GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελία πρώην εργαζομένων στα ζαχαροπλαστεία "Χατζή"

Σε επίσχεση εργασίας βρίσκονται από τον περασμένο Δεκέμβριο εργαζόμενοι στο Ζαχαροπλαστείο Χατζής, διεκδικώντας δεδουλευμένα. Σε ανακοί...

Σε επίσχεση εργασίας βρίσκονται από τον περασμένο Δεκέμβριο εργαζόμενοι στο Ζαχαροπλαστείο Χατζής, διεκδικώντας δεδουλευμένα.
Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
"Εμείς οι εργαζόμενοι στα ζαχαροπλαστεία Χατζής συνεχίζουμε των αγώνα, για να μας καταβληθούν τα δεδουλευμένα και να επανέλθουμε πίσω στη δουλειά μας. Είμαστε σε επίσχεση εργασίας από τον Δεκέμβρη, ουσιαστικά σε μια απεργία διαρκείας ενώ πραγματοποιούμε δυναμικές παραστάσεις διαμαρτυρίας έξω από τα καταστήματα κάθε εβδομάδα".
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη: "Κατά την διάρκεια της κινητοποίησης – απεργίας, ο Χατζής μέσω του οικονομικού διευθυντή της νέας εταιρίας, κάλεσε την αστυνομία να σπάσει την απεργιακή φρουρά ώστε να ανοίξει το κατάστημα. Η εισαγγελέας Θες/νίκης κινητοποιήθηκε γρήγορα, για να υπερασπίσει το «δικαίωμα στην εργασία». Έτσι στις 11:30 κατέφθασαν δυνάμεις των ΜΑΤ και έσπασαν την απεργιακή φρουρά. Η κινητοποίηση συνεχίστηκε μέχρι αργά το μεσημέρι έξω από το κατάστημα. Καταγγέλλουμε την εισαγγελία Θες/νίκης και την αστυνομία που με τόση ταχύτητα σπεύδουν να υπερασπίσουν την απλήρωτη εργασία, την ασυδοσία του εργοδότη Χατζή που έχει κάνει το μαγαζί κανονικό κάτεργο, πληρώντας όποτε θέλει ότι θέλει".

1 σχόλιο

  1. Να μην ψωνιζει κανεις απο τον χατζη για να συντηρει σπιτι στο πανοραμα και να στελνει τα παιδια του σε ιδιωτικο εχει και για να πληρωσει τους εργαζομενους οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση