GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε στη ΦΩΤΟ τι μαγιό φοράει ο Τρύφωνας Σαμαράς!

Μαζί πέρασαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στη συμπρωτεύουσα ο γνωστός hairstylist και η 36χρονη Ολυμπιονίκης του στίβου Πηγή Δεβετζή, π...


Μαζί πέρασαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στη συμπρωτεύουσα ο γνωστός hairstylist και η 36χρονη Ολυμπιονίκης του στίβου Πηγή Δεβετζή, που είναι κολλητοί φίλοι τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ο Τρύφωνας Σαμαράς ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 15 Ιουνίου, ενώ η Πηγή Δεβετζή έφτασε από την Αλεξάνδρεια, όπου ζει μόνιμα πλέον μετά την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα, τον περασμένο Απρίλιο.
trifonas_magio
«Η Πηγή είναι βαθιά συναισθηματικό άτομο και με κέρδισε με την απλότητά της. Δεν είναι καθόλου "δήθεν", δηλώνει στο "ΟΚ!" ο Τρύφωνας Σαμαράς. «Εκείνη με παρότρυνε να λάβω μέρος στο "Dancing witht he stars", αλλα και εγώ την παρακίνησαν αργότερα να συμμετάσχει στο "Clebrity Wipe out", συμπληρώνει ο ίδιος.
«Οι δυο τους έχουν τακτική τηλεφωνική επικοινωνία. Ο Τρύφωνας έχει αδυναμία στην Πηγή και θέλει να τη στηρίζει, ειδικά μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε από τότε που έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της», εξηγεί στο "ΟΚ!" κοινή τους φίλη.

Πηγή: markos.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση