GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ...

Της Σοφίας Χατζογλίδου Φορώντας ένα δήθεν προσωπείο κατά του φασισμού τις τελευταίες μέρες, και συγκεκριμένα μετά από τα απ...

Της Σοφίας Χατζογλίδου

Φορώντας ένα δήθεν προσωπείο κατά του φασισμού τις τελευταίες μέρες, και συγκεκριμένα μετά από τα αποτελέσματα των εκλογών της 6ης Μαΐου, όπου το κόμμα της Χρυσής Αυγής εισήχθη στη Βουλή με ποσοστό που άγγιξε το 7 τοις εκατό (με το ΛΑΟΣ να τίθεται εκτός βουλής, τη Νέα Δημοκρατία να χάνει ποσοστά για πρώτη φορά από αριστερό κόμμα και το ΠΑΣΟΚ να φτάνει τρίτο και καταϊδρωμένο, έχοντας απολέσει τα μεγαλεία των προηγούμενων ετών), έχει εξαπολυθεί ένα ανελέητο κυνηγητό κατά των μελών και κοινοβουλευτικών αντιπροσώπων του κόμματος αυτού από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Δίνοντας συνεχώς το βήμα στους εκλεγέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής, τα μέσα προτίθενται να ξεσκεπάσουν, δήθεν, τις νεοναζιστικές και φασιστικές ιδέες του κόμματος και να φανερώσουν εμπράκτως τη βίαιη συμπεριφορά των μελών και βουλευτών τους σε πάνελ.
Απορίες πολλές έχουν δημιουργηθεί σε εμένα, όπως και σε κάθε σκεπτόμενο πολίτη και μη της χώρας αυτής… Από πότε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τάχθηκαν κατά του φασισμού??? Ξαφνικά φόρεσαν το δημοκρατικό τους προσωπείο και ξεχύθηκαν ωσάν αγωνιστές στο κυνήγι φασιστόμουτρων? Πού ήταν τα μέσα αυτά όταν αλλοδαποί και αριστεροί κάθε χώρου ξυλοκοπούνταν ασύστολα στο κέντρο της Αθήνας από μέλη φασιστικών οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της Χρυσής Αυγής? Τι έκαναν τότε?.... Ασχολούνταν με το καινούριο φόρεμα της κάθε Μπεζεντάκου και τα τερτίπια του «Μπουμπούκου», ενός άλλου ακροδεξιού, που τώρα όλως δια μαγείας, φαντάζει δημοκρατικός μπροστά στον ακραίο Κασιδιάρη.
Τι ενέργειες έκαναν τα μέσα προεκλογικά, προκειμένου να ενημερώσουν σχετικά με το ποια είναι πραγματικά η Χρυσή Αυγή και έκαστη Χρυσή Αυγή, τους 440.000 Έλληνες ψηφοφόρους της, πολλοί εκ των οποίων ψήφισαν Χρυσή Αυγή «δαγκωτό», πιστεύοντας ότι ψηφίζουν τους εθνοπατέρες της χώρας μας, τους «φύλακες αγγέλους» τους, που θα τους προστάτευαν από τους «αιμοσταγείς» και «ανελέητους» μετανάστες. Τα ίδια αυτά μέσα φρόντισαν να παρουσιάζουν τους μετανάστες έτσι, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό το αναγκαίο σε κάθε πολιτική και οικονομική κρίση «μαύρο πρόβατο», που θα αναλάμβανε την ευθύνη της όλης κατάστασης, συγκαλύπτοντας με τον τρόπο αυτό τους αληθινούς φασίστες του συστήματος, τους καπηλευτές της ιδεολογίας, της ελευθερίας και της τσέπης του νεοέλληνα.
Πως μπορούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να τάσσονται κατά του φασισμού όταν αυτά συνέβαλλαν στην καλλιέργεια του ρατσισμού, τον οποίο εισχώρησαν τεχνηέντως στο νοικοκυριό κάθε πολίτη, λοιδορώντας συνεχώς μετανάστες, αλλοδαπούς φτωχοδιαβόλους και άρρωστες αλλοδαπές ιερόδουλες? Όλοι οι φασίστες είναι και ρατσιστές και όλοι οι ρατσιστές είναι και φασίστες, δεν μπορεί να υπάρξει άλλη οπτική πάνω στο θέμα αυτό.
Αυτό που κατάφεραν όλοι όσοι συνέβαλαν στη μαζική προβολή της Χρυσής Αυγής ήταν να θέσουν ξανά ισχυρά θεμέλια άκρατου φασισμού σε μία χώρα που εξουθενωνόταν επί έναν ολόκληρο αιώνα από τον ίδιο το φασισμό. Καταφέρανε μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, χρησιμοποιώντας τη Χρυσή Αυγή ως «μέσο προς σκοπό» να μετατοπίσουν όλα τα κόμματα της ακροδεξιάς στο χώρο της κεντροδεξιάς, ώστε Πλεύριδες και Βορίδιδες και πολλοί λοιποί, προσωπικότητες με άκρως φασιστικό-χουντικό παρελθόν και παρόν, να φαντάζουν δημοκράτες δίπλα στο νεαρό Κασιδιάρη του «νεοναζιστικού παιδομαζώματος» και να στελεχώνονται ως φιλελεύθεροι και δημοκράτες στη Νέα Δημοκρατία, η οποία πλέον ατενίζει το χώρο του κέντρου και πώς να μην είναι δυνατόν άλλωστε….. με την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη βουλή όλα τα άλλα κόμματα μετατοπίστηκαν προς το κέντρο!!
Όσο καλά και να καλύπτονται και όσα «πρόβατα» και αν δημιούργησαν, ο λαός καταλαβαίνει τι επιδιώκει έκαστος να πετύχει. Την ενδυνάμωση του δικομματισμού, τώρα που αποκαλύφθηκε το φασιστικό του προσωπείο, που τόσα χρόνια εκκολάπτει το «αυγό του φιδιού» και ο μόνος τρόπος για να πειστεί ο λαός ότι αυτό, δήθεν, δεν υφίσταται, είναι να «πετάξει» απλά, με το εχέγγυο της λαϊκής ετυμηγορίας, δηλαδή με τη συγκατάθεση του Έλληνα πολίτη, δίπλα στο συγκαλυμμένο φασισμό, τον ολοφάνερο φασισμό ώστε να πείσει τα «πρόβατα-ψηφοφόρους» της ότι οι συγκαλυμμένοι φασίστες και υποφαινόμενοι δημοκράτες είναι και οι μοναδικοί διασώστες της δημοκρατίας στην εποχή της παρακμής, που από τη μία, οι αριστεροί παρουσιάζονται ως απολύτως επικίνδυνοι για την εθνικής μας κυριαρχία και ασφάλεια, και από την άλλη, οι φανεροί φασίστες μοιράζουν «μπουκέτα» και γροθιές σε εκείνους που χρόνια τώρα γρονθοκοπούν και χλευάζουν!

Αφιερωμένο στο Μάνο Χατζηδάκι, με αφορμή τα 18 χρόνια από το θάνατο του και στα 228 θύματα άμαχου πληθυσμού της σφαγής του Διστόμου, εκ των οποίων οι 117 γυναίκες και 111 άντρες, ανάμεσά τους 53 παιδιά κάτω των 16 χρόνων, όπου στις 10 Ιουνίου συμπληρώθηκαν 68 χρόνια από την τέλεση της από γερμανικές νεοναζιστικές κατοχικές δυνάμεις...

3 σχόλια

  1. Καποιοι αφελεις πιστευαν οτι οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ δεν θα κατεβαιναν καθολου στις εκλογες!!

    Πιστευαν οι δυστυχοι,οτι αυτοι οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ θα συναισθανοταν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το μεγεθος των εγκληματων που διεπραξαν εις βαρος του Ελληνικου λαου και θα κρυβοταν!!

    Αμ δε!!

    Φιλε μου,λεω σε ενα απο αυτους, προφανως δεν εχεις καταλαβει τι ειδους χοντροπετσοι αλητες ειναι αυτα τα σκυλια του πασοκ!!
    Δεν εχεις αντιληφθει τι σοι καθαρματα ειναι αυτα τα καθικια..

    Ειναι πουτανας γυιοι ,του λεω..

    ΜΟΝΟΝ αν τα κρεμασουμε θα γλυτωσουμε απο αυτα τα σκυλια.

    Χτες καπου βρεθηκαμε παλι μαζι και ειδαμε για λιγο το χοντρο ασουλουπωτο κητος με την γουρουνισια μουρη "κ.τουρκογλου" (η βενιζελο οπως το λενε αυτα τα σκυλια του πασοκ)..
    Κλεισαμε αστραπιαια τη "φωνη" (τη γουρουνισια) και απλα .."παρατηρουσαμε" αυτο το απεχθες κητος!!

    Τις κινησεις του,τις χειρονομιες του, το παιξιμο των γουρουνισιων ματιων του ...

    Ω! Ω!

    Κυριοι καντε και σεις το ιδιο.
    Μην "ακουτε" αυτο το κητος ,απλα παρατηρηστε το..
    Δεν πιστευω οτι εχει σχεση με το ανθρωπινο ειδος αυτο το γουρουνι..

    Και ενταξει.
    Αν θελετε να το ακουσετε,οκ!!

    Θα σας πει οτι αν με ψηφισετε θα "φερω αλλα 50 δις ευρω στη χωρα εγω. Δεν θελετε 50 δις στη χωρα?? με ρωταει το ασουλουπωτο κητος στο Yoytube!!!!

    Σοβαρα μιλαω αγαπητοι μου .
    Πηγα να ακουσω ενα τραγουσι στο youtube και ειδα να με ρωτανε οι αλητες αν θελω η οχι να ερθουν αλλα 50 δις ευρω στη χωρα!!!!
    Που θα φερουν αυτοι οι αλητες!!!!!
    Οπως τα ιδια ελεγε το χοντρο ασουλουπωτο κητος "κ.τουρκογλου" οταν ληστεψε με το PSI πι ες αει
    τα αποθεματικα των ασφαλιστικων ταμειων και τις αποταμιευσεις καποιων καλοπιστων συμπολιτων που επενδυσαν τις οικονομιες τους, το εφαπαξ τους κλπ ,σε ομολογα του Ελληνικου δημοσιου για περισσοτερη σιγουρια!!!!

    Πιστευαν οτι τα Ελληνικα ομολογα ειναι σιγουρια!!!!
    Χα!
    Καλοι μου ανθρωποι σας λυπαμαι..

    Δεν ξερατε τι ειναι αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια..δεν ρωταγατε??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

    VIDEO

    http://youtu.be/2J1KyAt7OZM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και συ αυτο ,,και καμποσα αλλα ακομα :

    http://www.youtube.com/watch?v=vb3WiQ809bM

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση