GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόκκαλα και ένα κρανίο …μακάβρια ευρήματα στη θάλασσα!

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε, χθες το μεσημέρι, ένας άνδρας, που εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά. Ο...

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε, χθες το μεσημέρι, ένας άνδρας, που εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά. Ο άνδρας εντόπισε κόκκαλα, πιθανότατα ανθρώπινα, καθώς και ένα κρανίο κι έσπευσε να ειδοποιήσει το Λιμεναρχείο.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε προσωπικό του Λιμεναρχείου και της ακτοφυλακής, καθώς και δύτης. Σε βάθος 2,5 μέτρων εντόπισαν και περισυνέλεξαν τα οστά και ένα κρανίο, τα οποία μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Χανίων για εργαστηριακό έλεγχο.
Επίσης κοντά στο σημείο όπου βρέθηκαν τα κόκκαλα, εντοπίσθηκε και περισυνελέγη ένας κάλυκας διαμετρήματος περίπου 40 εκατοστών, ο οποίος πρόκειται να παραδοθεί στην 5η Μεραρχία Κρήτης.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων.

5 σχόλια

  1. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!

    Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο 1ο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ…

    Μετά, στο 2ο Μνημόνιο, διέγραψε 21 βουλευτές του, επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της Ν.Δ. ήταν ΝΑΙ (!?!)

    ΝΑΙ όμως στο 1ο Μνημόνιο, είχαν ψηφίσει και ο Γεωργιάδης με τον Βορίδη, που τους προσέλαβε ο Σαμαράς, ενώ είχε διαγράψει την Ντόρα!!

    Στη συνέχεια, κάποιοι από τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα, για να ενταχθούν στην Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο 2ο Μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ (!?!)

    Η Ντόρα, που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών πού ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια!!

    Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ (ΛΑΟΣ και λοιποί), ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ (!?!?!)

    Και μετά το 18%... πήρε και τη Ντόρα (με την καταδικασμένη από το εκλογικό σώμα, αποτυχημένη νέο-φιλελεύθερη συνταγή), που ψήφισε και στα 2 Μνημόνια ΝΑΙ (!?!)

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ...

    Όταν έχεις απέναντί σου τέτοια πολιτικά πρόσωπα, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, που η μοναδική σταθερή αξία τους, είναι ο καιροσκοπισμός, η πολιτική σκοπιμότητα, η αναξιοπρέπεια, η πλειοδοσία σε υποταγή και δηλώσεις κατοχικής νομιμοφροσύνης ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, τότε τι αξία μπορεί να έχει ο πολιτικός τους λόγος και για ποιό λόγο θα επέλεγες αυτά τα πρόσωπα προκειμένου να ηγηθούν στην πορεία για την ανάκτηση της εθνικής και της προσωπικής σου αξιοπρέπειας; ; ; ;

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

    ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΓΑ,

    ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΑΝ ΟΜΠΑΜΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΜΩΡΕ ΚΑΤΣΕ ΕΔΩ ΠΟΥΣΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΕΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δραματική είναι η κατάσταση του χαρατσοπασοκ. Οι καθημερινές νέες εκκαθαρίσεις στις φορολογικές δηλώσεις ρίχνουν κατακόρυφα τα ποσοστά του!
    Σήμερα, στο γκάλοπ της εφημερίδας Νέα, το πασοκ λαμβάνει 9,9% και η πτώση θα συνεχιστεί τις επόμενες δύο εβδομάδες, αφού οι προβληματισμένοι ψηφοφόροι του θα στραφούν στη Νέα Δημοκρατία, και Ανεξάρτητους Έλληνες ή Δημ. Αριστερά!
    Τραγικές είναι και οι συγκεντρώσεις, στην Αττική και στη Πελοππόνησο, που γίνονται σε αίθουσες συνεδριάσεων και μικρές αίθουσες κινηματοθεάτρου, έχοντας όλες κάτω από 100 άτομα, και σε πολλές τα 100 άτομα συμπεριλαμβάνουν τους δημοσιογράφους, τεχνικούς και φωτορεπόρτερ που τις καλύπτουν! Οι διαλυτικές τάσεις οφείλονται στη μεγάλη μείωση του αφορολογήτου, τα τεκμήρια, τη μείωση των εκπτώσεων, το Ετακ του 2009, που σε συνδυασμό με το χαράτσι που χρωστούν πάνω από 1.000.000 Ελληνες, δημιουργούν ένα ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ για το πασοκ, και ανάμεσα στους ψηφοφόρους του και , πολύ περισσότερο, στους άλλους ψηφοφόρους.
    Είναι χαρακτηριστικό, ότι με τα εκκαθαριστικά, καλούνται οικογένειες ανέργων, πολυτέκνων, τριτέκνων, να πληρώσουν σχεδόν το 1/5 από το φετινό τους ετήσιο εισόδημα!

    Ο κ. Βενιζέλος οδηγεί τους Έλληνες σε απελπισία και σε οργή. Ποιοι υποψήφιοι του Πασοκ θα τολμήσουν να κάνουν περιοδείες, όταν οι ψηφοφόροι θα τους δείχνουν τα εκκαθαριστικά και τις βεβαιώσεις αποδοχών;

    Τα δύο τραγικά λάθη, χαράτσι και φορολογικές δηλώσεις, αποτελούν τη "ταφόπλακα" του σαπιου πασοκ ! Αν αλλάξουν οι ηλικίες άνω των 55 ετών, το πασοκ θα καταπέσει σε ποσοστά 6ου ή 7ου κόμματος !

    Τώρα έκαναν άλλη ΑΠΑΤΗ, η τελευταία τους. Εδώσαν παράταση στις δηλώσεις, λες και ο Έλληνας δεν θα ψάξει να βρει τι θα πληρώσει! Τρέμουν το ενδεχόμενο να πέσουν κάτω από τους ΑΝΕΛ, τη ΔΗΜΑΡ και το ΚΚΕ ! Μαύρο στο χαραστοΜπένυ ! Κανένας οίκτος σε όσους "δολοφονούν" τους Έλληνες με τη φορομπηχτική τους πολιτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΖΩΩΩΩΝ;;;;

    ΓΕΡΟΠΟΥΣΤΑ;;;

    ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΕ,
    ΠΕΡΙ Χ.Α. ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ,

    ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ-ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ, ΠΟΥΣΤΑΡΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!!!

    ΔΗΛΑΔΗ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΑΝΙΑΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ!!!!!

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΤΖΩΩΩΩΝ$$$$$////!!!,

    ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!

    ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΚΕΛ!!!!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ, ΤΖΩΩΩΝ$$$$,

    ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΤΖΑΚΙΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!

    ΑΦΟΥ ΡΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ, ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ, ΓΡΙΑ ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟ-ΑΔΕΡΦΗ...

    ΤΙ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ;;;

    ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ;;;

    ΛΟΥΓΚΡΑ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση