GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ: Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής ψαρεύει «αρκουδάκια» στο μηχάνημα

Ο Μιχαλολιάκος αρχηγός της Χρυσής Αυγής με τα σουβλάκια στο χέρι σταματά για να παίξει στο μηχάνημα που ψαρεύει αρκουδάκια.

Ο Μιχαλολιάκος αρχηγός της Χρυσής Αυγής με τα σουβλάκια στο χέρι σταματά για να παίξει στο μηχάνημα που ψαρεύει αρκουδάκια.




7 σχόλια

  1. PLINETE KE TON KOLO SAS GIA KALO KE GIA KAKO!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ.
    ΘΑ ΨΑΡΕΥΕΙ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ.
    ΘΑ ΨΑΡΕΥΕΙ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ.
    ΘΑ ΨΑΡΕΥΕΙ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και που ειναι ρε παιδια το τρομερο νεο????
    ποιο ειναι το παραξενο????
    ποιο ειναι το πολιτικο μηνυμα????
    τι καταλαβε ο συγγραφεας απο αυτο δηλαδη????
    θα μας τρελανετε στο τελος....
    πατε με το ζορι να μας κανετε ολους χρυσαυγιτες......
    με τις γελοιοτητες που γραφετε εναντιον της χρυσης αυγης το μονο που θα καταφερετε ειναι να κανετε προθυπουργο τον μιχαλιολακο, με μαθηματικη ακριβεια ομως...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα πράγματα δεν φαίνονται καθόλου ρόδινα. Με νέες δηλώσεις του οι κ. Βενιζέλος και Σκανδαλίδης δήλωσαν οτι θέλουν οικουμενική, ενώ γνωρίζουν ότι ο Σύριζα δεν θα δεχθεί, ούτε ο Καμμένος. Τις ίδιες αδιάλλακτες απόψεις, περί μη συγκυβέρνησης με Σαμαρά, εξέφρασε ο κ. Καμμένος, κάνοντας σχεδόν αδύνατη τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας και Σωτηρίας.ΚΚΕ και Χ.Α δεν θέλουν να μπουν σε διακυβέρνηση,οπότε η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά στο φάσμα μιας "Μικρασιατικής καταστροφής", μια εβδομάδα πριν τις εκλογές.
    Ο Σύριζα, με την ουσιαστική κατάργηση της ιδιωτικής πρωτουβουλίας τορπιλίζει κάθε προσπάθεια ανάπτυξης. Με τη φυγή των επιχειρήσεων στο εξωτερικό,ποιους θα φορολογήσει ; Από που θα αυξηθεί το ΑΕΠ ; Το Δημόσιο δεν παράγει πλούτο για να αναδιανεμηθεί στους πολίτες. Το χειρότερο είναι ο κίνδυνος εμφυλίου πολέμου ( στους δρόμους ) μεταξύ συνιστωσών του Σύριζα και της Χ.Α, ενώ η διάλυση των Σωμάτων Ασφαλείας θα προκαλέσει συγκρούσεις μεταξύ Ελλήνων- μεταναστών, οπαδών διαφορετικών ομάδων, θα οδηγήσει σε αυτοδικία και διάλυση του κοινωνικού ιστού. Για πρώτη φορά, μετά τη μεταπολίτευση, η Ελλάδα κινδυνεύει με χάος, ακυβερνησία, κοινωνικές ταραχές και συγκρούσεις ακραίων ομάδων, εσωτερική οικονομική κατάρρευση.Μέσα στα πλαίσια αυτού του πανικού, πολίτες κάνουν μαζικές αγορές τροφίμων, φαρμάκων και σκέφτονται να αποσύρουν καταθέσεις, αν βγαίνει πρώτο κόμμα ο Σύριζα. Το κλίμα θα επιδεινωθεί, αν η ΕΕ δεν μπλοφάρει και κόψει πιστώσεις, επιδοτήσεις και ΕΣΠΑ. Από την άλλη είναι αδύνατον η ελληνική κοινωνία να αντέξει αυτό την καταστροφική, οριζόντια, φορομπηχτική πολιτική Βενιζέλου, που οδηγεί σε ύφεση και αύξηση της ανεργίας.
    Συμπερασματικά, δεν αρκεί πλέον να βγει πρώτο κόμμα η ΝΔ, αλλά θα πρέπει να έχει μεγάλη διαφορά από τον Σύριζα, για να αποφευχθεί μια ολική, νέα "μικρασιατική καταστροφή" σε μια εβδομάδα από τώρα. Από τη στιγμή που πασοκ και ανελ δείχνουν ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΙ σε ακραίες θέσεις ακυβερνησίας, οδηγούν τους ψηφόφορους τους προς τη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ 2 ΚΑΙ 3 ΣΤΌΧΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ.

    ΔΗΛΑΔΗ, Κ. ΚΑΜΜΕΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ; ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ; ΑΝ ΒΓΕΙ Ο Κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ, ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ( ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Χ.Α ), ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΕΣΕΙΣ ; ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΤΡΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΣΕΙΣ Ή Η Χ.Α ; ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΟΤΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΦΟΠΛΙΣΤΕΙ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΟΖ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ, ΟΤΑΝ ΜΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ, ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ "ΘΕΡΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ", ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ ; ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΑΣ ΑΠΑΟΣΧΟΛΟΥΝ ;

    ΞΕΚΑΒΑΛΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΕΤΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ;

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ Χ.Α, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ" ΓΙΑ ΤΙΣ "ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ" ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΕΟΜΕΝΑ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση