GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυτιλήνη: Συλλήψεις για πλαστά έγγραφα

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα της Μυτιλήνης «Οδυσσέας Ελύτης», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτ...

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα της Μυτιλήνης «Οδυσσέας Ελύτης», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας υπήκοος Ιράν ηλικίας 25 ετών και μια υπήκοος Ιράκ ηλικίας 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων καθώς και για παράνομη διαμονή στη Χώρα.

3 σχόλια

  1. απορω πως δεν ετρεξαν τα παιδια του συριζα και της ροζα να υπερασπιστουν τους ταλαιπωρημενους και αδικα κατηγορουμενους ιρανοιρακινους.τι εκαναν οι ανθρωποι πλαστογραφια και παρανομιες ουτε γαμησαν ουτε σκοτωσαν οπως οι υπολοιποι να τιμηθουν λοιπον σαν εθνικοι ευεργετες και να τους φτιαξει αγαλμα ο τρυπιος μεθυστακας μποταρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δραματική είναι η κατάσταση του χαρατσοπασοκ. Οι καθημερινές νέες εκκαθαρίσεις στις φορολογικές δηλώσεις ρίχνουν κατακόρυφα τα ποσοστά του!
    Σήμερα, στο γκάλοπ της εφημερίδας Νέα, το πασοκ λαμβάνει 9,9% και η πτώση θα συνεχιστεί τις επόμενες δύο εβδομάδες, αφού οι προβληματισμένοι ψηφοφόροι του θα στραφούν στη Νέα Δημοκρατία, και Ανεξάρτητους Έλληνες ή Δημ. Αριστερά!
    Τραγικές είναι και οι συγκεντρώσεις, στην Αττική και στη Πελοππόνησο, που γίνονται σε αίθουσες συνεδριάσεων και μικρές αίθουσες κινηματοθεάτρου, έχοντας όλες κάτω από 100 άτομα, και σε πολλές τα 100 άτομα συμπεριλαμβάνουν τους δημοσιογράφους, τεχνικούς και φωτορεπόρτερ που τις καλύπτουν! Οι διαλυτικές τάσεις οφείλονται στη μεγάλη μείωση του αφορολογήτου, τα τεκμήρια, τη μείωση των εκπτώσεων, το Ετακ του 2009, που σε συνδυασμό με το χαράτσι που χρωστούν πάνω από 1.000.000 Ελληνες, δημιουργούν ένα ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ για το πασοκ, και ανάμεσα στους ψηφοφόρους του και , πολύ περισσότερο, στους άλλους ψηφοφόρους.
    Είναι χαρακτηριστικό, ότι με τα εκκαθαριστικά, καλούνται οικογένειες ανέργων, πολυτέκνων, τριτέκνων, να πληρώσουν σχεδόν το 1/5 από το φετινό τους ετήσιο εισόδημα!

    Ο κ. Βενιζέλος οδηγεί τους Έλληνες σε απελπισία και σε οργή. Ποιοι υποψήφιοι του Πασοκ θα τολμήσουν να κάνουν περιοδείες, όταν οι ψηφοφόροι θα τους δείχνουν τα εκκαθαριστικά και τις βεβαιώσεις αποδοχών;

    Τα δύο τραγικά λάθη, χαράτσι και φορολογικές δηλώσεις, αποτελούν τη "ταφόπλακα" του σαπιου πασοκ ! Αν αλλάξουν οι ηλικίες άνω των 55 ετών, το πασοκ θα καταπέσει σε ποσοστά 6ου ή 7ου κόμματος !

    Τώρα έκαναν άλλη ΑΠΑΤΗ, η τελευταία τους. Εδώσαν παράταση στις δηλώσεις, λες και ο Έλληνας δεν θα ψάξει να βρει τι θα πληρώσει! Τρέμουν το ενδεχόμενο να πέσουν κάτω από τους ΑΝΕΛ, τη ΔΗΜΑΡ και το ΚΚΕ ! Μαύρο στο χαραστοΜπένυ ! Κανένας οίκτος σε όσους "δολοφονούν" τους Έλληνες με τη φορομπηχτική τους πολιτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΖΩΩΩΩΝ;;;;

    ΓΕΡΟΠΟΥΣΤΑ;;;

    ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΕ,
    ΠΕΡΙ Χ.Α. ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ,

    ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ-ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ, ΠΟΥΣΤΑΡΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!!!

    ΔΗΛΑΔΗ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΑΝΙΑΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ!!!!!

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΤΖΩΩΩΩΝ$$$$$////!!!,

    ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!

    ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΚΕΛ!!!!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ, ΤΖΩΩΩΝ$$$$,

    ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΤΖΑΚΙΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!

    ΑΦΟΥ ΡΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ, ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ, ΓΡΙΑ ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟ-ΑΔΕΡΦΗ...

    ΤΙ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ;;;

    ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ;;;

    ΛΟΥΓΚΡΑ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση