GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Εφετείο Λαρίσης αθώωσε τον Αρχιγραμμα- τέα του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων...

Το Τριμελές Εφετείον Λαρίσης εις την Συνεδρίαν αυτού της Τρίτης, 23ηςΜαιου /5ης Ιουνίου 2012,...


Το Τριμελές Εφετείον Λαρίσης εις την Συνεδρίαν αυτού της Τρίτης, 23ηςΜαιου /5ης Ιουνίου 2012, ηθώωσε τον Γέροντα Αρχιγραμματέα του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων Σεβασμιώτατον Αρχιεπίσκοπον Κωνσταντίνης κ. Αρίσταρχον, μηνυθέντα υπό του Αρχιμανδρίτου π. Διονυσίου Καλαμπόκα, ηγουμένου της ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πέτρας Καταφυγίου Καρδίτσης δι’ επιστολήν, την οποίαν ούτος εξ ονόματος του Πατριαρχείου έγραψε την 31ην Μαρτίου 2006 προς τον Μητροπολίτην Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφαρσάλων κ. Κύριλλον, ίνα συστήση εις τον Αρχιμανδρίτην π. Διονύσιον Καλαμπόκαν, να καθοδηγήση τα πνευματικά αυτού τέκνα, π. Ειρηναίον Γιακουμάκην & πατέρα Χρυσόστομον Μέζελσον, (καθαιρεθέντας πρώην κληρικούς του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων) να μην αναμειγνύωνται εις τα εσωτερικά ζητήματα της Εκκλησίας Ιεροσολύμων και διαταράσσωσι την τάξιν αυτής.

Νομικός συνήγορος υπερασπίσεως του Πατριαρχείου εις την υπόθεσιν αυτήν ήτο ο καθηγητής κ. Ηλίας Αναγνωστόπουλος και συνεργάται αυτού.
Ο κατηγορούμενος, απολογούμενος εις το τέλος, υπεγράμμισεν ότι ενήργησεν ουχί αυτοβούλως και προσωπικώς αλλά καθηκόντως κατ’ ανάθεσιν και κατ’ εντολήν της Α.Θ.Μ. του Πατρός ημών και Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου και της Αγίας και Ιεράς Συνόδου και ότι πρόθεσις αυτού δεν ήτο να δυσφημήση τον π. Διονύσιον αλλά να προτρέψη τούτον δια του οικείου αυτού Μητροπολίτου να δραστηριοποιηθή και να κατευθύνη τα πνευματικά αυτού τέκνα να παύσουν να προβαίνουν εις ενεργείας υπέρ του πρώην Πατριάρχου Ιεροσολύμων και νυν μοναχού Ειρηναίου, ίνα ούτω διατηρήται η ειρήνη και η ενότης της Εκκλησίας Ιεροσολύμων.
Το Εφετείον, διασκεφθέν, εκήρυξεν αθώον τον κατηγορούμενον.
Δια της δίκης ταύτης, εκκρεμούσης από του 2006, και δια της αποφάσεως αυτής εδικαιώθη ουσιαστικώς το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων, ενισχυόμενον  ούτω να συνεχίση το έργον αυτού.
Το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων ευχαριστεί το Εφετείον Λαρίσης δια την απονομήν της δικαιοσύνης.

5 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΩΟ ΠΑΣΟΚ ( ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ), ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ, ΤΗΣ Χ.Α, ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΗΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ :
    1) Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΜΕ ΕΚΡΟΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 100 ΕΩΣ 500 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ "ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ" ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΑΤΜ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !
    2) ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ 4 ΜΕ 5 ΜΟΝΑΔΕΣ,ΤΟΤΕ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ.
    3) ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    4) ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Ή ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ( ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ) ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ, ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΡΧΗΣ ΚΑΙ "ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ".

    ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ, Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ. ΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΘΑ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΑΛΛΑ Η ΑΤΤΙΚΗ, ΜΕ ΤΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ; ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΛΠ ;

    ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗ, ΑΝΑΓΚΑΙΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΗ ΛΥΣΗ, ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΕΘΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Ευαγγελιο λεει να ΜΗΝ πηγαινουν οι Χριστιανοι σε κοσμικα δικαστηρια!
    Οι πιστοι που θα κρινουν ΑΓΓΕΛΟΥΣ
    πως ειναι δυνατον να κρινονται απο
    -πολλες φορες απιστους-
    κοσμικους;!

    Εσεις, οι παπαδες, πηγατε!
    ΔΕΝ γνωριζετε το Ευαγγελιο;
    η
    το γραφετε στα παπουτσια σας;
    Τι ειδους Χριστιανοι ειστε;
    Τον ΘΕΟΝ δεν φοβησθε;
    Ο καιρος της εδω παροικιας σας ειναι οπως και το χορταρι του αγρου: πολυ συντομος.
    Μετα θα σας ζητηθει ΛΟΓΟΣ . . . .




    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πω πω ανάρτηση παπάδων!!! κάτι δεν πάει καλά μας βλέπω να πηγαίνουμε όλοι στα συσσίτια τους!!!!

    ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΎΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΊΑ !!!ΩΧ ΜΑΝΟΎΛΑ ΜΟΥ!!

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάλι δόκιμα καλογεράκια διεκδικούσαν οι Κωλομπαράδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακριά τα παιδιά σας από τους παπάδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση