GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι τρώνε οι αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων...

Οι περισσότεροι αθλητές που ο πολύς κόσμος παρακολουθεί μέσα από αγώνες που μεταδίδονται στην τηλεόραση φαίνονται καλογυμνασμένοι και αρκετά...

Οι περισσότεροι αθλητές που ο πολύς κόσμος παρακολουθεί μέσα από αγώνες που μεταδίδονται στην τηλεόραση φαίνονται καλογυμνασμένοι και αρκετά αδύνατοι. Ο «δρόμος» όμως για τους Ολυμπιακούς Αγώνες για πολλούς από αυτούς είναι «στρωμένος» από μια… εντυπωσιακή ποσότητα τροφίμων, πλούσιων σε πρωτεΐνες και υδατάνθρακες.  Τι τρώνε οι αθλητές που συμμετέχουν στην Ολυμπιάδα;
Ο 23χρονος τούρκος ακοντιστής Fatih Avan προπονείται σκληρά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και καταναλώνει καθημερινά 3.500 θερμίδες, προερχόμενες κυρίως από πρωτεΐνες.
 Τι τρώνε οι αθλητές που συμμετέχουν στην Ολυμπιάδα;
Ο 32χρονος αθλητής του τάε κβο ντο Bahri Tanrikulu, τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και ολυμπιονίκης, ελπίζει ότι στους Αγώνες του Λονδίνου θα κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο. Κάθε μέρα καταναλώνει 3.000 θερμίδες, ενώ λαμβάνει και πολλά συμπληρώματα διατροφής.
«Αν έπρεπε να λαμβάνω όσες θερμίδες χρειάζεται ο οργανισμός μου μόνο από φυσικές τροφές θα έπρεπε να περνάω τον περισσότερο χρόνο μου τρώγοντας, αντί για προπονούμενος» είπε ο ίδιος.
 Τι τρώνε οι αθλητές που συμμετέχουν στην Ολυμπιάδα;
Η 22χρονη Nur Tatar, επίσης μέλος της ολυμπιακής ομάδας της Τουρκίας, αθλήτρια του τάε κβο ντο ακολουθεί αυστηρή διατροφή για να χάσει μερικά κιλά και να φτάσει το ακριβές βάρος που απαιτεί η κατηγορία της.
Προκειμένου να πετύχει το στόχο της καταναλώνει καθημερινά περίπου 1.500 θερμίδες.
 Τι τρώνε οι αθλητές που συμμετέχουν στην Ολυμπιάδα;
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της άρσης βαρών Mete Binay λαμβάνει 3.500 θερμίδες τη μέρα, πίνει τουλάχιστον δύο ποτήρια γάλα και το διατροφολόγιό του περιλαμβάνει πολύ κόκκινο κρέας.
 Τι τρώνε οι αθλητές που συμμετέχουν στην Ολυμπιάδα;
Αντίθετα η 26χρονη αρσιβαρίστρια Elif Jale Yesilirmak καταναλώνει 3.000 θερμίδες της μέρα, αλλά αντί για κόκκινο κρέας προτιμά το σολομό. Ακόμη πίνει τουλάχιστον πέντε λίτρα νερό τη μέρα.
 Τι τρώνε οι αθλητές που συμμετέχουν στην Ολυμπιάδα;
Η 22χρονη Merve Aydin, θα τρέξει για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες στα 800 μέτρα. Κάθε μέρα καταναλώνει 3.000 θερμίδες.

7 σχόλια

  1. kai giati re magka mas kotsareis tourkous?mipos saresei to othomaniko?ante proiniatika pou mou mostrareis tin tourkiki simaia...sta tetoia mou ti trone ..as fane kai psofia skilia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το φαινομενο των τουρκικων σιριαλ εχει επειρεασει την εγκεφαλικη λειτουργια καοιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΡΩΝΕ

    ΟΤΙ Ο ΤΖΕΚΟΣ ΕΙΣΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...και πίνουν περτικαλάδα από περτικάλι που λέει κι ο Σγουρός, εεε... με συγχωρείτε, ο Γκιωνάκης θέλω να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΥΤΕ τούρκικο site ρε ξεφτιλισμένοι να ήταν!!!
    Άϊ σιχτίρ!! αφού θέλετε τούρκικα!!!
    Κοπρόσκυλα, πόσα σας δίνει η μητέρα-πατρίδα για να μας τους μοστράρετε!!!
    ΟΥΣΤ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιάννη χαλάρωσε και μη χαλάς την ζαχαρένια σου για τους ουρακοτάγκους τους πιθήκους και τους γορίλες του ντοπέ τσίρκου του παγκόσμιου αθλητισμού, όπου οι ίδιοι που κατασκευάζουν τα μηχανήματα και τα αντιδραστήρια ελέγχου του ντοπαρίσματος, διαθέτουν ταυτόχρονα και τις μη ανιχνεύσιμες ουσίες (πάντα με πολτικοοικονομικά κριτήρια) σε κάθε ενδιαφερόμενο αγοραστή μεταλλείων. Κατάλαβε το ότι σημασία δεν έχει το χρώμα του βρακιού της μαϊμούς, αλλά η έννοια της συναδέλφωσης μέσω της ευγενούς άμιλλας. Η θέση στο βάθρο η οποία είναι απλά ένα από τα κίνητρα του αθλητισμού, όταν καταντάει αυτοσκοπός ακυρώνει αυτόματα κάθε ευεργεσία αυτής της κορυφαίας ανθρώπινης δραστηριότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση