GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ! Μετανάστες σκοτώνουν σκυλιά και τα τρώνε

Μήνυση κατά αγνώστου κατέθεσε η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, ζητώντας την άμεση παρέμβαση της για ...

Μήνυση κατά αγνώστου κατέθεσε η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, ζητώντας την άμεση παρέμβαση της για να σταματήσει ο βάναυσος αφανισμός των ζώων της Αθήνας, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες, μετανάστες σκοτώνουν τους σκύλους και τις γάτος με σκοπό να τραφούν.
Όπως καταγγέλλει η Εταιρεία, αλλοδαποί, μη έχοντας πλέον τα προς το ζην λόγω της οικονομικής κρίσης, σκοτώνουν με οποιονδήποτε τρόπο όσα ζώα βρουν στο διάβα τους προκειμένου να τραφούν με αυτά.
Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία έλαβε σοβαρότατες καταγγελίες και υλικό που συνοδεύεται από φρικτές φωτογραφίες για το θέμα της σφαγής σκύλων, του τεμαχισμού τους και πώς οδηγούνται στην πυρά. Μάλιστα το φαινόμενο επεκτείνεται σε όλα τα ζώα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν και τα δεσποζόμενα, με τους ιδιοκτήτες τους να ζουν με τον συνεχή φόβο ότι θα καταλήξουν στον πάγκο του χασάπη.

16 σχόλια

  1. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ !
    ..υπάνθρωπα ζωοποιημένα Σύριζα δίποδα, με δολοφονικά ένστικτα ..σκυλιά. και μαϊμου Χρυσα..Αυγίτικα κουράδια τους.

    ______________________________
    Β.Αγγελόπουλος (Διοικούσα του ΣΥΡΙΖΑ): Η 17Ν απέτυχε γιατί δεν τους σκότωσε όλους και δεν βρήκε μιμητές!!!

    Ο Βενιος Αγγελόπουλος (τέρμα αριστερά, στη μέση ο φίλος του Γιωτόπουλος και δεξιά οι αδελφοί Ξηρού), μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν από τους πρώτους μάρτυρες υπεράσπισης της 17Ν. Μεταξύ άλλων είχε καταθέσει και τα εξής εντυπωσιακά, όπως αποδεικνύεται από τα πρακτικά της δίκης:
    “(…) Δεν μπορεί να έχει κανένας την ίδια αντιμετώπιση απέναντι σε μια οργάνωση η οποία αποκαλείται, και είναι –άσχετο αν ευοδώθηκε ή όχι η δράση της –, είναι μία οργάνωση επαναστατική η οποία απέτυχε να κάνει την επανάσταση την οποία ευαγγελιζόταν”.
    “(…) Για τα θύματα τα ίδια πρώτα απ’ όλα και για τους οικείους των θυμάτων, αυτά είχαν προφανώς βαρύτατες επιπτώσεις όπως κάθε ανθρωποκτονία. Αλλά στην πολιτική ζωή του τόπου (…) θεωρώ ότι δεν είχαν εμβέλεια. Γιατί; Διότι εκ του αποτελέσματος, εάν μία επαναστατική οργάνωση πιστεύει ότι σκοτώνοντας ένα άτομο τον χρόνο θα σκοτώσει όλους όσους ενέχονται στο πλέγμα της εξουσίας και αν το πλέγμα της εξουσίας περιλαμβάνει 10.000 άτομα, τότε σε 10.000 χρόνια θα ξοφλήσει, είναι απλά μαθηματικά Δημοτικού. Επομένως, δεν είναι το να σκοτώνεις έναν τον χρόνο που θα φέρει την επανάσταση, αλλά το να βρεις μιμητές. Μιμητές όμως δεν βρέθηκαν (…)”

    Σημείωση: Ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ οικτίρει τη 17Ν γιατί απέτυχε να σκοτώσει του πάντες … Τους λέει και άχρηστους δηλαδή !

    Και αντί να τον συλλάβουν ατάκα και επιτόπου την ώρα που έλεγε αυτές τις μπούρδες μέσα στο δικαστήριο, σήμερα βρίσκεται ελεύθερος και αναμένει να κυβερνήσει την χώρα, προφανώς για ν’αποκτήσει την νομιμοποίηση να υλοποιήσει το “επαναστατικό” όραμά του …!

    ς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραια αναλυση κανεις φιλαρακι....μιλατε μιλατε,,το ποσοστυο ανεβαινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και η νταλικα Ντορα ποτε εγινε γνωστη ?? Οταν η 17 Νοεμβρη σκοτωσε τον ατυχο Μπακογιαννη ,,και αυτη πηρε την εδρα..... καντήλι πρεπει να αναβει σε αυτους,,......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΤΩΣ Η "ΕΥΡΩΠΗ" ΜΕ ΤΗΝ FRONDEX ΕΓΚΥΩΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ,ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΝΑΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΟΣΟΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΠΡΟΣ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΙ'ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ. ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ.
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ, ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΚΥΡΙΩΣ, ΜΕ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 'Η ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ'ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνέβη στη Χαλκίδα.
    Πάλι χωρίς πλάνα δείχνουν την ομιλία του Βενιζέλου.Πουθενά κόσμος, λιγότερο πάλι απο 100 άτομα.

    Αλλά το χειρότερο για το πασοκ είναι ότι εκλιπαρεί να πάρει ψήφους ή παρακαλεί μετεκλογικά την ΔΗΜΑΡ να το δεχθεί, για να σωθεί. Αυτό δημιουργεί νέες τάσεις φυγής. Είναι εντελώς λανθασμένη η πολιτική του Βενιζέλου, που δείχνει πανικό, λόγω της μικρής παρουσίας του κόσμου. Αυτές οι "προτάσεις" να δεχθούν το πασοκ σε μια κυβέρνηση, διώχνει ψηφοφόρους, οι οποίοι επιλέγουν να πάνε κατευθείαν στη Νέα Δημοκρατία ή στον Σύριζα ή σε άλλα κόμματα, όπως οι ΑΝΕΛ και η ΔΗΜΑΡ, παρά να μείνουν στο σάπιο χαρατσοπασοκ.

    Το λάθος του κ.Βενιζέλου είναι ότι, αφού έβαλε χαράτσια και έκτακτες εισφορές και τεκμήρια και οριζόντιες μειώσεις και παλιούς φόρους στα ακίνητα και μειώσεις αφορολογήτου, έχει τόσο πολύ εξουθενώσει τους Έλληνες, ώστε να μπορεί να κάνει τίποτα για να τους συγκινήσει. Σε συνδυασμό με το χάος στις Πανελλαδικές και στο χώρο της υγείας, αυτό ρίχνει τα ποσοστά του πασοκ. Αυτό το πασοκ έχει ήδη ηττηθεί στη συνείδηση του κόσμου.

    Δεν έφερε ανάπτυξη, δεν έφερε ανάκαμψη, δεν οδήγησε τη χώρα στην έξοδο από τη κρίση, που θα έρχονταν το 2011!!! Αντιθέτως οδήγησε σε διπλασιασμό των ανέργων, των άστεγων. Αν είχε διδαχθεί κάτι ο κ.Βενιζέλος, ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ θα έπρεπε να προτείνει σε όλα τα κόμματα, να καταργηθεί το χαράτσι για τη πρώτη κατοικία των Ελλήνων, να μειωθεί η έκτακτη εισφορά στα εισοδήματα για να ανακουφιστούν οι Έλληνες, μήπως και πάρει κάποιους ψήφους. Αλλιώς θα πέσει κάτω από 10% και η Νέα Δημοκρατία θα πάρει όλο το κεντρώο, κεντροδεξιό και δεξιό χώρο, τις ψήφους πατριωτικής αριστεράς και θα εκτοξευθεί στο 35 με 40% !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον Συριζα που θέλει λαθρομετανάστες με ελληνικά έγγραφα να ταξιδεύουν στην Ευρώπη θέτοντας σε κίνδυνο να κλέισει τα σύνορα η ΕΕ και για τους Ελληνες, αφού θα προσελκύονται κάθε λογής καρύδια να έρχονται στην Ελλάδα.....Οχι πως δεν φταίνε βέβαια Σαμαρας που έκανε την αρχή και Σημίτης που εβγαλε τα ναρκοπεδια απο τον Εβρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ!

    ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!!!!!!

    Είναι κινδυνολογία, εκβιασμοί, τρομοκράτηση του ελληνικού λαού, από τους καναλάρχες, τα μεγαλοσυμφέροντα, το ΔΝΤ, την Μέρκελ και τα εδώ τσιράκια της- ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τους κύριους υπεύθυνους για την καταστροφή της χώρας και του κοινωνικού της ιστού !!!!!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

    Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, της Τρόϊκας και του διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα- ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει
    ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πραγματικό δίλημα των εκλογών

    -Για αυτούς που ξέρουν ότι οι συμφωνίες είναι για να τηρούνται και όταν τις σκίζουν καποιοι, οι πιό ισχυροί συμβαλόμενοι επιβάλλουν τους όρους τους με άσχημο τρόπο.....
    -Για όσους ξέρουν ότι περιορισμός κίνησης κεφαλάιων σημάινει έξοδο από την ΕΕ ......
    -Για τους μη νοσταλγούς της δραχμής αξίας 2002 με ισοτιμία 2012.....
    -Για αυτούς που δεν θέλουν λαθρομετανάστες με ελληνικά έγγραφα να ταξιδεύουν στην Ευρώπη θέτοντας σε κίνδυνο να κλέισει τα σύνορα η ΕΕ και για τους Ελληνες, αφού θα προσελκύονται κάθε λογής καρύδια να έρχονται στην Ελλάδα.....
    -Για αυτους που δεν θέλουν πόλεμο στους δρόμους με κάποια Χρυσή αυγή να "καθαρίζει" τους Ελληνες Πακιστανους λαθρομετανάστες γιατί μια "δημοκρατική" αστυνομια δεν θα μπορεί......
    -Γι'αυτους που αντιπαθούν ψευτοιδεολόγους που δήθεν αγαπάνε την κοινωνία ......
    -Γι' αυτούς που δεν ψηφίζουν βλέποντας το δέντρο και όχι το δάσος για ενα υποτιθέμενο καλύτερο μισθό με αγνωστη αγοραστική αξία και αγνωστα προιόντα στην αγορά όταν θα φύγουν ή θα κλείσουν και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις λόγω φορολογίας ....
    -Γι' αυτούς που δεν θελουν πειράματα με ασθενείς κυβερνησεις συνεργασίας.....
    -Για αυτούς που δεν ρισκάρουν πόλεμο με την Τουρκία λόγω ενδειξης αδυναμίας ή από απομόνοση από Ευρώπη .....
    -Για την τροικα που έρχεται σε κάθε περίπτωση και τα 22 δις μετρα πλέον ,από 14 πρίν τις εκλογές, λόγω στάσης πληρωμών παντου στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.....
    -Γιάυτους που ξερουν ότι το περιουσιολόγιο είναι να βάλουν χερι στις καταθέσεις του κοσμάκη
    -Τι να εμπιστευτείς το καθε αληταρα που θελει να κυβερνησει και νομιζει οτι η περιουσια καθενος πολιτη η νομιμα αποκτημενη με κοπο ειναι μονο για φορους γιατι αλλοι εχουν κλεψει και δεν εχουν πληρωσει.

    Ολη η τρομοκρατια περι δραχμης που δημιουργει και απορια αν βγει ο συριζα πρωτο κομμα τι θα γινει στις τραπεζες την επομενη απο πολιτες που φοβουνται και δεν θα τον ψηφισαν

    Ολοι αυτοι και μεις ξέρουν ότι είναι ευκαιρία να πάτε και σεις να βγάλετε στο εξωτερικό τις όποιες οικονομίες μέχρι τις εκλογές ,όπως έχουν κάνει χιλιαδες Ελληνες που σήκωσαν 70 δις ,για ασφαλεια αλλά και να επενδύσουν σύντομα σε βαρος περιουσιών άλλων που θα χαθούν λογω των αλητών που κυβερνουν ή να αντικαταστήσουν τις περιουσίες τους που θα χαθουν .... από 400 ευρώ 3 ημερο σε μεγαλη πόλη σε Αγγλια-Γαλλία-Γερμανία-Κυπρο αν δεν μπορείτε να διασφαλήσετε τα χρήματα σας με καποιο τρόπο όπως ομολογα,δολλαρια κλπ τραπεζικά προιοντα ή να κανετε κινήσεις μέσω κάποιας τραπεζας στην Ελλάδα .Μετά ψηφίστε ότι θελετε !.-

    Ενας εξυπνος ψηφορόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικά όλοι οι αριστεροι ή όσοι το παίζουν αριστεροί, είτε έχουν δεξιες τσεπες είτε είναι φτωχοι που ζηλέυουν τις περιουσίες των άλλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΔ: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!

    Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο 1ο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ…

    Μετά, στο 2ο Μνημόνιο, διέγραψε 21 βουλευτές του, επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της Ν.Δ. ήταν ΝΑΙ (!?!)

    ΝΑΙ όμως στο 1ο Μνημόνιο, είχαν ψηφίσει και ο Γεωργιάδης με τον Βορίδη, που τους προσέλαβε ο Σαμαράς, ενώ είχε διαγράψει την Ντόρα!!

    Στη συνέχεια, κάποιοι από τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα, για να ενταχθούν στην Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο 2ο Μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ (!?!)

    Η Ντόρα, που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών πού ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια!!

    Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ (ΛΑΟΣ και λοιποί), ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ (!?!?!)

    Και μετά το 18%... πήρε και τη Ντόρα (με την καταδικασμένη από το εκλογικό σώμα, αποτυχημένη νέο-φιλελεύθερη συνταγή), που ψήφισε και στα 2 Μνημόνια ΝΑΙ (!?!)

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ...

    Όταν έχεις απέναντί σου τέτοια πολιτικά πρόσωπα, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, που η μοναδική σταθερή αξία τους, είναι ο καιροσκοπισμός, η πολιτική σκοπιμότητα, η αναξιοπρέπεια, η πλειοδοσία σε υποταγή και δηλώσεις κατοχικής νομιμοφροσύνης ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, τότε τι αξία μπορεί να έχει ο πολιτικός τους λόγος και για ποιό λόγο θα επέλεγες αυτά τα πρόσωπα προκειμένου να ηγηθούν στην πορεία για την ανάκτηση της εθνικής και της προσωπικής σου αξιοπρέπειας; ; ; ;

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

    ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΓΑ,

    ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελικά όλοι οι αριστεροι ή όσοι το παίζουν αριστεροί, είτε έχουν δεξιες τσεπες είτε είναι φτωχοι που ζηλέυουν τις περιουσίες των άλλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά, όταν μάθουμε για Έλληνες που φαγώθηκαν - κοντά είμαστε, τότε θα τα πούμε κύριε Ψαριανέ, Δημητρά και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι οικολόγοι πράσινοι να πάρουν θέση άμμεσα. χαχαχαχαχαχαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΔ: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!

    Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο 1ο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ…

    Μετά, στο 2ο Μνημόνιο, διέγραψε 21 βουλευτές του, επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της Ν.Δ. ήταν ΝΑΙ (!?!)

    ΝΑΙ όμως στο 1ο Μνημόνιο, είχαν ψηφίσει και ο Γεωργιάδης με τον Βορίδη, που τους προσέλαβε ο Σαμαράς, ενώ είχε διαγράψει την Ντόρα!!

    Στη συνέχεια, κάποιοι από τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα, για να ενταχθούν στην Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο 2ο Μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ (!?!)

    Η Ντόρα, που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών πού ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια!!

    Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ (ΛΑΟΣ και λοιποί), ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ (!?!?!)

    Και μετά το 18%... πήρε και τη Ντόρα (με την καταδικασμένη από το εκλογικό σώμα, αποτυχημένη νέο-φιλελεύθερη συνταγή), που ψήφισε και στα 2 Μνημόνια ΝΑΙ (!?!)

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ...

    Όταν έχεις απέναντί σου τέτοια πολιτικά πρόσωπα, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, που η μοναδική σταθερή αξία τους, είναι ο καιροσκοπισμός, η πολιτική σκοπιμότητα, η αναξιοπρέπεια, η πλειοδοσία σε υποταγή και δηλώσεις κατοχικής νομιμοφροσύνης ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, τότε τι αξία μπορεί να έχει ο πολιτικός τους λόγος και για ποιό λόγο θα επέλεγες αυτά τα πρόσωπα προκειμένου να ηγηθούν στην πορεία για την ανάκτηση της εθνικής και της προσωπικής σου αξιοπρέπειας; ; ; ;

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

    ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΓΑ,

    ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. γιατι δεν τους ταιζουν τα κομμουνια και δεν τους βαουν σπιτι τους να ξαπλωσουν?γιατι θα βρουν τη γυναικα τους στα τεσσερα και τον αραπη-πακιστανο-ταλιμπανεζο να τη ξεκολιαζει.ετσι και αλλιως οι αριστεροι λενε στο μουνι δεν πιανετε,το θεμα ειναι γιατι εμεις οι υπολοιποι να βιωνουμε ολο αυτο και να δειχνουμε ανοχη στη μειοψηφια των αναρχοαπλητων αριστερων αποβρασματων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποναει που η ΝΔ είναι μπροστα στις 5/6 από τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις.

    Ειναι γνωστο οσοι ψηφίζουν συριζα είναι οι βολεμενοι του πασοκ και όσοι φτωχοι ζηλέυουν τις περιουσίες των άλλων.Μονο που οι τλευταίοι με δραχμη δεν θα υπάρχουν γιατι θα τους έχουν αγοράσει οι πρώτοι που έχουν κάνει το κουμάντο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση