GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχεις χρέη; Ψήφισε Αλέξη. Δεν έχεις χρέη; Κάνε την αυτοκριτική σου...

Παραθέτω την περιγραφή της "νέας σεισάχθειας" από τον Αλέξη Τσίπρα σε χθεσινή ομιλία του στην Πάτρα: Η «νέα σεισάχθεια». Με την ο...

Παραθέτω την περιγραφή της "νέας σεισάχθειας" από τον Αλέξη Τσίπρα σε χθεσινή ομιλία του στην Πάτρα:
Η «νέα σεισάχθεια». Με την ολική ή μερική διαγραφή των δανειακών υποχρεώσεων των νοικοκυριών στις τράπεζες. Ανάλογα με τη σημερινή κατάστασή τους και τη μείωση του εισοδήματός τους. Με την αντίστοιχη διαγραφή δανειακών υποχρεώσεων για τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες.
Ανάλογα με τη μείωση του κύκλου εργασιών τους. Με τη ρύθμιση των αγροτικών χρεών στις τράπεζες. Τη διασφάλιση των περιουσιακών στοιχείων κάθε αγρότη στα σημερινά τους επίπεδα. Με το πάγωμα κάθε διαδικασίας εκποίησης, με πλειστηριασμό περιουσιακού στοιχείου, για δύο χρόνια.
Σχόλιο Παραπολιτικής: Δεν έχει σημασία τι απέγιναν τα δάνεια των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων. Δεν έχει σημασία αν τα φάγατε σε ζάρια, γκόμενες ή σπατάλες. Ο Τσίπρας θα σας τα χαρίσει.
Οι υπόλοιποι μπορείτε να νιώθετε μαλάκες.

5 σχόλια

  1. Η στυγερή δολοφονία του φαρμακοποιού, τα συνεχή κρουσματα ληστείων και βίας κατά πάντων, αναδεικνύουν μείζον θέμα για τους κατοίκους των αστικών κέντρων, τη βία, την εγκληματικότητα, την έλλειψη προστασίας. Αυτό αφαιρεί ποσοστιαίες μονάδες από τον Σύριζα ( που και νομιμοποιεί τους κάθε λογής λαθρομετανάστες και " ευνουχίζει" την Αστυνομία- ποιος αστυνομικός θα τρέξει, όταν ξέρει ότι θα "φάει" το κεφάλι του από την πολιτική εξουσία Σύριζα ; )και προσθέτει , κυρίως στην Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, ψηφοφόρους στη Νέα Δημοκρατία. Ο φόβος κοινωνικού εκτραχηλισμού και αποθράσυνσης των κάθε λογής κακοποιών στοιχείων από την "ανεκτικότητα" του Σύριζα, στρέφει τους κεντρώους ψηφοφόρους στη Νέα Δημοκρατία.

    Επιπλέον, σήμερα ο κ. Τσίπρας απέκλεισε από κάθε μετεκλογική συνεργασία και το ΠΑΣΟΚ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες ( αδειάζοντας το αντιμνημονιακό μπλογκ και τις ελπίδες του κ. Καμμένου να παίξει ρόλο κυβερνητικού συνεταίρου του Σύριζα ). Έτσι, αν βγει πρώτο κόμμα ο Σύριζα, θα προσπαθήσει να κάνει κυβέρνηση με τη ΔΗΜΑΡ ( το ΚΚΕ δεν πρόκειται να μπει σε μια τέτοια λογική ), με ότι αυτό συνεπάγεται για τα εθνικά ζητήματα. Το ερώτημα είναι αν η ΔΗΜΑΡ θα αντέξει στην αρνητική στάση του κ. Τσίπρα ΑΠΟΛΥΤΑ κατά του μνημονίου, αν θα υπάρξει κυβερνητική σταθερότητα, μιας και ο κ. Τσίπρας δεν "φοβάται" ( με σημερινές του δηλώσεις ) το ενδεχόμενο της δραχμής! Τα σενάρια αυτά οδηγούν σε ακυβερνησία, έλλειψη σταθερότητας, κοινωνικό χάος και συγκρούσεις μεταξύ ακραίων αντιπάλων πολιτικών ομάδων!

    Τέλος, γίνεται κατανοητό ότι οι όροι του κ. Βενιζέλου ( περί οικουμενικής με συμμετοχή του Σύριζα ) και του κ. Καμμένου για απόλυτο ΟΧΙ στο μνημόνιο, τορπιλίζουν ( τουλάχιστον προεκλογικά ) τη δημιουργία κυβέρνησης.

    Μέσα σε αυτό το χαοτικό σκηνικό, οικονομικής, κοινωνικής και εθνικής ανασφάλειας και αποσύνθεσης, οι ψηφοφόροι ( ειδικά ) των αστικών κέντρων ( που επιζητούν ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΙΣΧΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΕΛΩΝ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΣΠΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ,ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ )αυτές τις μέρες επιλέγουν να μετακινηθούν από το Πασοκ, τους Ανελ, το Λαος, την Χ.Α ( οι περιστασιακοί της ψηφοφόροι ), τη Δημιουργία Ξανά, το Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας, τη Κοινωνία και από όλα σχεδόν τα μικρά κόμματα προς το να ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία ( με όλα τα αρνητικά της )που θα τη φέρει σε απόσταση από τον Σύριζα ( για να μην υπάρξει αμφισβήτηση αποτελέσματος ) και πιο κοντά στην αυτοδυναμία, φοβούμενοι τους τραγικούς χειρισμούς των μικρότερων κομμάτων και τις προσωπικές τους εμμονές και τα μικροπολιτικά παιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χτυπαω το κεφαλι μου αγαπητοι μου συμπολιτες ,που ψηφισα την προηγουμενη φορα Ν.Δ σαμαρα.
    Βλακεια μου λεω..

    Απο την αλλη μερια δεν ηξερα τιποτα περι Χρυσης Αυγης.
    Ακουγα για ροπαλα ,για "βοριδηδες" για τσεκουρια και αλλα τετοια..
    Και τα πιστευα.
    Οπως πιθανον πολλοι τα πιστευουν ακομα..

    Το λοιπον
    Για πρωτη φορα τους ειδα σε μια εκπομπη με το καθικι ευαγγελατο στο "σκαι" και εξεπλαγην!!
    Εμειννα καγκελο!

    Ρε γαμωτο λεω,οι ανθρωποι δεν ειναι κτηνη οπως μου λεγανε οι πουστηδες "αλητες ρουφιανοι δημοσιοκαφροι"!!!
    Ρε οι ανθρωποι ξερουν τι λενε ,εχουν αποψη ,ειναι σαφως μορφωμενοι και σαφως σαφεστατα μπορουν ανετα να συζητησουν και να υποστηριξουν τις αποψεις τους με επιχειρηματα και οχι με αναρθρες κραυγες και συνθηματα και .."αυριανισμο"!!!!!

    Λοιπον εμεινα εκει. Κολλησα!!
    Τελεια και παυλα.
    Θα εγγραφω και μελος ...
    Χρυσαυγιτης!!!

    Και θα τους ψηφισω με τα δυο μου χερια!!!

    Και θα μοιρασω και καμποσα ψηφοδελτια σε φιλαρακια ,γνωστους συγγενεις και φιλους ,που για χαριν μου θα ψηφισουν Χρυση Αυγη!!!!

    Φανταστειτε τωρα κυριοι.
    Ας κανουμε μια υποθεση.

    Εχουμε το ηλιθιο βλακογιοργο της μαργκαρετ τσαντ που παριστανει τον πρωθυπουργο, μας βριζει σε ολα τα διεθνη φορα σαν διεφθαρμενους ,φοροφυγαδες και ενα σωρο αλλα τετοια..
    Δηλωνει οτι παμε για πτωχευση οπου παει και οπου σταθει το ηλιθιο σκατοπραμμα...
    Τα "σπρεντς¨παιρνουν φωτια. Εκτινασσονται απο τις 130 μοναδες βασεις σστις 1500 μοναδες βασεις και συνεχως ανεβαινουν..

    ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν διακινδυνευει να μας δανεισει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ευρω!!!!
    Ποιος θα δανεισει καποιον που δηλωνει (εστω και λογω βλακειας και διανοητικης ανεπαρκειας) οτι θα χτυπησει .."φαλιμεντο"???

    Ε?? ΠΟΙΟΣ?????

    ΠΟΙΟΣ θα δανεισει καποιον που δηλωνει οτι θα χρεωκοπησει???

    ΚΑΝΕΙΣ. Κ Α Ν Ε Ι Σ !!!!

    Και ετσι λοιπον το ηλιθιο βλακογιοργο της τσαντ παει στο Καστελλοριζο και μας ..αναγγελλει οτι πηγαινει στο ΔοΝηΤη,ΔΝΤ!!..

    Εδωσε ειπε εντολη στο Υπ.Οικ. το γνωστο μαμουνι παπακωνσταντινου να κανει την ..δουλεια!!

    Και οχι μονο αυτο~!
    Δεν ζηταει ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ψηφο της βουλης!!
    Εχει περασει πριν ενα "νομο" βασει του οποιου η ενταξη στο ΔΝΤ δεν χρειαζεται εγκριση/ψηφιση της βουλης!!
    Απλα θα ενημερωσει την βουλη!!!!$%^@!%$Τ^&*((*)&

    Λοιπον.

    Αγαπητοι μου κυριοι.
    Φανταζεστε να ηταν αξιωματικη αντιπολιτευση η Χρυση Αυγη και να εκανε κατι τετοιο το ηλιθιο βλακογιοργο και το μαμουνι παπακωνσταντινου??
    Το φανταζεστε??

    Να ερχοταν να ..ενημερωσει την βουλη ΜΟΝΟΝ???

    Εσεις τι λετε φιλοι μου,θα εφευγε κανενα σκυλι της αλητοσυμμοριας πασοκ ζωντανο απο την βουλη??

    Θα γλυτωνε κανενα σκυλι της αλητοσυμμοριας πασοκ απο 116 Χρυσαυγιτες βουλευτες???

    Ε?? Τι λετε??

    Εγω πιστευω οτι ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΕ ΚΑΝΕΙΣ..
    Η στην καλλιτερη περιπτωση ο ελαχιστος χρονος .."αναρρωσης" θα ηταν ενα 6μηνο..
    Σπασμενα πλευρα,μασελες, ποδια χερια κλπ...

    Αρα..ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ σκυλια να χρεωκοπησουν την χωρα και να φερουν το ΔΝΤ για να κερδισουν καποιοι δικοι τους (η και οι ιδιοι ) απο τα CDSs!!!
    (Τα ..γνωστα Σιντιεσες.Credit Default Swaps=ασφαλιστρα κινδυνου).

    Θα φοβουνταν για το κεφαλι τους...

    Αυτος ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ο λογος ειναι ικανος/αρκετος να με πεισει να ψηφισω Χρυση Αυγη δαγκωτο..

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δαγκωτο..

    Και πειτε με φασιστα ,πειτε χουντικο,πειτε με Χιτλερικο,πειτε με οπως θελετε γλυκες μου.
    Οπως γουσταρετε πειτε με αγαπες μου

    Χρυση αυγη δαγκωτο

    Φιλακια.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και στην Πάτρα δεν ψηφίζουν ΠαΣοΚ, για να χάσει την έδρα ο ΓΑΠ


    ΑΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟ ΑΡΧΙΔΑΚΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΟΠΟΤΕ

    ΠΑΠΑΛΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ..

    ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΗΣΕ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΕΗ;


    ΤΙ , ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και όμως πρώτο κόμμα θα είναι ο Τρελό Αντώνης έτσι είναι αυτός ο ΛΑΟΣ ΦΩΒΑΤΕ ΜΗΝ ΧΆΣΕΙ ΤΑ 200 ΕΥΡΩ ΌΤΑΝ ΤΟ ΚΙΛΌ ΨΩΜΊ ΘΑ ΚΆΝΕΙ 5 ΕΥΡΩ

    .. Όταν όμως δεν θα έχει να φάει μετά της 18 Ιουνίου, να πάρει τα φάρμακα του, να έχει την εργασία και όχι την δουλεία του, να φορολογηθούν τα ΚΑΡΤΕΛ να πάνε φυλακή οι κλεφτουριά και Σ.Ι.Α , να έχει ψυχική ηρεμία του ... ΑΥΤΆ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΆΝΕΙ ΠΟΤΈ ΜΑ ΠΟΤΈ Η ΔΕΞΙΆ.

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΎΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΆΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΊ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΆΛΑ ΣΑΓΌΝΙΑ ΕΕΕ!! ΘΑ ΦΑΝΈ ΑΚΌΜΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ..

    Θέλετε να σας πω και τα αποτελέσματα; ευκολοοοο

    ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΊΖΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΣΑΣ ΘΕΩΡΏ ΛΙΓΟΥΣ ΟΛΟΥΣ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΠΡΌΣΩΠΑ..

    ΠΡΏΤΗ}Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ..

    ΔΕΥΤΕΡΟΣ} Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α

    μετά όλοι οι άλλοι περίπου τα ίδια ποσοστά ..

    Αν δεν συμμετέχει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α σε μνυμονιάκη κυβέρνηση ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ θα έχομε εκλογές..

    Θα είναι ο ΠΡΩΤΟΣ που θα οργανωθώ ΔΥΝΑΤΆ στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και για γιατί;

    γιατί θα είναι πιο ώριμος ώστε συγκρουστεί ΜΑΖΙ τους, ΚΑΙ θα μπορεί ανοιχτά να τους πει να πάνε στο διάολο,, ΑΥΤΆ ΕΙΝΑΙ ΘΈΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΈΛΕΤΕ ΠΆΩ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΉ αυτό που ΦΩΒΑΤΕ σήμερα να πει ανοιχτά ώστε να μην χρεωθεί αυτό που έχει προαποφασιστεί που είναι ΤΟ TRITO PSI και νέα μνημόνια αρχές Σεπτεμβρίου ..και θα γίνει ο ΧΑΜΟΣ ??? Ελπίζω να αντέξει ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτά λέω παραπάνω γιατί θα του ζητούν από της 18 Ιουνίου να υπογράψει ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΉ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ,ΑΝ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΚΑΙ Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση