμμα δεν είναι τελέιως για τον πούτ@@. αλλά η ελληνική εφαρμογή του είναι για κλάμματα και γι αυτό η κατάστασή μας συνεχώς επιδεινώνεται. Δύο χρόνια τώρα δεν έγινε τίποτα!
    Δεν απολύθηκε ούτε ένας δημόσιος υπάλληλος, δεν άνοιξε κανένα κλειστό επάγγελμα, δεν έγινε ούτε μία αποκρατικοποίηση, δεν δεν δεν... Μετά μας φταίνε τα μνημόνια και οι τοκογλύφοι...]

    Η Πορτογαλία πήρε έλεγχο... προόδου και βγήκε άριστη!
    Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η τέταρτη τριμηνιαία αξιολόγηση της εφαρμογής του προγράμματος βοήθειας που χορηγήθηκε στη Λισσαβώνα το Μάιο του 2011 από την ΕΕ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
    "Σύμφωνα με την αξιολόγηση των διεθνών οργανισμών, τηρούμε το πρόγραμμα προσαρμογής μας", δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Βίτορ Γκασπάρ διευκρινίζοντας ότι η αποστολή της Τρόικα (ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ) θα εισηγηθεί την καταβολή της πέμπτης δόσης του δανείου, ύψους 4,1 δισεκατομμυρίων ευρώ".
    "Πετύχαμε τους στόχους μας.
    Η εκτέλεση του προϋπολογισμού συμφωνεί με τους στόχους για το 2012" και η κυβέρνηση θα πρέπει να μειώσει το δημόσιο έλλειμμα της χώρας στο 4,5% του ΑΕΠ, όπως έχει προγραμματιστεί, υπογράμμισε.


    - Μήπως η Πορτογαλία έχει σοβαρούς πολιτικούς και όχι καραγκιόζηδες τυχάρπαστους σαν και τους δικούς μας; Σοσιαληστές Λαμόγια και "αριστερούς"
    του κώλου, με δεξιές φουσκωμένες τσέπες ;
    Και πρόσφατα και "μαγκάκια" πατριώτες του..κώλου "ελληναράδεςς" !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οργή και φόβος για την έκρηξη της εγκληματικότητας - Δολοφονίες, ληστείες και βασανισμοί σε ολόκληρη τη χώρα
    - Στην Καβάλα έδεσαν, φίμωσαν και σκότωσαν ηλικιωμένο μέσα στο ίδιο του το σπίτι
    - Στην Λαμία η εικόνα του θύματος μετά την επίθεση που δέχτηκε σοκάρει - Χαροπαλεύει σε νοσοκομείο
    - Στην Κάλυμνο μια 27χρονη σφαγιάστηκε με 18 μαχαιριές - Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη
    - Στην Αττική η δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ σε δύο αδέρφια συγκλονίζει τους πάντες...

    Ναι, όλα αυτά κληρονόμησε στη χώρα η άθλια οικονομική πολιτική του Βενιζέλου- Παπακωνσταντίνου. Ένα κράτος- μπάχαλο, διαλυμένο, όπως φάνηκε και από τη σφαγή των Πανελλαδικών.

    Από την άλλη, πως ο Σύριζα, ο προστάτης των λαθρομεταναστών ( δεν μιλάμε για τους νόμιμους μετανάστες ), που θα υποβαθμίσει την Αστυνομία και τα Σώματα Ασφαλείας θα ελέγξει την εγκληματικότητα ; Καταλαβαίνετε, βέβαια, ότι από τη Σκύλλα του Βενιζέλου κινδυνεύουμε να πέσουμε στη Χάρυβδη του Τσίπρα.

    Από το καταστροφικό ΝΑΙ σε όλα του Βενιζέλου- Παπακωνσταντίνου κινδυνευούμε να πέσουμε στο - επίσης- καταστροφικό ΟΧΙ των Τσίπρα- Καμμένου.

    Μέσα σε αυτά τα δεδομένα, η ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, η ΜΕΣΗ ΟΔΟΣ, που συνδυάζει επαναδιαπραγμάτευση όρων του μνημονίου με πολιτική ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ( αυτό έλειπε δύο χρόνια από τη χώρα )είναι, καλώς ή κακώς, ο Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tαρζαν ΜΑΙ ΖΩΉ μαλάκας είσαι.. σιγά τησ σκληρές ερωτήσεις ,,,και σε συμπαθούσε και η μακαριτισα η Μαρικα//

    ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΆ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΌΘΕΣΗ
    { ΘΈΜΑ ΤΙ ΈΓΙΝΑΝ} ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΕΕΕ ΚΑΘΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Δύσκολη" απόφαση ...
    Από την μία πλευρά βρίσκονται ΟΛΟΙ οι εταίροι που μέχρι σήμερα
    (παρά τις αστοχίες και τις ιδεοληψίες τους) κρατάνε την Ελλάδα στην ζωή παροχετεύοντας ευρώ...

    Από την άλλη βρίσκονται συγκεκριμένοι λαϊκιστές πολιτικοί που τάζουν "ζωή χαρισάμενη" , μείωση χρεών , και αύξηση μισθών - συντάξεων...
    (σε τί νόμισμα δεν λένε...)
    αρκεί να τους.. εμπιστευθούμε...

    Ποια πλευρά να πιστέψουμε ;;;

    "Δύσκολη" απόφαση;;;

    Μάλλον όχι αν λάβουμε υπ' όψιν μας τα "κατορθώματα" τους ...
    Τα δείγματα γραφής τους εγγυώνται την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της χώρας...


    Υ.Γ: Αν το ρητό "Μετά την απομάκρυνση από το "ταμείο" ΟΥΔΕΝ λάθος αναγνωρίζεται" έχει κάποιο νόημα, είναι αυτές οι εκλογές...

    Σ.Σ Όπου "Ταμείο" βάλτε ΚΑΛΠΗ...
    ------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ολοφόνοι του Ε.Σ.Υ.

    Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δολοφόνησαν την Υγεία. Αν και είναι 100% υπεύθυνοι για την τραγική κατάσταση στα Νοσοκομεία και στις Υπηρεσίες με θράσος χιλίων ξαναμμένων μπαμπουίνων, όχι μόνο δεν ζητάνε ένα συγνώμη, αλλά κατηγορούν άλλους για το σημερινό χάλι!

    Λοβέρδο είσαι χειρότερος και από τον Πάγκαλο. Είσαι ένοχος για τη μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση στη χώρα μας από την εποχή της κατοχής. Είσαι υπεύθυνος για το μπάχαλο στα γραφεία. Με γελοίες ενέργειες, με αλληλοαναιρούμενες εγκυκλίους, μπέρδεψες περισσότερο τα πράγματα, έτσι ώστε οι υπάλληλοι, ακόμα και να θέλουν, να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο.

    Χωρίς καμιά απολύτως ντροπή κλείσατε Νοσοκομεία, Μονάδες Εξυπηρέτησης ΑΜΕΑ, Ιατρεία, Οργανισμούς.

    Με μόνο γνώμονα την υπακοή στους ξένους τοκογλύφους, απολύσατε συμβασιούχους και υπαλλήλους που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στους ασθενείς.

    Για να βρείτε χρήματα για τα δάνεια, τα οποία εσείς και μόνον εσείς σπαταλήσατε, αφήσατε χωρίς φάρμακα, κλίνες, αναλώσιμα, τα Νοσοκομεία.


    Το θέμα με τους καρκινοπαθείς είναι πολύ σοβαρό, για να το χρησιμοποιούν ανίκανοι πράσινοι και μπλε λεχρίτες, ως μέσο προπαγάνδας και τρομοκρατίας. Υπεύθυνη για την κατάσταση είναι η πολιτική που συνοψίζεται στην λέξη Μνημόνιο. Το ξέρεις αυτό υπουργέ της μνημονιακής επιδημίας.

    Οι καρκινοπαθείς, οι οροθετικοί, τα ΑΜΕΑ, έχουν αφεθεί στο έλεος της τύχης. Οι άρρωστοι και οι συνταξιούχοι υποφέρουν εξ αιτίας της αλαζονείας, της διαφθοράς, της κλεψιάς, που όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα επί υπουργίας σου, ταλάνιζαν την υγεία.

    Λοβέρδο και Σαμαρά. Ένα στοιχείο βασικό ενός πολιτισμού είναι οι παροχή φαρμακευτικής και ιατρικής περίθαλψης στους ανθρώπους. Σε εποχές σκοτεινές, το προσδόκιμο ζωής μειώνεται. Όπως πχ στο Μεσαίωνα. Χάρη στην καταστροφική σας πολιτική και τις άγριες περικοπές για να πληρωθούν τα πανωτόκια, «καταφέρατε» να μειώσετε το μέσο όρο ζωής.

    Κατορθώσατε να πεθαίνουν άνθρωποι από ασθένειες, που θα μπορούσαν να θεραπευτούν, αν υπήρχαν τα απαραίτητα μέσα. Διαλύσατε την Υγεία. Ούτε το 1940 -1945, δεν υπήρξε τέτοιο χάλι στα Νοσοκομεία.

    Και το κάνατε επίτηδες πράσινοι και βένετοι σφαγείς. Αυτό είναι το χειρότερο. Καθάρματα, νομίζετε ότι θα τη γλυτώσετε; Το αίμα των αθώων, των πονεμένων είναι πάνω σας. Ο λαός σας τιμώρησε μια φορά. Θα σας τιμωρήσει τώρα σκληρότερα. Γιατί δε βάλατε μυαλό. Παραμένετε φαύλοι και ανίκανοι.

    Ο ταλαιπωρημένος ασθενής στο ράντζο, που δεν έχει σκεπάσματα να σκεπαστεί, που ζητάει από συγγενείς να του φέρουν γάζες και οινόπνευμα, γνωρίζει τους υπευθύνους πολύ καλά.

    Απάνθρωπα κτήνη, τσανακογλείφτες της Τρόικας, φάρμακα δεν υπάρχουν, όχι γιατί δεν υπάρχει κυβέρνηση. Δεν είναι νομικό το θέμα, αλλά οικονομικό.

    Όπως ξέρουν όλοι, το κράτος δεν πληρώνει φαρμακεία και προμηθευτές. Αυτοί δεν δίνουν φάρμακα. Και την πληρώνουν οι ασθενείς. Ρώτα, γελοίε κλαψιάρη, από πότε δανείζονται οι άρρωστοι, από πότε πληρώνουν από τη τσέπη τους, για να πάρουν τα απαραίτητα για την επιβίωση τους φάρμακα. Άνθρωποι που κανονικά δικαιούνται πλήρη και δωρεάν περίθαλψη. Αυτό που κάνετε Σαμαρά, Βενιζέλο, Λοβέρδο και το κακό συναπάντημα, λέγεται δολοφονία.

    Το καλό είναι ότι σε βλέπουμε για τελευταία φορά στη Βουλή εσένα και τη συμμορία που λέγεται ΠΑΣΟΚ. Πάτε για μονοψήφιο. Επίσης η ΝΔ θα καταδικαστεί στις εκλογές οριστικά και αμετάκλητα. Για να μάθετε δοσίλογοι, ότι με τη ζωή του άλλου δεν παίζουν.

    Λοβέρδο, κάτι ακόμα. Ότι είσαι σκατόψυχος το ξέρω πολύ καλά. Αλλά εσύ έχεις ξεπεράσει τα όρια. Λυπάσαι που ζουν πολύ οι συνταξιούχοι έτσι; .



    ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΘΆΝΑΤΟ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mister GAP, σαν πας στον πηγαιμό για το Ειδικό Δικαστήριο, μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου και τον Βενιζέλο… και τον Σαμαρά,την Ντορα... Και τον Καρατζαφέρη!

    ΚΙ ΑΝ ΣΕΙΣ ΤΡΟΧΙΖΕΤΕ ΣΠΑΘΙ, ΕΓΏ ΓΕΜΊΖΩ ΚΑΛΆΣΝΙΚΟΦ..


    Στο χορό του ψεύδους, της παραπληροφόρησης, της τρομοκράτησης και της χυδαιότητας κοντά τα βοθροκάναλα και οι πατσαβουροφυλλάδες... Έτσι και διαβάσει μία είναι σα να τις διάβασες όλες!

    Κανείς δε θα γλυτώσει μόνος του…

    Δημοσιογράφοι (που λέει ο λόγος)… Γελοιοποιήσατε το λειτούργημα ελέγχου της εξουσίας και μετατρέψατε τους εαυτούς σας σε υμνητές και προαγωγούς του ..σάπιου πολιτικού συστήματος… Δε θα ξεφύγετε εύκολα κι εσείς και τ’ αφεντικά σας, τα κάθε είδους αφεντικά σας.

    Mister GAP, σαν πας στον πηγαιμό για το Ειδικό Δικαστήριο, μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου και τον Βενιζέλο… και τον Σαμαρά... Και τον Καρατζαφέρη!

    @Ωραίος τίτλος εφημερίδας, «ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ» αλλά έχω καλύτερο, «ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ»… Καλά ξυπνητούρια!
    ..

    Ελευθερία δεν είναι η βίλα στη Μύκονο, το μεταξωτό βρακί και η Φεράρι ρε μαλάκες…

    Ξιπασμένη και λουμπενοκολτουριάρα, από τη μια μέμφεται την Αθήνα για τα δεινά της κι από την άλλη κατεβάζει τα βρακιά της σε οτιδήποτε Αθηναϊκό! Πως σε κατάντησαν έτσι Θεσσαλονίκη μου…

    Bλέπω τους κομματοκαριερίστες που σουλατσάρουν από κανάλι σε κανάλι διαφημίζοντας το «εμπόρευμά» τους και μου ‘ρχεται να ξεράσω!

    Θα μας τρελάνουν οι Σαμαροβενιζέλοι, ο ένας μετά τον άλλο γίνονται αντιμνημονιακοί. Όλοι με πόνο ψυχής υπογράψανε τα μνημόνια!!!

    Η GOLDMAN SACHS ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ! "Η έξοδος από το ευρώ δεν είναι πιθανή, ούτε μπορεί κανείς να αποβάλει την Ελλάδα.

    Αν όμως η Ελλάδα αποφασίσει από μόνη της να αποχωρήσει από την ευρωζώνη και να εκδώσει δικό της νόμισμα, οι επιπτώσεις θα ήταν δραματικές για την ίδια την ευρωζώνη, αλλά και για τις παγκόσμιες αγορές.

    Η ίδια η ευρωζώνη θα συρρικνωθεί κατ' ελάχιστον 2%! Και βέβαια όλα αυτά, χωρίς το ισπανικό και το ιταλικό χάος..."

    Γιαννάκη Αλαφούζο, η προ 5 λεπτών εμφάνιση του «σωτήρα» Αλ. Παπαδόπουλου στην «ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΔΡΑΣΗ» ήρθε να δικαιώσει εμένα και να αφαιρέσει από σένα το όποιο κατάλοιπο σεβασμού που ίσως σου απέμεινε έναντι του Ελληνικού λαού και της έννοιας της Δημοκρατίας.


    Η γελοιότητα των Σαμαροβενιζέλων συναγωνίζεται επάξια την αθλιότητα του ΣΚΑΙ

    KIRIAKIMEDRASI κ. Μάλλη, δεν έχετε κουραστεί ακόμα με τις ηλίθιες και τις στημένες ερωτήσεις που σας υποχρεώνουν να ρωτάτε ξανά και ξανά;

    Γιατί όταν οι τράπεζες στέλνουν "τελευταία ειδοποίηση" για μια δόση, στη συνέχεια αθετούν την υπόσχεσή τους και ξανασχολούνται μαζί μας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ψΗΦΙΣΕ σΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ακύρωση δηλαδη αντικατάσταση με νεο μνημόνιο που θα λεγεται πρόγραμμα ανορθωσης κλπ, για το οποίο χρειάζονται χρήματα ...τα οποία θα προκύψουν από την αναδιαπραγματευση μέρους του χρέους ..η οποία θα γίνει με νέο κούρεμα και νέα δανειακή σύμβαση και αλλο μνημονιο δηλαδη φόροι ..το οποίο θα λένε ότι αποτελεί νέα βάση κλπ . Αν το δεκτούν βεβαια οι Ευρωπαίοι,και αν δεν το δεκτούν εννοείται δραχμούλες με ολα οσα ανεφερε η Εθνικη τραπεζα σαν συνεπειες και οτι ο Γλεζος στην τράπεζα από τον καθε φουκαρα.Μπορείτε να μας δουλεύετε, ατομα νέα και άπειρα στη πολιτική ειχτε...τους αλλους ΟΧΙ.. ....όσο ψηλότερα ανεβαίνει η μαϊμού , τόσο περισσότερο φαίνετα ι ο κ----ς της .Δεν είναι όμως μόνο τα μνημόνια ,είναι και τα σκοπια που θελετε να τα λετε βορεια μακεδονια,οι λαθρομεταναστες σαν ελληνες,να ξεφορτωθουμε την κύπρο με σχέδιο Αναν,καλως ηλθες Τουρκια δεν έχουμε λεφτα για στρατο να πολεμησουμε γιαυτο βγαινουμε εξω απο το Νατο ,αοπλη αστυνομια γιατι οι κακοποιοι και οι κουκουοφοροι εχουν δικαιωματα.Μια Κουβα στην Ευρωπη.Και για ζησουμε πορνεια για ολους-ολες σε αυτους που θα εχουν ευρω και ενα καλο αγαθο να μας δωσουν σαν δωρο γιατι οσα εχουμε τωρα καποτε θα παλιωσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αηδιασμένος5 Ιουν 2012, 3:43:00 μ.μ.

    Ο τριανταφυλλένιος τι σχέση έχει στην όλη υπόθεση. Τα κονόμησε ο ντενεκές και δεν αξίζει μία. Ο συνέταιρος του βρέθηκε με 5,5 εκατομμύρια και το μόνο που βρήκε να σχολιάση ήταν για την βαλίτσα του. Από τον κ. Χαρδαβέλα μάθαμε τι έγινε στο Υπουργείο Πολιτισμού που έφυγαν σε 3,5 χρόνια 2,4 δις προ ΜΚΟ και διάφορα έξοδα. Να είναι καλά ο έντιμος Χαρδαβέλας που αποκάλυψε τα 75.000 ευρώ που τάχα δόθηκαν για έξοδα αιμοληψίας και ρώτησε το νοσοκομείο και του είπαν δεν πήραν ευρώ. Αυτό το καθήκι ο τριανταφυλλένιος έκανε γαργάρα την όλη υπόθεση γιατί ο Καραμανλέγκος είχε βάλει τον καρντάση του, άλλο ξεφτέρι εκείνος, στην ΕΡΤ που είχε μια εκπομπή και αηδίαζες να την παρακολουθήσεις.
    Αυτός ο τριανταφυλλένιος δεν αξίζει για δημοσιογράφος και τα κονόμησε το καθήκι, όπως τόσοι ανίκανοι και ο λαός πεινάει. Χεστείτε ρε Λαμόγια που τον βάλατε στην φωτογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜ ΤΗΝ ΈΦΤΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ.


    ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΦΤΥΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ 2% ΤΟ ΠΟΛΥ .

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ Η ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ ΝΔ Η ΣΤΟ ΥΠΕΞ.(Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ)


    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΕΧΘΗΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το κάλλος της υποψήφιας..

    ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΙ ΕΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ (Λ), ΒΑΛΑΤΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟ ΜΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λίγες μέρες πριν τις εκλογές η πτώχευση φαίνεται πλέον σχεδόν αναπόφευκτη.

    Ας τα δούμε από την αρχή.
    ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή δεν μπαίνουν σε καμία κυβέρνηση.
    Βενιζέλος και Καμμένος δηλώνουν ξανά ότι δεν θα συμμετέχουν ή ότι θέλουν κυβέρνηση οικουμενική ή εθνικής ενότητας, στην οποία, όμως, αποκλείεται να μπει ο Σύριζα, αν είναι δεύτερο κόμμα.

    Τι μένει; Ακόμα κι αν η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτη ( αλλά με μικρή διαφορά από τον Σύριζα ) δεν θα μπορεί να κυβερνήσει, αν το πασοκ ή οι ΑΝΕΛ δεν δεχθούν μια μίνιμουμ συμφωνία. Πιθανόν, στο πασοκ, μετά τη βέβαιη νέα ήττα με μείωση ποσοστών, μικρή ή μεγάλη, να είναι άλλος αρχηγός, πιο σώφρων και διαλλακτικός, στη πορεία σχηματισμού κυβέρνησης επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου και ανάπτυξης, μαζί με τη ΝΔ και την Δημ. Αριστερά. Αλλά κανείς δεν μπορεί πια να μιλήσει με σιγουριά, λόγω των αλλεπάλληλων επικοινωνιακών λαθών του κ. Βενιζέλου.

    Όπως φάνηκε και σήμερα, με τη μεγάλη πτώση του Χρηματιστηρίου,σε περίπτωση επικράτησης του Σύριζα είτε ως πρώτο κόμμα, είτε ως δεύτερο αλλά με μικρή διαφορά από τη ΝΔ, οδηγούμαστε σε ακυβερνησία και εσωτερική πτώχευση, μαζική φυγή ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων και κεφαλαίων στο εξωτερικό, και ανεξέλεγκτες καταστάσεις στο χώρο της οικονομίας και των εθνικών θεμάτων, καθώς θα είναι βέβαιη η προσφυγή και σε τρίτες κάλπες, λόγω της αδιαλλαξίας του Σύριζα και Καμμένου σε κατάργηση του μνημονίου, και στην εκτός τόπου και χρόνου πολιτική Βενιζέλου.
    Για όσους ξέρουν και λίγη ιστορία, το Κράχ του Χρηματιστηρίου της Ν.Υ έφερε 13εκ ανέργους στην Αμερική. Η πιθανη κατάρρευση τραπεζών στις 18 Ιουνίου, λόγω πανικού, ακυβερνησίας, έλλειψης εμπιστοσύνης στο κρατικισμό του Σύριζα, θα σημάνει και το τέλος των επιχορηγήσεων και ΕΣΠΑ για την Ελλάδα!
    Οι ακραίες, αδιάλλακτες τοποθετήσεις των Βενιζέλου και Καμμένου, σε συνδυασμό με τη άτεγκτη στάση του Σύριζα, οδηγούν μια πολύ μεγάλη μάζα ψηφοφόρων προς τη ΝΔ. Θα είναι αρκετή για να αποφευχθεί η εσωτερική πτώχευση ; Θα το δούμε το βράδυ της Κυριακής εκείνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΑΡΖΑΝΝΝ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕΕΕΕΕ

    ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΣΥΖΥΓΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟΥ: ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

    Η χειρότερη μορφή πολιτικού θράσους. Σε επίπεδα που ξεπερνούν τις ανθρώπινες αντοχές. Ο πολιτικός που διέλυσε το ΕΣΥ σε λιγότερο από 2 χρόνια τώρα κατηγορεί τους γιατρούς του ΕΣΥ που δουλεύουν μέρα νύχτα με 1300 ευρώ και οι νοσηλευτές για 500 και 600 ευρώ. Με απλήρωτες εφημερίες, Σαββατοκύριακα, νυχτερινά, επιδόματα. Τα έβαλε με τους γιατρούς και θα τον θάψουν. Αυτό είναι το πολιτικό του τέλος.

    Πέραν αυτών όμως αυτό το πράσινο θρασύ κομματικό τυπάκι, προφανώς έχει ξεχάσει τα δικά του ατοπήματα. Να του θυμήσουμε ένα από αυτα. Τον καιρό που εξύβριζε χυδαία τους δημοσίους υπάλληλους συλλήβδην ως τεμπέληδες, διόριζε τη γυναικούλα του στο δημόσιο! Ναι, στο δημόσιο.

    Η κυρία λέγεται Πηνελόπη Παπαιωάννου, τα τελευταία χρόνια λέει ότι είναι αγιογράφος ενώ από το 1993 μέχρι το 2009 ήταν αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία.

    Στις 12 Νοεμβρίου 2010 με την απόφαση των υπουργών Ντόλιου, Σαχινίδη και Ρέππα, "διορίστηκε" στο δημόσιο και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Εσωτερικών σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση.

    Όλα τα παραπάνω θα είχαν την αξία ενός ακόμα "νόμιμου" ρουσφετιού εαν η κυρία Παπαιωάννου δεν ήταν η σύζυγος του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου. Ιδού και το ΦΕΚ ΑΡ.ΦΥΛΛΟΥ 1782 ΣΤΗΣ..12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 για να μην υπάρχουν παρερμηνείες.



    Η κυρία Παπαιωάννου όταν έφυγε από την Ο.Α πήρε εφ άπαξ 50.000 ευρώ και τώρα θα έχει το δικαίωμα να πάρει ένα δεύτερο και βέβαια να απολαμβάνει τον μισθό της και μια καλή συνταξη για τα γηρατειά. Είναι η γνωστή συνταγή Καρχιμάκη περί "μεταφοράς" των απολυμένων της Ο.Α στο δημόσιο. Νόμιμο, θα πείτε. Ηθικόν; Αλλά τι λέμε τώρα.

    Το θέμα θάφτηκε από όλα τα ΜΜΕ.

    Και να φανταστούμε ότι ο μέγας πολιτικός υποκριτής Λοβέρδος, έβριζε συλλήβδην όλους τους εργαζόμενους στο δημόσιο ως τεμπέληδες. "1 εκ δημόσιοι υπάλληλοι ταλαιπωρούν 9 εκ έλληνες". Ειναι και η γυναικούλα σας μέσα κύριε Αντρέα;" Ντροπή σας και ντροπή μας που σας ανεχόμαστε ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατί είναι χαζοί όλοι οι ΔΕΞΙΟΊ:

    Ο Άδωνις ,ο Πλευρης πατήρ και υιός ,η Ντόρα, ο ΦΥΡΕΡ , Σαμαράς, οι οπαδοί τους ο, ο, ο ,ο,ο ,ο η,η,η,η ..

    Θέλουν διακαώς την παγκοσμιοποίηση υποστηρίζουν την ελεύθερη οικονομική αγορά των ΚΑΡΤΕΛ μέχρι θανάτου .. Ένταξη δικαίωμα τους και δε θα τους χαλάσω εγώ την μανέστρα ...

    Όμως Τι είν΄ η πατρίδα μας; Αφού αυτοί πιστεύουν στις αξίες του πολυπολιτισμού αυτό είναι η παγκοσμιοποίηση, με πιο δικαίωμα δίνουν έμφαση στην αξία του έθνους και της Ορθοδοξίας ως απαραίτητα στοιχεία για να διατηρήσουμε την ταυτότητα μας; σε ένα ρευστό,παγκοσμιοποιημένο κόσμο ΕΕΕ; εθνικιστές, φασίστες, από τη μια μεριά, ανθέλληνες, «πράκτορες των ξένων δυνάμεων, από την άλλη ΑΥΤΆ ΤΑ ΛΕΝΕ ΛΕΝΕ ΜΕΤΆΞΙ ΤΟΥΣ...

    Κι όμως αυτοί οι εκπρόσωποι ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ , όσο και αν με μια πρώτη ματιά, φαίνονται τόσο διαφορετικοί στην πραγματικότητα, χωρίς να το συνειδητοποιούν , είναι και τόσο όμοιοι ταυτόχρονα!!!.

    Από το ψευτοδίλημμα ανθελληνισμός ή πατριωτισμός Όταν θέλεις ΕΥΡΩ Η ΘΆΝΑΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΓΩΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΉ Άδωνις Κ.Λ. ΔΕΞΙΟΊ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ θα πρέπει να ξέρουν ότι αφού προσκυνήσουνε τα ΚΑΡΤΕΛ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΊΟΥ και θέλετε επένδυσης που μπορεί να έλθουν απο Άραβες, Καταριανους, Τούρκους θανατικους Μωαμεθανούς-, Κινέζους, Ινδους τι θα τους πείτε αααααα εδώ θα γίνεται ορθόδοξοι .. ΜΠΑ!!! ΓΙΑΤΙ; όταν αυτοί θα είναι οι οικονομικοί αιμοδότες της σωτηρίας της ΕΛΛΑΔΟΣ και θα ελέγχουν τους όρους του παιχνιδιού; Ποιοι είστε εσείς βρε ΔΟΥΛΟΙ που θα πάτε κόντρα στις δικιές τους αξίες, είτε αυτές έχουν
    προοδευτικό, είτε συντηρητικό μανδύα..

    Μην βγαίνετε λοιπών στην TV και μιλάτε για πατρίδα , θρησκεία οικογένεια ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΞΈΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΆΣΩ.. ΕΊΣΤΕ ΥΠΌ ΚΑΤΟΧΉ..

    Μόνο η εθνική κυριαρχία, κατ’ αρχήν, εξασφαλίζει σε μια χώρα το δικαίωμα να αρνείται οποιαδήποτε παρέμβαση που θέτει σε κίνδυνο την ύπαρξη της, καθώς και το δικαίωμα να διαλέγει τον τρόπο της διακυβέρνησης που της ταιριάζει.. Άρα όλες αυτές οι αρχές περί πολιτικής και εθνικής ισχύος δεν είναι παρά κούφια λόγια, όταν δεν συνοδεύονται από οικονομική ανεξαρτησία..

    ΕΊΣΤΕ ΥΠΌ ΚΑΤΟΧΉ ΚΑΙ ΝΕΝΕΚΟΙ..

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση